Wanneer je Rutte en De Jonge de vrije hand zou geven . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wanneer je Rutte en De Jonge de vrije hand zou geven . . .

 1. bobzelf zegt:

  SLAAN PA !!!

  OME BOB

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Wat is dit??

  The COVID mRNA vaccines are “unlikely to COMPLETELY sterilise the population”, says Professor Sir John Irving Bell.
  I guess we’ll need multiple doses to get that job done?

  Het is onwaarschijnlijk dat de COVID-mRNA-vaccins de bevolking VOLLEDIG zullen steriliseren, zegt professor Sir John Irving Bell. (Slechts 60 à 70%)

  Ik denk dat we meerdere doses nodig hebben om die klus te klaren?

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  De massa geeft ze de vrije hand en Rutte en De Jonge zetten hun ongekende dictatuur voort. Lees ook het twitterbericht van Tredos https://twitter.com/DrTedros/status/1328291648439193601?s=20 Hij stelt dat het dragen van mondkapjes en 1,5 meter blijvend is (dus het nieuwe normaal), Wie zijn mede schuldig massa mensen onder de bevolking die hiermee hebben ingestemd om onderdanig niet werkende mondkapjes te dragen en dit zelfs normaal vinden. Hoe makkelijk heeft men de bevolking in de macht gekregen en dus de dictatuur stapsgewijs verder zal worden opgevoerd. Ook geloven mensen dat het vaccin een middel is om naar het oude normaal terug te keren vergeet het maar het oude normaal komt nimmer meer terug dus heeft de massa zich vrijwillig naar de slachtbank van dictatuur laten leiden. Stelletje onbedacht dom volk nu krijgen zij door hun domheid en angst de onderdrukking waarvoor zij hebben gesmeekt en een gegeven is dat deze dictatuur de komende jaren zich zal voortzetten.

  Geliked door 3 people

  • Knalkopje1 zegt:

   Dit plan van Tedros is hoogst alarmerend. Wij mogen dat nooit accepteren. Dit is geen leven meer. Draag nooit mondkapjes in de buitenlucht, draag ze alleen als het echt niet anders kan en zet ze meteen af als je buiten komt. Weg met de anderhalve meter en het Nieuwe Normaal. Tedros maakt zich hiermee schuldig aan een misdrijf tegen de menselijkheid en hij moet daarvoor levenslang krijgen.

   Like

 4. Gerrit zegt:

  Ach Politie. Er waren maar liefst 23 personen nodig met 12 voertuigen om een verwarde man uit huis te halen.Brandweer met uitgerolde slangen, arrestatieteam van 6 man, hondengeleiders. enz. Duurde 2,5 uur. Op dat moment was er in de stad met 70.000 inwoners geen politiecapaciteit meer beschikbaar vertelde de bevelvoerder.

  Like

 5. Julia zegt:

  Grapperhaus doet ook nog een duit in het zakje https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/11/21/grapperhaus-komt-met-nieuwe-duivelse-labbekakken-wet-op-jacht-naar-fout-geld-behalve-op-de-vvd-zuids-astweede-kamerking-willem/ Dit artikel is hilarisch maar wel de pure waarheid en realiteit. De dictatuur en de corrupte rechtstaat doen er alles aan om de censuur en dictatuur ongehinderd door te zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s