CITAAT Sidney Powell

“Het zou heilzaam voor @JoeBiden zijn om de race op te geven voordat hij zichzelf verdacht maakt wegens wijdverbreide verkiezingsfraude, die hem voor de rest van zijn leven achter de tralies kan doen verdwijnen.”

(Sidney Powell)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op CITAAT Sidney Powell

 1. Eppo zegt:

  Trump mag wel eens met Groot bewijs komen want over en van de laptop horen en zien we niks meer ,plus nu weer de verkiezingsfraude .
  Die paar sneue figuren die zitten in te kleuren maken geen zoden aan de dijk . Maar de big bulk wel .
  BEWIJS keihard Bewijs .
  Stamp die Biden en democraten in hun bakkus !
  Kom Op Trump !

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Eppo.In heel veel instanties in de V.S. zitten corrupte figuren (deep state) in het witte huis,de FBI.CIA,NSA,DOJ.Ze werken trump op allerlei mogelijke manieren tegen,trump moet koste wat het kost weg.

   Like

  • Hans van Meijgaard zegt:

   Je moet wel kennis van zaken hebben voor je zo iets schrijft.

   Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Dat gaat toch via de rechtbank.? Wat heb ik voor bewijs gezien bij Holleeder? Is voor de rechter. Deugt ook niet echt meer, maar de kranten zijn fictie, list en bedrog. En zelf dingen uitvissen kan ook. Bij de media wordt je echt niet wijzer.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Bij de MSM volop berichtgeving dat de rechtszaken van Trump niets zullen opleveren wegens gebrek aan bewijzen. LOL.

  Geliked door 2 people

 3. VarAway zegt:

  Zeer PITTIGE Dame.
  Zij heeft o.a. haar sporen verdiend tijdens de rechtzaken ten gunste van
  Gen.Flynn!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Look at this in Wisconsin! A day AFTER the election, Biden receives a dump of 143,379 votes at 3:42AM, when they learned he was losing badly. This is unbelievable!

  https://pbs.twimg.com/media/EnJi0ynWEAwbBxs?format=jpg&name=medium

  Kijk hier eens naar in Wisconsin! Een dag NA de verkiezingen krijgt Biden om 03.42 uur een dump van 143.379 stemmen, toen ze hoorden dat hij zwaar verloor. Dit is ongelofelijk!

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Bas ik heb ook al een aantal soortgelijke berichten gelezen maar tot op heden slaagt men er niet in om het te bewijzen en dat is toch waar het uiteindelijk om draait.

   Like

 5. droevige mof zegt:

  Sidney Powell is een uitstekende juriste die niet overhaast te werk gaat. Uiteindelijk zal het Hooggerechtshof beslissen, dat een Republikeinse meerderheid en een sympathieke conservatieve voorzitster heeft.
  Hier is een recent interview met Sidney Powell, zeer informatief en absoluut geen reden voor pessimisme.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Deze top advocate zal dit soort uitspraken nooit doen als ze geen explosief bewijsmateriaal in handen hadden. Het beste moet nog komen. Dat wat we tot nu gehoord hebben waren slechts teasers

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  BREAKING REPORT: Largest Number of Cluster Votes In Wayne Co. MI Came From Psychiatric Hospital For Patients With Severe Mental Illnesses
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-report-largest-number-cluster-votes-wayne-co-mi-came-psychiatric-hospital-patients-severe-mental-illnesses/

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Voor de rest van zijn leven in de gevangenis.
  Hoelang is dat voor dit fossiel.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   vangie1206j; 8 keer levenslang plus 200 jaar is het minste wat hij gaat krijgen. Maar misschien is die rotzak na 2 a3 jaar al dood. Ze hadden deze zombie in de Obama tijd al moeten pakken.

   Like

   • koosv8 zegt:

    Dan gaan we hem maar veen vaccin geven, dan zit hij nog korter.

    Like

   • Steven zegt:

    koosv8 zegt:
    23 november 2020 om 19:33

    Dan gaan we hem maar veen vaccin geven, dan zit hij nog korter.

    Hij verdiend 5 vaccins ineens. Met zo’n gifspuit die de wereldregeringen voor je in petto hebben leef je immers héél véél korter.

