Vertaalster: “De vluchtelingen haten ons, ze zijn van plan om ons te islamiseren”

(Vertaling: E.J. Bron)

Een vertaalster, die maandenlang in Duitse vluchtelingencentra werkte, onthulde voor de media dat hetgeen zij onder islamitische “vluchtelingen” aantrof “pure haat op christenen” zou zijn en dat zij hun missie zien in de islamisering van Europa.

Deze uitspraak is interessant, omdat we over het algemeen van de “vluchtelingen” alleen maar weten wat zij ons willen laten weten, maar niet hoe ze de facto denken.

De Arabische vertaalster heeft in een serie asielcentra in het hele land gewerkt en daarbij ontdekt dat islamitische migranten “pure haat” tegenover niet-moslims en vrouwen voelen en dat ze van plan zijn meer kinderen te krijgen, waarbij ze de Europese sociale stelsels gebruiken met het doel om “de christenen te vernietigen”.

De vertaalster verklaarde dat een dergelijke vijandigheid zelfs op kleuterscholen te voelen zou zijn, waar islamitische kinderen weigeren met niet-islamitische kinderen te spelen.

De 39-jarige vrouw werkte in meerdere vluchtelingencentra in heel Duitsland en bericht ook van analoge ervaringen van de kant van haar collega vertalers.

In een publicatie op de katholieke website “Kath.net” verklaarde ze dat islamitische vluchtelingen “pas dan hun ware gezicht laten zien” als ze onder elkaar in hun eigen taal kunnen praten.

“Ze willen dat Duitsland geïslamiseerd wordt. Ze verachten dit land en onze waarden”, zei ze.

Zij kwam zelf in 1991 als – echte – vluchteling uit Ethiopië en meldde zich vrijwillig in asielcentra om “iets als tegenprestatie te geven”. Daar ontdekte ze toen de realiteit.

Een citaat, dat ze vaker van islamitische vrouwen hoorde: “Wij zullen ons aantal verveelvoudigen. We moeten meer kinderen dan christenen hebben, want alleen zo kunnen we ze hier vernietigen.”

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Vertaalster: “De vluchtelingen haten ons, ze zijn van plan om ons te islamiseren”

 1. ronjaspers zegt:

  Dat meen je toch niet,och wat verassend.

  Geliked door 7 people

 2. Harry zegt:

  Wij roepen dit al zo’n dertig jaar of meer !
  Hoe lang heeft men nodig om wakker te worden ?
  We zijn roependen in de woestijn , maar dan in de polder .

  Geliked door 7 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Dus al die vluchtelingen haten al hun (linkse) weldoeners? Dan allemaal dat ondankbare en gore tuig hier Europa uitschoppen met die akelige islam erbij en laten creperen want wie goed met kwaad beloond wordt daar alsnog voor gestraft!

  Geliked door 1 persoon

 4. janszn zegt:

  Aĺleen linkse types zien niks, horen niks en voelen niks de islam aangaande.
  Het volk weet dit al 40 jaar. Het volk woonde ertussen, maar moest verhuizen/vertrekken.

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nu moet ze me eens iets vertellen wat ik nog niet weet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. De vraag bij deze moet dan zijn, waar komt dit soort ideeën vandaan.
  Het antwoord is voor de wakkeren heel duidelijk, namelijk uit de haathutten in hun landen van herkomst en diezelfde gedachten gang word in de haathutten in de verschillende westerse landen warm gehouden.

  Like

 7. albert zegt:

  lukt ze nooit, ze zullen eerder elkaar besttijden dan os, k vraag me af waar4om doe merkel dit niet wil erkennen en die slinkse idioten ook niet, van mij mag er nu al een uitzetting volgen, geen islam in europa. en anders pleite . Hier zullen we noooit een islamstaat krijgen een franse ex generaal heeft er al voor gewaarschuwd.

  Like

 8. Jean zegt:

  De oorzaak van al die ellende zit in dat EU gedrocht decadent te parasiteren en ons op te zadelen met enorm veel geweld en ellende. Het is niet of er een dag komt dat wij in verzet komen en heel die troep verdrijven maar wel wanneer????? Hopelijk geen maanden meer wachten.
  Kijk naar Brussel, Amsterdam, Parijs, Londen, Berlijn enz. zodra je beelden ziet genomen op de openbare weg of aan de steuntrekkersloketten dan zie je steeds in massa “vreemdelingen” want wij durven niet meer op straat te gaan wandelen.
  Goed bezig EU landverraders, de rekening zal weldra volgen, ben benieuwd op die verrotstad (om maar één te noemen van die bende) dan nog zo van zijn tetter ligt te maken!!!!!! I don’t think so.

