PvdA-rotzak

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op PvdA-rotzak

 1. politici kijken nooit terug, want dan zien ze hun eigen fouten. En hun ego staat dit absoluut niet toe

  Like

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Een verachtelijke looser…,
  Ton

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Ach wat maakt het nog uit wie in de blauwe zetels van de bananenrepubliek voormalig democratsch Nederland plakken. De rioolput stinkt zo hard dat de geur niet meer te harden is. Linkse zieke fascisten nemen het over vooral binnen Groen Links https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/tsja-groenlinks-wethouder-viert-feest-om-vertrek-baudet-zwijgt-dan-weer-wel-over-aanblijven-kauthar-bij-eigen-toko/met hun verwantschap met de Moslim broederschap zegt al genoeg , niet uit te vlakken het gif Sylvana Simons Simons en Baudet hebben elkaar enkele keren ontmoet bij de campagne Tweede Kamerverkiezingen van 2017, en zijn zelfs enkele keren in debat gegaan. Toen Baudet in de Kamer kwam en Simons niet, werden die ontmoetingen snel verleden tijd. Wel is ze duidelijk een fascist, zo heeft ze meerdere keren laten blijken. Het is gebleken wat deze linkse mislukkelingen alleen van Amsterdam hebben gemaakt laat staan welk gevaar zij voor het hele land zijn als dit soort partijen te veel mede zeggenschap krijgen.Wel is het gegeven dat aan het verhoor van falende Asscher over de toeslagaffaire door de linkse propagandazenders en linkse media totaal voorbij wordt gegaan en speelt bij de linkse bull shit Baudet nu de hoofdrol. Beter tijdstip had Baudet niet kunnen kiezen om zich als partijleider terug te trekken zo heeft hij alle troeven uit handen gegeven. Kortom Nederland is Nederland niet meer het is overgeleverd aan het ziekelijk links die volksverraad, meer Islamisering verheerlijken en niet genoeg krijgen hun eigen ziekelijk gif te verdoezelen door continu de aanval op een ieder andersdenkende aan te gaan. Links is het grootste gevaarlijke gif dat zich meer en meer als een epidemie binnen onze samenleving verspreid. Nu al is bekend dat de komende verkiezingen de genade klap voor onze democratie zal zijn mede door de massa die achter deze ziekelijke partijen blijven staan en waar realisme blijkbaar vreemd voor is en de oogkleppen niet vanaf te slaan zijn. Eén troost er komt een dag dat ook die ziekelijke linkse land- en volksverraders zwaar hun trekken thuis krijgen dat kan niet uitblijven. Kijk naar de geschiedenis.

  Like

 4. Julia zegt:

  Deze loser blijft mooi in het blauw plakken dat gaat nu eenmaal binnen de Haagse Maffia altijd zo. Liegen, bedriegen, de boel besodemieteren en falen kunnen zij zich vaak niet herinneren of wassen hun handen in onschuld Ondertussen zijn al heel veel blauwe zetels bezet (eerder besmet) door fraudeurs, hypocrieten en leugenaars. Kortom een vergaar put die gelijk staat aan corrupte bananenrepubliek. Stemmen zal ik absoluut niet doen dat is alleen voorbehouden binnen een democratie en een rechtvaardige rechtstaat. De verkiezingen zijn niet te vertrouwen mede omdat binnen de Haagse Maffia allang is bekonkeld welke partijen ongeacht de uitkomst worden uitgesloten of niet. Het is pure schijn democratie.

  Like

 5. Harry zegt:

  Asscher is een echte politicus !

  Schijnheilig , vals , laf , gemeen , stiekem , achterbaks , etc . etc .
  Het soort dat een lulverhaal op kan hangen op een manier dat de ene helft het spoor bijster raakt en de andere helft van de luisteraars te stom is om te snappen dat ie de boel staat te bedonderen .
  Die vent heeft nog niks tot een goed eind weten te brengen .
  Debiele wetten ingevoerd , waar de politici na vele jaren van toe moeten geven , dat het helemaal verkeerd was .
  Iemand met logica en gezond verstand , dient dat VOORAF te snappen , niet de put dempen als er een hele kudde kalveren verdronken is .
  Van visie is bij deze niksnut dan ook geen enkele sprake .

