Aan Rutger Groot Wassink

Meneer Groot Wassink,

“One down..” Met die woorden begroette u, opperhoofd van de grootste partij in de hoofdstad van dit land, het vertrek van Thierry Baudet als lijsttrekker van Forum voor Democratie.

“One down.” Oh nee, met twee puntjes. Om aan te geven dat er eigenlijk nog woorden moeten volgen. Maar die kunnen de lezers zelf wel invullen. U bent immers van GroenLinks.

Lees verder>>>

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan Rutger Groot Wassink

 1. Bas zegt:

  Ook dit nog….Theo Hiddema stapt per direct op als Tweede Kamerlid van Forum voor Democratie

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat had ie toch gezegd? Als Thierry weggaat, ga ik ook weg. Een man een man, een woord een woord. Zoiets als Mark Rutte dus.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Julia zegt:

   Bas aan dit soort laffe politici en weglopers is niets verloren. Dus er blijft nog maar één partij over als men tegen staatsterreur, verdere Islamisering en het ziekelijke linkse gedachtegoed is namelijk de PVV waar we te maken hebben met Wilders die daadkracht en doorzettingsvermogen toont en al vele jaren zijn gelijk heeft. Het bewijs is nu duidelijk zichtbaar wat het volk wordt aangedaan door linkse zieke geesten en de twee dictators Rutte en De Jonge. Wie nu nog niet wakker is verdient ook niet meer beter en hebben zelf hun ondergang en overlevering aan het Staatsterreur en Islam zonder verzet getekend. .

   Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Besteed toch geen tijd en aandacht aan een vunzige communist als deze Wassink.

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen typisch amsterdam
  Het is vervallen tot het afvoerputje van Nederland. Gelukkig besteden ze daar wel miljoenen aan ongewenste vreemdelingen.

  https://www.at5.nl/artikelen/205785/bastiaantje-83-thuis-overvallen-van-laatste-spaarcentjes-bestolen

  Bastiaantje (83) thuis overvallen: ‘Van laatste spaarcentjes bestolen’

  De 83-jarige Bastiaantje van Bockel is vorige week in haar eigen woning in de Rivierenbuurt overvallen door iemand die zich voordeed als medewerker van de gemeente.
  De man zei dat er een gaslek in de straat was en wist een tas met waardevolle spullen van de vrouw mee te nemen. ‘Het schofterige overheerst’.

  Mevrouw Van Bockel – bedlegerig en hartpatiënt – raakte haar paspoort, waardevolle familiefoto’s en vijfduizend euro aan spaargeld kwijt. Ze verwachtte afgelopen woensdagochtend iemand van de thuiszorg. Om die reden deed ze nietsvermoedend vanuit haar bed met een knop de deur open.

  Mevrouw Van Bockel belde meteen de politie. Ze heeft aangifte gedaan, maar ze kreeg een paar dagen later al een brief thuis waarin haar werd verteld dat de zaak niet verder wordt onderzocht. Een politiewoordvoerder laat desgevraagd aan AT5 weten dat er ‘geen opsporingsindicatie is’. Te weinig aanknopingspunten dus.

  Like

 4. Bas zegt:

  Gerard de Boer:
  Alleen al in de eerste zes weken van dit jaar heeft de GL-stalinist RutgerGW
  6,7 miljoen euro belastinggeld uitgegeven aan allerlei onzin zoals woonbegeleiding, bezigheidstherapie en yogalessen voor 500 illegale klaplopers die allang het land hadden moeten verlaten

  https://pbs.twimg.com/media/EnlDA0rXcAAg_pQ?format=jpg&name=small

  Like

 5. Bas zegt:

  R3actie:
  Maar hij mag blijven zitten onbegrijpelijk. En dan ook nog elektrische auto’s bestellen van 80mil per stuk puur communistisch…

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dit links communistische gezwel hoort in de gevangenis thuis !

  Geliked door 2 people

 7. Gienekehado St. zegt:

  Rutger is ook een ‘brother in CRIME!!’, STROOIT met AFGEJATTE miljarden van FACSISTEN en ander RECHTS uitschot!!! (zijn woorden!) Ja, dan stinkt FOUT GELD niet!! Zonder de AFGEJATTE miljarden was Islamsterdam 1 GROTE BANLIEUE!!

  Like

 8. klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s