Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’

Reiner Füllmich (links) en Wolfgang Wodarg

(Door: “9ForNews”)

Alle informatie over corona die je op social media plaatst en die niet strookt met de adviezen van de WHO kan door factcheckers worden gelabeld als misleidend, onjuist of zelfs worden verwijderd. In Duitsland heeft advocaat Reiner Füllmich namens arts Wolfgang Wodarg een rechtszaak aangespannen tegen deze factcheckers, die – zo zegt hij – natuurlijk geen factcheckers zijn, maar de waarheid manipuleren. “Ze worden ingehuurd door onder andere YouTube en Facebook.”


Wodarg beweert dat de coronatest onbetrouwbaar is en niets zegt over besmettingen. De ‘factcheckers’ beweren dat de arts liegt. Maar Wodarg is niet zomaar iemand. In 2009 maakte hij vrijwel eigenhandig een einde aan de Mexicaanse griepcrisis.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’

 1. Pingback: Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’! | eunmask

 2. Mary zegt:

  Over facts gesproken, deed venmiddag mee met een peiling op nhnieuws.nl “wil jij straks het coronavaccin” ja of nee, uiteraard was dat een NEE en van de 18.400 stemmen gaf 84.23% oftewel 15.498 stemmers aan zich NIET te laten vaccineren tegen 2.902 oftewel 15.77% ja , dus fact is dat Rutte en de Jonge, het voor de satanisten zo belangrijke nanogif straks voor het overgrote deel in “eigen gelederen” mogen gebruiken, hopen dat ze er snel aan bezwijken……..en gezien de inhoud van de vaccinatie zal dat wel lukken!!!!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Mary helemaal mee eens. Over cijfers van sterfgevallen door het virus wordt gelogen, vele testen deugen niet kunnen risico hebben en worden hoofdzakelijk door amateurs verricht https://nieuwspaal.nl/coronatester-hanneke-ik-ram-dat-wattenstaafje-keihard-in-hun-sodemieter/ Daarbij vergeten mensen dat zij hiermee vrijwillig DNA af staan dat in de overheids databanken levenslang wordt bewaard. Kortom een weldenkend mens weet dat al de maatregelen tegenstrijdig zijn en nergens op gebaseerd, niet werkende verplichte mondkapjes totaal nutteloos zijn (kijk in de landen om ons heen waar mondkapjes al maanden zijn verplicht) maar de besmettingen zogenaamd zeer hoog zijn. Kortom laten we al die smerige trekpoppen en uitvoerders van de agenda 21/30 NWO maar eens verplicht met het gif vaccin onder handen nemen en een aantal jaren afwachten wat de uitwerking is en ons vooral niets laten opdringen omdat een ieder baas over eigen lichaam is en zelf bepaalt wat we of niet wordt ingespoten. Wat mij betreft mogen al deze misdadigers ook een ander spuitje tot zich nemen dat wel bekend is in sommige staten van de VS.

   Like

 3. johannes zegt:

  sws iets om over na te denken : je doet een test en je wordt positief getest , dan moet je vervolgens in quarantaine en een dag of tien (weet ik eigenlijk hoeveel) weer testen , en dan test je weer negatief.
  Hoe kan men van een pandemie spreken wanneer je geneest ZONDER medicatie of wat dan ook, of er niet eens last van hoeft te hebben , dan kan je het niet eens over een ziekte hebben maar een toestand van tijdelijke aard, bijv herpes is dan nog erger.
  Sorry maar een pandemie was altijd dat men in aanraking kwam met een virus en vervolgens letterlijk ten dode opgeschreven was zoals bij de pest en dat in verscheidene landen , en tjahaah wanneer je de begrippen gaat aanpassen zoals is gebeurd een paar jaar geleden dan snap ik het wel , maar jee dan kan je niet meer leven ====> zie daar de huidige toestand omwille van pure politiek die een standaard volksziekte misbruiken.

  En jaaja u heeft een kennis en die is dood gegaan of vreselijk geleden , ja ik ook , onder het mom van corona , 1 dag koorts gehad en daarna ziek van een bacterie, mede dankzij de beademing.
  We kennen de vreselijke verhalen van al die “kennissen” nu wel , maar het allemaal corona noemen is wat mij betreft een gore politieke leugen.

  En je dan ook nog laten vaccineren zeker , wie weet wat er werkelijk in dat goedje zit , men kan alles wel geloven en etiketjes zeggen me ook al helemaal niks , zeker vandaag de dag niet met die hypocriete medische wereld die dankzij de marktwerking op hol zijn geslagen.
  De gemiddelde arts praat enkel farmaco na en net zoals in veel beroepen : zo lang ik maar gedekt ben middels de (valse) regels zal het mij jeuken, nou lekkere artsen zijn dat die niet eens werkelijk weten wat ze inspuiten. ………….Iets met een eed

  Weet wel dat men al geregeld heeft nooit aansprakelijk gesteld te kunnen worden indien het toch mis gaat , en elke correlatie zal ontkend worden dan behalve de milde bijwerkingen die men zelf noemt.
  Wij van WC eend ……….wij creëren graag een probleem en hebben ook al een oplossing , we komen er alleen mee als wij de tijd rijp achten.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Dit artikel is van de niburu-site en gaat over de donkere kant van de Duitsers in deze Corona-periode. Ik vind het niet leuk, maar het is waar.
  https://niburu.co/buitenland/15729-de-duitsers-zijn-terug

  Like

 5. Bob zegt:

  In de gehele menselijke omgeving
  komen micro-organismen voor, zowel
  goede als kwade.
  Ons lichaam heeft van beide soorten
  wat.
  Als je getest wordt hangt het maar af
  hoe de laborant jouw kweekje bekijkt.
  Bij een slechte humeur is alles fout.
  Corona fraude is nog erger dan
  verkiezings fraude.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s