VIDEO: Hoe de verkiezing 2020 van Donald Trump werd gestolen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Scarface”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Hoe de verkiezing 2020 van Donald Trump werd gestolen

 1. Links is altijd en overal gevaarlijk

  Geliked door 2 people

 2. Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  ELOW JOHN MCMANUS LEGT UIT DAT DE VN ECHT DE COMMUNISTISCHE TIRANNIE VERTEGENWOORDIGT.

  “Top 10 Redenen om de VS uit de VN te halen,”

  door John F. McManus (JBS Bulletin Aug 2019)

  Ben je op de hoogte?

  Veel van de leiders van onze natie werken al tientallen jaren aan het leveren van de Verenigde Staten aan de Verenigde Naties als de grote stap in de opbouw van een door de VN gecontroleerde Nieuwe Wereldorde.

  Elk jaar sinds de oprichting van de VN in 1945 hebben de samenzweerders voor de wereldwijde controle stappen ondernomen die de onafhankelijkheid van onze natie en de vrijheden van het Amerikaanse volk dreigen te vernietigen.

  Lees wat er volgt en doe mee aan de campagne om de VS uit de Verenigde Naties te krijgen.

  1. 1. Onverenigbaarheid van het Amerikaanse en het VN-regeringsysteem…

  U.S. System: Basisrechten worden door God gegeven en kunnen niet terzijde worden geschoven. Vrijheid heeft de overhand. (Zie de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring, 1776.)

  VN-systeem: Basisrechten worden toegekend door de VN-regering en kunnen ‘bij wet’ worden opgeheven. Geen erkenning van God. Het wereldlichaam somt de rechten op die het erkent en eist dan de macht op om ze “bij wet” af te schaffen. (Zie de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de VN, 1948, en het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten van de VN, 1966).

  2. 2. De VN wil de Amerikaanse burgers ontwapenen en het tweede amendement van de Amerikaanse grondwet intrekken.
  De VN heeft er altijd naar gestreefd het particuliere bezit van wapens te verbieden. Zo publiceerde het wereldorgaan in 1995 Our Global Neighborhood, waarin het opriep tot “de ontwapening van burgers”.

  Het VN-wapenhandelsverdrag (aangenomen door de VN in 2013) zou uiteindelijk de Amerikanen ontwapenen. Het werd ondertekend door de VS in 2013, maar is niet geratificeerd door de Amerikaanse Senaat.

  Lees verder op:https://truth11.com/2020/11/20/top-ten-reasons-to-get-out-of-the-un/

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  TRUMP LEGAL: Giuliani and Powell lay out latest voter ‘cheating’ and irregularities

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Donald trump vecht tegen de cabal/deepstate die een communistische N.W.O. willen installeren.Daarom willen ze hem koste wat het kost weg hebben,ik heb altijd een hekel gehad aan politiek want het is de firma list en bedrog.Donald trump is een zakenman en geen politicus,hij is een man van daden i.p.v. woorden.Toch houd ik met trump een slag om de arm,toen hij vroeger failliet was heeft hij bij de rotschilds geld geleend en dat vertrouw ik niet.Als mensen willen weten wie de machtigste mensen zijn die deze wereld regeren,google op de khazariaanse mafia.Of je kunt ook het boek lezen van robin de ruiter de 13 satanische bloedlijnen.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Overigens, schreef ik niet dat het in de sterren stond, de 2e termijn van Trump?
  En volgend jaar verdwijnt hij weer, burgeroorlog enz.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Verkiezingen gestolen ? Gestolen goed gedijt niet. De eerste scheuren beginnen zich te vertonen in het fraudenetwerk van de Democraten. De waarheid zal ruim op tijd boven tafel gaan komen. Welke Democratische kiezer zal over 4 jaar nog gezien willen worden met die Democraten ? Als die nieuwe verkiezingen over 4 jaar goed in de gaten worden gehouden, word dat een monsteroverwinning voor de Republikeinen, want ook vele Democratische kiezers zullen voortaan Republikeins willen gaan stemmen.

  Like

 8. Bas zegt:

  Fraude

  Like

 9. M. zegt:

  Gelukkig zijn ze in ons land goudeerlijk en stelen ze niet maar sluiten gewoon buiten nadat men met de complete spreekbuis van de politiek alleen maar poep praat over de partij die men buitensluit.
  De partij die men buitensluit en die men gezamenlijk op alle kanalen demoniseert als zijn de extreem want als je minder moord, doodslag, haat , verkrachting , verachting wilt dan moet je wel extreem zijn volgens de zieke geesten in de politiek en hun bijgaande misselijkmakende media die poep moet uitstrooien over alles wat hun gore agenda in de weg loopt.

