STOP THE CHEAT, ARREST THE BEAST!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Kevin Haddad“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op STOP THE CHEAT, ARREST THE BEAST!

 1. maar wie durft dat aan ? Hij koopt iedereen om !

  Like

 2. Harry zegt:

  Als je die tronie ziet , dan kun je je toch gemakkelijk voorstellen dat Baudet gelijk heeft !
  En die Orban is ook echt niet gek .
  Als je die kop van die vent ziet , dan weet je toch al dat het niet goed zit ?
  Een soort Otten in de zestiende macht .

  Geliked door 4 people

 3. Peter zegt:

  Kijk wie zijn vrienden zijn en sluit die op .

  Geliked door 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  Wij maken het niet meer mee dat die uitgedroogde, ouwe pad de kraaienmars blaast.

  Geliked door 2 people

 5. karton zegt:

  Is dit niet de vaste vriend van “prinses” Mabel ? U weet wel, dat debiele kind dat lag te wippen met Klaas Bruinsma ? Klaas B. die werd doodgeschoten nabij het Hilton-hotel in A’dam , de Godfather van de NL-penose. Met dat soort leggen die zg. “koninklijke” wijven het aan !

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Oud en Cynisch, vermogend en overduidelijk teleurgesteld in het leven, daar heeft de Linksche Looney Brigade er veel van in de gelederen, deze spijtoptanten proberen aan de voordeur van Petrus hun rancune bot te vieren op de overlevenden……….bittere haat,….waar kennen we dat toch van?

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Mijn oma zei liever ongelukkig met geld dan ongelukkig zonder geld
   Wat is de uitdrukking in je laatste jas zitten geen zakken ofzo iets? Hij kan zijn miljarden niet mee in zijn kist nemen het enige rechtvaardige is dat ook hij een keer dood gaat
   Alleen hij heeft nog een paar zonen die dezelfde gedachten als hem hebben

   Like

 7. Fran zegt:

  Deze misdadiger bivakkeert toch in de VS ? Waar wacht Trump nog op ?
  Direct die andere gek, die met zijn criminele vaccins voorgoed achter slot en grendel gooien, voordat ze de kans wordt geboden tot massamoorden op de bevolkingen.
  Deze twee zijn, samen met Schwab, criminelen van het soort Stalin, Mao en Hitler in één. Laat het niet zover komen.
  Regeringen in het Westen zijn gekocht, de weg kwijt en werken mee aan deze aanstaande massa moord.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Je moet deze mensen niet opsluiten maar executeren, als je dat niet doet komt er wel weer een gelijksoortige (aan hen) gek aan het bewind, die ze vrij laat… gewoon een kogel en daarna het lijk verbranden, weet je zeker dat die vuile vampieren niet meer tot leven komen.

   Like

 8. Boike zegt:

  Dit beest vraagt inderdaad om actie en gerechtigheid voor al zijn wandaden jegens de mensheid. Ik adviseer echter iedereen, om geen domme dingen te doen. Dat werkt averechts. Dan kom jij in het gevang en hij wordt een martelaar. Ik pleit voor een internationaal tribunaal, gelijk Neurenberg. Pak hem en al die andere schoften op en geef hen via het tribunaal hun verdiende loon. Levenslang achter de tralies, of eventueel de galg of guillotine. En vergeet vooral niet om hun hele vermogen te confisqueren.

  Like

 9. janszn zegt:

  Satan als gentleman.

  Like

 10. pepo Copyright zegt:

  Niet alleen arresteren please.
  Hij verdient méér.

  Geliked door 1 persoon

 11. Claudia Millenaar zegt:

  Ach, kijk toch eens… en ik schrijf net nog; “Tuurlijk, Soros, deze Nosferatu, zal er weer eens niet met z’n speculatieve en manipulatieve hoofd tussen zitten.”

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Vergis u niet,george soros heeft ook kinderen.Wat ik zeker weet is dat hij een zoon heeft.

  Like

 13. Rene zegt:

  En wie doen er me met dat zwijn in Amerika de hele presidenten club zonder Trump die kon zijn bloed wel drinken.

