De ideologie van de islam en links, die haat en terreur met zich meebrengt, hoort niet bij Nederland

(Door: “Balkanske priče”)

De Westerse samenleving wordt langzaam naar een nieuwe linkse neofascistische samenleving gedirigeerd. Nederland is in een verderfelijk links land veranderd door toedoen van de linkse Nederland Publieke Omroep, die ons al jarenlang als neo-marxisten indoctrineert met onjuiste berichtgeving, eenzijdige voorlichting, het interviewen van mensen die van tevoren als links zijn gescreend, op onfatsoenlijke wijze telkens de luisteraar en kijker beïnvloedt met meelijwekkende verhalen. De linkse kerk kent zijn eigen verleden/geschiedenis niet. Het socialisme is de enige ideologie die de islam ooit in moorddadigheid heeft overtroffen; zo’n 200 miljoen doden in een eeuw tijd. De uitvinders van het fascisme en nazisme waren socialisten=communisten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De ideologie van de islam en links, die haat en terreur met zich meebrengt, hoort niet bij Nederland

 1. guusvelraeds zegt:

  Nadat ik het artikel gelezen had heb ik een paar minuten vloekend door de kamer gelopen. Een mens kan veel hebben maar dit was toch een echt extreem koude douche. ik wist het allemaal al maar je moet het voor je gezondheid een beetje doseren. Zij die het weten willen weten het. Zij die het niet weten willen komen het vroeg of laat toch te weten en dan is er niets meer te willen.

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen, alles wat Westers is moet kapot….

  Wierd Duk
  @wierdduk
  Kijk, het gaat KOZP en New Urban Collective van Mitchell Esajas om afschaffing van het gehele Sinterklaasfeest. Wat is daarna aan de beurt?:

  https://pbs.twimg.com/media/EnrUiKgWMAkAk8W?format=png&name=small
  Abolish Sinterklaas….

  Like

  • Bas zegt:

   Trouwens, ik heb verschillende rollen Sinterklaaspakpapier gekocht en daar staan overal blanke Pietjes op.
   NIEMAND mist zwarte Piet, als hij wit is is het helemaal prima.

   Like

 4. Julia zegt:

  Past door de ziekelijke linkse volksverraders binnen de regeringen en niet uit te vlakken die mafklappers en volksverraders prima binnen onze samenleving. Dat zien we dagelijks duizenden Islams varen vrij Europa binnen en worden zelfs na binnenkomst rijkelijk beloond. https://www.ad.nl/buitenland/de-radicale-islam-verspreidt-zich-als-een-kankergezwel-door-frankrijk~a40a71e6/ Dit kankergezwel dat Islam heet is vele malen erger dan welk virus dan ook. En er is nog zo een stuk Islam tuig onderweg en uiteraard van harte welkom in onze bananenrepubliek https://www.telegraaf.nl/nieuws/1454467290/jihadbruid-mooie-angela-ontsnapt-uit-syrie-en-op-weg-naar-nederland Kortom de EU en ons land is veel meer Islam welkom er kan nog meer bij onze belastingpot staat al klaar voor dit tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s