En weer sneuvelt er een tegenpartij

(Door: “bozeoudeman”)

Dat krijg je, denk ik, als je het paard van Troje binnenhaalt. Ik heb het al vaker gezegd: ik ben niet geïnteresseerd in wat iemand zegt en/of schrijft, maar wat iemand doet. Zo viel voor mij Obama al snel van zijn voetstuk ondanks zijn vele prachtige preken vanwege zijn hiermee in tegenspraak zijnde daden. En precies zo vond ik vrouwtje Nanninga verdacht nadat ik, na haar vaak te hebben gelezen op internet, haar racistische woorden als dobberneger niet begreep. Waarom uitte zij die woorden als zij zelf, naar haar eigen bewoordingen, een dus ‘dobberneger’ in huis had opgenomen. 

Ergens klopte er iets niet en wat zou dat zijn? Dus kwam bij mij al rap de vraag ‘wat wil deze dame in werkelijkheid’ in mijn erg achterdochtige geest omhoog. Een Rosenmöllertje doen? Is zij weer zo een bedrieger die snel verder wil? Die overbekende wolf in een schaapstenue dus of is zij wellicht klassiek schizofreen? Het antwoord op de vraag lijkt nu meer en meer duidelijk te worden als juist zij degene lijkt te zijn die nu, nadat anderen het al eerder probeerden, Baudet beentje lijkt te hebben gelicht. Had Baudet met Nanninga zijn eigen Van Es binnengehaald? 

Het zal niet de eerste keer zijn dat een protegé een partij opblaast; denk aan Van Es met de PSP. Dus was het nu de beurt van Baudet zijn Forum? Naar mijn smaak  kon het ook niet uitblijven, zeker niet nadat Baudet ook nog eens de bijna als politieke avonturier te boek staande ex-CDA’er Joost binnenhaalde. Was Baudet soms uit op politieke zelfmoord? Had Wilders gelijk door geen partij te willen maken van zijn nog steeds eenmansbedrijf PVV? Nee, dat heeft hij niet, denk ik. Waar het meer om gaat is dat je als politicus die niet wordt gewaardeerd door vijandige media niet op iedere aanval op je persoon moet reageren, omdat je dan snel als speelbal van die media alle kanten opgeslingerd gaat worden en in hun val zit. 

Precies dat lijkt ook Trump te zijn  overkomen: If you can’t stand the heat then get out of the kitchen! Eindelijk is het ze gelukt om dat Forum op te blazen, van binnenuit. Hoewel dit al in de sterren geschreven stond om het zo te zeggen door de arrogantie van Baudet zelf, die dacht dat hij met zijn intellect iedere aanval zou kunnen pareren en overwinnen. Het stond ook in de sterren, omdat er vanaf het begin rare tegenstrijdigheden in dat Forum werden geuit door met name Hiddema als zijn nummer twee. 

Terwijl veel leden en kiezers zich door het Forum aangetrokken voelden omdat zij het Forum als een van de weinige of zelfs enige mogelijkheid zagen om de gewenste omvolking door de VN en de EU, Merkel en Macron tegen te gaan, kwam de nummer twee met rare uitspraken in de zin van: als iedere Nederlandse vrouw gewoon met een islamiet naar bed gaat en daar zwanger van wordt, dan is de nieuwe bevolking er meteen. Terwijl Baudet met zijn waarschuwing tegen ‘homeopathische verdunning’ van de Nederlandse bevolking, dus zeg maar een waarschuwing tegen omvolking kwam, uitte Hiddema in 2017 een vreemde oplossing om de zo fel gewenste integratie ‘onder de lakens’ te laten plaatsvinden: “Als Marokkanen zich eens gingen vermengen met Hollandse vrouwtjes was er niks meer de hand”. Oh ja, en Hollandse mannen dan, wat moest daar mee gebeuren? Afvoeren? 

