Minister-president Conte van Italië wil skivakanties in heel Europa verbieden

(Vertaling: E.J. Bron)

Nieuwe donderslag in Europa´s Covid-geplaagde wintertoerisme: de links-liberale Italiaanse minister-president Giuseppe Conte (foto) wil een Europees verbod op skivakanties met Kerst en Oud en Nieuw. Conte´s linkse regering wil nu contact met de buurlanden Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland opnemen om het verbod gezamenlijk in te voeren.

Volgens de voorstellen van de Italiaanse regering dienen de Europese skipistes pas eind januari 2021 weer geopend te worden. Tot dat tijdstip dienen in heel Europa massale inentingen van de Europese bevolking plaats te vinden.

Italië vreest nieuwe Covid-infecties door vakantiegangers

Blijkbaar vrezen de leden van de Italiaanse regering nieuwe Covid-infecties. Daarom dienen de in hun optiek gevaarlijke toeristenstromen naar en van de wintersportbestemmingen in de Alpen volledig verboden te worden. Zodoende wil de centrale regering in Rome een zogenaamde “derde coronagolf” in haar land verhinderen.

Zes Noord-Italiaanse regio´s appelleerden aan de centrale regering in Rome om af te zien van haar plannen. Het gevaar van deze toeristenvijandige plannen zou zijn dat de hele economie in deze toerismeregio´s in een nog diepere crisis zouden kunnen storten en zich niet meer herstelt.

Bron:
unzenzuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Minister-president Conte van Italië wil skivakanties in heel Europa verbieden

 1. hans-e-pans zegt:

  Geef iemand macht en je zult zijn ware aard leren kennen.

  Geef iemand een vinger en voordat je het weet ben je arm kwijt tot aan je schouder.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry Willemse zegt:

  Die linkse mafklappers in de EU roepen iedere dag wel dat er iets verboten moet worden. Steeds meer komt de aap uit de mouw.

  Geliked door 1 persoon

 3. Fran zegt:

  Zijn er nog mensen die menen dat de covid hoax niets met het links fascisme te maken heeft?
  Dit is niet minder dan een geënsceneerde ordinaire staatsgreep in de hele Westerse wereld door dat linkse parasieten tuig dat zich overal en nergens heeft ingevreten.

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Ik kan me zoiets herinneren dat in Noord Italië nogal wat Chinezen huisvesten waardoor het virus in eerste instantie daar terecht kwam en ook zo vreselijk heeft huisgehouden. Wat ik me niet kan herinneren is acties om dit, nadat toch echt al duidelijk werd dat dit niet het normale griepje was, een halt toe te roepen?

  Dit geldt overigens voor heel Europa. Eind december 2019 was immers duidelijk dat er echt stront aan de knikker was. Halverwege november dook dit onbekende longvirus al op.

  Maar, nu moeten alle skigebieden in heel de EU dicht van een feitelijk ongekozen MP, die op slinkse wijze aan de macht is gekomen. Ik kan me zo voorstellen dat dit wel eens een vorm van doodsteek zou kunnen zijn en dan heb ik het niet over de wintersportindustrie.

