Wat doet Rutte het toch geweldig hè?! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Wat doet Rutte het toch geweldig hè?! . . .

 1. Frans Brassens zegt:

  Ik vermoed dat meer mensen dan ik beslopen zijn door de gedachte dat, waren er geen moskeeën, ook in kerken en synagogen de mondkapjesplicht zou gelden….

  Geliked door 9 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Frans.. gelijk heb je.. past helemaal bij rattes logica.
   Ton.

   Geliked door 3 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Frans … en nog dit… als je aantafel zit in restaurant e.d hoef je toch ook geen lap voor de mond… in kerk zit je toch ook ..
   Ton

   Like

   • Julia zegt:

    Ton Ruygrok Het is toch compleet een grote hoax met de verplichte niet werkende smetlappen. De goedgelovige schaapjes lopen in een supermarkt en sommige idioten zelfs buiten met zo een smetlap maar kerken en de moskee waar veel meer mensen opgestapeld bij elkaar komen hoeven dit niet verplicht. Hoe onderdanig kan je zijn dat je nog gelooft in de twee grootste misdadigers tegen de menselijkheid Rutte en De Jonge. Nu weer het weerzinwekkende voorstel om als eerste weerloze dementerende ouderen en ouderen in verpleeghuizen als proefkonijn te gebruiken is een onvergeeflijke misdaad tegen de menselijkheid. Het zijn mensen die zich jaren voor onze samenleving hebben ingezet maar worden nu bloot gesteld aan puur gif omdat zij teveel geld kosten. Die algehele hoax draait om miljarden en absoluut niet als bescherming voor de volksgezondheid maar is het plan om stapsgewijs genocide uit te voeren. We weten allemaal dat het gaat om het reduceren van de wereldbevolking.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • Harry zegt:

   Precies , Frans !

   Die islamitische terreurbende zorgt er voor dat de bakens niet op de goede plaats staan .
   En die rubberen flapdrol met de rest van zijn beerput doet er ook totaal niks aan om dat recht te trekken .
   Oh wat zouden we toch een makkelijk en aangenaam bestaan hebben als die kruisridders vroeger die islambende totaal uitgeroeid hadden !
   Dat krijg je nou , als je half werk levert .
   En met al die zachtgekookte eieren die nu in West-Europa aan de touwtjes trekken , gaan we helemaal naar de donder !

   Geliked door 3 people

   • guusvelraeds zegt:

    Historisch gezien een gemiste kans. Nadat de kruisridders Jeruzalem veroverd hadden zijn ze gestopt. Het ging alleen om de invasie in Europa te stoppen en de pelgrims routes en het Heilige Land veilig te stellen. De kruistochten waren geen imperialistische veroveringstochten. Dat is jammer. Het hele Midden Oosten is na de terug verovering van Jeruzalem door Saladin met de eeuwen die verstreken daarna vervallen in totale achterlijkheid en barbaarsheid met de islam als gestaag aandrijvende motor. Wij in de 21 tigste eeuw zitten met de gebakken peren. Het Mohammedaans schorrie morrie had nooit Europa mogen betreden.

    Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Ik weet het wel zeker ! Die laffe ratten durven geen maatregelen te nemen als dat mosselvolk erbij betrokken is !!!
   De lafheid regeert !!!

   Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Spijker op de kop.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Precies en aan de ene ploeg heeft men onderhand al een hekel en om de andere ploeg is het ze te doen zodat iedereen daar een hekel aan krijgt.
   Het is ze al jaren gelukt om ze gehaat te maken omdat ze geen spuitjes wilden en werden als een gevaar voor de volksgezondheid neergezet wat ze nooit geweest zijn.
   De haat is er nog steeds ook al is het totaal ongefundeerd.

   Ook al zijn het nutteloze mondkapjes en wil men de kroegen graag open de kerk is het probleem. Zelfs met kapjes en anderhalve meter flauwekul.
   Een beetje hypocriet gedrag is de mens niet vreemd.

   Kroegen dicht kerk open ….haat verzekerd.
   Want ook beslist de kerk dat helemaal niet dat de kroegen dicht moeten of dat de kerk open moet in de afgunst wenst men dat iedereen de mond dan maar gesnoerd moet worden en vergeten ze even dat dat ook de mond van zichzelf betreft.

   Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Gooien we de TV uit het raam en zeggen we het abonnement op van de krant is morgen de pandemie afgelopen. Als ze zeggen dat ze een handvol oude zakken (ben zelf 70) met overgewicht en onderliggend lijden het leven willen redden dan liegen ze. Voor de druk in de gezondheidszorg doen ze het ook niet. Zag je ze wegrennen toen gestemd moest worden over salaris verhoging in de zorg. Er zit een plan achter maar niet de gezondheid van de burger is de leidende factor. De leidende factor in de corona plandemie is het redden van het groot kapitaal het globalisme en het scheppen van een nieuwe electorale slaven stand. Hiervoor gebruiken ze als lokmiddel het zogenaamde basis inkomen. Te weinig om bezit te vergaren en teveel om te creperen. Ze zijn nu aan het oefenen hoe je grote groepen mensen in bedwang kunt houden. Crowd control. Hoe onzinniger de opdrachten hoe meer bewijs dat ze slagen in hun opzet. Anderhalve meter, mondkappen, dwangmatig handen wassen, in je elleboog hoesten en een fop vaccin voor een nog steeds niet geïsoleerd virus als initiatie rite voor het nieuwe normaal.

    Geliked door 3 people

 2. Ruben zegt:

  Natuurlijk snapt hij dat niet.
  Beter gezegd, hij wil het niet snappen.
  Hij zelf dient de prins vd duisternis, hij is daar niet eens meer geheimzinnig over.
  Rutte en co moeten begrijpen dat ze binnen nu en slechts enkele jaren zelf ook voor Gods rechterstoel moeten verschijnen.
  Dan krijgen ze loon naar werken. Simpel zat.
  Mark Rutte, uw wegen lijden aar de eeuwige ondergang.
  Je laat vele mensen lijden, geestelijk, lichamelijk en geestelijk, maar eens krijg je alles oneindig terug. Hetzelfde geld voor vele andere miljoenen die uw wegen bewandelen wereldwijd.
  U lacht alles weg met een satanische glimlach, maar het lachen zal u spoedig vergaan.
  De NWO/communisme zal uitlopen op een totale ondergang.
  De gooit uw eigen ruiten in, geheel vrijwillig.
  Voor een baantje als minister president en een valse belofte voor de toekomst die er niet zal komen voor u verliest u uw ziel voor eeuwig.
  U haat christenen, u haat andersdenkenden, u haat uw eigen volk.
  Spoedig zal alles tegen jullie keren.
  Eerst moeten wij lijden, maar dan zíjn jullie aan de beurt.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Met wat we voor hebben wordt hier duidelijk uiteengezet, deze vent is vreselijk ziek.

  Om ons heen kijkend, lijken we soms niet anders te kunnen dan concluderen dat de wereld steeds meer gedomineerd wordt door psychopathie. En naar mijn inzicht is dat inderdaad zo.

  Het meest in het oog springende kenmerk van psychopathie is liegen. De leugen is het belangrijkste gereedschap van de psychopaat. Psychiaters spreken van ‘ziekelijk’ liegen. Daarmee wordt gesuggereerd dat er ook zoiets zou bestaan als ‘gezond liegen’, en dat is inderdaad de gangbare gedachte. ‘Normaal’ liegen moet kunnen. Je zou dus kunnen zeggen dat daarmee de gangbare gedachte, de norm, op zichzelf al psychopathische trekken heeft.

  Liegen is niets meer dan het bewust verkondigen van een onwaarheid. Een leugen is dus een bewuste onwaarheid. Mensen verkondigen bewust onwaarheden (liegen dus) om daar iets mee te ‘bereiken’. Om daarmee een bepaald ‘belang’ te dienen. Liegen is daarmee puur strategisch. Psychopaten bedienen zich dus van een strategie, en die strategie heet liegen.

  Omdat het in onze tijd en cultuur als ‘gewoon’ en dus min of meer acceptabel (of onvermijdelijk, wat hetzelfde is) beschouwd wordt dat de meeste mensen zo nu en dan liegen, zou je kunnen zeggen dat psychopathie in zekere mate deel uitmaakt van onze cultuur. De leugen als kenmerk voor psychopathie is een alom aanwezige en gebruikte strategie.

  http://pieterstuurman.blogspot.com/2011/08/psychopathie-als-collectieve-vergissing.html

  Geliked door 2 people

 4. wauso zegt:

  VVD + Rutte het zijn de HOEREN van de islam. Zo….dan hoef je het niet uit te zoeken.

  Geliked door 3 people

 5. Hans zegt:

  Uitzoeken! Je bedoeld zeker hoe hij er een geloofwaardig leugen van kan maken!

  Geliked door 3 people

 6. Harry Willemse zegt:

  Hier een inkijk waarom die christelijk religieus gemankeerde het voor de moslims opnemen. Want als er iets verboden wordt voor moslims duurt het niet zo lang dat het misschien ook voor het christelijke volksdeel gaat gelden. Daarom geen religie in de politiek. Wetten die betrekking hebben op religie, welke dan ook, direct afschaffen. Seculier weet u wel.

