Einde oefening?! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Einde oefening?! . . .

 1. koosv8 zegt:

  Zo stom zullen ze toch niet zijn? Ik hoop het niet tenminste. Er lopen veel ERGER typjes in dat Den Haag. Of niet soms!

  Geliked door 2 people

 2. boorzalf zegt:

  Even tussen door, wat een belachelijke politie hebben we toch.

  Geliked door 2 people

 3. welnee , de massamedia haten rechts (want die spreken de waarheid); elk micro-incident in een rechtse partij wordt gekwadrateerd gebracht

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://tpook.nl/2020/11/23/ook-schisma-binnen-sp-geroyeerde-radicale-zolderkamercommunist-met-grote-meerderheid-tot-voorzitter-jongerenclub-rood-verkozen/

  Ook schisma binnen SP, geroyeerde ‘radicale zolderkamercommunist’ met grote meerderheid tot voorzitter jongerenclub Rood verkozen.

  Een door de SP-top geroyeerde ‘geradicaliseerde zolderkamercommunist’ is zondag met een overweldigende meerderheid gekozen tot voorzitter van de aan de partij gelieerde jongerenorganisatie Rood. Het conflict tussen de partijtop en de tot voor kort volgzame jongerenorganisatie loopt daarmee steeds verder op.

  Like

 5. Boike zegt:

  Het plotselinge terugtreden gisteravond van Thierry Baudet zou inderdaad wel eens het begin van het einde van de FVD kunnen inluiden. Het was een publiek geheim, dat er binnenskamers wat wrijving was met de jongerenafdeling. Daar liep nog een onderzoek naar. Het terugtreden van Thierry is daarom voorbarig. Niettemin zag hij zich genoodzaakt, nu al onder druk van de Main Stream Media terug te treden. De Main Stream Media hadden lont geroken en wilden bloed zien. Ik voel aan mijn water, dat hier iets niet klopt.

  Ik vind het net iets te toevallig, dat toevallig nu aan de vooravond van de komende verkiezingen zich toevallig dermate ernstige problemen bij de FVD voordoen. De FVD had er alle schijn van goed te kunnen scoren in deze verkiezingen. Dat zit extreem links uiteraard niet lekker. Hebben we hier wellicht te maken met een ruttige verkiezingsstunt. Mark, de notoire leugenaar, heeft immers bij herhaling verkiezingen naar zijn hand kunnen zetten met een smerige duivelse stunt.

  Daarom vraag ik me nu af, of Mark hier ook weer zijn hand in had. Heeft Rutte er in de duisternis van de achterkamertjes voor gezorgd, dat extreem rechtse NAZI-elementen zich als wolven in schaapskleren de jongerenafdeling infiltreerden en zich als protégé van Baudet aandienden ??? Was het spelletje zo sluw gespeeld, dat Baudet het niet door had ??? En waarom springt de Main Stream Media hier voorbarig als een havik op in ???

  De schade, die door deze affaire bij de FVD is aangericht, is enorm. De Main Stream Media hebben de affaire zodanig breed uitgemeten, dat het vertrouwen van de kiezers in Baudet en de FVD flink beschadigd is. Een en ander zal ongetwijfeld nog lange tijd naslepen. En er is niet veel tijd meer over voor damage control. Ik vrees, dat de FVD de grote verliezer zal zijn bij de komende verkiezingen.

  De PVV, Wilders en Bosma, wees op uw hoede. Pas op, eer u het beseft, wordt er ook een smerige ruttige duivelse verkiezingsstunt met de PVV uitgehaald. Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Helena zegt:

  Goed opgemerkt Boike. “Daarom vraag ik me nu af, of Mark hier ook weer zijn hand in had. Heeft Rutte er in de duisternis van de achterkamertjes voor gezorgd, dat extreem rechtse NAZI-elementen zich als wolven in schaapskleren de jongerenafdeling infiltreerden en zich als protégé van Baudet aandienden ??? Was het spelletje zo sluw gespeeld, dat Baudet het niet door had ??? En waarom springt de Main Stream Media hier voorbarig als een havik op in ???”
  Dit was ook mijn eerste gedachte, dit is te toevallig! Die gluiperige Rutte wist de zwakke plekken binnen het FvD te vinden hij heeft overal zijn nsb-ers voor!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s