  Geef mij maar gewoon eerlijke kerels , recht voor z’n raap , type Trump , zeg maar .
  En dan hoeven ze niet zo heel erg beleefd en glad te zijn .
  Lui die wat beloven EN DAT DAN OOK GEWOON DOEN !

  En nu zit ie daar op de stoel in de verhoorkamer , haast zielig te doen , ze hebben het hem niet goed uitgelegd , dingen niet laten zien , hij heeft er overheen gelezen , het is aan zijn aandacht ontsnapt , hij had het zo druk ………..

  GEEF DIE KLOOTZAK EEN BEROEPSVERBOD !

  Waarom mocht Bram Moszkowicz zijn beroep niet meer uitoefenen om een paar foutjes en kan deze foute Jood ongestraft doorgaan met aan de lopende band de boel te verzieken ???
  HET HELE LAND IS DAARVAN DE DUPE .
  Of zou dat niet uitmaken in Den Haag ?

  Like

 6. karton zegt:

  Dit soort laffe nietsnutten (Asscher) komen in de “politiek” terecht omdat ze álles wat krom is, recht kunnen lullen. Dat is álles wat ze kunnen. Maar komt er opeens een partij met een échte leider (de PVV met de heer Wilders) dan weet het soort “Asscher” niet hoe snel ze die partij + leider, moeten demoniseren en in een cordon-sanitair moeten plaatsen.
  Zo ongelooflijk laf is die zooi, maar zelf stapelen ze de ene fout op de andere, waardoor honderden, zoniet duizenden, landgenoten in onvoorstelbaar grote problemen komen , maar dát interesseert de soort “Asscher” totaal niet, de bevolking is alleen interessant voor hun stem.
  Hopelijk gaat de soort “Asscher” dát heel goed voelen in maart 2021.

  Like

 7. D.G.M.Holland zegt:

  Zijn opa had tijdens 2e wereldoorlog een hoge bestuursfunctie bij de Joodse Raad en werkte voor de Duitsers ijverig mee aan de deportatie van Joden naar de concentratiekampen.
  Na de 2e wereldoorlog mocht zijn opa geen enkele bestuursfunctie meer vervullen voor de Joodse gemeenschap.
  Deze Lodewijk Asscher doet er alles aan om mee te besturen en hielp mee om steeds meer vluchtelingen toe te laten en was voorstander van generale pardons.
  Eigen volk laatst, als hij maar mee mag regeren…
  Nu hij verantwoording af moet leggen over zijn wanbeleid, komen de krokodillentranen.
  Zo’n slap figuur verdient geen bestuursfunctie.

  Like

  • karton zegt:

   @ D.G.M.Holland.
   De rol van z’n (over)-grootvader is mij óók bekend , tè slecht voor woorden.
   Zijn echter niet álle z.g. “politici” als deze Asscher ? Grote bekken, dure woorden, geleerde blik in de ogen, iedereen de les lezend, maar niet in staat om ook maar IETS te presteren.
   Zodra deze figuren iemand tegenover zich krijgen, met een andere mening, maar beter gebekt als zijzelf, zoals de heer Wilders, dan wordt de PVV in een cordon sanitaire geplaatst en de leider gedemoniseerd. Dát is de “werkwijze” van mensjes die beweren “volksvertegenwoordiger” te zijn.
   Hoe triest zijn zij ??!!

   Like

   • D.G.M.Holland zegt:

    Beste Karton,
    Dat zijn de volksverlakkers. Bij de P.V.V. zitten de echte volksvertegenwoordigers.
    Het is triest gesteld met onze democratie…

    Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Moet aftreden,wat een kluns.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Het begin van zijn carrière heeft Amsterdam vele miljoenen gekost, de daaropvolgende betrekking in Den Haag heeft de Pays-Bah vele honderden miljoenen gekost, en ik ben bang dat hij binnenkort naar Brussel zal gaan om zijn EU-evenknie Timmermans naar de kroon te steken, dat kost dan duizenden miljarden………..PvdA…….Poen van de Anderen of Partij van de Armoede.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s