Wat moest iemand die zijn volk ten onder zag gaan met dit soort spot, of was het geen spot? Dat dit soort uitspraken koren waren op de molen van media die dat Forum als club idioten wenste neer te zetten, lijkt mij toch wel logisch. Tja Hiddema en Nanninga? Dankzij hen staan tegenstanders van fascistische staatsterreur straks weer met lege handen. Weer zal een partij een vroegtijdige dood sterven door rare uitspraken die door de vijandige pers breeduit naar buiten worden gebracht met de bedoeling dat gekonkel en geruzie de rest zal doen. En ironisch genoeg is daar weer die oud CDA man Eerdmans bij aanwezig. Net als bij de ondergang van de LPF en deels Rotterdam Anders, nu ook dit Forum, zodat de vraag terecht lijkt of hij soms een door dat CDA als soort ingehuurde kracht erop uit wordt gestuurd  om voor hen vervelende partijen zo snel mogelijk te elimineren? 

Een andere vraag is wie straks de kar gaat trekken? Nanninga of Eerdmans? Baudet was eigenlijk net zo naïef als Trump, die laatste dacht wel snor te zitten met de banen die hij had geschapen en toen kwam een virus! Baudet dacht over een dermate intellect te beschikken waar hij alle tegenstanders mee kon wegblazen en vergat dat hij door tegenstanders, de media, in een val kon worden gelokt en gehouden waarin hij dus uiteindelijk zijn politieke einde zou vinden via links fascistische undercover journalisten waar het paard van Troje op wachtte om haar coup te plegen? Of was het toch de coup van de ex-CDA man? Hoe dan ook: bye bye Forum voor Democratie, jammer, weer een kans verloren om een vuist te maken tegen de allesverwoestende linkse dictatuur. Wat zullen de technocraten en bureaucraten in de EU in hun vuistje lachen. 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op En weer sneuvelt er een tegenpartij

 1. een kleine interne ruzie verandert de inhoud wellicht niet wezenlijk; zie de struikelende mensen van de VVD en PvdA; met weinig effect op de partijkoers en -inhoud

  Like

 2. Harry zegt:

  Zou het niet grotendeels van Nanninga afkomen , dit gedonder ?
  Sinds zij geworpen heeft , heeft ze zo’n leeg gevoel van binnen , dat er wat moest gebeuren om dat gat weer op te vullen .
  ( En dan bedoel ik niet door die neger , die ze binnengehaald zou hebben , als dat waar is .
  Zou die baby daar ook van zijn , dan ) ?
  Dus , een coup plegen , dan ben je ook lekker in de weer .
  Het is wel jammer dat dit gebeurd is , een grote portie intellect op rechts kan geen kwaad .
  En dat zou zó maar eens kunnen verdwijnen .
  Helaas zijn er nogal wat mensen die niet op Wilders willen stemmen , die hadden aan het FvD een mooi alternatief , honderd keer beter dan die linkse leugenaarsbende van de VVD !

  Las trouwens ergens dat een nageboorte vol met verontreinigingen en gifstoffen zit , het is net zoiets als een soort katalysator bij een auto .
  Die haalt wat vervuiling uit het uitlaatgas .
  Bij dikke vrouwen raakt dat ding , die giftank , in de klem en wordt als het ware uitgeperst .
  Die viezigheid komt dan weer in de bloedbaan terecht .
  En dat leidt dan weer tot agressie en andere onhebbelijkheden .
  Het is ook altijd wat met vrouwen !

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Had Wilders gelijk door geen partij te willen maken van zijn nog steeds eenmansbedrijf PVV?”

  Volmondig: JA, Bozeoudeman. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe door bruinhemden geprobeerd werd de LPF te kapen. Dat heeft Geert Wilders er altijd van weerhouden zijn partij open te stellen voor leden. Ik vind dat niet prettig, want ik zou voorop staan om me als lid aan te melden. Maar zo blijft de PVV wel van vreemde smetten vrij. Had Baudet dat ook maar gedaan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 4. sakura zegt:

  Ik snap nog altijd niet dat dit zo onoverkomelijk moet zijn .Dat dit tot zo drastisch moet aflopen. Ik als Belg had mijn laatste hoop gezet op de partijen PVV en FvD .En nu dit ! het is bijzonder verdacht en het komt anderen weer verdacht goed uit .Of was deze partij gewoon een instrument om het rechtse veld gewoon uit elkaar te spelen .Wij hebben in België ook zo’n partij N-va ,dat is ook de verkeerde kant uit gegaan.DIEP TRIESTIG .

