Parket van Parijs: 75% van de minderjarigen die voor de rechter worden gebracht, zijn onbegeleide buitenlandse minderjarigen

(Door: “DissidentNL”)

Van de drie minderjarigen die voor het Openbaar Ministerie in Parijs zijn gebracht, zijn er twee “onbegeleid”. Het aandeel jongvolwassenen is ook aan het exploderen.

“We willen niet dat justitie verantwoordelijk wordt gesteld voor wat de prefecturen niet uitvoeren”.

Iedereen moet zijn rol spelen. In dit Parijse rechtsgebied, net als in vele andere, constateren juridische professionals een toename van het aantal buitenlanders en niet-begeleide minderjarigen die worden beschuldigd van delinquentie, vaak ernstig.

Het Parijse Openbaar Ministerie maakt er geen geheim van dat 75% van de genoemde minderjarigen, dat wil zeggen drie van de vier minderjarigen, nu illegale minderjarigen zijn waarvan de identiteit en de werkelijke leeftijd zeer moeilijk vast te stellen zijn, bericht Le Figaro.

“Dit is een groeiend probleem,” wordt erkend binnen de Parijse jurisdictie.

Bron:
“DissidentNL”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Parket van Parijs: 75% van de minderjarigen die voor de rechter worden gebracht, zijn onbegeleide buitenlandse minderjarigen

 1. Pingback: Parket van Parijs: 75% van de minderjarigen die voor de rechter worden gebracht, zijn onbegeleide buitenlandse minderjarigen! | eunmask

 2. andre zegt:

  Ze zijn helemaal niet onbegeleid. Want ze zijn naar binnen gedragen door links, links heeft er zn dagelijks verdienmodel van. Rechtbanken en politie worden betaald met belastinggeld en LINKS bestuur moeten wij ook nog eens betalen van ons belastinggeld maar niemand heeft om nazi links gevraagd. Waar zit de fout? Even een wetswijziging en de minderjarige zooi kan zo visa versa.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Wat is een groeiend probleem, het vaststellen van leeftijd?
  Lachertje!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Achter het valse masker van de Linksche Looney Brigade zit een duivels plan, de Brusselse Maskerade pocht met haar Groene Plannetjes om de geheime agenda in het geniep uit te rollen, de geniepigheid straalt in het Zottenpaleis van hun gezichten……….

  Geliked door 1 persoon

 5. dutchess43 zegt:

  Die jeugdige delinquenten zijn allemaal op zoek naar het aan hen beloofde paradijs. Omdat ze het niet vinden worden ze gloeiend kwaad. Geef ze dan ook wat ze willen. Een riante behuizing, een flink maandinkomen waarvoor ze niet hoeven te werken, en laat hun hele familie gewoon overkomen, inclusief ooms-tantes, neven en nichten. En geef ze bovendien iedere dag een gewillige mooie blonde meid om hen 24 uur lang te plezieren !

  Like

 6. Monalisa zegt:

  dat is in nederland ook zo.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Monalisa, dat mogen we niet weten, daarom wordt Opsporing Verzocht ook korter gemaakt we zouden er toch eens achter komen dat de meeste overvallen enz door personen met een tintje het hebben gedaan, daarmee wil ik niet beweren dat blanken niet overvallen, en kijk eens naar groepen Bulgaren en Roemenen, ook van die schatjes maar die komen op rooftocht en gaan weer terug

   Like

 7. delamontagne zegt:

  ( raciestisch bericht uit de Fr Media )

  FRANKRIJK
  De verantwoording nemen nemen voor onbegeleide minderjarigen : 41000 “jongeren”, 95% man, 2 MILJARD
  EURO’S PER JAAR ……………..

  Like

 8. Bob zegt:

  De lock down is een middel om de door
  de EU betaalde mensen smokkelaars
  hun werk ongezien te laten doen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s