Burgemeesters van vijf grote steden willen luchtbrug naar vluchtelingenkamp Moria

(Door: Freek de Swart)

Als het aan de burgemeesters van vijf grote steden ligt, komt er vandaag nog een luchtbrug vanuit Nederland naar vluchtelingenkamp Moria. Het vijftal wil hierbij zowel kinderen als volwassenen een nieuwe toekomst geven in ons kikkerlandje.

In een brandbrief gericht aan staatssecretaris Ankie Broekers-Knol eisen de burgervaders van Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Groningen en Leiden nog voor het einde van het jaar actie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Burgemeesters van vijf grote steden willen luchtbrug naar vluchtelingenkamp Moria

 1. G.F. zegt:

  Zijn ze nou helemaaaaaaaaal gek geworden?

  Geliked door 5 people

  • Yvonne ( bozeoudevrouw) zegt:

   Woest Ben ik, ik sta al bijna 13 jaar ingeschreven voor een sociale huurwoning

   Geliked door 7 people

   • R Thomasson zegt:

    @Yvonne. Jij als een Nederlandse autochtone vrouw bent niet interessant; in elk geval niet interessant genoeg! Er zijn meer mensen in NL die niet interessant zijn. Bijvoorbeeld: Mensen die naar het gemeente Westland willen verhuizen, staan meestal meer dan 10 jaar ingeschreven bij Wonen in Haaglanden. Zij kunnen van geluk spreken, als zij een huis krijgen. Tegenwoordig is dat nog moeilijker. Sinds januari 2016 is er een inkomenstoets die de weg voor armoezaaiers naar Het Westland verspert. Ook als zij in het Westland werken. Met “ze” bedoel ik autochtone armoezaaiers; ook degenen die in een van de Westlandse dorpen zijn geboren en getogen. Maar de toets geldt echter niet voor (islamitische) “minima” en AZC-parasieten. Zij worden met open armen ontvangen. Kennelijk willen de Mussert’s en de Rost van Toningen’s van de vier grote steden aan de projectleiders van de Kalergi-Plan laten zien, dat zij zeer vlijtig zijn. Zij zijn bereid terroristen, verkrachters, pedofielen, zware criminelen, kleine criminelen en al de rest gajes wat er tussen zit, met open armen te ontvangen. Corona, HIV, syfilis, druipers, TBC en schurft- zijn geen probleem.

    Like

  • karton zegt:

   @ G.F.
   U geeft zélf het antwoord, amice : ze zijn inderdaad helemaaaaaaaaaal gek geworden.

   Geliked door 2 people

   • Jules Vismale zegt:

    Laat de idiote burgemeesters van die vijf steden al die vluchtelingen maar gewoon ZELF gaan vertroetelen en dan zullen ze hiervan ooit an een koude kermis thuiskomen!

    Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Genoeg draagvlak bij deze gemeenten. Daar heeft men ook de bevolking over bevraagd? Verder geven deze “burgemeesters” aan geen idee te hebben over de economische staand van zaken. Want ik denk dat de bevolking zijn geld wel beter kan gebruiken, met de aankomende crisis ingedachte, dan nog meer uitvreters te onderhouden.

  Geliked door 6 people

 3. Jean zegt:

  Flikker die 5 leeglopers voor het einde van het jaar de straat op.

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   @Jean. Wie gaat deze 5 schooiers voor het einde van het jaar de staat opflikkeren? De bewoners van deze gemeenten zeker niet. Het zal ze niet lukken.

   Like

 4. Peter zegt:

  Allemaal steden die aan het infuus hangen,omdat ze zo goed met geld om kunnen gaan,(van een ander)

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Wat een linkse idioten kinderen en volwassenen een nieuwe toekomst geven? Hoe is het gesteld met de kinderen en de volwassenen van eigen volk, dramatisch massaal banenverlies, weinig toekomst voor de jeugd en afgetakeld onderwijs, talloze faillissementen staan het komend voorjaar te wachten nog meer banenverlies, volwassenen die hoognodige reguliere zorg nodig hebben maar door afschaling van onze gezondheidszorg op lange wachtlijsten staan, vooral in de grote steden geen betaalbare woningen voor onze eigen jongeren. Werkelijk knettergek en doorgeslagen en wie gaat dit betalen de gemeenten vooral in de grote steden zijn totaal failliet terwijl er nog heel veel aanvragen voor sociale bijstand zullen komen. Je zou die linkse burgemeesters kortom volksverlakkers toch werkelijk uit het stadhuis verbannen. Hoe ziek zijn deze linkse doorgeslagen idioten de problemen in al de probleemwijken kunnen ze niet meer aan en zijn machteloos. Dus volgens deze linkse doorgeslagen ziekelijke idioten kan er nog meer bij. U betaalt en de grote gemeenten haalt. Niet alleen onze politieke machtswellustelingen zijn ziek maar een groot aantal burgemeesters kan zich hierbij aansluiten.