  Geliked door 2 people

 7. Boike zegt:

  Dus Rutte heeft maatregelen afgekondigd, die NIET door hem zijn bedacht. Dus, Rutte maakt zelf geen beleid. Dus, Rutte geeft daarmee aan, slechts duivelse OPDRACHTEN uit te voeren !!! Dus, Rutte dient niet het volk, maar de duivel. Dus, het gaat kennelijk niet om de volksgezondheid, maar om ons de satanische Nieuwe WereldOrde door de strot te duwen. Dus, dit is een bewijs van ONBEKWAAMHEID en ONVERMOGEN !!! De duivelaanbidder Rutte, de notoire leugenaar, moet zijn bek houden en oppleuren. We kunnen die ruttige nietsnut missen als kiespijn !!! De hel met Rutte !!!

  Geliked door 4 people

 8. pepo Copyright zegt:

  De roverheid én de media zijn de grootste maffia die discrimineren, én ons opzetten tot discriminatie.

  Geliked door 2 people

 9. Gienekehado St. zegt:

  Ik zie een 3e, 4e LD aan komen! Met ‘pappen/nathouden’ / POLDEREN is dit virus niet uit te roeien. Israel heeft een vrijstrenge 2e LD gehad, maar ook weer niet totaal. Daar wordt nu ook weer rekeninggehouden met een 3e LD! Voor de hele wereld is geprikt zijn we zo jaren verder en kan er ook weer een nieuwe versie van C. rondwaren. ‘The WORST is yet to come!!’

  Like

 10. Yvonne zegt:

  Dus als ik per 1 december in de winkel het niet draag en ik wordt aangesproken dan zeg ik ja maar ik ben aan het bidden dan is het Oké?
  Dus slappe Rutte gaat het uitzoeken ? Waarom zou het virus kerk en moskee gangers niet besmetten en alleen de ongelovigen?

  Like

  • karton zegt:

   @ Yvonne.
   Inderdaad, u moet dan zeggen dat u aan ’t bidden bent !
   Maar zorg er dan wél voor dat u een zéér vroom gezicht opzet en zachtjes voor u heen prevelt, desnoods iets onverstaanbaars, als u bijv. bij Appie Happie loopt, prevelt u : “Lidl is goedkoper en véél beter” o.i.d. Óf u roept heel luid : “Ik ben klant bij Alië’s Hakbar” en tegelijkertijd maakt u met uw vingers een snijdende beweging langs uw hals.
   Ik weet zeker dat u verder rustig kunt winkelen zónder mondkapje.

   Like

 11. Gienekehado St. zegt:

  Rutteland = KUTTELAND!! Leerlingen komen met ZWARE WAPENS op school!!!!!!!!!!!!!!!!! Babbelkous zal het allemaal wel weghonen en relatievieren; het is maar een hele kleine minderheid!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/scholen-schorsen-honderden-leerlingen-voor-wapenbezit-stijging-is-ongekend/ar-BB1be7UJ?ocid=msedgdhp

  Like

 12. koosv8 zegt:

  Al die lieden en machthebbers, die in het globale denken hun eigen identiteit en vaderlandse geschiedenis proberen te wissen, moeten op één of andere manier gechanteerd zijn denk ik. Anders laat je de eigen bevolking niet creperen voor een griepje. Want dat is wat er gebeurt.

  Geliked door 1 persoon

 13. Gienekehado St. zegt:

  Farizeeër Gert-Jan en zijn volgelingen zijn nog te stom om op zijn mohammedaans te poepen! Hebben zgn. uit barmhartigheid 100.000en SIELENPIETEN tussen ons geplaatst, die Gert-Jantje en zijn clubje keihard in hun VROME smoeltjes uitlachen!! Hebben collectes gehouden om ONS LANDJE te slopen!! Krijg de CoroanTIEF om mij!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/christenunie-wil-na-verkiezingen-opnieuw-regeren/ar-BB1beqGr?ocid=mailsignout

  Like

 14. Julia zegt:

  Kerken en moskeeën uitzonderen is wel doordacht door volksverlakker Rutte het gaat er om dat hij de Islam niets op wil dringen dus heeft hij als zoet houdertjes de kerken ook maar uitgezonderd. Wel opvallend ik vraag mij toch nog serieus af waarom al die mondkapjes slaven überhaupt nog mondkapjes dragen. Als deze niet werkende smetlappen daadwerkelijk zouden helpen dan kun je nimmer uitzonderingen maken. O wat doet die smeerlap het toch goed ja zeker de boel verder te Islamiseren en eigen volk onderdrukken. Gelukkig staan er zoveel gelovige onderdanige angstige schaapjes achter deze beroeps leugenaar en volksverlakker anders zou hij het absoluut niet overleven.

