FvD (JFVD) onterecht onder vuur

(Door: Ton Nijhof)

De jongerenorganisatie van het FvD (JFVD) ligt vol in de vuurlinie van zowel vriend als vijand. Naar verluidt hebben enkele jongeren binnen de partij een vorm van nazisme in hun tweets laten doorschemeren, waarop iedereen het aantal ‘clicks’ op de diverse social media tot recordhoogtes liet stijgen. De vraag wie daar precies belang bij hebben blijft vooralsnog achterwege.

Wie de bewijzen zoekt voor het ‘rechts-radicalisme’ binnen de JFVD moet overigens nog flink zoeken, om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat de vangst toch wel erg magertjes is. De grootste vangst is dat iemand – een lid van de JFVD kennelijk – op Twitter schreef dat ‘de nazi’s wel een uitstekend economisch model hanteerden’. Op het eerste oog is dat inderdaad een nazistische scheet van kloek formaat, maar als we wat verder kijken dan zien we dat de jongeling er niet eens zover naast zit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FvD (JFVD) onterecht onder vuur

 1. Harry zegt:

  Het linkse koor zal er weer alles aan doen om een niet-linkse partij ten onrechte in diskrediet te brengen .
  Wat een smerig zootje is het toch !
  En maar mekkeren over “ fake news “ , maar dat wel zelf iedere dag produceren .

  Het is toch duidelijk hoe dat tuig de “nieuwe” partijen zoals de PVV en FvD probeert te slopen .
  Die twee verdienen dan toch ook groot respect voor hun volharding !

  Partijen zoals groen links , de beestenpartij en het valse D66 zijn nooit iets in de weg gelegd !
  Terwijl die dagelijks bezig zijn om de boel te slopen .
  Zelfs toen de leider van D66 een smerige junk bleek , hoorde je daar niemand uit de politiek over !
  Zou een verplichte drugstest nou geen goed idee zijn , voor kamerleden ?
  We willen toch niet door junken geregeerd worden ?
  Ik zie ook regelmatig een eikel uit de regering met rare blauwe schoenen , met van die rare priemoogjes , net als Pechtold indertijd .
  Effe testen , morgen ?

  Like

 2. wauso zegt:

  2 Jaar geleden een ban gekregen bij GeenStijl om:”Als Hitler eerste was geworden en geen Tweede in de 2e W.O. dan hadden we nu geen Marokkanen probleem gehad”. Zoiets zeggen mag dus niet. En dan komt GeenStijl iedereen vertellen dat alles Verboten wordt. Beetje hypocriet. Maar het bespaarde me wel een paar tientjes per jaar want ik ben nu geen lid meer.

  Like

  • top of flop zegt:

   Bart Nijman kun je niet serieus nemen.De beste man en ethiek staan haaks op elkaar.Ik zeg toch ook niet dat hij wel erg veel op een Turk lijkt, al zeg ik het nu wel?

   Like

 3. Gerrit zegt:

  In de DDR waren organisaties die zich bezig hielden met AGIPROP. Aigitatie en propaganda. Nu ook volop aanwezig in Amerika en nu ook hier. Het is vernietig je tegenstanders met verdachtmakingen voor de verkiezingen. De streken van het communisme heeft men via Merkel overgenomen. Alles wat haar niet zint noemt ze extreem-rechts.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Als nazaat van Zuid-Europese joden, die gevlucht zijn van land tot land i.v.m. /door de Inquisitie, ga ik even advocaat van de duivel spelen, is dan iedere rooms-katholiek een monster, anti-semiet etc. Laten we wel wezen qua wreedheid deden noch de nazi’s noch de inquisiteurs voor mekaar onder,
  Iedereen die economie gestudeerd heeft, is ongetwijfeld wel een leraar tegen gekomen die het gehad heeft over hoe knap het was wat Duitsland gepresteerd had en als we toch advocaat van de duivel spelen…. dan moet het me ook van het hart …dat Hitler het uiteraard ook alleen maar kon lukken met groten financiële steun van o.a. Amerika en Engeland . Zo heeft ieder wonder zijn geschiedenis en als je winnaar bent eindig je in het geschiedenisboek… ben je verliezer dan rest de verdomhoek. laten al die linksen de hand maar in eigen boezen steken …kijk hoeveel doden Stalin , Mao en Pol Pot* op hun geweten hadden tel daarbij ook de wat kleinere kruimels op links vlak op dan denk ik dat je op een grote som doden uitkomt dan Hitler dus links mag zijn bek houden.
  Pol Pot stierf in zijn slaap op zijn 73e heeft nooit straf ondergaan en veel figuren in de linkse Nederlandse politiek waren fan van Pol Pot hij had 2 miljoen doden op zijn geweten. Stalin tussen de 3 en 60 miljoen afhankelijk hoe je telt en je uitgangspunten daarbij . Hitler’s schatting bedraagt 11 miljoen. Vietnam -Vietcong oorlog 1.353.000 doden. Nu we iedere dag om de oren geslagen worden met cijfers van covid doden en besmettingen moet het me toch van het hart, dat op de pest na… het menselijk ego virus meer doden op zijn geweten heeft dan alle epidemieën te samen… op de pest na.
  Ik lees net dat de inquisitie 50-68 miljoen doden op zijn geweten had… weliswaar uitgestreken over 350 jaar, een hebzuchtige Kongsi tussen 2 koningshuizen en de kerk…I rest my case… Thierry van mij mag je blijven!!!! Vergeleken bij deze gitzwarte bladzijden in de geschiedenis zijn jij en je paladijnen …brandschoon!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s