  Geliked door 3 people

 6. Waar bemoeien zulke burgemeesters zich mee. Zij moeten zich druk maken voor hun stad en verder niets. Ik krijg een naar gevoel bij Markoes, een marokkaan die eerst politieman was en nou burgemeester. Ook bij Bruls krijg ik een nare smaak in mijn mond. Hij heeft niet alleen een groot dik lijf maar ook een te groot ego als voorzitter van de veiligheidsregio. Deze jongens zien nog niet eens kans hun eigen stad op orde te krijgen. Vanwege een politiek opportunisme gaan ze nu de regering voor de voeten lopen. Dat ze dat doen uit pure menslievendheid geloof ik geen moer van. Deze lieden zijn gewetenloze opportunisten die het ik en het eigen belang hoog in hun vaandel hebben staan. Ik ben benieuwd wat hun onderliggende motieven zijn voor hun zogenaamde menslievendheid. Met dit soort achterlijke ideeën helpen ze nederland nog verder naar de kloten.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943.
   Ik zeg over ditt soort burgemeesters wel eens “gekscherend” : “Zij behoren tot de witte-boorden-criminelen”, doen geen ene moer maar dringen zich doorlopend naar voren in een lange rij van zich “buitengewoon belangrijk:”vindende nietsnutten.

   Geliked door 2 people

 7. Johan zegt:

  Ze zijn echt HELEMAAL knettergek aan het worden hier in Nederland.

  Geliked door 2 people

 8. karton zegt:

  Ik heb géén bezwaar tegen het voornemen van die “burgemeesters” mits …………..zij uit eigen portemonnaie het te charteren vliegtuig betalen , dus NIET op kosten van de gemeenschap , verder zullen ze deze “vluchtelingen” in hun eigen woningen moeten opnemen en en huisvesten . Maar deze “burgemeesters” hebben de brutaliteit om de “Gutmensch” uit te hangen op kosten van de belastingbetalers. , dus op úw en mijn kosten. Deze “burgemeesters” zijn van het laagste allooi ! Smeerlappen ! Landverraders !

  Geliked door 5 people

  • G.F. zegt:

   En als we hier in Oostenrijk of Polen zouden wonen, waren deze burgemeesters meteen ontslagen. Had Nederland maar een klein stukje courage van deze 2 landen.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ G.F.
    De “leiders” in Nederland hebben zélfs niet een héél klein stukje courage van de door u genoemde landen, maar dan zou ik de landen willen aanvullen met Hongarije.
    Pinokkio Rutte en prof. Blemschoen-Mengele hebben u én ik nog nóóit kunnen betrappen op enige courage, wat zij vertonen is dictatoriaal en mensonwaardig gedrag , naar hun bevolking, maar in de EUSSR wil die dwaze Pinokkio naast kruiperig en kontlikkend gedrag nog wel eens een “grote broek” aantrekken, maar dan is zijn broek weer zó groot dat het lachwekkend wordt ! Deze Rutte zou, als hij weer eens zo amicaal op z’n fietsje komt aanrijden , vrolijk bijtend op een appeltje, eens moeten denken aan ál die Nederlanders die verplicht naar de Voedselbank moeten om aan eten te komen en die geen geld hebben om een fatsoenlijke fiets of een lekker appeltje te kopen.!!!
    De praalhans !!!!!

    Geliked door 3 people

 9. bozeoudeman zegt:

  Je moet toch maar brutaal zijn na wat er in Frankrijk is gebeurd. Het kan dat zogenaamd linkse en christelijke deugtuig gewoon geen reet schelen hoeveel mensen er nog meer vermoord gaan worden of verkracht. Zou het hen zelf maar gebeuren, dat tuig dat met hun hypocriete gedrag hier medeverantwoordelijk aan is. Wat moet er nog meer gebeuren voordat deze zwaar gestoorde lui die moordenaars vriendje willen spelen eens naar een psychiater gaan waar ze thuis horen? Goed zo, Hallasma en goed zo ‘ik wil deugen Hoffman’ ga ze morgen halen en als morgen het vliegtuig vertrokken is richting Amsterdamistan zit dat kamp al weer barstensvol vol met ook nieuwe ladingen nekdoorsnijders en de dag daarna weer en daarna weer en zo gaan we door totdat alle islamieten in Europa zijn gearriveerd, om ons hier allen uit te roeien met dank aan de blijkbare moordenaars vriendjes als Tom Hofman, Johnnie de Mol en dat Halsema geval die dan vast zelf snel naar hun deugvriendje Grunberg in Amerika zijn vertrokken. Vies tuig! Ik zou willen zeggen tegen die twee hersenloze emotieloze eikels Johnnie en Tom: Allah vervloek hen hun baard! En als jullie werkelijk iets van islam afweten begrijp je wat dit betekent.

