Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

(Door: “9ForNews”)

Als het aantal coronabesmettingen niet sneller daalt dan nu het geval is, ziet het ernaar uit dat de gedeeltelijke lockdown ook na half januari van kracht zal blijven, zei minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. “Je moet ervan uitgaan dat het echt wel langer gaat duren dan half januari,” zei de minister. “Je kunt nu zeggen dat de remweg gewoon langer is. Op korte termijn zullen we het zelf moeten doen, we zijn er echt nog lang niet.”

Het is zelfs mogelijk dat de maatregelen tijdens de feestdagen worden aangescherpt. Daarnaast ligt er een advies van het OMT om te onderzoeken of de kerstvakantie op alle scholen dit jaar een week langer moet duren. “Alle maatregelen liggen op tafel,” zei De Jonge. Het kabinet zal niet eerder dan 8 december knopen doorhakken.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

 1. Leo 1 zegt:

  Wordt het niet hoog tijd dat we allemaal eens FLINK SCHIJT gaan krijgen aan zijn BEZOPEN / DOORGESNOVEN prive regelgeving ???

  Zelfs met de KERST onder het juk? T zal toch niet ?

  Vier met kerst VREDE en VRIJHEID !

  Geliked door 3 people

 2. oudmarinier zegt:

  Hugo….Je bent gewoon een vuile smeerpijp !!!

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Precies , Oudmarinier !

   Alleen die opmerking van die vent al bij het vertrek van Baudet : ” lijkt me geen groot gemis , we kunnen heel goed zonder ” , en dat zegt de meest overbodige en meest incapabele klootzak UIT DE HÉLE TWEEDE KAMER !
   Er moet weer een referendum komen , zodat we dergelijke mislukkelingen gewoon naar huis kunnen sturen .
   Dan kunnen we ook politici die doorlopend liegen , de zak geven , noem Rutte .
   En de hypocriete afschuivers en lafaards , zoals Asscher .

   Het zal stil worden op het binnenhof .

   Geliked door 1 persoon

  • Ik vind dat nogal zwakjes uitgedrukt Oudmarinier.
   Een gore nep christelijke rat komt wat dichter bij de waarheid lijkt me.

   Like

 3. Yvonne zegt:

  De remweg is langer, heeft hij het over die bruine streep in zijn onderbroek? Arrogant stuk vreten

  Like

 4. Kijk zaak is dat er eerst een vaccin is dat op grote schaal wordt ingespoten.
  Maar dan even het volgende.
  Momenteel worden er PCR testen uitgevoerd op een schaal dat nog nooit gebeurd is ook niet met andere soort testen.
  Uiteraard gaan dan de aantallen omhoog en zeker omdat bij de PCR testen tot 40 cycli word vermeerderd.
  Dan krijgen we straks het nepvaccin ingespoten en gaan de cycli verminderd worden en zijn er op die manier minder “besmettingen” en op die manier word niet alleen Nederland genept maar de hele wereld.
  En bij Big Pharma en hun sponsors lachen ze zich de lul uit hun broek want volgend jaar en het jaar erop wordt hetzelfde spel weer gewoon herhaald.
  Je moet de oplichting alleen maar even goed begrijpen om alles te exposen,

  Like

 5. andre zegt:

  Hugo de Jonge heeft geeneens een medische achtergrond en is nergens succesvol in geweest, ook niet op medisch gebied. We moesten maar eventjes 3 weken achter de voordeur blijven maar we zijn nu al een maand of 9 onderweg. Nu heeft die lul dus al ingekocht met ons geld maar er is feitelijk nog niets. Ik zat me weer wat te vervelen en op rtlZ hadden ze het over een bedragje van 2,50 euro per persoon voor een vaccine uit Oxford.

  Gewoon even 2 hele normale vragen.
  1) Hoe haal je het in je hersenpan om de boel meer dan 9 maanden dicht te gooien en dan met een 2,50 euro oplossing durven komen? (2 linkse wijven bij rtl Z zeiden dit)
  2) Oxford heeft nog geen track records met testen hoe kan het dan al in Februari op de markt komen? Ja en dan ook nog een vaccine op basis van een baboon?

  Hier het testresultaat van het Hugo de Jonge Oxford vaccine tot de genetisch gemanipuleerde VVD gay baboon

  He Hugotje lees je mee? steek m maar in je eigen corrupte reet.

  Like

 6. Julia zegt:

  Hoogste tijd voor massale burgerlijke ongehoorzaamheid en deze smeerlap voor goed lock down op te sluiten. Wie laat zich nog langer in de zeik nemen door deze smeerlap een gewetenloze dictator die denkt een massa in zijn wurggreep te krijgen. Wie wil nog gehoorzamen, wie gelooft nog in zijn enorme leugens, wie laat zich opsluiten, wie laat zich vrijheden ontnemen, wie laat zijn banen afpikken om straks als slaaf voor de staat op een minimum verplicht te werk te worden gesteld, wie laat zich nog langer vermoorden door afgeschaalde en slechte gezondheidszorg, wie laat haar of zijn ouders, grootouders nog langer gijzelen die straks en als eerste het proefkonijn tye laten zijn voor het gif waar zijn broer o.a. belangenverstrengeling in heeft en een miljarden verdienmodel is voor de meest smerige elitaire machtswellustelingen zoals Soros, Gates en de Bilderberg clan en niet te vergeten de machtige farmaceutische industrie waar vele rijke der aarde aandelen in hebben. Wie laat zich door deze ongekende misdadiger tegen de menselijkheid nog langer aan het lijntje houden. Zet uw angst opzij en vecht voor het welzijn van uw eigen leven en dat van uw kinderen en vergeet vooral niet Een volk dat voor tirannen zwicht
  Allen, die hier tesamen zijn,
  de levenden, de doden,
  de handbreed, die ons scheidt, is klein,
  wij zijn tesamen ontboden voor het gericht …
  Gedenk de liefste, die hier ligt,
  de broeder, vrind of vader,
  maar gun Uw ogen wijder zicht,
  aanzie het land en alle mens tegader,
  hoor dit bericht:
  Wij staan tesaam voor het gericht
  voor goed of kwaad te kiezen,
  een volk dat voor tirannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht. .