    Like

 9. BigLJohn zegt:

  Trump moet met Sydney Powell en met Giuliani als de wiedeweerga een eind maken aan deze misselijkmakende vertoning van de Democraten, die een seniele ouwe opa tot president willen maken. Op naar het Supreme Court Trump, want de lokale rechtbanken zijn op de hand van de Democraten. Vergelijk het met onze D66 rechtbanken. Wat zullen de MSM kranten dan gaan schrijven na al dat liegen van de afgelopen weken ? Hoe zullen de Democratische kiezers hier op gaan reageren ? Black Lives Matter toestanden ? De Democratische partij heeft de huid van de beer al verkocht terwijl de beer nog niet afgeschoten is. Die beer heeft Trump weten te vangen. Dat zal de Democraten heel zwaar gaan opbreken met een wereldwijd schandaal plus de nodige figuren die voor erg lang achter de tralies zullen verdwijnen. De Democratische partij zal voorgoed beschadigd zijn, terwijl een deel van de kiezers naar de Republikeinen zullen overlopen.

  Like

 10. Laten we alleen maar even afwachten wat de rechters te zeggen hebben en dus afwachten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Big Tech & Mainstream Media zijn er 100% zeker van dat het * onmogelijk * is dat de stemmachines kunnen worden “gehackt” of de verkiezingen “kunnen worden gemanipuleerd”.

  KIJK naar wat dezelfde media zeiden * voor * de verkiezingen..

  Like

 12. klaas zegt:

  Like

 13. Republikein zegt:

  Niet erg bijbels van Joe.

  Like

 14. Groene Leeuw zegt:

  Er zal veel bloed gaan vloeien ongeacht de uitslag. Biden wil een kabinet met ”diversiteit” al zal hij ongetwijfeld geen enkele indiaan benoemen, de oorspronkelijke bewoner van de VS, maar vrijwel allemaal zwart en antifa-gepeupel installeren in zijn ”regering”.

  Geliked door 2 people

 15. Peter zegt:

  Altijd slecht nieuws over Trump,volg alles op de voet ,en er is geen Jurist die zijn kaarten op tafel spreid voor de zaak begonnen is,maar ze hebben ijzersterk bewijs,en een staat kan met een corrupte rechter iets afwijzen,maar daar beslist op het eind van de rit hij niet over maar het hooggerechtshof,de hele criminele bende gaat hier nog heel wat last mee krijgen .Trump staat momenteel gewoon voor met 232 stemmen ,en Biden heeft er 227,en dan kan de NPO,of CCN hoog of laag springen,hier is geen speld tussen te krijgen .
  Dit is spannender dan menig vervolgserie .

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  #China heeft blijkbaar de stemmen op elektronische machines gewijzigd bij de verkiezingen van 15 april in # SouthKorea. Laten we teruggaan naar papieren stembiljetten.

  John Oliver veroordeelde het gebruik van elektronische stemmachines, gaf toe dat Trump volkomen gelijk had

  Like

 17. Bas zegt:

  Dit is GROOT NIEUWS, dus waarom begraven de reguliere media het?

  Het hoofd van de federale verkiezingscommissie, Trey Trainor, zegt dat er bewijs is dat kiezersfraude heeft plaatsgevonden, waardoor het een “onwettige verkiezing” is.

  Like

 18. Bas zegt:

  Release The Kraken….
  WikiLeaks:

  https://pbs.twimg.com/media/EndgzJcVoAEhT44?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/EndgzJZUwAA0m3s?format=jpg&name=large

  US consulate in Frankfurt is a covert CIA hacker base
  Het Amerikaanse consulaat in Frankfurt is een geheime CIA-hackerbasis

  Onlangs zijn bij een overval door ‘the good guys’ de servers in Frankfurt in beslag genomen.

  Like

 19. Bas zegt:

  https://www.politico.com/news/2020/11/22/trump-campaign-sidney-powell-legal-439357

  De Trump-campagne haalt Sidney Powell uit het juridische team van de president

  De abrupte opschudding komt als Powell vergezochte en niet-ondersteunde claims maakt van kiezersfraude bij de verkiezingen van 2020.

  President Donald Trump lijkt de banden te hebben verbroken met Sidney Powell, een belangrijk lid van zijn juridische team die ook de voormalige nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn vertegenwoordigt in zijn langlopende poging om een ​​schuldig pleidooi voor liegen over zijn contacten met Rusland in 2016 te ontrafelen.

  De abrupte opschudding kwam in een beknopte verklaring van zondagavond van de Trump-campagne die geen verklaring bood voor de verwijdering van Powell.

  Like

 20. Bas zegt:

  WAUW!!
  BEKIJK DE VIDEO VAN DE INSTRUCTIES VOOR DE FRAUDE OM DETROIT MICHIGAN TE STELEN DIE WERD GETOOND AAN DE TELLERS!

