Minister Slob wil kinderen testen op school: ‘Complete waanzin!’

(Door: “9ForNews”)

Minister Arie Slob van Onderwijs wil dat er op scholen een proef komt met coronasneltesten, zo zei hij in een Kamerdebat. Als het gebruik van sneltests is goedgekeurd, zouden leerlingen aan de voordeur getest kunnen worden. Slob wil op deze manier het aantal besmettingen op scholen ‘beperken’.

“Je kunt bij de voordeur gaan testen, met enige regelmaat. Dan weet je: hebben leerlingen corona ja of nee? Zo ja, dan kunnen ze per direct in quarantaine en kunnen ze klasgenoten niet meer besmetten.” Leerlingen krijgen dan ‘een aantal keren per week een wattenstaafje in een lichaamsdeel’. “Ik heb gehoord dat dat geen pretje is,” zei de bewindsman.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Minister Slob wil kinderen testen op school: ‘Complete waanzin!’

 1. M. zegt:

  Ouders laat u uw kinderen gewoon mishandelen door deze idioten?
  Of geeft u nog wat om uw kinderen?

  Geliked door 4 people

 2. Peter zegt:

  DNA afnemen bedoeld hij hiermee.Nooit toelaten .

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Dit “elitaire” zootje wil van gehee NL een gekkenhuis maken, geleid door de grootste debielen die maar denkbaar zijn, o.a. Arie Slob

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado St. zegt:

  Afgezien van die CoronaTROEP, dit landje is totaal VERKLOOT en verziek! Overal zitten mensen met huisdieren al weken in de stress omdat KUTLUI al weken met dat KUTVUURWERK (bommen) de boel aan het verzieken zijn! Ik heb al huilende mensen op de radio gehoord. Weet al van 3 honden die DOOD zijn door vuurwerk. Op meerdere adressen vuurwerk door de brievenbus!! Hier hoor ik het hele jaar door knallen! Als er een politiestaat moet komen, dan komt ie maar!! Het nederlandse KUTVOLK (ook wel “JONGEREN” genoemd) kan NIET met al zijn VRIJHEID omgaan! Krijg de CoronaTIEF om mij!!

  Like

 5. J.C. zegt:

  Weet je, al die 150 slaapkamer malloten leven in een heel andere wereld (in hun eigen parallelle slaapkamer universum) dan wij de “gewone” burgers (goyim). Zij lezen geen alternatieve websites of verdiepen zich ook maar ergens in. Ik ga ze niet verdedigen hoor, maar ooit (12 jaar of zo geleden) een reactie gehad op mijn email schrijven van ene Schinkelshoek kamerlid van het CDA. Die vent was compleet geschift en vond zichzelf enorm goed, want hij deed zoveel voor het volk.
  Zij kijken het 8 uur hoernaal en luisteren naar de vol vacuum gezogen bloemschoenen malloot en geloven alles wat daar gezegd wordt en daar baseert het gross van deze idioten hun mening en helaas ook hun acties op.
  Vandaar dat de beide slaapkamers zo snel akkoord gingen met die enge cojona wet. Ze weten niet beter en willen trouwens ook niet beter weten en dat is nu juist het grootste probleem waarom dit land naar de kloten gaat. het zijn alleen maar beroeps politieke malloten. Helaas is de Cabal Unie van Slob een van de ergste en staat altijd klaar om het vuile werk van roette te doen.
  Dus de vraag is nu hoe we al die vooringenomen malloten aan het nadenken kunnen krijgen/zetten???

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ik zou Arie een paar keer per week willen laten penetreren met een gloeiende pook.
  En niet alleen in zijn ‘christelijke’ gok.

  Arie heeft blijkbaar weinig vertrouwen in de bescherming door ‘zijn’ Heer.

  Geliked door 4 people

 7. Boike zegt:

  Het plan van minister Slob is duivelsgespuis.
  Het gaat niet om de knikkers.
  Het gaat om het satanische spel.
  Het gaat niet om de volksgezondheid.
  Het satanische spel heet ”Nieuwe WereldOrde”.
  Het spel draait om de satanische wereld-heerschappij.
  Het middel is de satanische ”grote reset”.
  Het werkt met ”orde door chaos”.
  Het doel is de ”transhumane mens”, de programmeerbare slaaf.
  Het programma wordt ingebracht met het corona vaccin.
  Het controleapparaat werkt op ”5G”.
  Het benodigde hiervoor is je DNA.
  Het DNA wordt van je verkregen met de PCR-test.
  Het excuus voor je DNA is opsporing van criminelen.
  Het is duivelsgespuis !!!

  Geliked door 3 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Waar zijn de koppensnellers van IS als je ze nodig hebt.

