Tweet van Geert

Heel veel sterkte Thierry. Ik mag je zeer. Je hebt lef en dat kunnen er maar weinig zeggen. Hou je taai en blijf altijd knokken voor een beter Nederland!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Geert

 1. Laura van der Storm zegt:

  Baudet heeft helemaal geen lef. Baudet is al zijn hele leven met Baudet bezig. Toen mijn zoon overstapte van de PVV naar Baudet, heb ik hem nog zo gewaarschuwd! Hij wou niet luisteren. Vandaag stuurde ik hem een appje…..je moeder had weer gelijk!……ik wil er niet over praten, schreef hij terug. Het was allemaal zo duidelijk en toch werd hij de grootste. Nu staat hij al tijden op 5 zetels. Hop met zijn allen in Maart op Wilders……..we maken er een glansrijke overwinning van!!

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Ik heb volle respect voor Geert Wilders een man met daadkracht en doorzettingsvermogen. Ik heb geen enkel respect voor Baudet om juist op dit moment het bijltje er bij neer te gooien en toont een groot punt van zwakheid aan en kan hij mijns inziens maar beter helemaal uit de politiek op stappen. Hij heeft puur zijn partij en leden een nederlaag bezorgd en potentiële kiezers zwaar teleurgesteld. Dus blijft er voor mij maar één partij over namelijk de PVV omdat er niet meer smaken zijn die voor land en volk op komen.

  Like

 3. saddy zegt:

  Partijkartel, Biomassa, enz. Thierry heeft toch wel wat op de kaart gezet.Alleen maar de politiek ingegaan omdat hij het niet meer kon aanzien.
  Plasterk als oud-pvda-er zegt hetzelfde maar blijft natuurlijk verschoont van de almachtige linkse stoottroepen.
  Ik hoop dat Thierry zijn energie toch nog blijft gebruiken om de waanzin van de linkse dag ten toon te spreiden.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Chapeau Geert, het siert je !!

  Like

 5. Gienekehado St. zegt:

  Mijn FAVO is Hiddema, vind Baudet te bekakt en te BOREAAL! Tuurlijk gaat in maart mijn stem naar Geert Wilders!! Ook al verschil ik van mening vwb. het klimaat etc., mijn stem verdient deze MOEDIGE politicus!! Hoezee voor Geert Wilders en zijn PVV!

  Like

 6. Evert Hendriks zegt:

  Ik denk ,met mijn achterdochtige inborst, dat dit spelletje wordt gespeeld zo dat de FvD naar links kan toe kruipen en dat met deze truck Boudet weinig of geen gezichtsverlies lijdt zo dat hij ,indien nodig ,zijn zetel ergens anders voor kan gebruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s