  Like

 9. Gienekehado St. zegt:

  Moet je mee aan komen bij die MISDADIGE STRONTHOOP op Het Binnenhof!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Gelet op de geschiedenis van de islam weten we dat toch al jaren. Het is niet voor niets dat 56 landen ons al zijn voorgegaan.

  Like

 11. Sinyo zegt:

  Kijk eens aan, Het verschil is duidelijk.
  Och Gutte Gutte zegt altijd wat die gaat doen.
  Maar elke “vluchteling” gaat DOEN wat die ZEGT.
  Bereiden wij ons maar op het ergste voor.
  Het mes gaat snijden van oor tot oor

  Like

 12. Bob zegt:

  Sociologen plannen alles 40 jaar of
  langer van te voren. Als er een eerlijke
  socioloog is vraag die dan hoe lang
  het geplanned is om de wereld in
  een mono godsdienst te laten veranderen
  DE Islam.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://philosophia-perennis.com/2020/11/20/sawsan-chebli-christliches-kreuz-gefaehrlich/

  Sawsan Chebli: Christelijk kruis net zo gevaarlijk als het zwaard van de islam!

  In ieder geval hoop ik dat de islamitische terreur, die gerechtvaardigd is vanuit de leer van de fundamentalistische koranreligie en de hadiths, echt een probleem vormt voor de nog steeds staatssecretaris voor wat dan ook. Tot dusver heeft ze nogal boterzacht gereageerd over de doden van Wenen, Parijs, Dresden of Nice, hooguit met een “copy & paste”.

  Gisteren bewees mevrouw Chebli nogmaals dat dit allemaal lege woorden zijn. Ze kan of wil het gevaar niet zien dat de fundamentalistische islam Europa bedreigt. Deze tweet spreekt voor zich:

  Waar zijn de debatten over religieus fundamentalisme in de Corona-protesten? Oh ja, het zijn geen moslims. Er zouden anders al lang brandpunten en talkshows zijn geweest.

  Trouwen christenen met minderjarigen?
  Of zien ze vrouwen als onderdeel van het huishouden zoals een stofzuiger of een koelkast. Roepen christenen op tot jihad?. Verdrijven ze moslims over de hele wereld? Zwijgen ze over de moord op joden of moslims? Ze verstoten hun kinderen niet wanneer deze niet-christenen trouwen of besluiten als vrouw “onzedelijke kleding” te dragen en vooral geen hoofddoek te dragen. Arrangeren christenen gedwongen huwelijken? Weiger ze te eten van borden waar ooit varkensvlees op heeft gelegen?. Haten christenen honden?

  Ik zou nog lang kunnen doorgaan met deze lijst met vragen, maar laat het bij het volgende: Blazen christenen zich op – om je eigen religie groot te maken of om ongelovigen, onschuldigen te straffen. Schieten ze dood of onthoofden ze andersgelovigen ? Hangen christenen homoseksuelen op, stenigen ze vrouwen en houwen ze de hand van dieven af?

  Like

 14. Julia zegt:

  Dat hebben wij toch allemaal getolereerd en nog erger dat al vijf linkse door rotte burgemeesters let wel van de grote steden die zelfs de macht over hun probleemwijken totaal kwijt zijn en die eigen burgers niets meer kunnen bieden het voorstel om een luchtbrug te openen om nog meer potentiële Islam terroristen op te halen. De EU en ons land is onleefbaar en overgeleverd aan dictatuur en Islam terreur.

  Like

 15. Jan j zegt:

  Toch stemmen de meesten op , de in mijn ogen landverraders die welwillend de 3e kolonne binnenhaald, deze landverraders roepen ook nog allerlei scheldwoorden uit de 2e wereldoorlog als mensen het hiermee niet eens zijn. De zgn asielzoekers, althans een significant deel, komt voor de uitkering. Bovendien moeten de autochtonen zich aanpassen aan dit gepeupel en uitkeringstrekker . Als de “asielzoekers” dan hun zin niet krijgen hoeven ze maar”discriminatie” te roepen om alsnog te krijgen wat zij willen. Dat voorrecht hebben de autochtonen niet.
  Dat voortdurende gezeur over discriminatie hangt mij al jaren de keel uit en nog meer de onnozelen van geest die het hiermee eens zijn.
  En wij maar zwoegen om dat allemaal te bekostigen en als dank….

  Like

 16. de regering doet dit met opzet om ons uit te roeien, dit in opdracht van brussel.

  Like

 17. Bas zegt:

  Like

 18. Julia zegt:

  De gesubsidieerde haat door de EU en onze overheid kent geen geen grenzen meer. Zelfs de linkse ratten van burgemeesters die voor eigen ingezetenen geen woning meer kunnen bieden werken hieraan actief mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s