Theo Hiddema stapt per direct op als lid Tweede Kamer

DEN HAAG – Theo Hiddema stapt per direct op als lid van de Tweede Kamer. Dat heeft de volksvertegenwoordiger van Forum voor Democratie via Kamervoorzitter Khadija Arib laten weten. Hij verklaart zichzelf ’politiek arbeidsongeschikt’.

Het besluit van Hiddema komt nu de partij in diepe crisis verkeert. In zijn brief laat de markante advocaat weten dat hij zijn besluit heeft genomen ’vanwege recent opspelende persoonlijke omstandigheden, verband houdende met goede smaak, eigen dunk en arbeidsvreugde’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Theo Hiddema stapt per direct op als lid Tweede Kamer

 1. Pingback: Theo Hiddema stapt per direct op als lid Tweede Kamer! | eunmask

 2. casparfrans zegt:

  Wat ios er in Godsnaam gebeurd, dat ik niet snap???

  Like

 3. Julia zegt:

  Kortom de twee kapiteins verlaten het zinkende schip en dat in deze tijd en vlak voor de verkiezingen. Nou beter de partij FvD maar geheel te laten verdwijnen. Hoe een slechte politicus kun je zijn om zo te handelen wat is er nog te verwachten van een dergelijke partij.

  Geliked door 2 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Twee zielen, één gedachte, hou er nu alsjeblieft mee op, dat scheelt straks weer een zo’n halve splinterpartij op niks af, want op Otten komen volgens mij alleen vliegen af…

   LPF-toestanden. Met dank aan de complete demonisering van alles wat men onder de noemer, rechts tot zelfs extreem-rechts weet neer te flikkeren vandaag de dag. Het zal mij nog benieuwen waaruit dan deze z.g. nazi-sympathieën van de jongerenafdeling nu eigenlijk precies bestaan, want die heb ik vooralsnog niet gezien.

   Dit soort mismaak, heb ik intussen wel al een paar keer gezien, dus eerst zien wat nu precies en daarna praten we verder. Het onderzoek had ook gewoon afgewacht moeten worden.

   De heer Hiddema kan ik alleen maar gelijk geven, de man is te goed om zich nog langer in de bijenkorf te bevinden, als er een hoornaar aanval plaatsvindt.

   Like

 4. hannah zegt:

  jammer Theo, ik denk dat je nog genoeg andere leuke dingen kunt doen …..

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Heel jammer om nu het mes in het varken te laten steken. Maar liever nu dan dat ze aan de macht waren gekomen en dan afhaken. Het blijft helaas nog steeds moeilijk om tegen de stroom in te zwemmen. Je moet doen ook van goede huize komen om je steeds en opnieuw weer door die linkse kliek onbenullen voor van alles en nog wat te laten uitmaken.
  De stemmen die ze ongetwijfeld zullen verliezen zullen naar de VVD en de PVV gaan. Al hoop ik natuurlijk dat de massa inmiddels doorheeft dat de VVD ook niet biedt wat men ervan verwacht. Zelf ben ik vanaf dag een trouw aan de PVV. Zij heeft in elk geval geen hekel aan het eigen volk. En dat is heel veel waard.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Jammer .
  Die non-politici zijn een verademing in de politiek .
  Stel je voor dat er alleen nog het type Klaver , Jetten , Asscher en Junkie Pechtold in de politiek zouden zitten !
  Dan zou je toch de hele politiek op heffen ?

  Like

  • Harry zegt:

   Ben trouwens wel heel nieuwsgierig wat daar in het FvD nou echt gebeurd is !
   De logica ontgaat me .

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   De huidige “representatieve” democratie loopt sowieso krakend en piepend vast. Het kan twee kanten opgaan: de huidige gang naar de tirannie voortzetten of een opstand dan wel een grondige mentaliteitsverandering onder de bevolking die het huidige zooitje uitvreters en gauwdieven eruit gooit en we een directe democratie vestigen. Dat eerste is als er niet meer verzet komt een zekerheid en het tweede hoogst ongewis.

   Like

 7. Harry zegt:

  Las ik dat die smerige rat Otten weer in beeld komt .
  Hef dan die partij maar meteen hélemaal op .
  Geef die smeerlap niet nogmaals de kans om de boel te bestelen !
  En het loopt altijd op shit uit met die vent .
  Akelige gladjakker !

  Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  Het einde van de FVD lijkt in zicht te zijn gekomen. De ondergang van deze jonge partij lijkt nu onafwendbaar. Gisteren waren het Thierry Baudet en Freek Jansen. Vandaag is het Theo Hiddema. Wie morgen ??? Is er nog wel een morgen.??? De partij begon heel klein, maar groeide gestaag. Het had er alle schijn van, dat de rechtse partij bij de volgende verkiezing een grote winst zou kunnen behalen. Dat is uiteraard heel erg bedreigend voor de extreem linkse politieke correctheid. Groeien is een moeizaam proces. Afglijden daarentegen gaat razendsnel. Dat is niet bij te benen. Het heeft nu geen zin meer, om met vingers te gaan wijzen of nog Zwarte Pieten te gaan uitdelen. Het kwaad is geschied en de schade is heel erg groot. De FVD is als de Titanic op een ijsberg gelopen en is zinkend. Er heerst grote paniek en de bemanning verlaat het schip. Het is nu ”ieder voor zich en God voor ons allen”. De FVD is gewoon het zoveelste slachtoffer van het establishment, dat het roer van het schip van staat, genaamd, ”de democratie”, in handen heeft en andersdenkenden geen licht in de ogen gunt.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Wedden dat de FvD-verlaters allemaal naar de VVD hollen?
  Die schaterende, sadistische schoft lacht zich drie slagen in de rondte.

  Like

 10. Giny zegt:

  De statenleden van FvD in Overijssel staan ook op scherp, ze wachten op de uitslag van het onderzoek, als dat er nog zal komen, anders stappen ze alle drie op. Wie volgt!

  Like

 11. Pingback: En weer gaat het gedonder met FvD van Thierry Baudet vrolijk verder !! – deel 8 – de return van Hiddemaverdere nasleep « Debat in de Digitale Hofstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s