Zoek de verschillen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Zoek de verschillen . . .

 1. Pingback: Zoek de verschillen . . . | eunmask

 2. Lis zegt:

  Hier mis ik nog een belangrijk verschil. Links: bevolking had geen internet, had minder scholing, meer gezag voor ‘autoriteiten’ en had iets dergelijks nog niet eerder meegemaakt. Rechts: bevolking heeft internet, is geschoold, schopt graag tegen gezag aan en roept ieder jaar op 4 mei ‘Nooit meer, nie wieder’. Hoe stom kun je zijn als je dit nog niet doorhebt?

  Geliked door 7 people

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Htsk day zegt:

  Is de gele button in New Zealand al ingevoerd?

  Knettergek daar..
  Sinds Mei al 4 (VIER !) mensen overleden mét cojona!

  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/new-zealand/

  Als zij die gele button hier ook gaan invoeren, zal ik hem met trots dragen!

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Waarom 1920? Hitler kwam in 1933 aan de macht en pas toen begon de ontmanteling van de burgerlijke vrijheden. In 1920 werd Duitsland nog steeds gekenmerkt door de gevolgen van de wereldoorlog en de herstelbetalingen, maar er heerste een vrij intellectueel en artistiek leven. In de jaren twintig beleefde Duitsland zijn laatste bloei. Het was een tijd waarin de sfeer tussen de Nederlanders en de Duitsers nog niet vertroebeld was. Dit zou na 1933 en al helemaal na 1940 snel veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Yvonne zegt:

  Gele Button waarvoor? Wat vreemd is dat de Jonge zijn voorganger in de tweede kamer onwel werd en zie daar opeens was daar heer de Jonge
  Wel toeval, ik weet die beste man zijn naam niet meer ik denk dat hij niet aan de plannen van de regering mee wilde werken ik zeg niet dat het zo is, het is maar een idee
  En de overeenkomsten in het rijtje zijn nu al grotendeels van toepassing

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Het bruine gevaar is aan de macht !

  Like

 8. andre zegt:

  pak ook nog even de Franse revolutie er maar bij. Ook 10 jaar net als 2030 we zitten net in het eerste jaar.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen vrijheid in Duitsland

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Er is niets veranderd NAZI De Jonge en Rutte voeren de boventoon en zetten het volk totaal stapsgewijs onder enorme druk, vernietigen de economie, zorgen voor massaal banenverlies, plegen misdaad tegen de menselijkheid, schenden de grondwet kortom we staan er hetzelfde voor als 40/45 maar dan onder het mom van een virus. Welke weldenkende Nederlander had gehoopt op versoepeling tijdens de Kerst het was al zo een voorspelbaar smerig politiek schaakspel. Helaas hebben mensen tot op heden nog niets geleerd van de geschiedenis terwijl zij zelf voor de komende jaren onder onderdrukking moeten leven en verplicht worden de NAZI groene kaart of stempel in het paspoort dienen te hebben als bewijs te zijn gevaccineerd om te reizen, bij bezoek aan evenementen, om te te mogen sporten, theaters en bioscopen, om te kunnen werken en in ruil een klein beetje meer vrijheid terug krijgen. Ongelooflijk dat vele nog geloven dat het oude normaal terug komt is een desillusie. Allemaal gezonde maar helaas onder dictatuur fijne feestdagen Rutte en De Jonge zullen nog bepalen hoeveel gasten u thuis aan u kerstdiner mag uitnodigen. Wordt vervolgd op de volgende NAZI bijeenkomst op 8 december.

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Smeerlap De Jonge en aanhang moeten eens voor de dag komen en nu keihard afkondigen dat volgend dus 2021 geen enkele versoepeling in zicht is. Dan kunnen zij dat NAZI spelletje aan de kant gooien en dan weet het volk waar zij nog voor moeten kiezen. Wat een onnoemelijke stel huichelaars en leugenaars deze twee trekpoppen weten donders goed wat hun opdracht van de hogere elitaire macht is. https://www.nu.nl/coronavirus/6092533/de-jonge-ook-na-half-januari-niet-op-niveau-van-versoepelingen.html De bal wordt nu naar het volk toe getrapt hoogste tijd om nu de finale te spelen en de ballen flink te gaan terug te trappen naar deze staatsterroristen. Het spel heeft nu te lang geduurd dus hoogste tijd om voor goed er een einde aan te brouwen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s