  Like

 5. Qvic zegt:

  De zogenaamde 3e golf zal veroorzaakt worden door diegene die een griepprik hebben gehaald dit najaar en door iedereen die zich heeft laten testen met een PCR test. Deze angsthazen hebben zonder dat zij het zelf eens beseffen zich voor deze slinkse regeringen hun karretje laten spannen. Want de angsthazen onder ons hebben zich laten besmette met de griepprik en met de PCR test, waardoor hun immuunsysteem zo goed als buitenwerking heeft gesteld. Diegene die een PCR test hebben ondergaan, hebben niet alleen zich laten besmetten, maar ook hun DNA vrijwillig afgeven aan de overheid en zijn ook voor hun leven gemerkt. Want waarom zouden die wattenstaafjes zo diep in de neusholte moeten? Gewoon omdat zij dan bij jou chromosoom nummer 8 kunnen, die regelt o.a. jou immuunsysteem. En daar plaatsen zij dan magnetische barcode op, die met behulp van 5G geactiveerd kan worden. Hierdoor zijn zij zeer gevoelig geworden voor ziektes. Wat het volk een virus noemt is eigenlijk een exosoom en dat zorgt ervoor dat vergiftigde cellen ontgiftigd worden. Dus met andere woorden virussen maken wij mensen zelf aan, het is een onderdeel van jou immuunsysteem en zijn dan ook niet overdraagbaar en niet besmettelijk voor anderen. Dus niemand is dood gegaan aan Corona of Covid-19, alle cijfers zijn gemanipuleerd om het volk bang te maken. Net als die onzinnige overheidsregelingen zijn enkel voor bedoelt om de bevolkingen angst aan te jagen voor elkaar. Het eeuwen oude spel van heers en verdeel principe. Die verplichte overheidsmaatregelen zijn niets anders dan experimenteel, om ons gedrag te willen veranderen. Die anderhalve meter komt uit de koker van de CIA, dit is een foltermethode om iedereen uit elkaar te houden. Samen met de verplichte quarantaine is dit bedoelt om opstand tot het minimum te beperken en te zorgen dat zoveel mogelijk mensen vereenzamen en zo gehoorzaam en angstig worden. Want dan zijn mensen veel makkelijker te overheersen. Met het neus/mondkapje zorgt er voor dat iedereen zijn persoonlijkheid ontnomen wordt en dat jij het teken draagt, dat jij je laat onderdrukken. Dat dit tegen de code van Neurenberg in gaat en tegen alle grondwetten in, interesseert de regeringen niet. Want er is allang geleden dat zij een stille staatsgreep hebben uitgevoerd in de landen over de hele wereld, door verkiezingsfraude. Door de VN/IMF/Wereldbank, want iedere regering is omgekocht of is een handlanger van de VN. Niet voor niets heeft de WHO een pandemie uitgeroepen, wat niets anders is dan een plandemie om hun NWO tot stand te laten komen.

  Like

  • Julia zegt:

   Qvic Helemaal de waarheid ik ben trots op u en zou willen dat heel veel mensen nu eens voor goed gaan beseffen waar zij zich daadwerkelijk aan hebben overgeleverd. Pure staatsterreur en voor het verdere leven getekend en totaal controleerbaar. Nog zullen velen de waarheid niet willen zien en blijven geloven in de machtswaanzin van de smerige politici en elitaire machtswellustelingen maar er snel achter komen dat zij zelf door onderdanigheid en angst hun eigen ondergang hebben getekend.

   Like

 6. Julia zegt:

  Ik mag maar één ding hopen dat Italië als eerste ten onder gaat en snel gevolgd door veel EU landen die de handlangers zijn van de VN. Mijns inziens kan er nu maar beter een kortstondige oorlog uitbreken als jarenlange terreur en ondergang te ondergaan. Ik hoop dat o.a.de Russen nog eenmaal de Europeanen zal willen bevrijden van deze ongekende NAZI terreur en misdaad tegen de menselijkheid. De staat is onze vijand en hebben dit met een sniekie spel dermate doorgevoerd zodat het inmiddels al is uitgemond in een psychologische oorlog waar onderdrukking, ontnemen van vrijheden voorop staat en de dictatuur alle grenzen overschrijdt. Hier komt de komende jaren geen einde aan als er niet drastisch wordt ingegrepen.

  Like

 7. karton zegt:

  Deze Giuseppe ( zeg maar “Gerrit”) Conte lijdt aan grootheidswaan.
  Één van z’n zéér illustere voorganger, Benito (zeg maar “Bennie”) Mussolini leed aan dezelfde ernstige aandoening en iedereen weet hoe Bennie aan zijn einde is gekomen………..samen met z’n maîtresse werd hij dood geschoten en opgehangen aan een lantaarnpaal.
  Zou dit Conte ook staan te wachten ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s