Italië zal geen illegale immigranten meer uitzetten die zichzelf tot homoseksueel verklaren

(Vertaling: E.J. Bron)

De Tunesische pers is uitstekend geïnformeerd en verschaft informatie aan haar landgenoten: Vanaf zaterdag 21 november kan een illegale immigrant die naar Italië is gekomen en verklaart homoseksueel te zijn, niet uitgezet worden.

“De commissie voor constitutionele vragen van het parlement heeft met een door de Democratische Partij voorgestelde wijziging van de veiligheidsbepalingen ingestemd, die voorziet in het verhinderen van elke uitzetting en gewelddadige repatriëring van een immigrant naar een land, waarin hij mogelijkerwijs om redenen van zijn geslachtelijke oriëntering en identiteit vervolgd wordt.”

“Met andere woorden; vanaf gisteren is het voor een ieder die Italië binnenkomt voldoende om te verklaren dat hij homoseksueel is (een omstandigheid die niet gecontroleerd kan worden), zonder voor zijn veiligheid te hoeven vrezen dat Italië hem naar zijn land van herkomst kan terugbrengen.”

Commentaar van Giorgia Meloni, lid van het Italiaans parlement voor de partij “Fratelli d´Italia”: “Weet u voor hoeveel personen deze regel zou gelden? Heel simpel, voor allemaal! Dat betekent dat alle belemmeringen voor een illegale binnenkomst met onmiddellijke ingang wegvallen…”

(Bron: “zoomtunisia.net”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Italië zal geen illegale immigranten meer uitzetten die zichzelf tot homoseksueel verklaren

 1. Yvonne zegt:

  krijgen we dat weer, zullen opeens wel allemaal homo zijn
  nou Italiaanse mannen kijk maar uit, wat een puinhoop wordt Europa

  Like

 2. Florent Van De Voorde zegt:

  Juist En zo word ook de valse Islam gepreekt en de Italiaanse christen (lees Europeaan) verminderd ten voordele van de Islam, en de kerken gesloten of in Mokeen omgebouwd.
  Met 1 voorname punt volgens Erdogan, “ER BESTAAT GEEN GEMATIGDE ISLAM” !!!!

  Like

 3. Ga er dan maar van uit dat binnen de kortste keren heel Afrika homo is dan wel lesbisch

  Like

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder Dus het probleem van arme kinderen die de hongerdood sterven in Afrika zal gelukkig afnemen omdat er niet meer veel kindertjes worden verwekt en daarbij hoeft niet aan gezinshereniging te worden voldaan omdat die invasie van zwarte homo’s geen kindertjes hebben achterlaten en niet in staat zijn om nog kinderen te verwekken. Dus in ieder geval al twee problemen opgelost. What’s next?

   Like

 4. karton zegt:

  Boten, volgeladen met Afrikaanse homo’s, zullen op de Italiaanse kusten landen.
  Ik verwacht wel een ontstellende drukte in de A’damse grachten in 2021 tijdens de “homo-cruise”.
  Ik hoorde uit welingelichte bron dat Robje Jetten naar Italië is vertrokken om de volgeladen homo-bootjes hoogst persoonlijk te verwelkomen op t strand aldaar.
  (hopelijk komt hij totaal uitgewoond weer terug ! Maar wel zodanig uitgewoond dat hij niet meer op ’t pluche kan zitten)

  Like

 5. Boike zegt:

  Dat belooft leuk te worden in Italië. Het land zal worden overspoeld met homo’s. De grote vraag is, of ze het ook echt zijn. De kans is groot, dat veel van die ”homo’s” gewoon hitsige hetero’s zijn. En die zullen echt niet in de kast kruipen. Die willen gewoon aan hun gerief komen. Het laat zich raden, wat dat voor loslopende Italiaanse vrouwen gaat betekenen. Daar loopt er binnen de kortste keren geen een meer veilig op straat. Een dergelijke stupiditeit kun je alleen maar verwachten van een extreem linkse politieke correctheid. De chaos van de Nieuwe WereldOrde !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Europa zet überhaupt toch niemand uit de EU verwelkomt dagelijks duizenden ongecontroleerde illegalen en verstrekt hulp, onderdak en geeft miljarden uit om al dat onkruid op te vangen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Met dit gegeven in hun achterhoofd is heel Afrika nu homo.

  Like

 8. Claudia Millenaar zegt:

  Knettergek! Welke lakmoesproef willen ze hierop gaan loslaten?

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Van geitenneuker (bestialiteit) in een dag omgebouwd tot homo. De echte homo’s worden verneukt waar ze bij staan. Vandaag een homo van het dak gooien in een islamitisch hell hole en morgen aankloppen in Europa en zeggen dat je homo bent. Flikker toch op.

  Like

  • Boike zegt:

   @ guusvelraeds 22 november 2020 om 20:49

   De extreem linkse lullen zijn politiek incorrecte volksverlakkers, die menen zich alles te kunnen veroorloven. De dictators verheerlijken de chaos, verneuken de echte homo’s, naaien het eigen volk en halen gajes binnen.. Het is de hoogmoed van de duivelse Nieuwe WereldOrde van de chaos, die ze ons door de strot duwen. Dat kan geen stand houden en is gedoemd om te mislukken. De geschiedenisboekjes leren ons, dat menig groot rijk aan hoogmoed ten onder ging en dat menig dictator voortijdig het tijdelijke met het eeuwige moest wisselen. De incompetente duivelse dictators roepen zelf om een volksopstand. Ze schreeuwen het gewoon van de daken. Hoogmoed komt voor de val. Hoe groter de chaos des te heftiger de revolutie.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s