  Komt alweer geen Rus aan te pas.

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/obama-navy-seals-remove-trump-white-house/

  Obama: Navy SEALs kunnen Trump uit het Witte Huis verwijderen

  Voormalig president Barack Obama gaf commentaar op de weigering van president Donald Trump om de presidentsverkiezingen toe te staan ​​aan voormalig vicepresident Joe Biden tijdens een optreden in de Jimmy Kimmel Live-show op ABC donderdagavond om zijn memoires, ‘A Promised Land’, te promoten, en zei dat Navy SEALS worden gebruikt om Trump uit het Witte Huis te verwijderen.

  Kimmel: “Heb je het gevoel dat je, toen je Biden en senator Harris feliciteerde, te vroeg was om dat te doen?”

  Obama: (lacht) Nee! Ik dacht, ik dacht dat ik precies op tijd was. Er lijkt enige vertraging te zijn – het communicatiesysteem in het Witte Huis was vroeger beter. Het was realtime. Weet je, er zijn er veel van jullie, computers daar die je vertellen wat er gaande is over de hele wereld. Zo…”

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen the great reset
  https://summit.news/2020/11/20/john-kerry-says-great-reset-is-needed-to-stop-rise-of-populism/

  John Kerry zegt dat een grote reset nodig is om de opkomst van het populisme te stoppen
  Zegt dat opnieuw toetreden tot het klimaatakkoord van Parijs ‘niet genoeg’ is.

  Voormalig staatssecretaris John Kerry woonde een paneldiscussie bij op het World Economic Forum, waarin hij beweerde dat er dringend een grote reset nodig was om de opkomst van het populisme een halt toe te roepen.

  Kerry beloofde dat Amerika onder een regering van Biden weer zou toetreden tot het banenvernietigende klimaatakkoord van Parijs, maar dat dit “niet genoeg” was.

  “Het idee van een reset is belangrijker dan ooit tevoren”, zei Kerry. “Persoonlijk geloof ik … we staan ​​aan het begin van een buitengewoon opwindende tijd.”

  De voormalige senator maakte duidelijk dat deze “reset”, die slechts een herbranding is van dezelfde nieuwe wereldorde die de afgelopen twee decennia op hevig verzet stuitte, nodig is om het populisme te doven.

  “Ik denk dat Europa daar naar moet kijken met de Brexit en het opkomend nationaal populisme – nationalistisch populisme”, zei Kerry. “Dat is echt een van de prioriteiten die we allemaal moeten aanpakken. Je kunt het niet negeren. ”

  Sprekend over hoe Trump zijn stem verhoogde in 2020, merkte Kerry op: “Wat me verbaast is dat zoveel mensen nog steeds hebben gestemd voor het niveau van chaos en schending van de wet en orde en het overtreden van de normen en … ik denk dat de onderliggende reden daarvoor is iets dat iedereen moet onderzoeken. “

  Like

 12. Jan zegt:

  VP van Dominion Voting spoorloos

  Like

 13. Jan zegt:

  Biden ook betrokken bij nep-kakeronderzoek wat hem miljoenen oplevert. Hierbij betrokken is alweer Pfizer!

  Like

 14. Jan zegt:

  Demonstranten van Green Bay eisen onderzoek na nieuwsberichten dat werknemer van de Democraten de sleutels van het stemlokaal kreeg

  Dinsdag meldde Wisconsin Spotlight dat de voormalige top-democraat Michael Spitzer-Rubenstein de sleutels kreeg van de KI Center-balzaal in Green Bay, Wisconsin, waar de afwezige stembiljetten werden opgeslagen en dagenlang werden geteld voorafgaand aan de verkiezingen van 2020.

  Protesters gather in Green Bay, WI to demand an investigation into left wing outside influencers colluding in running the November election. Zuck Bux brought in New York Democrat lobbyist to cure ballots #wiright #GreenBayElectionscandal
  video

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/breaking-green-bay-protesters-demand-investigation-news-breaks-democrat-operatives-given-keys-ballot-counting-room/

  Like

 15. Jan zegt:

  Sen. Wendy Rogers onthult brief ondertekend door 41 staatswetgevers uit het hele land waarin wordt opgeroepen tot forensische audits in elke staat, en dringt er bij hun staten op aan de verkiezingen van 2020 te ongeldig te verklaren als hun auditresultaten overeen komen met die van Arizona
  video

  Wendy Rogers
  @WendyRogersAZ
  Over 17,000 duplicate votes!!!! Decertify the election!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De resultaten van de historische audit van Arizona laten talrijke discrepanties zien die tijdens de audit werden gevonden. Hier zijn slechts enkele van de bevindingen:

  Het stemmen werven laat zien dat er meer dan 3.400 stemmen meer zijn uitgebracht dan er zijn geregistreerd

  Er werden meer dan 9.000 stembiljetten per post ontvangen en geregistreerd dan het officiële aantal post-in stembiljetten dat door de provincie is verzonden

  Op de verkiezingsdag zijn meer stemmen te zien dan mensen die kwamen opdagen om te stemmen. 1.551 extra stemmen.

