ZWART-“WIT”. . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op ZWART-“WIT”. . .

 1. Monalisa zegt:

  Klopt nooit een hekel gehad aan die zwarte kleur, maar nu wel.

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Inderdaad heb nooit gediscrimineerd maar sinds de moslims en de zwarte hier proberen de dienst uit te maken ben ik een racist geworden.
   Dat gajes heeft het er zelf naar gemaakt.
   En Nederland is van origine een blank land die door deze monster indringers overgenomen willen worden.
   Je ziet ook steeds meer moslims in de overheid in te dringen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Even weten dat hij geen gestoorde is Hij heeft alleen de weg gevonden naar de subsidietiet.

  Geliked door 2 people

 3. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Sorry maar ik heb nooit een hekel gehad aan zwarte mensen maar die zwarte gestoorde van KOZP en BLM begin ik echt te haten. Het is alleen maar onrust zaaien en de samenleving verzieken. Nogmaals die zwarte gestoorden hoeven hier niet te blijven (liever niet) en wat mij betreft zo snel mogelijk opdonderen vanwaar zij afstammen of vandaan komen. Het is een schande dat oproerkraaiers een discriminerende omroep kunnen starten en die walgelijke club KOZP niet voor goed in politieauto’s zijn gegooid. Het is elk jaar bal met die zwarte gestoorde idioten die alleen maar bakken met geld kosten en nog getrakteerd worden op subsidies en dat de Haagse Maffia hier überhaupt nog aandacht aan geeft. Dat gezeik over racisme moet afgelopen zijn al die zwarte gestoorden die janken over de geschiedenis voeren geen donder uit, vangen uitkeringen en weten niet eens in welk land überhaupt katoenplantages staan. Die gasten komen mij in ieder geval de keel uit en ik adviseer dan ook ga wat nuttigs doen of donder op. Meer smaken zijn er niet.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Julia.
   Ik geloof dat ik niet eens een haat voel tegen Kwassie en Airfryer en hun aanhangers.
   Ik voel eerder een diep, héél diep medelijden met dergelijke simpele zielen, een IQ van nauwelijks 35 maar doorlopend een grote bek terwijl zij allemaal uit de door óns, belastingbetalers, gevulde staatsruif vreten.
   Trieste negers die het voor de vele goede zwarte mensen kapot maken.

   Like

 5. top of flop zegt:

  Deze Ghanese man ondergraaft zijn soortgenoten, waar we wel mee door 1 deur kunnen.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Is er ook maar één ZWARTE in deze wereld die PIET heet.

  Like

 7. Jean zegt:

  Een foutje in die zin, “Black Lives Matter” moet zijn “Blank Lives Matter”

  Like

 8. Bas zegt:

  Mensen zijn het hélemaal zat

  Like

 9. Gerrit zegt:

  Deze man maakt een business model van discriminatie en het zwart zijn.Met zijn vrienden maakt hij scholen en bedrijven gek om voorlichting en cursussen over diversiteit te mogen geven. Tegen betaling uiteraard. En met zijn nieuwe omroep kan hij nu ook een fors directeurssalaris opstrijken. Hij loopt ook binnen met subsidiegelden.Die gekke Soros zal ook wel bij hem een duit in de zak doen.En bij de demonstraties tegen Piet zie je overwegend blonde vrouwen(!) Begrijp ik ook niets van.

  Like

 10. Julia zegt:

  Die KOPZ helden durven nu de Randstad niet meer uit. Dus de massa die zich verzetten wat er gelukkig meer en meer worden en zich tegen deze ziekelijke zelf medelijdende zwarte en linkse blanke ellendelingen keren gaat langzaamaan terrein winnen. Afkappen die ellendelingen die elk jaar opnieuw de samenleving verzieken. Uiteindelijk maakt massa macht. Poten af van onze geschiedenis en tradities over en uit.

  Like

 11. Helena zegt:

  Vanmiddag was het weer ouderwets gezellig in Eindhoven de gekste! De vrolijke Pegida Zwarte Pieten hebben daar uren lang pepernoten staan uitdelen aan de kindertjes. Op de aankondiging van Pegida dat ze naar Eindhoven zouden komen werd door het Eindhovens Dagblad weer de frame ‘extreem rechts’ toegepast! En er werd ook gevreesd dat daar wel eens heel veel hooligans op af zouden komen waardoor het de airfryer te heet onder de voetjes werd, Tegen deze ‘muur van haat’ was de klaploper niet opgewassen! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s