  Like

 7. Julia zegt:

  Kijk terug in de bijbel en luister naar het fragment uit de film The devils advocate https://www.youtube.com/watch?v=1WdWH53nsu8. De Jonge is wel een onderdeel (onderkruipsel) van de partij Christen-Democratisch Appèl maar zou hieruit voor goed verbannen moeten worden omdat hij blijkbaar bezeten is van de duivel. Kortom hij geeft het volk steeds een kruimel, laat het volk even proeven maar pakt gelijk hele broden af. Ik kan het niet meer opbrengen om überhaupt nog naar deze bezeten duivel te luisteren en hem absoluut niet meer aan zien omdat zijn ogen zelfs een vorm van machtswaanzin weergeven.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Met zulke landverraders zou ik wel raad weten. We zullen die de Jonge en zijn vriendje Rutte eens zelf een lockdown laten meemaken. Ontvoeren gelijk de Israëli’s deden met Adolf Eichmann, voor een volkstribunaal laten komen, en veroordelen tot een levenslange lockdown in een kale zeecontainer. Misschien ook nog laten afzinken in de diepzee.

  Like

 9. renato zegt:

  Lieden die het regelmatig, wegens een dreigend fysieke implosie, gewoon zijn om een opwekkend snuifje via het reukorgaan te absorberen, krijgen als gevolg hiervan een grauwe huid en maskeren dit in het oog springende ongemak door een zonnebank te frequenteren.

  Like

 10. Bas zegt:

  Niet meer normaal! VS

  Jonge man gewurgd en neergegooid door Paul Blart pubagent omdat hij geen masker droeg.
  Ik hoop dat hij een advocaat neemt en this piece of shit terug pakt.

  Like

 11. M. zegt:

  Als men echt een werkend vaccin had zou men gewoon een open verhaal hebben zonder geheim te hoeven maken wat er in de vaccins zit.
  Dan zou men ook niet zo spastisch hoeven doen tegen kritische mensen maar kon men gewoon het eerlijke verhaal op tafel leggen zodat ook de kritische mensen er vertrouwen in kunnen hebben.
  Maar ze hebben geen eerlijk verhaal.
  Iedereen met een oneerlijk verhaal is bang voor de waarheid of heeft haat tegen de waarheid en wil de waarheid het liefst elimineren om het oneerlijke verhaal in stand te kunnen houden.

  Als het werkelijk over genezen van mensen ging was er wel blijdschap geweest over de mensen die genezen zijn en zouden er meer mensen genezen kunnen worden zolang men geen alternatief heeft dan mensen met corona en andere ziektes maar te laten afsterven omdat de genezing niet uit HUN spuit komt.

  Maar dan kan men ons land niet tot volledige dictatuur maken met de corona wet dus gaat men deze artsen maar een beetje zieken als beloning voor het genezen van die mensen,
  Artsen die het lef hebben gehad levens te redden zonder geheime spuit zijn uiteraard dictatuur ondermijnend en dat kan men niet hebben.
  Het zou het volk maar minder angstig maken en het volk de vrijheid terug geven maar de vrijheid daar zijn ze het volk nou juist vanaf aan het helpen.

  Men verkiest liever een verplicht vaccin waarvan de mensen niet mogen weten wat er in zit en waarvan de testperiode veel te kort is om er gebruik van te kunnen maken.
  Uiteraard doen ze net alsof de slecht geteste geheime vaccins niet verplicht worden maar als je baas vind dat je een vaccinatie moet hebben en jij niet, sta je op straat.
  Met recht op niets. Ontslagen door eigen toedoen.
  Men heeft nog vele wegen om het volk te pesten en te isoleren en dwars te zitten.

  En men heeft genoeg voor de duvel dansende hersenloze burgers, die ziek en angstig gemaakt zijn in hun brein door de leugenaars op hun tv, om mee te helpen de mensen met gezond verstand die niet suïcidaal zijn te kunnen pesten.

  Mensen die angstig al vrijwillig op hun rug gaan liggen ter overgave met een nutteloos masker op hun gezicht terwijl er nog niets verplicht is naaien hun eigen familie nog en hun medemens of buur op zeker,

  Na maanden zijn ze nog niet voor rede vatbaar en hebben ze nog steeds nul kennis vergaart over wat een virus nou wel kan en wat een virus vooral NIET kan en laten ze zich nog steeds voor de gek houden door de leugenaars op hun tv met onzin die een kleuter nog niet gelooft omdat het kant noch wal raakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s