  Like

  • Lot zegt:

   Heeft het niet met de uil van Minerva te maken, was van te voren zo vooruit bedacht? Die Baudet heeft altijd gestemd in de tweede kamer als pvda, zie maar de overzichten op deze website. Waarom zijn er dan geen partijen, zoals uzelf, door anderen opgericht. Kennelijk kan iemand niet in de kamer komen, of campagne voeren, als je een politieke partij begint. Je hebt de verdachte twee zetels van FvD, je hebt verkiezingen waarvan stemmen worden weggegooid zoals janmaat, die stemmers bestonden hoegenaamd niet, terwijl de bankstellen door de ramen van de surinamers gingen, waarom zouden wij zoveel bevolking hier willen hebben? Voor geen enkele te bedenken reden. Met alle respect voor chinezen en aziaten en afrikanen, die horen te wonen in hun eigen gebied zoals ze dat zelf willen dat maakt ons hier niet uit.

   Like

  • Boike zegt:

   @ sakura 25 november 2020 om 10:48

   Het heeft niets met onoverkomelijkheid te maken. Het is overduidelijk, dat het pure opzet. is. Extreem links heeft een ruttige verkiezingsstunt uitgehaald. Ze hebben een stromannetje, Freek Jansen, als stagiaire naar de jongerenafdeling van de FVD gestuurd. Hij was veel belovend, maar behoefde wel wat begeleiding. Dus Thierry Baudet neemt hem onder zijn hoede als zijn protégé. Dat hebben ze bewust even laten aanmodderen. En op het juiste moment, aan de vooravond van de verkieingen, lieten ze Freek wat verkeerde opmerkingen lanceren. Ze zorgden er natuurlijk wel voor, dat de pers daar lucht van kreeg. De pers blies het gruwelijk op en van hommeles in de tent waren ze verzekerd. Van het een komt het ander en eer je het beseft rollen de koppen en is de partij verleden tijd. De boel is gewoon bewust van binnenuit opgeblazen. Freek had zijn rol zo goed gespeeld, dat Thierry Baudet niet in de gaten had, dat hij het paard van Troje in huis had. Zo doen de ”grote mensen” dat. Zo word je in de politiek gebruikt, misbruikt, genaaid en verneukt.

   Like

 5. Jackholland zegt:

  Annabel is een Supermens Laat die de partij leiden . Intelligent welbespraakt recht voor z n raap . Maar geen hoogdravend gelul met minerva uilen. Soort Rita Verdonck Nog beter zou zijn als ze naar de pvv zou gaan . Hoewel Geert volgens mij het alllergrootste gelijk heeft om te waken dat we hier geen land willen hebben met islamitische shit. (Die er natuurlijk al veel te veel is) kan Annabel Nanninga dat net ff iets genuanceerder brengen naar het publiek. Waarvan ik zeker weet dat dat een hoop nieuwe pvv stemmers zou opleveren . Want lieve mensen we gaan volledig naar de kloten. Woestijnvolk met meer dan 1000 jaar door zware inteelt verklote oude genen krijg je niet met 2 of 3 generaties geciviliseerd volgens normen en waarden van een westers volk.

  Geliked door 2 people

  • D. G. Neree zegt:

   Annabel Nanninga heeft door haar villeine trap na op The Post Online getoond dat ze niet geschikt is als verbinder van de partij. Ze had even haar mond moeten houden toen Thierry al aangekondigd had zich terug te trekken als partijleider. Nu heeft ze getoond een vals wicht te zijn die de hand bijt die haar heeft gevoed en met haar mes in de rug van Thierry liet ze zich van haar slechtste kant zien. Waarom is ze niet eerder met haar bezwaren gekomen? Waarom nu zo haar wrok gespuid?

