De Westerse samenleving wordt langzaam naar een nieuwe linkse neofascistische samenleving gedirigeerd

(Door: “Balkanske priče”)

De wereld wordt door heel andere personen geregeerd dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. De zichtbare wereldleiders zijn niet meer dan marionetten die vanuit een achtergrond gedirigeerd worden. De VS zit, net als Europa, gevangen in een links imperialistisch web dat al meer dan een eeuw wordt gecontroleerd door een klein clubje links globalistische bankiers, militaire industriëlen en multinationals. Trump wil deze linkse Nieuwe Wereld Orde en de linkse  ideologie van de globalisten vernietigen. Zijn  alomvattende plan is het teruggeven van de macht aan het volk. En om te slagen, moet Trump – wil een einde maken aan alle buitenlandse oorlogen en militaire operaties – zijn troepen thuisbrengen, de NAVO en de CIA ontmantelen, de controle overnemen over de (private) Federale Reserve, het internationale Swift betalingssysteem opheffen, de propagandamacht van de linkse media afbreken en ‘het moeras’ van de Deep State (de ‘verborgen macht’ die regeert) en al zijn supranationale organisaties droogleggen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De Westerse samenleving wordt langzaam naar een nieuwe linkse neofascistische samenleving gedirigeerd

 1. klaas zegt:

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Als we links niet stoppen zullen we hier in Nederland mee gesleept worden !!

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Hiermee worden we overspoeld ….

  Like

 4. Bas zegt:

  Zeer typisch…

  They tell you to cancel Thanksgiving and Christmas but never say a word about cancelling Black Friday.
  And there’s a reason for that.

  Ze zeggen dat je Thanksgiving en Kerstmis moet annuleren, maar zeggen nooit een woord over het annuleren van Black Friday.
  En daar is een reden voor

  Like

 5. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/11/23/vliegen-straks-alleen-nog-mogelijk-voor-gevaccineerde-reizigers/

  Vliegen straks alleen nog mogelijk voor gevaccineerde reizigers
  Luchtvaartmaatschappij Qantas verandert huisregels voor internationale vluchten

  De kans dat er straks alleen nog gevlogen kan worden na een vaccinatie wordt steeds realistischer. Zo is de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas van plan om haar huisregels te veranderen waardoor alleen gevaccineerde mensen nog een ticket kunnen kopen

  Volgens de Chinese president Xi Jinping moet er sowieso snel een systeem komen met QR-codes voor internationale reizigers. Hiermee kan dan informatie over, onder andere, PCR-testresultaten snel worden gedeeld.

  China werkt zelf al enige tijd met een puntensysteem dat bepaalt of iemand vrij mag reizen of niet. Ook in Nederland klinken er geluiden om een soortgelijk coronapaspoort in te voeren.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De dingen blijven er goed uitzien voor Trump, zelfs als de linkse Goebbels propaganda precies het tegenovergestelde vertelt. De komende vier weken zijn cruciaal. Het is een strijd tussen licht en duisternis, en je moet je tegenstander niet onderschatten. Dat geldt voor beide kanten. Operation Market Garden is een goed voorbeeld van voorbarig optimisme. Maar uiteindelijk werd het fascisme op de knieën gedwongen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/24/belgian-minister-police-will-knock-doors-christmas-if-needed/

  Belgische politie zal met Kerstmis op de deuren kloppen om de regels van het coronavirus te handhaven

  De Belgische minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden heeft haar landgenoten gewaarschuwd dat de politie met Kerstmis aan zal kloppen als dat nodig is om Wuhan coronavirusmaatregelen af ​​te dwingen.

  De minister van Binnenlandse Zaken verklaarde dat de wetshandhaving ervoor zou zorgen dat de strenge Wuhan coronavirus maatregelen zelfs op eerste kerstdag gehandhaafd zouden worden en zei: “Indien nodig, als er bijvoorbeeld veel lawaai is, zal de politie op deuren kloppen.”

