Duizenden uitgezette personen zijn weer terug en dienen opnieuw een asielverzoek in

(Vertaling: E.J. Bron)

Niets laat duidelijker de tandeloosheid van onze rechtsstaat zien dan wanneer het er om gaat de agenda massamigratie uit te voeren. Dat begint met de uitholling respectievelijk het niet uitvoeren van de Schengen- en Dublin-bepalingen en gaat door tot de verhindering van uitzettingen door middel van constante bezwaren tegen uitgevaardigde beslissingen door sluwe advocaten van de asielindustrie. Het hoogtepunt van deze rechtsverdraaiing vormt de omstandigheid dat al uitgezette en van een inreisverbod voorziene personen hier weer opduiken en de staat opnieuw voor de gek mogen houden.

Al meer dan 1120 reeds uitgezette personen aan de grens opgepakt

Nadat in de herfst van 2019 de leider van de Libanese Miri-clan na zijn uitzetting het land weer binnengekomen was, had de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), vanaf 7 november de controles in het grensgebied laten intensiveren. Voor deze aanscherping konden maandelijks meestal ongeveer 100 uitgezette personen met een inreisverbod vastgesteld worden. In de nog niet eens twee maanden tot het eind van het jaar 2019 lukte dit volgens de federale politie duidelijk beter, namelijk 302 keer, dit jaar konden tot eind oktober 2020 nog eens 818 van zulke personen opgepakt worden. De op het eerste gezicht dalende trend is te verklaren door de sinds de coronacrisis sterk gedaalde internationale mobiliteit, bericht de “Welt”. En deze 1120 personen vormen slechts het topje van de ijsberg.

Duizenden uitgezette personen weer terug

Hoeveel van de opgepakte personen met een inreisverbod weer teruggestuurd werden, kon de federale politie op vragen van de “Welt” in het begin van het jaar niet exact beantwoorden. Maar volgens de informatie waren het minder dan de helft. Want slechts “ongeveer 43% van deze personen werden in het kader van grenscontroles vastgesteld”, dus aan de grens met Oostenrijk en de lucht- en zeehavens – alleen daar vinden op dit moment grenscontroles plaats, bericht de “Welt” destijds. De rest duikt helemaal niet op.

Niet officieel geregistreerde aantal en hernieuwde asielaanvragen

Hoeveel personen daadwerkelijk het land weer binnenkwamen is bijna niet vast te stellen, omdat het bij de uitgezette personen alleen om het “zichtbare gebied” van de hernieuwde binnenkomst van al uitgezette personen gaat, dus om die gevallen, waarin de federale politie personen oppakt. Het niet officieel geregistreerde aantal is te groot en de methodes van de verzorgingzoekers zijn te veelzijdig waarmee ze hun identiteit versluieren. Trefwoord: meerdere identiteiten. En zelfs wanneer men deze mensen in het land betrapt, betekent dit nog lang niet dat men de asielbedrieger weer kwijtraakt, want het is de gangbare praktijk van de opnieuw “gevluchte personen” om direct weer een asielaanvraag in te dienen. Waarmee de hele zotte vertoning weer van voren af aan begint. Dat men de mensen niet arresteert, is logisch. Zo´n maatregel is alleen dan toegestaan wanneer zij een “aanzienlijk gevaar” vormen of zware misdaden hebben gepleegd.

Volgens onderzoek van de “Welt” volgt volgens schattingen van de vreemdelingendienst op ongeveer een op de drie uitzettingen de hernieuwde binnenkomst. Bij de ongeveer 21.000 uitgezette personen vorig jaar zouden dat dus 7000 mensen zijn, die “er gewoon weer zijn”.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duizenden uitgezette personen zijn weer terug en dienen opnieuw een asielverzoek in

 1. roheline1 zegt:

  Kan je zien hoezeer deze lui ons minachten…….in dit geval dan de Duitsers maar ik ben overtuigd dat het hier ook gebeurt.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Op een gegeven moment kunnen al die “asielzoekers” helemaal nergens meer worden gehuisvestigd omdat de huren voor de huizen maar blijven stijgen en de kosten voor het onderhoudt van deze uitvreters ook!