   Like

 6. Boike zegt:

  Inderdaad bozeoudeman, u slaat de spijker op de kop. Kort samengevat, de FVD ging ten onder door gebrek aan leiderschap en discipline bij Baudet. De protégé van Baudet was het paard van Troje, dat van binnenuit op het juiste moment, aan de vooravond van de verkiezingen, de boel opblies. De achterban werd genaaid en verneukt en zit nu met de kater. De politieke schade over rechts is groot. De extreem linkse politiek, zowel in Den Haag als in Brussel, lacht zich kriek.

  Wilders met zijn PVV in cordon sanitaire staat er nu helemaal alleen voor. Dat wordt voor hem een gevecht tegen de bierkaai. Wilders zal nu snel zijn trukendoos open moeten trekken en wij zullen hem nog harder moeten steunen, anders gaat hij bij de verkiezingen niet aan een meerderheid komen en zonder die meerderheid is hij kansloos en zijn wij politiek monddood. Het is nu voor ons erop of eronder.

  Like

 7. M. zegt:

  De tegen partij die de tegen partij klein moest maken is niet meer nodig want een land geregeerd met de coronawet heeft geen tegen geluid alleen mensen die een beetje voor spek en bonen staan te lullen in die kamers.

  En wat voor tegen geluid wil een angstig mens nou nog als men lekker veilig gemuilkorfd gevangen kan zitten uit angst om ziek te worden aan een ziekte die men gewoon kan genezen?
  Met genezen kan men u niet van uw mensenrechten ontdoen door middel van de corona wet.
  Vandaar dat die schoolmeester het geneesmiddel even als kwakzalverij afdeed.
  De meester heeft altijd gelijk en al heeft hij geen gelijk dan heeft hij toch gelijk
  Omdat ze het beste met u voor hebben, zoals altijd, helpen ze u graag van uw nare mensenrechten af.
  Welke door de leugens gevangen angsthaas wil er nou mensenrechten?
  Er gaat toch niets boven lekker veilig gevangen zitten met een muilkorf op overgeleverd aan de willekeur van mensen met een geheime spuit waar geen tegengeluid tegen mogelijk is?
  En u helpt daar uiteraard graag zelf aan mee als angsthaas en gevangene van de leugen.

  Men is zo bezorgd over het ‘killervirus’ dat men, om u te beschermen, gebruik maakt van ondeugdelijke PCR testen omdat men met zo’n ‘gevaarlijk dodelijk’ virus niet wil weten hoe het echt zit.
  Anders kan men u niet veilig opsluiten en muilkorven wachtend op de geheime spuit.
  En dan blijft er ook nog een tegengeluid bestaan omdat u dan nog mensenrechten heeft maar dat moet je als zelfdestructieve angsthaas uiteraard niet willen. Toch?

  Geliked door 2 people

 8. bobzelf zegt:

  NOU OME BOB , heeft dit vanaf dag 1 geroepen ,,

  uw annabel, de volgevreten mederwerkster van LIVESTRO VVD TOPPER / JALTA // DDS
  werd gillend binnen gehaald !!
  onze geweldige Joost , kijk nou alleen al wat hij er in Rotterdam van gemaakt heeft . !

  1 grote teering zooi !!! en hij begon zo goed, whahahaha

  en waar dat tussen stuk over GEERT, DAT ER BIJGETROKKEN MOET WODEN ??? opslaat ??

  Had Wilders gelijk door geen partij te willen maken van zijn nog steeds eenmansbedrijf PVV? Nee, dat heeft hij niet, denk ik. ??
  NEE ?? NOU OOK HIER WORDT ZIJN GELIJK TOCH WEEEEERRR BEWEZEN !!