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/2020-election/2020/11/23/poll-79-of-trump-voters-believe-election-was-stolen-through-illegal-voting-and-fraud/

  Enquête: 79% van de Trump-stemmers gelooft dat ‘Verkiezingen zijn gestolen door illegaal stemmen en fraude’

  Politico voerde zijn kiezersprioriteitenonderzoek 2020 uit en de resultaten tonen aan dat een grote meerderheid van de Trump-kiezers gelooft dat de verkiezingsresultaten niet kloppen en dat er tijdens de verkiezingen illegaal stemmen en fraude plaatsvonden. Eenentwintig procent van de Trump-kiezers gelooft dat de resultaten geldig zijn en 79 procent gelooft dat de verkiezingen zijn gestolen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Nepvaccinatie

  Zo ziet het er straks uit als zogenaamde ‘sterren’ en politici op televisie worden ingeënt om de mensen te motiveren.

  Dus het is belangrijk om te weten wanneer er een soortgelijke “Ster” en een politicus op TV zijn, die een bepaalde motivatie hebben.

  Like

 10. Bas zegt:

  Duitsland…

  Like

 11. Bas zegt:

  BIDEN BEDREIGT PUTIN
  Wat denk je wat er gebeurt als hij president wordt?

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/official-president-trump-popular-sitting-president-us-history-set-record-votes-president-votes-ever-republican/?utm_source=Twitter&utm_campaign=websitesharingbuttons

  HET IS OFFICIEEL: President Trump is de meest populaire zittende president in de geschiedenis van de VS – hij heeft record gevestigd voor de meeste stemmen voor een president en de meeste stemmen ooit voor een republikein … en dat ondanks de fraude

  De democraten, de Deep State en hun buitenlandse handlangers hadden een belangrijke les moeten leren: als je gaat proberen verkiezingen te stelen, kies dan een andere president dan de populairste president in de geschiedenis.
  We weten op dit moment niet echt hoeveel stemmen president Trump bij deze verkiezingen heeft gewonnen. We weten dat er bij deze verkiezingen meer fraude heeft plaatsgevonden dan bij welke moderne verkiezingen in de geschiedenis dan ook. Maar op basis van de huidige totalen voor president Trump, die waarschijnlijk in de miljoenen liggen, was deze verkiezing de grootste overwinning voor elke zittende president ooit.

  Like

  • Bas zegt:

   Over the First Lady:
   My favorite example of Trump derangement by our media will always be how this woman didn’t make it on a single cover of any women’s mag in the past four years. That’s a pretty powerful commitment to hatred they have.

   Mijn favoriete voorbeeld van de hysterische Trump-haat door onze media zal altijd zijn hoe deze vrouw de afgelopen vier jaar niet op een enkele cover van een vrouwenblad is verschenen. Dat is een vrij krachtige toewijding aan de haat die ze hebben.

   Like

 13. Bas zegt:

  🤡 2017 DR. ERIC COOMER LEGT UIT HOE DE STEMMEN IN HET STEMSYSTEEM VOOR DOMINION TE WIJZIGEN
  🙄DIT LIJKT ABSOLUUT RIJP VOOR FRAUDE

  👿 2020 “Maak je geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar heb ik verdomme zeker voor gezorgd! ” – Dr. Eric Coomer VP van US Engineering bij US Dominion Voting Company

  Like

 14. Bas zegt:

  Wikileaks: U.S. Consulate in Frankfurt is a covert CIA base. The base was used to develop hacking tools as part of the CIA’s massive digital arsenal

  WikiLeaks documents reveal CIA agents were given cover identities and diplomatic passports to enter the country. The base was used to develop hacking tools as part of the CIA’s massive digital arsenal.

  https://pbs.twimg.com/media/EniMX8_XEAI5uNX?format=jpg&name=medium

  Wikileaks: Het Amerikaanse consulaat in Frankfurt is een geheime CIA-basis. De basis werd gebruikt om hacktools te ontwikkelen als onderdeel van het enorme digitale arsenaal van de CIA

  Uit WikiLeaks-documenten blijkt dat CIA-agenten cover-identiteiten en diplomatieke paspoorten kregen om het land binnen te komen. De basis werd gebruikt om hacktools te ontwikkelen als onderdeel van het enorme digitale arsenaal van de CIA.

  Like

 15. Bas zegt:


  Documentaire: Hacking Democracy 2006

  Like

 16. Bas zegt:

  Quote:
  If you actually think everyone who doesn’t agree with the convoluted, self-serving, twisted rationalization the Democrats offer up to justify their total control over the economy & society is *actually* a racist, sexist, hateful bigot you *may* be more gullible than you think.

