VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Een verzameling linkse gemeenplaatsen. Het rapport over de situatie van de grondrechten in Europa (+ NL-vertaling!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Meneer de president. Het rapport over de situatie van de grondrechten in Europa is een belangrijk rapport, maar zo werd het helaas niet door de verantwoordelijke Liebe-commissie behandeld, want dan zou de Liebe-commissie het rapport niet aan Claire Daily hebben mogen geven. Claire Daily werd uit de Labour Party uitgesloten, omdat zij openlijk trotskistisch militant was. Ook in de Socialistische Partij, waar ze daarna tot toetrad, wilde men haar later niet meer hebben. Zelfs daar niet.

We hebben dus een rapporteur die een aanhangster van het trotskisme was of is, dus van de waarschijnlijk meest extreme vorm van het sowieso terroristische communisme, die duidelijk voor antidemocratische, antipluralistische en antiliberale regimes staat en die zodoende de Europese waarden, waarom het in dit rapport juist gaat, openlijk decennialang heeft bestreden. En van zo´n persoon maakt men serieus rapporteur over de situatie van de grondrechten in Europa? Je bedenkt het niet.

En zo ziet het rapport er dus ook uit. Een verzameling linkse gemeenplaatsen, onbewezen beweringen en openlijke leugens. Een rapport, dat met geen woord het binnen gesluisde islamitische terrorisme noemt, net alsof de massamoorden van de afgelopen jaren niet de meest fundamentele bedreiging van de Europese grondrechten zouden zijn. Een rapport, dat alle Joden in het gezicht spuugt, door net te doen alsof de islam en het antisemitisme niets met elkaar te maken zouden hebben. Een rapport, dat woningschaarste en werkloosheid serieus als schendingen van de grondrechten behandelt, maar dat in islamitische aanslagen op “Charlie Hebdo” of Samuel Paty geen aanval op de vrijheid van meningsuiting, in de moorden van Nice geen aanval op de godsdienstvrijheid wil zien.

Dit rapport is een document van het falen. Van Claire Daily, maar ook van de Liebe-commissie. Want het falen van Daily was te voorzien. Dit rapport is links geleuter en het is vooral een schande. Je zou net zo goed een verkrachter tot rapporteur over de situatie van vrouwenrechten hebben kunnen maken, maar wellicht komt dat in dit huis nog. Dank u wel.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Een verzameling linkse gemeenplaatsen. Het rapport over de situatie van de grondrechten in Europa (+ NL-vertaling!)

  1. F1802 zegt:

    Als dit nog lang zo doorgaat is een gigantische burgeroorlog helaas niet ondenkbaar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s