Neef van broer en zus Scholl protesteert tegen de coronamaatregelen – en wordt daarvoor door linksen gehaat

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Julian Aicher (foto) is de neef van Sophie en Hans Scholl, twee van de bekendste verzetsstrijders in het Derde Rijk. Omdat hij zich uitspreekt tegen de beperking van de grondrechten en daar de straat voor opgaat, wordt hij door linksen aangevallen.

Lockdown-kritiek in de zin van “Wehret den Anfängen” (oproep om een gevaarlijke ontwikkeling op tijd te stoppen)

Broer en zus Scholl gelden in de Duitse geschiedschrijving als voorbeelden en idolen in de strijd tegen een dictatoriaal systeem. Voor hun moed moesten ze met hun leven betalen. Om het activisme van Sophie Scholl tot voorbeeld te nemen, gold tot voor kort als lovenswaardig. Dit veranderde echter in één klap met de opkomst van protestbewegingen tegen de coronamaatregelen van de regering.

“Wie zich mag beroepen op broer en zus Scholl bepalen wij!”

Steeds opnieuw zie je citaten van Sophie Scholl op affiches van regeringscritici. Prompt gaan linksen er toe over om iedereen “nazi-bagatellisering” in de schoenen te schuiven die zich bij zijn protest beroept op broer en zus Scholl.

Hans en Sophie Scholl

Toen in Hannover “Jana uit Kassel” zei zich bij haar verzet tegen de coronamaatregelen net zo toe voelen als Sophie Scholl, werd ze door linksen bezaaid met haat en boosaardigheid. Broer en zus Scholl zouden nooit gemene zaak maken met “rechts-extreem” en “samenzweringstheoretici” genoemde regeringscritici.

Verzet als familietraditie

Des te zuurder is het voor de linksen dat uitgerekend een neef van broer en zus Scholl actief deelneemt aan de protesten tegen de regering. Julian Aicher is de zoon van Inge Aicher-Scholl, de oudere zuster van Hans en Sophie Scholl.

Julian Aicher neemt niet alleen deel aan de protesten, maar houdt op deze manifestaties ook toespraken, waarin hij zich beroept op zijn beroemde familie. En omdat hij helemaal volgens een oude familietraditie opnieuw aan de kant van de oppositionelen gaat staan, wordt hij in de sociale netwerken door linksen met haat bedekt.

Bron:
flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Neef van broer en zus Scholl protesteert tegen de coronamaatregelen – en wordt daarvoor door linksen gehaat

 1. Boike zegt:

  Na het gevecht tegen het Derde Rijk, volgt nu het gevecht tegen het Vierde Rijk. Tot dusver bleek geen enkel rijk een succes !!! Dromen over, werken aan een Groot Rijk is grootheidswaanzin van psychopaten.

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Nu is ook hij een nazi. LOL.

  Like

 3. Bob zegt:

  Extremisten in Duitsland worden rechts
  genoemd. Het nazisme was links en
  is in heel Europa spring levend.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Cato Bontjes van Beek, de verzetsstrijdster uit Bremen (zij was een jaar ouder dan Sophie Scholl en 100 jaar geleden geboren in die stad), had alleen de kapitale fout gemaakt om voor links te gaan werken in ‘Het Rode Orkest’ en de overlevenden van die verzetsgroep werden door de links-extremisten in de USSR evengoed als afvalligen en verraders beschouwd!
   Sophie Scholl werd in 1943, samen met haar broer Hans en hun vriend Christoph Probst, in München door het Volksgerichtshof onder Roland Freisler ter dood veroordeeld! En Freisler was, voordat hij een nazi werd, ooit tijdens WO I een aanhanger van de communisten geweest!
   Hopelijk krijgen al die linksen, die de neef van Hans en Sophie zo aanvallen, allemaal het coronavirus omdat zulk soort tuig blijkbaar toch NOOIT weten wie nou hun ware vrienden en vijanden zijn!

   Like

   • LUCIA zegt:

    Vechten voor de goede zaak in de verkeerde tijd, leidt vaak tot de dood helaas omdat er teveel toe en wegkijkers zijn

    Like

 4. Shabbatsvierder zegt:


  ‘verplichte kost ‘!

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Ondertussen, antifa in Duitsland…..”Naturschutz”

  Het zwarte blok van de Antifa steekt de # DannenröderForst in brand en valt willekeurig politieagenten aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s