  Waar het meer om gaat is dat je als politicus die niet wordt gewaardeerd door vijandige media niet op iedere aanval op je persoon moet reageren, omdat je dan snel als speelbal van die media alle kanten opgeslingerd gaat worden en in hun val zit.

  U WEET HET ECHT WEL HE, ?? , DUS NIET, ONGELOFELIJK !!

  DUS GEERT STAAT ALS EEN ROTS , TE PROBEREN ,UW TOEKOMST EN DIE VAN NEDERLAND TE REDDEN , INCL. DE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN

  HOELANG ?? MET UW OPMERKING ?? IK DENK HET NIET ?

  ZO UIT MIJN MOUW JAARTJE OF 17 EN 26 ZETELS VOLGENS DE NSB KRANTEN ??

  NEE, HIJ DOET ALLES VERKEERD. WHAHAHAHAAHAHAH

  U HEEFT OOK REDELIJK LANG BIJ EEN MOLEN GEWERKT, NEEM IK AAN ??

  MOOI ZO .

  OOM DDS //// JALTA //// LIVESTRO /////// VVD ////// SOROS /// ANNABEL

  gohhhh, die ome bob heeft toch wel een voorzeggende geest

  OOK GIJ BRUTUS ???

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Wat is er mis met de uitspraken van Theo, mag humor niet?

  Like

 10. Martin. zegt:

  Ja ik ben het eens met dit artikel ik had zelf ook al mijn bedenkingen bij Nanninga.
  En inderdaad weer een partij verloren die een vuist had kunnen maken en ons tegen het linkse gevaar had kunnen beschermen hier en in Brussel.
  Ik word het wel zat dat dit soort partijen ook altijd een hoop mafkezen aantrekt,het is per slot van rekening een bloedserieuze zaak willen we nog een beetje vrijheid en authoriteit behouden.
  Heb ook in het verleden paar keer PVV gestemd en ook al bewonder ik Wilders om zijn volharding ik denk niet dat hij ooit nog zal mee regeren ,dat hebben wij wel gezien mocht zijn partij weer groot worden dan wil toch niemand met hem mee regeren zodat hij alleen oppositie kan voeren.
  En laten we wel wezen heel veel richt dat ook niet uit de uitverkoop aan Brussel en de elite gaat gewoon door.
  In Amerika met Trump was dat toch net even anders alhoewel het demonische elite en linkse tuig geen maatregel en leugen schuwt om hem weg te krijgen.
  Maar in feit gebeurt het hier net zo in het klein getuige hoe Pim Fortyn weggeruimd werd.
  En Kok maar krokodillen tranen huilen,ja,ja.
  En daarom zal Wilders dit niet gauw overkomen hij kan schreeuwen maar in feite hebben ze hem onschadelijk gemaakt door de positie waarin hij noodgedwongen in is gemanouvreerd .
  En nu is Forum ook uitgeschakeld.
  Je moet het ze nageven die linkse spelen hardball ze bezitten meer connecties media [included]
  en worden gefinancïeerd door elite satanisten als Soros,Gates,Bloomburg en andere genootschappen die ook samenkomen bij Bilderberg en Davos meetings.
  Het is heel moeilijk zoniet bijna onmogelijk om hier via een politieke partij tegenin te gaan en te overwinnen.
  Alleen een revolutie wereldwijd door burgers die het zat zijn en niet meer pikken kan het misschien nog omdraaien en anders rest alleen nog een oorlog maar daar zit ik en de meeste met mij niet op te wachten want dan verliezen wij allemaal.
  Maar ik wil wel zelfbeschikkingsrecht over mijn lichaam behouden ik wil absoluut geen gedwongen vaccinaties door mijn strot geduwd krijgen.
  Die smerige farmaceutische bedrijven verdienen miljarden over de ruggen van ons burgers en
  willen geen enkele aansprakelijkheid nemen voor als het fout gaat.
  Gisteren een documentaire gezien die vertelt mooi hoe dit in elkaar zit.