  Geliked door 5 people

 10. Ik neem aan dat deze 5 burgemeesters vinden dat de woningnood onder de autochtone Nederlanders nog niet groot genoeg is.
  Het kan natuurlijk ook zijn dat ze gewoon het val dood hebben aan de Nederlanders.
  U mag zelf kiezen!!!!!

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   ’t Is een stelletje gore teringlijders !! Glimlachend laten ze de échte Nederlanders verrekken !
   Aan de galg met zo’n zootje dat zich “burgemeester” durft te noemen ! Tuig is het.
   Tuig van de bovenste richel.
   Ze willen vast en zeker de aandacht van de inwoners van hun stad afleiden van hun eigen volledig falen als “burgemeester”.
   Nog niet in staat om een buurtsuper te managen, halve zolen !!!

   Geliked door 2 people

   • Eppo zegt:

    Ja hier in Gouda hadden We er ook een paar Burgemeesters van vooral PvdA/VVD huize de laatste Schoenmaker (VVD) ging snel na zijn Tv optreden op SBS6 en die Murken tyfus zooi van hem en zijn voorganger in de stad achterlatend voor een ander er vandoor .
    Nu zit die bij het COA Voorzitter te zijn het hele Land met Murkenmeuk en Islam te overstrooien en dito tyfuszooi.

    Gouda opsomming .
    Honderden inbraken . overvallen , berovingen, drugs criminaliteit , grootste uittocht naar kalifaat , Terrorisme ,overlast , criminaliteit ,steekpartijen .moord en doodslag .
    En werkelijk niks , nada opgelost of aangepakt.
    En nog steeds stemmen die StaatSmongolen in dit Land en deze Stad op VVD en PvdA en Groen-(s)Links voor nog meer tyfuszooi voor zich Zelf.

    Geliked door 1 persoon

 11. Yvonne zegt:

  Hoe vaak moet ik het nog zeggen er zijn geen huizen verdomme wij moeten 13 jaar of meer wachten !!!! Stel idioten
  Zelf het kamp in de fik gestoken misdaad loont dus en er gaan dus tzt meer kampen in de fik

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Yvonne.
   Als ik wil liken staat er : “Je vindt dit leuk”.
   Uw reactie vind ik NIET leuk, maar zelfs heel verdrietig en treurig. Treurig en verdrietig omdat de Haagse Rotzooi ons gehele landje, dat eens zo mooi én rijk was, heeft verkwanseld een smeerpijpen als Fransje Timmermans en ál die verdoemde islamisten en ander buitenlands tuig !!
   Ik heb u wel “geliked” dus niet omdat ik ’t leuk vond maar omdat ik met u mee voel !!!!
   (ik wilde bijna zeggen : Steek uw hut in de fik en misschien wordt u dan ondergebracht in een viersterren hotel, zoals al die negers die per bootje naar Gran Canaria kwamen. Maar ik bedacht dat dát eigenlijk niet zo’n slim idee was, want dat geldt alleen voor mensen die per bootje aankomen en zwart zijn , en u komt niet per bootje aan !)

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  Ja joh, ga ze maar halen! Haal er nog maar tien miljoen op.
  Kan de eigen bevolking nog meer wegzakken in bittere armoede.

  Voor de duidelijkheid: ik heb geen medelijden met ‘deugers’ die mede verantwoordelijk zijn voor de ellende die wordt uitgestort over verstandige burgers, die het gevaar wél zien.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Tistochwat.
   Natúúrlijk heb ik geen medelijden met dit soort “deugers”.
   Dit soort NSB’ers is mede verantwoordelijk voor de teloorgang van dit eens zo mooie én rijke landje.
   Als je nu toch hoort én ziet op tv 20-11-2020) dat een zich “minister” noemende boerenmeid , Cato Schouten, zich zit druk te maken om een voormalige circus-olifant die niet meer mag optreden, dan vraag ik mij toch in alle rust af : “Heeft zo’n boeren-deerne nog wel normaal verstand ? ”
   (die olifant mag niet meer optreden vanwege een NL-wetje die dat verbiedt en zou naar een opvanghuis voor olifanten in Frankrijk moeten worden overgebracht, maar omdat het beest al 40 jaren oud is, en daar al eerder heeft gebivakkeerd waarna het ziek werd, is het weer terug bij de eigenaar in NL, waar het beest prima wordt verzorgd. En nú zegt Cato in ál haar (on)wijsheid : “D’ruit met die olifant !” Ik heb zo’n vaag vermoeden dat zij ontzettend jaloers is op “des olifant’s slurf” !!)