  Like

 9. Mary zegt:

  De zogenaamde PCR test waar een monster wordt gehaald op de plek vlak naast het Blood Brain Barrier bot, oftewel BBB, wat in feite een enkelvoudige laag cellen is, en dient om schadelijke stoffen zoals zware metalen en andere giffen (ook die van chemtrails) buiten te houden om zodoende vitale stoffen zoals zuurstof je hersenen te doen bereiken, kortom het is een bescherming van je brein!!!!!!. Een brein wordt als lekkend beschouwd als het BBB op een of andere manier beschadigd raakt en dat precies gebeurt er met de veel te lange teststaaf, hierdoor kunnen virussen en bacteriën de hersenen infiltreren, ook wordt een disfunctie van de bloed-hersenbarierre in verband gebracht met angst en depressie, terwijl een beetje speeksel al voldoende is als testmateriaal en geen zorgverlener die de test afneemt ook maar weet waarom die teststaaf zo extreem diep ingebracht moet worden………….de satanisten club echter wel!!!!.Dus zorg er hoe dan ook voor dat ze je kind niet kunnen testen!!!! Arie Slob de satanisten diender…..
  Over chemtrails gesproken er gaat momenteel geen dag voorbij of ze worden getrokken, zou het iets met elkaar te maken hebben???!!!!.

  Geliked door 2 people

 10. Bob zegt:

  Als het virus weet dat Slob gaat testen
  rennen ze gauw naar een andere plek
  waar niet getest wordt.
  Het echte virus zetet in Den Haag,

  Geliked door 2 people

 11. Julia zegt:

  De smerige satans zijn niet meer op één hand te tellen binnen de Haagse Maffia. Zelfs kinderen misbruiken gaat dit satan tuig niet te ver. Ik hoop dat alle ouders hun kind tegen deze gewetenloze duivels koste wat het kost beschermen. Het is echt niet meer normaal hoe de misdaad tegen de menselijkheid een enorme omvang heeft bereikt door al die blauwe zetel smeerlappen die hier hard aan meewerken . Ouders en volwassenen vecht tegen deze vorm van kindermishandeling laat ze met hun schadelijke staven van uw kind afblijven. Dat diep doorsteken in de neus is een groot gevaar waar uw kind veel klachten aan kan overhouden. Dit gun je niet één kind dus het is de plicht van de volwassenen onze kinderen tegen dit grote onheil te beschermen diegene die dit niet doen zijn de grootste lafaards en absoluut geen kinderen waard.

  Geliked door 3 people

 12. BigLJohn zegt:

  Slob, de naam zegt het al. Iemand die alles in het honderd laat lopen (Slop). Een kleine naamsverandering van slop naar slob, en het kerkvolk heeft niets in de gaten. Deze schijnheilige gaat zeker doordeweeks met damesondergoed langs de deuren. En er is geen gaatje waar hij niet in heeft gezeten. Maar op Zondag in de kerk speelt hij het nette heertje, de brave borst die een bankbiljet van 20 Euro tijdens de collecte geeft en een kaarsje opsteekt voor een heiligenbeeld.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ BigLJohn.
   Of Arie doordeweeks met damesondergoed langs de deuren gaat, weet ik niet.
   Wat ik wél zéker weet is, dat hij voldoet aan álle eisen die door politie/justitie worden gesteld aan iemand die te boek wordt gesteld als “een snifter”.
   Een snifter is iemand die aan dames onderbroekjes, slipjes, ruikt t.h.v. het kruis; men herkent snifters óók in bijv. de rijwielstalling, daar snifteren zij aan dameszadeltjes.
   Ook bezondigen zij zich ook nog wel eens aan diefstal van damesondergoed van af de waslijn, thuis gekomen met hun buit, snifteren zij zich een slag in de rondte, maar de broekjes e.d. zijn nét gewassen dus ruiken lekker fris, das dan pech voor de snifter !!

   Like

 13. Jade zegt:

  Wat is er mis met een infrarood thermometer bij de ingang
  om de lichaamstemperatuur te meten van ieder kind?
  Dat is lang niet zo ingrijpend als die niet werkende PCR-test.
  Maar nog beter is het gewoon te kappen met alle
  Corona-kolder…

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Je zult maar een kind zijn, opgroeien en zo te moeten leren waar politiek voor staat, dat de rest van je leven bepaalt word door de staat…………drie maal in de week een wattenstaaf in je neus of keel, een maskertje op, anderhalve meter bij anderen vandaan en thuis geen vriendjes en vriendinnetjes over de vloer……geen verjaarspartijtjes, schoolfeestjes of uitjes naar bioscoop, pretparken of dierentuin, niet meer naar de sportvereniging, geen (verplicht) familiebezoek bij opa en oma, omdat je mogelijk ergens mee besmet bent………..leuk vooruitzicht.
  Nee de huidige (EU)politiek heeft het goed voor met ons en onze (klein)kinderen…………brrrrr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s