  Ongeveer 2.500 stembiljetten werden getoond in de vroege stemformulieren waarbij geen kiezer was vermeld als uitbrenger.

  Meer dan 255.000 vroege stemmen die worden weergegeven in het bestand voor de definitieve stemming van de provincie hebben geen overeenkomstige vermelding in het bestand voor vroege stemresultaten

  Meer dan 23.000 stemden per post na de afsluiting van 5 oktober

  2.382 kiezers brachten persoonlijk stemmen uit in de provincie Maricopa, nadat ze de provincie hadden verlaten

  Meer dan 2.000 kiezers die in de 29 dagen voor de verkiezingen uit Arizona verhuisden, kregen een volledig stembiljet in plaats van alleen een presidentieel stembiljet.

  Bijna 300 overleden kiezers stemmen mogelijk.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/new-declaration-independence-wendy-rogers-unveils-letter-signed-41-state-legislators-15-states-calling-nationwide-audit-decertification/

  Like

 16. Jan zegt:

  Sen. Wendy Rogers onthult brief ondertekend door 41 staatswetgevers uit het hele land waarin wordt opgeroepen tot forensische audits in elke staat, en dringt er bij hun staten op aan de verkiezingen van 2020 te ongeldig te verklaren als hun auditresultaten overeen komen met die van Arizona
  video

  Wendy Rogers
  @WendyRogersAZ
  Over 17,000 duplicate votes!!!! Decertify the election!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De resultaten van de historische audit van Arizona laten talrijke discrepanties zien die tijdens de audit werden gevonden. Hier zijn slechts enkele van de bevindingen:

  Het stemmen werven laat zien dat er meer dan 3.400 stemmen meer zijn uitgebracht dan er zijn geregistreerd

  Er werden meer dan 9.000 stembiljetten per post ontvangen en geregistreerd dan het officiële aantal post-in stembiljetten dat door de provincie is verzonden

  Op de verkiezingsdag zijn meer stemmen te zien dan mensen die kwamen opdagen om te stemmen. 1.551 extra stemmen.

  Ongeveer 2.500 stembiljetten werden getoond in de vroege stemformulieren waarbij geen kiezer was vermeld als uitbrenger.

  Meer dan 255.000 vroege stemmen die worden weergegeven in het bestand voor de definitieve stemming van de provincie hebben geen overeenkomstige vermelding in het bestand voor vroege stemresultaten

  Meer dan 23.000 stemden per post na de afsluiting van 5 oktober

  2.382 kiezers brachten persoonlijk stemmen uit in de provincie Maricopa, nadat ze de provincie hadden verlaten

  Meer dan 2.000 kiezers die in de 29 dagen voor de verkiezingen uit Arizona verhuisden, kregen een volledig stembiljet in plaats van alleen een presidentieel stembiljet.

  Bijna 300 overleden kiezers stemmen mogelijk.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/new-declaration-independence-wendy-rogers-unveils-letter-signed-41-state-legislators-15-states-calling-nationwide-audit-decertification/

  Like

 17. Jan zegt:

  Arizona Audit vindt bewijs van fraude met voorbedachten rade: verscheidene stembiljetenveloppen hadden een “geverifieerd en goedgekeurd” stempel die lijkt te zijn VOORGEDRUKT – verschillende goedgekeurd zonder enige handtekening

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/az-audit-finds-proof-pre-meditated-fraud-multiple-ballots-verified-approved-stamp-pre-printed-behind-signature-box/

  Like

 18. Jan zegt:

  REDENEN OM ARIZONA ONGELDIG TE VERKLAREN – DE LIJST: 70.000 dubbele, frauduleuze, illegale of spookstemmingen (7 keer Biden’s overwinningsmarge), ontbrekende apparaten, gegevens verwijderd, strafbare feiten verwezen naar autoriteiten
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/reasons-decertify-az-70000-ballots-duplicated-material-issues-7-times-bidens-margin-victory-devices-missing-data-deleted-criminal-activities-referred-authorities/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s