   Like

   • karton zegt:

    @ Jules Vismale.
    Maakt u zich vooral géén zorgen om al die “asielzoekers”, amice Jules.
    Indien er geen voldoende woningen voor dat volk zijn, zullen ouderen, die in een te gróte woning wonen (volgens de “overheid”) uit hun woning worden gezet en in een geïsoleerde container worden geplaatst,.Indien deze motie (van de VVD uiteraard) mocht worden verworpen door de wél denkenden in de Kamer, dan zullen de praktisch onbetaalbare huren van deze voor de “asielzoekers” bestemde woningen, door de “overheid” worden betaald evenals hun kosten voor onderhoud en medische behandeling.
    Deze betalingen door de “overheid”, dus u én ik, worden al járen gedaan !!!!!!
    Dus maakt u zich niet druk om die “asielzoekers”, beter is ’t om wat proberen te doen aan de toestand waarin vele échte Nederlanders zijn beland door toedoen van deze “regering”.
    Denk daaraan in maart 2021.

    Like

 2. oudmarinier zegt:

  Daar mogen we dus dat LINKSE , achterlijke VOLK en politici voor bedanken .

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Nou VVD , laat eens zien dat je in staat bent om dit probleem aan te pakken !
  En nou niet Bente naar voren schuiven , die een beetje lief gaat zitten lachen op tv en de zoveelste VVD-leugen probeert te verkopen .
  Die meid heeft een prachtig gebit , maar ze kan haar mond niet dichthouden .
  Leer haar luisteren .

  Pak die Afrikaanse lui bij hun lurven en donder ze het land uit !
  We hebben al JAREN door , dat jullie tegen de verkiezingen ineens stoere taal gaan uitslaan , maar die leugens , daar trapt toch niemand meer in ?
  Kom maar op , laat zien !

  Enne , heeft die Bente een snelcursus liegen van Rutte gehad ?
  Of is het een autodidact ?

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Dat moeten wij de autochtone bevolking eens proberen.
  De eerste de beste gevangenis deur staat voor (mij wij) alvast open.
  En die duivelse ondermijnende asiel advocaten worden door ons via belastinggeld dik betaald.

  Like

 5. Yvonne zegt:

  En opeens zijn ze allemaal Homo dan mogen ze blijven

  Like

 6. Julia zegt:

  Dat is het resultaat van een door en door falend verrot systeem links. Complete chaos gecreëerd door wanbeleid van enorme omvang maar macht en daadkracht totaal verloren waardoor onze samenleving langzaamaan door ten onder gaat.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Mensen die zó gedreven zijn om wederom deel te willen uitmaken van de westerse samenleving moeten beloond worden met een generaal pardon………dat is met de kerst in het vizier een nobel streven, en een passende motivatie om de asielstroom pas echt op gang te brengen,……..ben benieuwd of de CU, de SGP of GL er het eerst mee op de proppen durft te komen,….van de PvdA weten we inmiddels wel dat hun verkiezingsprogramma’s enkel in het Arabisch worden gedrukt……..

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Diegenen die illegaal zich hier bevinden worden grotendeels met rust gelaten, terwijl een enkeling er uit gezet word. Die enkeling komt na verloop van tijd toch weer gewoon terug met een valse naam, c.q. valse papieren. Misschien maakt hij dan ook nog gebruik van het recht op gezinshereniging. Het zal dus, door die enorme import van Afrikanen, geen lange tijd meer duren eer heel Europa dezelfde status heeft als een grote bananenrepubliek, compleet met drugsmaffia’s, mensenhandelaren en Sharia-overheersing. Eens zal je in de straat waar je woont als autochtoon de enige zijn tussen alle andere Afrikaanse bewoners, zij die jou dood zullen kijken en misschien ook ten uitvoer zullen brengen.

  Like

 9. Tineke zegt:

  Dat gebeurt hier allemaal ook,Godsonmogelijk om dit ooit nog terug te draaien.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s