  Like

 11. Julia zegt:

  Voor die smerige onsympathieke dictator is dit uiteraard een feest zo kan hij meer en meer zijn NAZI praktijken verder doorzetten hoe goed komt dit niet uit bij deze onderdrukker hoe minder partijen die tegengas geven hoe groter het feest. Ik hoop één ding dat dit NAZI figuur kei en keihard wordt afgerekend op welke manier zal mij geen enkele zorg wezen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/hugo-de-jonge-over-opstappen-thierry-baudet-lijkt-me-geen-groot-gemis-we-kunnen-heel-goed-zonder/ Dieptreurig dat deze onderdrukker en dictator nog zitting heeft in de blauwe zetel en gewetenloos zijn misdaad tegen de menselijkheid door kan voeren. Democratie dacht het niet die is door dit soort politieke misdadigers vermoord.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gek genoeg schiet mij een artikel in Elsevier voor de geest van een aantal maanden geleden, daarin schreef iemand dat Baudet geen lang politiek leven beschoren zou zijn omdat hij een afkeer van politiek had.
  Baudet zelf heeft herhaaldelijk aangegeven niet echt een politicus te zijn, hij was ook niet zozeer uit op het vormen van een politieke partij maar dat hij eerder een maatschappelijke beweging op gang wilde brengen en dat de Kamer hem weinig voldoening schonk.
  Het FvD was in eerste instantie naar mijn idee een verzwakking op rechts omdat hij een deel van de aanhang van de PVV opslokte, later moest ik die mening iets bijstellen, hij trok ook kiezers die zich te beschaafd en te intelligent voor de PVV voelden maar met lede ogen aanzag dat de VVD niet meer de liberale partij van weleer was.
  Wat uw commentaar op Annabel Nanninga aangaat, ik tegenstelling tot u vond ik haar woordgrap van de dobberneger niet racistisch maar eerder hilarisch.
  Ze deed me altijd denken aan Rita Verdonk; “niet rechts niet links maar recht door zee.”
  En wat ik van haar/over haar lees is dat ze in de door en door verrotte politiek in Amsterdam een bijzonder goede tegenpool is.
  Ook Joost Eerdmans heeft het in de Rotterdamse politiek zeker niet slecht gedaan en heeft een forse aanhang.
  Nee een tweede Pim Fortuyn is hij niet en zal hij ook nooit worden maar dat neemt niet weg dat hij in de tijd van de LPF wel goed heeft opgelet en ervoor gewaakt heeft niet in dezelfde valkuil te vallen.
  Vind ik het jammer dat het FvD zichzelf aan het opblazen is ?
  Nou aan de ene kant wel omdat hij veel mensen die zich te goed voelden voor de PVV een thuis gaf aan de andere kant snoepte hij teveel potentiële kiezers van de PVV af.
  De enige manier waarop de PVV iets kan betekenen is als zij zo groot mogelijk is, politiek Den Haag is er te lang in geslaagd ze te negeren en hoe groter de PVV is of wordt hoe moeilijker het is om dat vol te houden. Meer zetels dan de VVD halen zal er niet in zitten maar als de PVV “best of the rest” is en qua zetels verder boven de anderen uitstijgt dan valt er best wat te bereiken.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 25 november 2020 om 13:28

   kiezers die zich te beschaafd en te intelligent voor de PVV voelden

   Wat is dat dan voor volk? “Te beschaafd en te intelligent voor de PVV”, je moet jezelf maar zo durven noemen! Wát een arrogante kwallen!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Er is helemaal niets mis met mijn intelligentie en beschaafdheid gvd! (alhoewel, dat laatste zou misschien inderdaad iets bijgeschaafd kunnen worden… 🙂 )

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    TIJL BEDOELT ” DE OMHOOG GEVALLENEN “””

    EN JA, OOK WEL DE KOTS FIGUREN GENOEMD, DIE NIET MET HET GAJUS DER AARDE, DE WAPPIES, DE ONGELETTERDEN ,
    DE TOKKIES THE DONOT HAVE’S OM WIL GAAN

