D(emonen)66 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op D(emonen)66 . . .

 1. top of flop zegt:

  Verwerpelijk gedrag van gedrag van een vrouw, die teveel MO heeft ingeademd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het Dom66-streven is om bij pasgeborenen in de hersenen het gezonde verstand te laten uitschakelen, en of dat via een zogenaamd chemisch vaccin word gedaan of een lobotomie, daar wegen enkel de kosten van de ingreep of vaccinatie…………zou u uw kinderen aan haar toevertrouwen? of aan eender welk politicus in de regering?………brrrr

  Geliked door 1 persoon

 3. wauso zegt:

  Ik mis in de tekst: Palestijnen Hoeren !

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Censuur op internet speelt nu al, als je te lastig word krijg je overal een ban, dus reageren wat je wild komt niet meer aan, dus dat heet een dictatuur. en pers vrijheid bestaat niet. het vald mij mee dat de heer Bron nog geen last heeft met wat hij plaats, velen stukken is de waarheid die ze in den Haag liever niet zien. ik wens u een mooie zondag

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  En dan dit in de krant.
  Minister Grapperhaus waarschuwt voor legaliseren harddrugs
  Nederland dreigt afvoerputje van de wereld te worden’
  Door ONZE PARLEMENTAIRE REDACTIE
  1 uur geleden in BINNENLAND
  AMSTERDAM – Ons land dreigt het afvoerputje van de wereld te worden als we harddrugs legaliseren. Daar waarschuwt minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) voor bij WNL op Zondag.
  Ach nederland is ook het afvoer putje voor vluchtelingen ze kosten 29.000 euro per jaar per persoon. wel onthouden dat Balkeelende u heeft verraden dit was ook een CDAer 61,5% was tegen de EU.Referendum over EU-grondwet in Nederland

  01-06-2005
   Bron: flickr/Michal Osmenda
  In een raadplegend referendum heeft het Nederlandse electoraat zich op 1 juni 2005 uitgesproken tegen een Europese grondwet. Volgens de uitslag was 61,5 procent tegen en 38,5 procent vóór. De opkomst bij dit referendum was 63,3 procent. De toenmalige premier Balkenende sprak na het bekendmaken van de uitslag zijn teleurstelling uit over de verwerping. Partijen in het Nederlandse parlement namen de uitslag van het referendum over, hoewel het een niet-bindend referendum betrof.
  Het referendum ging over de vraag of er een Europese Grondwet moest komen. In de Europese Grondwet waren de waarden en fundamentele doelstellingen van de Unie opgeschreven. Door het aannemen van deze Grondwet werden alle andere bestaande verdragen vervangen. Voorstanders van deze nieuwe Grondwet wezen op de versterking van zowel de Europese Commissie als het nationale en het Europees parlement. Tegenstanders spraken zich uit tegen de Grondwet vanwege de wording van een Europese ‘superstaat’ waarin Nederland volgens hen niets meer te zeggen had.
  Naast de Nederlandse spraken ook de Franse kiezers zich uit tegen de Europese Grondwet. Daardoor trad deze niet in werking. De verwerping van de Grondwet in Nederland en Frankrijk wordt als historische mijlpaal gezien in de geschiedenis van de EU-lidstaten. Met veel moeite werd de Europese Grondwet omgevormd tot een minder ambitieus hervormingsverdrag (het Verdrag van Lissabon). Dit verdrag werd getekend door (destijds) 27 EU-lidstaten en trad in werking op 1 december 2009. Er is een aantal overeenkomsten en verschillen tussen de Grondwet en het Verdrag van Lissabon.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  In hoeverre zijn wij al geïndoctrineerd of chemisch verknipt en verkloot , dat het soort zuignappen zoals die Kaag-kech straffeloos een leidende functie kan verwerven ?
  Miljoenen van ONS BELASTINGGELD AAN DIE TERRORISTISCHE KUT PALESTIJNEN SCHENKEN , je laten neuken door zo’n islamitische terrorist en dan nog gewoon je gang kunnen gaan in ONZE REGERING ?
  Hoe is het G.V.D. mogelijk ?
  Met dat geld bedrijven die geitenn**kers weer terreur en spekken enkele zakkenvullers hun bankrekening , zie Arafat in het verleden ! Multimiljonair geworden van ons “ ontwikkelingsgeld “ .
  En onschuldige producten uit Israël zoals mandarijnen zouden we moeten boycotten ?
  “ Ligt een beetje gevoelig “ , volgens mijn groenteman .
  Dergelijke secreten zoals die Kaag zouden toch onmiddellijk buiten spel gezet moeten worden ?
  En hoeveel van dat “ ontwikkelingsgeld “,
  stroomt er weer zwart terug in de spaarpot van Kaag-kech ?
  Het vóór wat hóórt wat principe !

  Gelukkig is er nog een groep die niet aangetast is door dat zieke gedachtengoed .
  Laten we ons gelukkig prijzen en veel medestanders zien te verwerven !

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Verwijder die D !!! Links noemt zichzelf maar al te graag democraat , maar die vlag dekt beslist de lading (shit) niet !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  Ga naar de PLO en Gaza en vergelijk
  het beleid daar en van D666.
  Europa moet een kalifaat worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Toch een goede gedachte dat vooral Duivel66 Kaag zich al aan de Islamisering heeft overgeleverd. Het is zo een meerwaarde voor onze Westerse samenleving om dit soort volksverraders in de blauwe zetels van de Haagse Maffia te hebben zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s