  Geliked door 1 persoon

 21. Bas zegt:

  We laten ons verrassen….is de record overwinning van Trump waar?

  https://richardsonpost.com/howellwoltz/18943/united-states-european-command-useucom-did-take-control-of-vote-switching-servers-in-germany/

  Het Europese Commando van de Verenigde Staten (USEUCOM) nam de controle over ‘Stem-wisselende’ servers in Duitsland over

  Pamela Geller (Geller Report) heeft nu niet alleen bevestigd dat de servers in Amerikaanse handen zijn – maar in handen van president Donald J. Trump – en niet de Deep State deadbeats van de CIA en de FBI.

  Servers werden ‘legaal’ ingenomen door USEC, het Amerikaanse leger, waarbij DOJ ze in bezit nam, wat betekent dat mensen zullen worden aangeklaagd

  Hier zijn de eigen woorden van de heer Johnson:

  Het Amerikaanse leger heeft geen inval gedaan in Duitsland op de kantoren of servers van Sctyl of Dominion. Het zijn buitenlandse staatsburgers en we moeten handelen in overeenstemming met de Duitse wetgeving. Bovendien heeft het Amerikaanse leger geen wetshandhavingsbevoegdheden met betrekking tot dergelijke entiteiten.

  Dus wat gebeurde er?

  Ik ben op betrouwbare wijze geïnformeerd dat een eenheid onder het bevel van USEUCOM (d.w.z. het Europese Commando van de Verenigde Staten) inderdaad een operatie heeft uitgevoerd om de controle over computerservers over te nemen. Maar deze servers zijn van de CIA, niet van Dominion of Sctyl. Het Amerikaanse leger heeft de volledige bevoegdheid om dit te doen, omdat elke CIA-activiteit in het Europese theater wordt uitgevoerd met militaire dekking. Met andere woorden, CIA-officieren zouden door de Duitse regering (en iedereen die ernaar vraagt) worden geïdentificeerd als militaire werknemers of consultants.

  Het bewijs om te bewijzen dat president Donald Trump tijdens deze verkiezing door een aardverschuiving heeft gewonnen, was al bekend voordat het werd ingezet en wordt momenteel waarschijnlijk in het Witte Huis beoordeeld.

  En uit zeer goede bronnen: dit is hoe de verkiezingskaart eruit zal zien als de fraude de komende twee dagen door Sidney Powell en Rudy Giuliani wordt aangetoond.

  Trump wint met meer dan 400 electorale stemmen – een record

  Like

 22. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EFWt_QBVUAAgI7o?format=jpg&name=medium
  In reality they’re not after me
  They’re after you
  I am just in the way…

  Like

 23. Bas zegt:

  ‘Ik heb je niet nodig om me verkozen te krijgen, ik heb je nodig als ik eenmaal verkozen ben.’

  Like

 24. Bas zegt:

  ENORM: Onze troepen hebben de server (s) van Scytl in Frankfurt Duitsland in beslag genomen

  SidneyPowell zegt dat de servers onlangs in beslag zijn genomen en ze hoort dat het onze troepen waren die ze te pakken hadden.

  Like

 25. klaas zegt:

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Like

 26. Geronimo zegt:

  Nochtans:

  “Trump Legal Team Distances from Sidney Powell”

  “President Donald Trump’s legal team distanced themselves from attorney Sidney Powell on Sunday evening, noting that she did not represent the president, either as part of the team or in his personal capacity.

  In a statement attributed to Trump attorney Rudy Giuliani, and Trump legal adviser Jenna Ellis, the team said: “Sidney Powell is practicing law on her own. She is not a member of the Trump Legal Team. She is also not a lawyer for the President in his personal capacity.”

  A source who spoke to Breitbart News on background suggested that the team had hoped to work with her, but that Powell’s public claims had gone beyond the scope of the evidence they had seen and believed they could prove in court…”

  https://americantruthtoday.com/politics/2020/11/23/trump-legal-team-distances-from-sidney-powell/?utm_source=sprklst&utm_campaign=dailyhammer-team-11_23-am

  Like

  • Bas zegt:

   Het blijkt dat ze nooit officieel deel vh team uitmaakte en ook niet een vd persoonlijke advocaten van Trump is.
   Ze zet zich op eigen naam in om samen met het team van Trump de fraude te bestrijden en dat blijft ze ook doen.
   Het is gewoon door de media uit zijn verband gerukt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s