  Als je echt denkt dat iedereen die het niet eens is met de extreem complexe, egoïstische, verwrongen rationalisatie die de Democraten aanbieden om hun totale controle over de economie en de samenleving te rechtvaardigen, * eigenlijk * een racistische, seksistische, haatvolle onverdraagzame is, dan ben jij * misschien * lichtgeloviger dan je denkt

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Met enige regelmaat verschijnen er hier artikelen die gebruik maken van kreten als ‘de elite’, ‘New World Order’, ‘communisme’, ‘fascisme’ en ‘we moeten wakker worden’.
  Dat doet vermoeden dat deze mensen weten hoe zo’n wereld er dan uit gaat zien en daar ben ik reuze nieuwsgierig naar.
  Het communisme is nergens ter wereld ooit langdurig succesvol gebleken. Cuba en Noord-Korea bleven decennia afhankelijk van respectievelijk Russische en Chinese hulp.
  Op het moment dat die hulp vermindert of zelfs ophoud te bestaan storten ze in.
  Ook het fascisme was geen lang leven beschoren en werd uiteindelijk door een nooit eerder vertoonde grote alliantie van Amerika, Canada, Engeland en Rusland nagenoeg vernietigd, alleen Spanje onder Franco bleef gespaard.
  Voor zover ik het nu toe begrijp zou de NWO ervoor zorgen dat we allemaal afhankelijk worden van een wereldwijd opererende elite.
  Eigenaardige elite dan toch, zet tien willekeurige mensen bij elkaar in een zaaltje en laat ze om de beurt uiteenzetten wat hun politieke ideeën zijn en je zult zien dat ze binnen de kortst mogelijke tijd met elkaar over straat rollen en mekaar de hersens inslaan.
  Een ander levend idee is dat de elite onder aanvoering van Bill Gates ernaar streven om het leeuwendeel van de wereldbevolking uit te roeien en de rest via geïmplanteerde chips een soort zombies te maken die alleen maar kunnen gehoorzamen.
  Leg me dan eens uit wat ze daarmee opschieten, we hebben het dan over mensen die al onmetelijk rijk zijn, die alles hebben wat hun hartje begeert en het gedurende hun hele leven niet op kunnen maken.
  Hoe ziet dan hun ‘ideale wereld’ eruit, en wat worden ze er beter van?
  Steeds vaker krijg ik het idee dat mensen de vele ideologieën maar heel oppervlakkig kennen, veel van onze sociale verworvenheden van vandaag de dag zijn bijv ontstaan en ingevoerd tijdens de bezetting van Nationaal-Socialistisch Duitsland, te denken valt aan doorbetaalde vakantiedagen en vakantiegeld, ook de na de oorlog ingevoerde AOW voerde terug op ideeën van het fascisme en socialisme.

  Deze reactie is niet bedoeld om mensen tegen de haren in te strijken of de boom in te jagen maar ik ben oprecht nieuwsgierig hoe mensen die overtuigd zijn van deze ideeën denken dat zo’n wereld mocht men dat kunnen realiseren eruit zou gaan zien.
  Ik hoop dat er iemand is die bereid is daar een serieus antwoord op te geven.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Tijl Uylenspiegel; ….Ik hoop dat er iemand is die bereid is daar een serieus antwoord op te geven….Misschien iets voor Bas. Hij is een soort van Robert Jensen in het klein. De helft van alle recensies op dit forum is van Bas.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @BigLJohn vooralsnog staan mensen nog niet in de rij om hun visie op mijn vraag te geven, men zwijgt in alle talen.

    Like

 18. ronjaspers zegt:

  Voor de mensen die graag willen weten wie de ultieme macht hebben op aarde,google op de khazariaanse mafia.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @ronjaspers, dat heb ik gedaan en de enige uitkomst is een heel stel dubieuze sites met vaak antisemitische en/of antizionistische ideeën en uitspraken.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Tijl Uylenspiegel.De khazariaanse mafia a.k.a. de cabal/deepstate zijn nepjoden.Ze hebben het joodse geloof geinfiltreerd voor hun eigen gruwelijke machts doeleinden.Als je op benjamin fulford googled en zijn artikelen leest wordt het goed uitgelegd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s