Kent u hem nog?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Kent u hem nog?

 1. Yvonne zegt:

  Hij zag het goed maar werd gewoon uitgelachen als de man nu zou zien hoe het met Nederland is gegaan zou hij zich omdraaien in zijn graf

  Geliked door 8 people

 2. koosv8 zegt:

  Die ken ik zeker. Jaren later voorzitter van een partij kring bestuur geweest. En de media was toen ook al ziek hoor, maar is nu helemaal een spreekbuis van de STAAT. MAAR GELIJK HAD HIJ, REGEREN IS VOOR UIT ZIEN. EN DAT ZAG HIJ DONDERS GOED.

  Geliked door 6 people

 3. Blaffertje zegt:

  Jazeker, Janmaat.
  Verguisd en verketterd door links.
  Zelfs een aanslag door dat zieke links op hem gepleegd, maar wat had die man gelijk.
  Hij waarschuwde voor dat wat ons nu overkomt.

  Geliked door 11 people

 4. Bob zegt:

  Zijn mening was taboe. De meningen van
  allochtonen zijn een hype.
  Hij is tren onrechte gedemoniseerd.

  Geliked door 4 people

 5. vangie1206j zegt:

  Ja wijze woorden en een vloek voor dat linkse getijsem.

  Geliked door 5 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Interessant om te lezen; de toespraak van dr. mr. Brookman de oprichter van de Centrum Partij bij het uitkomen van het boek van Joost Niemöller “De verschrikkelijke Janmaat en de Centrumparij”
  ISBN 978 90 490 2420 8

  https://joostniemoller.nl/2015/10/we-zijn-als-monsters-behandeld-toespraak-oprichter-centrumpartij/

  Geliked door 1 persoon

 7. Gienekehado St. zegt:

  RESPECT voor Jan Maat!! WALGING voor die hele Van Toorenburg-Kuiken-Segers-Jetten-Klaver-RuttenZOOI!!!!!!!!!!!!! Wat een LAF / HYPOCRIET zooitje!!

  Geliked door 4 people

 8. koddebeier zegt:

  Met links ben altijd verzekerd van ELLENDE !!

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ koddebeier.
   Links brengt inderdaad alléén maar ellende.
   Zie Polen, Hongarije, Slowakije, Tsjechië enz.
   Toch vreemd dat die voormalige satellietstaten van de USSR géén links-islamitisch schorem in hun landen willen toelaten; of zou dat toch niet zo vreemd zijn ?
   Maar in Brussel zetelt nóg groter schorem, zij willen die landen dwingen om dat moslim-gajes op te nemen.

   Geliked door 4 people

 9. Monalisa zegt:

  Onze Hans die de waarheid toen al sprak

  Geliked door 4 people

 10. Janmaat en Prof. Pim zagen het goed

  Geliked door 4 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Een held met vooruitziende blik verguist door het hele esthablisment. Hij voorspelde dat de koppen over straat zullen rollen. Hoe gelijk heeft hij gekregen. Als hyena’s vielen de journalisten over hem heen die hun ziel verkocht hadden aan het politiek correct monsterverbond. Hij die het referendum wilde invoeren werd uitgemaakt voor nationaal socialist. Zij die het referendum afschaften noemen zich democraten. We leven daadwerkelijk in een voorgeschreven werkelijkheid.

  Geliked door 2 people

 12. Astrid zegt:

  Natuurlijk herinner ik me Hans Janmaat in de tachtiger jaren nog goed: een dapper en gedemoniseerd licht in de immer linkse duisternis [zijn vriendin verloor een half been bij de aanslag] Hij doorzag wat er in de slinkse politiek gaande was en hij had de edele moed om dit publiekelijk onder de aandacht te brengen. Net als Fortuyn.
  Ik was zelf student in Delft in die tijd en kwam wegens woningtekort op een extreem linkse afdeling in een studentencomplex terecht. Er woonde o.a. zo’n bleke, veganistische, linkse gast met een John Lennon brilletje op en een rossig vlasbaardje aan zijn kinnebak. Hij liep al tegen de 30 en ‘studeerde’ kennelijk nog steeds aan de T.U.D. …… Zijn kamer lag vol met boeken over Mao en andere ‘gezellige’ dictators, waarover hij graag discussieerde. Hij was ronduit verbolgen, toen ik hem te kennen gaf dat ik niet met hem en de anderen van de afdeling meeging, om in Den Haag te gaan demonstreren tegen kernwapens [1983]. Ik wilde mijn tijd liever aan mijn opleiding besteden, want mijn vader financierde me toen nog. En ik had daarnaast uiteraard allerlei studentenbaantjes, om het stappen in het weekend te kunnen bekostigen.

  Geliked door 3 people

 13. Julia zegt:

  Janmaat had een hele goede vooruitziende blik alles wat hij toen zei is de keiharde waarheid geworden. Nederlanders die Janmaat hebben gekend kunnen zich diep schamen dat zij deze man in ongelijk hebben gesteld en hem voor alles hebben uitgemaakt. Nu zitten deze zelfde Nederlanders diep in de shit. Uiteindelijk is het hun verdiende straf alleen is het in en in triest dat zij al jaren en nog een hele grote en dikke betonnen plaat voor hun hoofd hebben en hierdoor mee hebben gewerkt aan de islamisering en de linkse dictatuur en een minderheid aan weldenkende mensen hebben meegesleurd de diepte in.

  Geliked door 1 persoon

 14. Ton Ruygrok zegt:

  Ja die Man had in iedergeval Verstand.. maar ja.. als het grote gros zonder Verstand is … wordt Verstand als gek en zwakzinnig ervaren…,
  Ton.