   Geliked door 2 people

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  Like

 15. Blaffertje zegt:

  Die homo bij ons in Groningen wil ze ook.
  Ik zou zeggen, neem er een paar in huis en als ze dan je wc en douche en onder gescheten hebben wil ik hem nog wel eens horen.
  Misschien neemt hij alleen jongetjes met een lekker strak kontje.

  Geliked door 3 people

 16. Dr. Heinz zegt:

  Nou dat links volk heeft duidelijk, een grote hekel aan blanke mensen!!
  De 5 grote steden bestaat al uit 70% allochtonen, moet het nog meer en méér worden?
  Bijna geen blanke mens meer te zien!!!
  Links maakt méér kapot dan u lief is!!!!

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Dr. Heinz.
   “De 5 grote steden bestaat al uit 70% allochtonen,”

   verbaasd het u nog dat het aantal besmettingen in het westen zoooo veel hoger ligt dan elders in het land?
   Dat allochtonentuig luisterd niet naar de persco’s van die twee lulhannesen Rutte en bloemschoen.
   Zij kijken alleen naar de schotelantenne kijken die gelul uitbraakt van Marokko en Turkije en daar zitten de mannen die ze als enige echte leiders zien en dat zijn Rutte, Willempie en bloemschoen echt niet.

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Blaffertje 20 november 2020 om 20:10

    verbaasd het u nog dat het aantal besmettingen in het westen zoooo veel hoger ligt dan elders in het land?
    Dat allochtonentuig luisterd niet naar de persco’s van die twee lulhannesen Rutte en bloemschoen.

    Geloof jij dan in de tirannieke ‘corona-maatregelen’ van Rutte en bloemschoen?
    Nee toch zeker?

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    @Tistochwat.

    Je kent me toch T’is?
    Natuurlijk geloof ik niet in die corona waanzin en werk tegen wat en waar ik kan.
    Ik wil met mijn reactie alleen duidelijk maken dat dat zwarte tuig zich niks van hen aantrekt.

    Geliked door 4 people

   • Blaffertje zegt:

    Vervelende autocorrectie.
    T’is moet natuurlijk Tis zijn.😉

    Like

   • Julia zegt:

    Blaffertje dat verbaast mij helemaal niet. Die allochtonen zijn blijkbaar slimmer dan het domme onderdanige angstige volk hier zij laten zich namelijk niets wijs maken. Voor wat betreft de cijfers van besmettingen hoeven wij ons niet druk te maken omdat de vele tests niet kloppen en de database van de GGD het voortdurend laat afweten. Positief getest en geen klachten en toch in quarantaine laat me niet lachen hoe verklaart u dat..

    Geliked door 2 people

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ja, natuurlijk. Stouw het hele land maar vol met moslims. Net wat we nodig hadden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 18. Eppo zegt:

  laat de tyfuszooi maar lekkers naar de kalote gaan en vooral weer allemaal op 17 maart die clubs stemmen die je Zelf met nog meer tyfuszooi opscheept .

  Like

 19. Monalisa zegt:

  In Mali 🇲🇱 stuurt de Nederlandse troepen op 2 plekken hun naar het water om asiel aan te vragen.
  Het blijkt dat Nederland Barts van het geld. En die domme burgers blijven op de partij van de vvd stemmen.

  Like

 20. Bas zegt:

  Like

 21. BigLJohn zegt:

  En de volgende stap is een continu luchtbrug met meerdere vliegtuigen tegelijk naar Afrika. Als Nederland dan nog niet voor 95% zwart gaat worden en vergiftigd gaat worden door de islam, dan weet ik het niet meer !

  Like

 22. Claudia Millenaar zegt:

  Nee, ik als een bewoonster van één van deze grote steden vind het niet goed! Opgedonderd met jullie z.g. deug-gebeuren, wij zitten met hier deze volledig ongeciviliseerden opgescheept!

  Het is en blijft niet onze schuld dat landen van herkomst complete shitholes zijn en wij kunnen niet de hele wereld in de kost nemen!

  Ik wil mijn veilige land terug en hiermee gaat dat niet lukken!

  Geliked door 2 people

 23. Mary zegt:

  Een gekozen burgemeester?, zal toch de stemmen van de burgers moeten hebben…….voorkomt misschien veel van dit “soort” problemen waar de burgers ongevraagd mee opgezadeld worden.

  Geliked door 1 persoon

 24. oudmarinier zegt:

  Je vaagt je toch af , wat die gasten zo snuiven en spuiten , met zulke uitspraken. Verder …we moeten GEKOZEN burgemeesters hebben ipv , aangewezen nuttige , incompetente idioten. En…zodra dze gekozen burgemeesters TE ver gaan…AFZETTEN met onmiddelijke ingang.

  Geliked door 2 people

 25. Bob zegt:

  Laat ze alle vijf zelf ophalen met een vluigtuig
  met een niet ontmantelbare bom erin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s