    OMDAT ZE 25 EURO MEER ZIJN GAAN VERDIENEN, EN MET EEN HETE AARDAPPEL IN HUN STROT ZIJN GAAN PRATEN
    EN HUN EIGEN FAMILIE NIET MEER HERKENNEN
    HELE VOLKSTAMMEN KEN IK .
    VROEGUHHH MET 3 BROERS OP 1 SLAAPKAMERTJE
    VAN DE HONGER GEEN ONTLASTING ENZ, ENZ
    EN
    OP ZATERDAG MET DE VOLVO, EVEN THE KIDS, BY DE TENNIS AFZETTEN Danwel bij de hokkieeeee
    en daar een gele rakker wegkantelen met de andere toppers .

    de mensen die graag bij de “”kerstborrrrrrel MET de andere kanjers bij de fvd meededen , want dan zag je die advocaat ook voorbij komen

    EN JA DUS IK MAAKTE GELIJK EFFE DIE 50 EUROOOOOTJES OVER NATUURLIJK

    KLEIN GELD TOCH ??

    goeeeeie goserttt die hiddemaaaaaa

    oom kots in je nek

    EN JA, DIE E.J.BRON MAG WEL EENS OP ZIJN TAAL EN ZIJN WOORDEN GAAN LETTEN , HIER
    HET LOOPT SOMS WERKELIJK DE SPUIGATEN UIT

    WHAHAHAHA

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 25 november 2020 om 22:41

    EN JA, DIE E.J.BRON MAG WEL EENS OP ZIJN TAAL EN ZIJN WOORDEN GAAN LETTEN , HIER
    HET LOOPT SOMS WERKELIJK DE SPUIGATEN UIT

    Dan moet u hem eens horen als hij hier op de koffie komt, heer Vladibob!
    De butler is daarna elke keer een paar dagen van streek, en dan moet ik zélf mijn champagne inschenken!

    Like

 13. Lost Johnny zegt:

  Als, als we in een democratie zouden leven dan zou versplintering van de tegenpartij in de vorm van een aantal kleine partijen een Rutte regering mogelijk maken, en dat meermaals.

  Lieden als Rutte en de viespeuken van Groen Links, CDA en Pdva en natuurlijk D66 en SGP zijn per stuk niet representatief voor Nederland en de toekomst die wij zouden kunnen hebben.

  Er is geen beleid omdat steeds de regeringen worden gevormd door coalities, dus een stel jan doedels en kutmienen bij elkaar met allemaal een eigen agenda al dan niet ingegeven door waanbeelden of milieu goeroes.
  Als volk hebben we hier niets aan, niemand, ook hun kiezers niet.

  Een verenigde oppositie van twee partijen of beter nog een enkele oppositie partij heeft daarentegen alle mogelijkheden om dit land een toekomst te bieden door een beleid wat sterk staat en helder is voor de kiezers. Een FVD is hierbij een ondergravende factor, en in mijn optiek een opgezette partij om de PVV te ondergraven qua stemmers. Zeer waarschijnlijk is de PVV al jaren de grootste partij van Nederland, maar door onze staats veiligheid worden steeds nieuwe tactieken gebruikt. Het is immers ons eigen moeras van volgevreten figuren achter de politiek die de werkelijke macht vormen, die als bijvoorbeeld “top” ambtenaar de minister en daarmee in principe het volk de les lezen. Gebeurd gewoon en als de minister niet buigt dan komt er wel wat vuiligheid de pers in en kan een politieke carrière wel worden uitgevlakt.

  Het beleid voor de toekomst in Nederland word dus gemaakt door lieden die niet verkozen zijn maar gewoon op de loonlijst van ons land staan. Als dienstbaar in theorie aan de bevolking. Het is echter precies andersom.