  Geliked door 2 people

 15. TL zegt:

  De media kon hem goed te pakken nemen omdat die geen tv personality was en overkwam als een karikatuur,
  Hij zei ook op camera in een praatprogramma toen ze het hadden over Stemmen dat stemcomputers niet te vertrouwen zijn omdat de programmeur dan de uitkomst bepaald hij werd daar toen uitgelachen….

  Nu zit de wereld in een Chicom/globalistische greep en is dit massaal gebeurd door dominion voting machines en smartmatic software in Amerika met de verkiezingen en kun je zelfs op wikipedia lezen dat dit al in de 70s begon met machines die door de Rockefellers werden bestuurd om hun poppetjes op plaatsen te krijgen, we leven al decennia’s met valse verkiezingen en de VVD hier heeft connecties met smartmatics, wie gelooft er nu echt dat zij gewonnen hebben met de aantallen die ze al verkondigen op camera alsof er al een script klaar lag terwijl de telling nog lang niet over was….

  Iedereen die wakker is ondersteunt de positieve tijdlijn waarin alle media/Chicom verraders hard kunnen vallen samen met de infiltranten die de systeemvolgers zien als onze leiders…….

  Geliked door 1 persoon

 16. Wim Vreeswijk zegt:

  Dit zei Janmaat reeds in augustus 1982, dus 38 jaar geleden. Feitelijk ging het reeds in 1973 hartstikke fout toen Wiegel het idee van gezinshereniging voorlegde aan het VVD-hoofdbestuur die dit plan prompt verwierp, waarop hij met het schaamraad op de kaken afdroop naar de 2e kamer en daar tot overeenkomst kwam met JM Den Uijl die uiteindelijk akkoord ging en zo waren vvd en PvdA samen goed voor 39 + 39 = 94 zetels, dus aldus braken de Hollandse dijken door en werd Nederland vanaf dat moment overspoeld door kinderrijke gezinnen vanuit het Rifgebergte.

  Geliked door 3 people

 17. M. zegt:

  Toen demoniseerde de media al het gezonde geluid voor ons land iets wat ze vandaag de dag nog steeds doen.
  Decennia lang georganiseerde misdaad tegen het volk en de vrijheid van meningsuiting die niet hun kleur vertegenwoordigd.

  Geliked door 1 persoon

 18. Harry zegt:

  Zijn er ook linksen die inmiddels toegegeven hebben dat Janmaat het bij het rechte eind had ?
  Ik kan me alleen één man herinneren van de PvdA die nu vindt , dat Fortuyn gelijk had ,
  over Janmaat heb ik van hen nóóit iets positiefs vernomen .
  Geen enkele PvdA-er is dus nog tot bezinning gekomen .

  Denk ook niet dat ze sinds Drees nog een echte sociale staatsman gehad hebben .
  Alleen gestoorde socialisten !

  Geen wonder dat Drees die ellendelingen dan ook de rug heeft toegekeerd .

  Geliked door 2 people

 19. karton zegt:

  De heer Hans Janmaat is op een afschuwelijke manier gedemoniseerd door de PvdA, CDA en andere christelijke partijen. De man werd dag én nacht geobserveerd door observatie-teams van de politie om hem op de meest kleine overtreding te kunnen aanpakken; dit is gelukkig niet gebeurd.
  Die politie-teams werden, toen al, gebruikt voor politieke doeleinden, dit gebeurt nog steeds !!!!

  Geliked door 2 people

 20. BigLJohn zegt:

  Hans Janmaat is een van mijn favorieten, ook al is hij dood. Zijn gedachtegoed blijft springlevend. Hetzelfde voor Pim Fortuijn en in iets mindere mate voor Geert Wilders. Hij neemt geen absolute stellingname tegen het regeringsbeleid aangaande – het virus – en de mondkapjes. Baudet is hierin punctueler. Maar hij wil (conform de linkse kamer) de grenzen openhouden ! Al met al heeft echt rechts in tientallen jaren tijd geen vuist kunnen maken en breidt het kankergezwel links zich steeds verder uit.

  Geliked door 1 persoon

 21. Dr. Heinz zegt:

  Landgenoten,……

  Kijk zo begon Hans Janmaat altijd, tijdens zijn toespraak op de TV.
  Hij heeft dus helemaal gelijk gekregen.
  Dat linkse zooi is al jarenlang verwoestend bezig om Nederland af te breken!!!
  En heden gaat het maar door en door!!

  Geliked door 2 people

 22. Alex Delarge zegt:  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   En Anno 2020……………….. 365/24/7 mesincidenten, overvallen, explosies, wapens op scholen, plofkraken, platwalsen, moord/doodslag etc etc. Complete steden aan het Uitkeringsinfuus. De wereld van Witteman, Wallage, Rottenberg, Lubbers, Kok en de hele Laffe, CRIMINELE STRONTHOOP van Het Binnenhof ten voeten uit!! Laffer als Gluiperd Wallage, ken ik ze niet!!

   Geliked door 1 persoon

 23. Taljaard zegt:

  Wat mij betreft HET voorbeeld, dat je je nooit moet laten leiden door wat de TV en de kranten je voorkauwen. Want wilde destijds niets met hem en zijn partij te maken hebben, omdat de media het mij dicteerden dat je anders ‘onfatsoenlijk’, ‘fascistisch’ en ‘racistisch’ was.

  Ben pas wakker geworden in 2004.
  Dat wil zeggen; de ware aard van links ontdekt.
  En dat had niks te maken met hem, noch met Fortuyn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s