Vuurwerkverbod . . .

De Nederlandse minister-president stelde een vuurwerkverbod voor Oudejaarsavond in als offer aan het heilige corona. Daarom moesten de burgers teruggrijpen op een oudere traditie.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jolande”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vuurwerkverbod . . .

 1. Pingback: Vuurwerkverbod . . . | eunmask

 2. vangie1206j zegt:

  Typisch die lamlul Rutte anderhalve maand voor 31 december.
  Vuurwerk reeds ingekocht maar verkopen is ineens verboden.
  En volgend jaar gaan we weer massaal stemmen op die ploert.

  Geliked door 3 people

 3. Monalisa zegt:

  In Nederland word het verboden in Duitsland niet en dat heet EU.

  Like

 4. Gienekehado St. zegt:

  Voor miljoenen mensen (en dieren/vogels) is dit de allerslechste avond/nacht van het jaar!! Terwijl het een leuke avond/nacht zou moeten zijn. De ANARCHIE ten voeten uit!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado St. zegt:

  Vuurwerk heeft MEERWAARDE voor lieden (ook wel JONGEREN genoemd) die tot op heden nog geen granaten hebben kunnen scoren. Nog niet!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/peperdure-audi-opgeblazen-5000-euro-voor-gouden-tip/ar-BB1behnZ?li=BB13YidB&ocid=mailsignout

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  De burgemeesters van de grote steden willen het karbidschieten ook gaan verbieden. Den Haag zal wel gaan volgen. Lekker de mensen pesten denken Rutte en de Jonge ! Maar mensen zijn inventief. Desnoods kopen ze in de bouwmarkt kunstmest. Met een kleine bewerking word het een explosief. En kunstmest kan men niet verbieden want er is grote vraag naar vanwege tuinen bemesten.

  Like

 7. Julia zegt:

  Het zal wel eens een zeer explosieve jaarwisselingen kunnen worden https://www.ad.nl/den-haag/den-haag-gaat-carbidschieten-verbieden~a636 Die slapende Haagse dictators hebben blijkbaar nog niet door dat carbid overal is uitverkocht. Wat verwachten ze dat mensen dit thuis in de koelkast gaan zetten of zo. Ik raad die dictators in Den Haag en linkse burgemeesters aan maar eens te gaan na denken om alle verloven in te gaan trekken van politie en ME. Alles waar de regering al jaren mee bezig is af te schaffen wordt nu verboden, files en overvol OV wordt opgelost door massaal thuis werken op te leggen, vliegverkeer wordt afgeschaald door verbodof beperking voor vakanties op te leggen dit om de klimaatdoeleinden te behalen, overbodige banen en klein bedrijven worden tot faillissementen gedwongen om de macht over te hevelen naar de multinationals en ga zo maar door. Overal waar geen macht meer over is wordt nu onder het zogenoemde Covid virus verboden en over boord gegooid. De wanhoop van een falende overheid is duidelijk vandaar dat een enorme staatsterreur wordt toegepast die de komende jaren zal voort duren. Wat die twee trekpoppen van de elitaire machtswellustelingen ons toezeggen of beloven kunnen we gewoon aan onze laars lappen omdat het smerige politieke schaakspel bepaalt wat wij in de toekomst nog wel of vooral niet meer mogen.

  Like

 8. Julia zegt:

  Ach van de overlast die gegarandeerd tijdens de jaarwisseling komt hebben die elitaire Haagse onbenullen geen last en zeer zeker zal Paleis Noordeinde het minste overlast hebben doordat de Oranjes dan allang een retourtje regeringsvliegtuig hebben geboekt richting Argentinië. Al die zogenoemde elite zijn ondergedoken en de burgers zijn de dupe.

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Ha, nitwit en onbenul ofwel inclusieneuzelaar Lucille Werner gaat compleet af, heeft geen mening, heeft feitelijk nergens een mening over, maar staat wel op nr10 voor het CDA

  https://www.kijk.nl/programmas/5-uur-show/zyjZ13c9Kxe/seizoen/149439016258/afleveringen/video/empty_episode-5-uur-show-s1-e61-2020-11-10/h81qsRxuTWB

  Ik kan het woord inclusie niet meer verdragen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s