Nieuw sluipgat naar het risicogebied Duitsland ontdekt: Meer dan 1500 migranten ongeoorloofd binnengekomen uit Scandinavië

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is werkelijk interessant om te zien hoe het enkele burgers lukt om, ondanks de keiharde pandemiemaatregelen, opgewekt rond te trekken en ook zonder problemen risicogebieden mogen betreden zonder in quarantaine te hoeven:

De Duitse federale politie heeft van januari tot oktober van dit jaar 1569 ongeoorloofde binnenkomsten uit Scandinavië vastgesteld. Het zou overwegend gaan om migranten uit Afghanistan en Irak, berichten de kranten van de Funke-mediagroep onder verwijzing naar het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De zogenaamde vluchtelingen zouden over land via Denemarken of over zee uit Zweden opgepakt worden.

De CDU-politicus binnenlandse zaken Mathias Middelberg zei tegenover de Funke-kranten dat Duitsland een van de belangrijkste doellanden zou zijn als het zou gaan om het verder trekken binnen Europa. Het probleem van de secundaire migratie in de EU zou “een aanzienlijke rol” spelen. Middelberg eiste effectieve maatregelen om een einde te maken aan het verder trekken binnen de EU.

“Lidstaten, die eenmaal voor asielaanvragers verantwoordelijk geworden zijn, zouden dat duurzaam moeten blijven. Dan kan er alleen maar sprake zijn van aanspraak op sociale uitkeringen in deze landen”, zei de CDU-politicus. De parlementaire staatssecretaris op het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken, Stephan Mayer (CSU), riep ertoe op het Dublin-systeem ter opname van vluchtelingen in de EU “effectiever en meer operabel” te maken.  

Zoals het BAMF (Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) op vragen van de Funke-mediagroep meedeelde, heeft Duitsland in het eerste halfjaar in totaal 13.146 overnameverzoeken aan andere EU-lidstaten gericht. 943 of 7,2% aan Zweden. De belangrijkste landen zouden Griekenland, Italië en Frankrijk zijn.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken deelde in antwoord op een parlementaire interpellatie van de fractie van Die Linke mee: “Op de peildatum 30 juni 2020 bevonden zich 28.292 personen in Duitsland, bij wie werd vastgesteld dat een andere lidstaat van de EU verantwoordelijk is voor de uitvoering van de asielprocedure.” Bij 10.932 personen, die uit Duitsland naar een andere EU-lidstaat overgebracht zouden moeten worden, zou de zes maanden durende periode van overdracht zijn afgelopen. Deze mensen mogen dan in Duitsland blijven.

Het niet officieel geregistreerde aantal zal wel aanzienlijk hoger zijn. En dat betekent dat hier vele duizenden mensen zonder herkend te worden rondwandelen, die vast en zeker een corona waarschuwingsapp op hun smartphones geïnstalleerd hebben.

Maar het belangrijkste is dat de brave en gehoorzame burger getreiterd kan worden.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nieuw sluipgat naar het risicogebied Duitsland ontdekt: Meer dan 1500 migranten ongeoorloofd binnengekomen uit Scandinavië

 1. ieznogoedh zegt:

  Kan natuurlijk zijn dat ze vanuit het verre noordelijke Scandinavië hun voetreis naar hun thuisland zijn begonnen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ze graag bij Reichskanzler Merkel hun tent opslaan. Veel verder zullen ze dan niet reizen want bij Merkel wordt zo ongeveer het meeste uitgedeeld.
  Kan ook dat ze op doorreis naar Nederland zijn. Daar is het ook goed toeven. Wellicht heeft Rutte Landverrader een hand in deze volksverhuizingen. Met hem weet je het nooit, of eigenlijk altijd, beter gezegd. Het is een aaneenschakeling van A zeggen en B doen.
  Het is een compulsieve leugenaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  Dat gebeurt niet enkel in Duitsland, maar ook hier in Nederland. Ondanks de Corona-maatregelen was de NL-Duitse grens nog geen een dag dicht. Duizenden zgn. asielzoekers cq. “vluchtelingen” stromen (nog steeds) ongehinderd Nederland binnen. Deze ISIS, Taliban, Al Sha’baab en andere gekleurde terroristische gajes, hobby moordenaars, verkrachters, pedofielen, kannibalen, en gewone criminelen mogen van regering Rutte, net als Sinterklaas, lekker naar binnen komen. Behalve Corona, dragen ze in hun bagage ook besmettingen met HIV, Syfilis, TBC, schurft en een hele dierentuin van exotische microben. “Uit de diversiteit van onze samenleving halen we zoveel kracht en zoveel rijkdom” (Frans Timmermans).

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Zolang nog een paar druppels honing zit in de Europese honingpotten zolang blijven de negers, moslims en ander soort gelukzoekers (iedereen mag zijn geluk zoeken) komen. Sluit de honingpotten of wachten we liever dat ze helemaal leeg zijn. Ik vrees het laatste.

  Geliked door 2 people

 4. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Claudia Millenaar zegt:

  Q; “Lidstaten, die eenmaal voor asielaanvragers verantwoordelijk geworden zijn, zouden dat duurzaam moeten blijven. Dan kan er alleen maar sprake zijn van aanspraak op sociale uitkeringen in deze landen”, zei de CDU-politicus.

  Waarom moeten wij voor de rest van de wereld verantwoordelijk zijn voor opvang en dan ook nog duurzaam; dat is al erg duur gebleken? Voorlopig geldt er ook nog zoiets dat het land van aankomst dan verantwoordelijk is, wat met de aantallen die nog steeds binnenvallen natuurlijk totaal niet mogelijk is.

  Dan die laatste frase van deze zoveelste “sloop-politicus”; er zou helemaal geen aanspraak op onze sociale voorzieningen mogen bestaan, voor al dat tuig wat jullie hier ongebreideld binnenlaten!

  Hieruit blijkt maar weer dat het hier gelukszoekers betreft, die naar de hoogste uitkeringen en meest gunstige omstandigheden op zoek zijn, dus die landen waar het meeste te halen valt.

  Sociale voorzieningen waren hier bedoeld voor iedereen die hetzelfde steentje bijdraagt. Daar is al helemaal geen sprake van, want de meeste belanden in de bijstand! Arbeidsethos, nul, tenzij het criminele activiteiten betreft, daar lijken ze als de kippen bij, ondertussen genietend van de aanvullende bijstandsuitkering van onze centen!

  Tijd voor repatriatie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s