  Geliked door 1 persoon

 15. Mariet zegt:

  Deze groep is staats gevaarlijk ze deugen niet voor de rasechte Nederlanders.ik hoop dat ze opsodemieteren in maart en dat Thierry en Geert het land gaan redden van de onderdrukking van het eigen volk!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Leo 1 zegt:

  Liegen, lachen en mooie woorden……. ……….

  Ook vaccineren is een mooier woord van euthaniseren of elimineren.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Leo 1 Laten Rutte, De Jonge en zijn kinderen maar als eerste zich het gif toedienen dan wachten wij het wel een paar jaar af wat de uitwerking en de bijwerkingen zijn. Uiteindelijk moet zij toch het goede voorbeeld geven om het volk te overtuigen. Wees verstandig en zorg wel dat u absoluut niet de eerste bent. Het is alleen al misselijkmakend en mens onterend om dementerende ouderen en ouderen in verpleeghuizen als weerloze slachtoffers te misbruiken om als proefkonijnen te dienen. Hoe ongeloofwaardig is de betrouwbaarheid van een vaccin. De algehele sneltreinvaart ontwikkeling is al zeer dubieus.

   Geliked door 1 persoon

 17. Bob zegt:

  Als de mensen na deze verklaring
  van dit kabinet met woordvoerders
  als Pinokkio en de Fetish en de
  Edammers kaaskopdat ze zelf niet
  weten waarover ze het hebben,
  dan heb geen bord voor je kop
  maar ben of volkomen doof of
  je hersenen werken niet.
  Alleen de zakken vullers gaan
  hier in mee. De NPO -baas mag
  weer meer van ons belastinggeld
  vragen voor de onzin die hier wordt
  herhaald.

  Geliked door 1 persoon

 18. karton zegt:

  We zijn al járen en worden nog steeds op grote schaal besodemieterd door die Haagse Rotzooi.
  Ging het niet op dezelfde wijze bij het medicijn Softenon, dat kwam zeer snel op de markt maar enige jaren later bleken de zeer ernstige gevolgen van het gebruik. Wie garandeert mij dat het bij de vele nieuwe vaccins beter zal gaan ? Trouwens, ál zou het worden gegarandeerd dan wil ik dat spul niet in m’n lijf, spuit eerst maar eens de zg, belangrijke mensen vol met dat vaccin, zoals bijv. de koning + vrouwtje, de gehele “regering”, álle burgemeesters enz. enz.

  Geliked door 1 persoon

 19. karton zegt:

  “Wat doet Rutte het toch geweldig “, zijn dat niet de woorden van Adolfina Merkel ná wéér een dolle nacht met Pinokkio ?

  Geliked door 1 persoon

 20. Hovawart zegt:

  Het Caroladraaiboek kan pas worden gesloten wanneer Europa het communisme is opgelegd…..

  Geliked door 1 persoon

 21. hannah zegt:

  Ik zag net op de Duitse TV dat het Ordnungsamt (soort Boa, halve NSB-ers) bij mensen aanbellen om te kijken of ze echt thuis in quarantaine zijn …….. de Stasi/KGB bestaat nog steeds ….

  Geliked door 2 people

 22. BigLJohn zegt:

  Regelmatig proberen wij (mijn vrouw en ik) om andere mensen wakker te maken aangaande de echte situatie waarin wij zich bevinden. Met onderwerpen als massa-immigratie, Corona, en de klimaatgekte. En iedere keer mislukt dat omdat mensen blijven zweren bij het nieuws wat ze bekomen uit de MSM media. Laatst de buurvrouw van ons twee deuren verder. Het ging over Rutte. Ja zei ze, ja, hij doet wel eens iets niet goed, maar over het algemeen doet hij het erg goed. De missionarissen die vroeger in de missie gingen werken boekten een veel beter resultaat als wij.
  En zij preekten tegen wilden, geen geciviliseerde mensen ! Wat bezielt veel mensen toch om de grootste notoire parlementaire leugenaar (Rutte) uit de Nederlandse geschiedenis zo aan zijn broek te hangen. Zij verdienen het om door Rutte flink genaaid te worden. Zij zullen er voor zorgen dat wij ook naar de verdommenis zullen gaan.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s