  Pim Fortuijn was de wekker die het raam uit moest, en na zijn moord waarbij vooral de zittende politici feitelijk op zijn dood hebben aangestuurd de belanghebbenden waren is ook het kiessysteem veranderd en daarbij is het zeer moeilijk gemaakt nog een partij met enig nut op te starten. Door de mislukking van het FVD zal een nieuwe partij niet meer komen, of staatsveiligheid moet weer nog wat budget over hebben…

  Het mooie van een verkapte dictatuur is dat men zelf op een bepaald moment niet meer weet wie vriend en vijand zijn, en dat het soms een en dezelfde persoon is…..

  Rest enkel de PVV als probleemgeval, als deze op 17 maart ineens toch de stemmen die het zou moeten krijgen binnen haalt word pas duidelijk hoe de kaarten liggen in Nederland. Gelukkig is ons stembus systeem eigendom van staatsveiligheid dus het komt wel goed….

  Na een verkankerde democratie en een dictatuur met een aantal dictatortjes komt de chaos.

  Laten we hopen dat het niet te land duurt. Uit chaos komt orde, uit orde rust en uit rust welvaart. Kunnen we dankzij de valse geschiedschrijving van vandaag morgen weer dezelfde fouten aanschouwen….met dank aan de “vrije” pers….nog zo’n woord dat alles beloofd maar niets blijkt in te houden.

  “ my only vice is the fantastic prices i charge for being eaten alive”

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mooi commentaar op GeenStijl;
  “De polderversie van de Nacht van de Lange Messen”
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nacht_van_de_Lange_Messen

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Annabel Nanninga introduceerde het woord dobberneger.
  Waarom uitte zij die woorden als zij zelf, naar haar eigen bewoordingen, een dus ‘dobberneger’ in huis had opgenomen.

  Tja waarom zou ze een dobber neger in huis gehaald hebben?

  Ze zeggen dat negers een nogal grote hebben.

  Het zou zomaar kunnen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Zonder Baudet géén FVD, het is zíjn partij!
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/bestuur-forum-dreigt-thierry-baudet-uit-de-partij-te-gooien~bc36b066/

  Bestuur Forum dreigt Thierry Baudet uit de partij te gooien.

  Het bestuur van Forum voor Democratie overweegt Thierry Baudet te royeren als lid van de partij. Baudet heeft volgens het bestuur de sociale mediakanalen en het ict-systeem van Forum gekaapt en stuurt zonder toestemming e-mails aan leden.

  Baudet is niet van plan om toe te geven aan ‘het ultimatum’ van het bestuur. ‘Zijn deze mensen helemaal gek geworden? Ik heb Forum zelf opgericht. Nu willen ze me royeren. Ik heb dit nooit voor mogelijk gehouden.’

  Inmiddels zijn de sloten van het partijkantoor in Amsterdam vervangen en kan Baudet niet meer naar binnen. Het Kamerlid zei eerder tegen de NOS dat er ‘een coup’ tegen hem wordt gepleegd. Overigens heeft de oprichter nog wel één bestuurslid van het vijfkoppige bestuur achter zich, maar drie andere bestuurders willen hem weg hebben. ‘Laat ze zelf opstappen’, zei Baudet. ‘Als ze een beetje waardigheid zouden hebben, zouden ze een eigen club oprichten.’

  Like

 17. Alex Delarge zegt:

  “En weer sneuvelt er een tegenpartij”? Stel dat deze partij na de tweede kamerverkiezingen uit het parlement verdwijnt. Wat dan? We moeten niet vergeten dat ze nog steeds 10 zetels hebben in de eerste kamer! Er gaan hele rare dingen gebeuren de komende maanden tot aan de verkiezingen.
  Hoe zit het met 55 plus? Daar is ook rotzooi.Toeval?

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Commentaar van ZIEK links : Thierry Baudet hoort niet thuis in de Tweede Kamer, maar in een psychiatrische kliniek.
  Dan kan je nagaan waar ziek links thuishoort…………………………………………………
  Vreemd dat gekken altijd beweren dat de anderen gek zijn, zelfreflectie ontbreekt totaal bij links !

  Like

 19. Pingback: Over het verval van Forum voor Democratie – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s