Merkel´s Duitsland: Plaatsen van kruisen voor slachtoffers van islamitisch geweld is strafbaar!

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Je mag in Duitsland veel delicten plegen voor het goede doel. Bijvoorbeeld de sluiting van een bruinkoolgebied of de redding van een bos voor een nieuwe autosnelweg. Dan is er sprake van mildheid. De politie dient te de-escaleren, de rechtbanken zouden als het mogelijk is ook nog bij 45-jarige klimaathelden op de een of andere manier het jeugdstrafrecht moeten uitvoeren. Of in ieder geval tot een mild vonnis komen. Als het echter gaat om kritiek op de vluchtelingenpolitiek, is het afgelopen met de gein!

Vannacht vond er iets ongehoords in Stralsund plaats. Daarom zag de politiedirectie van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern – die verantwoordelijk is voor alle delicten waarbij de binnenlandse veiligheidsdienst een onderzoek instelt – zich genoodzaakt het volgende op haar website te publiceren:

Houten kruisen voor Merkel´s kiesdistrictkantoor

In Stralsund hebben tot nu toe een of meerdere onbekende verdachten twaalf houten kruisen evenals graflichtjes en bloemen ter hoogte van het kiesdistrictkantoor van de bondskanselier, Dr. Angela Merkel, in de Ossenreyerstraße opgesteld. Op de kruisen staan de namen van slachtoffers van moorden evenals de namen van vermeende buitenlandse daders. Aan de houten kruisen hangen briefjes, die de conclusie toestaan dat het gaat om de “Identitaire Beweging”.

Het opstellen vond vermoedelijk plaats tussen 00:20 uur en 02:30 uur vanochtend. Agenten van het hoofddistrict Stralsund hadden dit tijdens een patrouille vastgesteld. De voorwerpen werden veiliggesteld.

De informatie over deze zaak wordt door de recherche aan de verantwoordelijke orde-instantie doorgegeven om dit strafbare feit verder af te wikkelen.

Wie zakelijke tips kan geven over het opstellen (bijvoorbeeld verdachte personen in de genoemde tijdsperiode), kan zich richten tot het hoofdbureau van politie Stralsund onder 03831/28900, de internetsite van de politie van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern onder www.polizei.mvnet.de of tot elk politiebureau.

Een schandalige daad, of niet?

Alleen door uiterst rechts-extremistisch gezinde personen worden namen van de slachtoffers van moorden evenals namen van buitenlandse, vermeende daders op houten kruisen en affiches geschreven. Iedereen, die van “onze democratie” houdt, herdenkt alleen maar de slachtoffers van rechts geweld. Want alleen door rechtsen vermoorde mensen en hun familieleden hebben onze herdenking verdiend, zijn “voor niets” gestorven.

De anderen zouden zichzelf beter kunnen zien als nevenschade-helden op weg naar een bontislamitische samenleving. Hun opofferingsgezindheid en de krachtige moed van hun familieleden zullen ons sneller doen voortgaan op weg naar een Duitsland, waarin de islam niet het bestaan van een muurbloempje heeft, maar op ooghoogte een vreedzame dialoog voert met christenen en atheïsten – sarcasme-knop uit!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Merkel´s Duitsland: Plaatsen van kruisen voor slachtoffers van islamitisch geweld is strafbaar!

 1. klaas zegt:

  Like

  • tinus zegt:

   misschien wel mooi kan zijn dat meneer grapperhaus er eens tegen op treed of hij is te bang,en misschien dat geert wilders dan ook na ald die jaren weer veilig over dtraat kan fetsen

   Like

 2. karton zegt:

  Plaats dan maar één heel groot kruis na de dood van Frau Färkel !!!
  Het liefst z.s.m.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Karton ; Wat doe je met vampieren?? Een houten staak door het hart… zal wel effe zoeken worden bij de globalisten, die hebben hooguit een gedoneerd hart van ons gestolen door D66 en dan ook nog iets met wijwater en dan de fik er in want er mocht anders nog eens een fervente masochistische fan de staak eruit trekken…komt ’t kreng weer tot leven.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ LUCIA.
    Ja, wat doen we met vampieren ? Ik heb daar maar één oplossing voor :
    dood slaan en wel z.s.m. !!!!
    Het armzalig restant van zo’n vampier dient te worden verbrand opdat er géén bedevaartplaats gaat ontstaan.

    Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Een goede actie. De dochter van een dominee en de voormalige leidster van een christelijke partij moet blij zijn met zoveel kruizen Het kruis doet denken aan geweld tegen onschuldige mensen, het moet iets te maken hebben met de grondlegger van deze religie.
  En daar hebben de valse christenen een probleem met, van de paus tot de pedofiele priesters en de leiders van de zogenaamde christelijke partijen.

  Geliked door 3 people

 4. Harry zegt:

  Wat mag er dan nog wel ?
  Een poster ophangen , mag niet .
  Een kruis neerzetten , mag niet .
  Die lui aanspreken op hun achterlijke ideologie , mag niet .
  Ze aankijken , daar kun je ook al last mee krijgen .
  Zeggen dat ze geiten neuken , verboden .
  Ezels ook , terwijl daar toch echt fotoos van zijn .
  Wat mag er dan wél ?

  Betalen en je kop houden ?
  Net als die achterlijke Japanners , die niet naar hun keizer mochten kijken , bukken , naar beneden kijken in opperste aanbidding ?

  Hoe ver denkt dat linkse moslimknuffelgeteisem ons te krijgen ?
  Het is toch onvoorstelbaar ?
  En ze donderen gewoon dóór !

  Geliked door 6 people

  • oudmarinier zegt:

   Klein caliber pistool MET geluid demper aanschaffen …. en in voorbij lopen , vanuit jaszak zulke gasten (tering mossel) neerschieten en net doen alsof men niets merkt. Is die onzin zo afgelopen . WEL zorgen dat je een hoodie en/of baseball cap op hebt en ietwat naar beneden kijken…ivm camera’s . NIET omkijken of iets dergelijks DOORLOPEN…!!!

   Geliked door 6 people

   • roheline1 zegt:

    Zeg mij waar ik die kan kopen……

    Geliked door 1 persoon

   • J.C. Jans zegt:

    Deze plaatsen we in de categorie “tips uit de Van Ghentkazerne” , zal er gezien de afknijping van het volk niet raar van opkijken er een dezer dagen iemand de daad bij het woord voegt.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ oudmarinier.
    Helemaal met u eens, één kleine toevoeging : indien u toch wordt aangehouden door de politie en u wordt ondervraagd, ZEG GEEN WOORD !!!!!
    Zij, politie, doet ’t onderzoek en u hoeft daar NIET aan mee te werken !

    Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Ook een idee injectie spuit met gif als langs zo,n waggel moslim zeug loopt even een prikje volspuiten en doorlopen goedkoper en stiller.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ roheline1.
    Ze zijn te koop nét over onze oostgrens.
    Evenals traangas-busjes en meer van die handige én nuttige dingetjes.

    Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Stasi/nazi zwijn toont hier haar ware gezicht,ze is een sataniste en lid van de satanische globalistische elite.

  Geliked door 3 people

 6. mahoog zegt:

  TJA…DAS REICH is nu voor allen….men hoeft niet ”Arisch” meer te zijn….alleen onderdanig.

  Geliked door 2 people

 7. top of flop zegt:

  Het moet gezegd worden, hoe dan ook.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  En toch slaapt zij elke nacht rustig en tevree, terwijl wij nachtenlang wakker liggen over de politieke dwangmaatregelen en de groeiende onveiligheid, dat het huidige beleid garant staat voor het uiteen rukken van gezinnen en families, vrienden en verenigingen, banen en netwerken…..en nog steeds durven te spreken over een sociaal beleid in de EU,………..je moet het gore lef maar hebben.

  Geliked door 5 people

 9. johannes zegt:

  Alleen leugenaars hebben moeite met de waarheid zullen we maar denken

  Geliked door 2 people

 10. Julia zegt:

  Binnenkort in ons land geen kruis meer te bekennen die worden namelijk opgeblazen daders mag u raden wie? https://www.telegraaf.nl/nieuws/1913611775/cda-woedend-jezusbeeld-in-brabant-opgeblazen Wie wil er nog weg kijken van wat er in ons land daadwerkelijk gaande is. Maar geen zorgen er kan nog veel meer bij. Over niet al te lange tijd zullen kerken worden vernietigd en christenen worden vervolgd door al die lieve geïmporteerde Moslims die langzaamaan geheel Europa zullen gaan veroveren en waar moord, martelingen, aanslagen en brandstichtingen niet geschroomd zullen worden. Hier mogen we links zeer dankbaar voor zijn.

  Geliked door 4 people

 11. Boike zegt:

  Wanneer machthebbers dergelijke maatregelen moeten nemen, om hun beleid te rechtvaardigen, geven ze zelf aan, dat ze bang zijn voor het volk, dat gevoelens uit. Het is een toegeven, dat ze geen gezag en geen ontzag meer hebben. Feitelijk geven ze zichzelf daarmee een bewijs van incompetentie. Wanneer angst en paniek gaan regeren, is het einde van de macht in zicht. Het kaartenhuis staat op instorten. Als het Duitse volk nu massaal en met veel vlagvertoon de straat opgaat, zoals ze in 1990 in de DDR deden, en scandeert ”WIR SIND DAS VOLK”, dan heeft Frau Merkel maar 2 keuzes, opstappen of met grof geweld optreden. In beide gevallen is haar einde.

  Geliked door 3 people

  • mahoog zegt:

   90% van de moffen zijn nét zulke mietjes als velen in nederiglandje….het gaat gewoon door tot jullie met ”de kont omhoog” liggen.

   Like

  • karton zegt:

   @ Boike.
   Ik keek vanmiddag enige tijd naar de verhoren i.v.m. de Toeslagenaffaire, Wiebes zat daar; dán zie pas héél duidelijk door welk gajes wij worden “geregeerd”. Ze hebben nergens meer herinnering aan, zijn bijna álles vergeten, ’t is één hele grote puinhoop en de grootste smeerlap wordt in zo’n situatie de “baas”.
   Kereltjes zónder enige ruggengraat, zij kunnen verdomd geleerd om zich heen kijken, dat is álles wat ze kunnen.

   Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Zoals je weet Boike wordt er al volop gedemonstreerd in Berlijn, door duizenden met vlagvertoon door: ‘extreem rechts’. Ja en dat kan natuurlijk niet, stel je toch eens voor! Demonstreren is slechts voorbehouden aan links BLM en de stoottroepen van de communisten: Antifa. Het werkende volk – de belastingbetaler – wordt door Adolfina Merkel aangemerkt als tuig dat gestraft moet worden, zèker als ze de corona ‘regels’ niet in acht nemen. Dan gaat het waterkanon er op, dan wordt er traangas gebruikt. Dat mens is een duivel en zo ziet ze er ook uit! Nee, ze raakt niet onder de indruk van “Wir sind dat volk” daaraan heeft ze glad scheisse! Maar als het werkelijk echt los geht in Duitsland, en dat gaat gebeuren, dan volgt de rest vanzelf tenminste als de ‘deugers’ de ernst en de noodzaak er ook van in gaan zien! Laten we hopen dat het snel gebeurt!

   Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ Helena 23 november 2020 om 21:11

    Frau Merkel is een oude DDR elite. De DDR is destijds gevallen met ”WIR SIND DAS VOLK”. Dezelfde strategie kan ook Krengela Merkel op de knieën dwingen.

    Geliked door 1 persoon

 12. antiislamnu zegt:

  Ze zou gekruisigd moeten worden dat smerig sujet

  Geliked door 2 people

 13. Bas zegt:

  Erdomerkhel

  Geliked door 1 persoon

 14. jungleelephant zegt:

  Tijd dat ze er zelf slachtoffer van wordt!

  Geliked door 1 persoon

 15. oudmarinier zegt:

  @Vangie1206j …probleem is dat mensen je armen zien bewegen en je dan alsnog tegen de vlakte werken. Of je zou zgn …per ongeluk tegen iemand aan moeten botsen…en een gif gebruiken wat pas enkele minuten LATER in werking treedt. Maar dan nog… mensen zien je bewegen en op camera’s kan men je dan volgen waar je naartoe gaat. Op zich geen slecht idee , financieel gezien. Maar ook een prik ..voel je … en gagarandeerd dat men reageert.

  Geliked door 1 persoon

 16. oudmarinier zegt:

  @Karton …dank voor de tip….!!!

  Geliked door 2 people

 17. oudmarinier zegt:

  @J. C. Jans …Nieuwe foldr aanmaken dus …: “Tips uit de Van Genthkazerne ” …en het zou mij ook NIETS verbazen als dit binnenkort gebeurt….

  Like

 18. oudmarinier zegt:

  @Roheline1 …Tegen een redelijk bedrag in voormalige Oostblok , redelijk goed verkrijgbaar . Caliber .22 of .38 zou voldoende moeten zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s