  Like

 14. Astrid zegt:

  In de schimmige krochten van de hel is al een mooi plaatsje voor deze supernarcistische ‘wannabee god’ gereserveerd.
  Technisch gesproken is de hel niets anders dan een zeer lage golflengte binnen het magnetisch spectrum, waar al die andere wannabee despoten uit de menselijke geschiedenis na hun fysieke dood reeds naartoe afgezakt zijn. De Kerk en de islam zijn er uiteraard oververtegenwoordigd.
  De hel is dus geen autonome instantie, want God oordeelt niet. Dat doet de denkende mens wel.
  De hel is een reflectie van de eigen onhebbelijke manier van denken en handelen gedurende het fysieke leven. En daarom is het niet alleen ‘de eersten zullen de laatsten zijn’, maar vooral de ‘eersten’ zullen de ‘laagsten’ zijn.
  We bevinden ons thans aan het einde van het Vissentijdperk en dat houdt o.a. in dat de vis-vormige mijter van de katholieke kerk en die van de klimaat- en coronapauzen voorgoed van het aardse toneel zullen verdwijnen. De maskers vallen momenteel een voor een af en de grootschalige fraude, corruptie en manipulaties worden wereldwijd blootgelegd. De deksel is van de beerput.
  De bedoeling van de mondiale chaos is, dat de mensheid eindelijk eens wakker wordt en zich bewuster wordt van zijn eigen manier van denken en handelen. Want wie narcisten de macht geeft en aan zijn eigen angsten toegeeft, die helpt mee aan de hel op Aarde. De mensheid heeft dus een ruw ontwaken nodig. Dat is eigenlijk de enige functie van het fenomeen Soros, dat men inziet dat men met ernstig verdwaalde geesten van doen heeft, die geen enkele macht zouden moeten krijgen.

  Like

 15. Bas zegt:

  Breaking News: Nevada-rechter stemt ermee in bewijs te horen van illegaal stemmen en staat toe dat de Republikeinen / Trump-campagne diegenen afzet die op de hoogte zijn van de smerige daden van campagne 2020. Groot nieuws!

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/not-dominion-prone-attack-china-iran-also-connected-pro-obama-entity-known-acorn/?ff_source=Twitter&ff_campaign=websitesharingbuttons

  Dominion was niet alleen vatbaar voor aanvallen vanuit China en Iran – het was ook verbonden met pro-Obama-entiteit die bekend staat als ACORN

  Op Thanksgiving-vooravond diende advocaat Sidney Powell een 104 pagina’s tellende BOMBSHELL-KLACHT in over massale kiezersfraude bij de verkiezingen in Georgia dit jaar. Toen werd ontdekt dat ze tegelijkertijd ook in Michigan een klacht had ingediend.

  Wisten Amerikanen dat onze verkiezingssystemen zo vatbaar waren voor aanvallen en dat buitenlandse actoren China en Iran hadden geprobeerd de resultaten van onze verkiezingen te manipuleren?

  Maar terwijl we de bijlage verder doorlezen, zien we dat Iran en China niet de enige entiteiten zijn die toegang hebben tot de Dominion-gegevens en de mogelijkheid hebben om de resultaten van onze verkiezingen te manipuleren. Er is een directe verbinding met Belgrado, Servië en er zijn of waren talloze Dominion-medewerkers in Servië.

  Like

 17. Bas zegt:

  Alle bewijs vernietigd….

  PENNSYLVANIA.

  “We hebben net vernomen dat … alle chain of custody logs, yellow sheets * alles * verdwenen is. Alle forensische bewijzen, alle bewaringsbladen” … weg

  Like

 18. Bas zegt:

  https://richardsonpost.com/howellwoltz/18850/soros-stole-the-election-fair-and-square/

  SOROS STAL DE VERKIEZING FAIR AND SQUARE

  De oplossing was voor Biden – en de gebruikelijke verdachten zijn erbij betrokken. Het driemanschap van rotten had allemaal een hand in het complot om Trump te vernietigen.

  George Soros koos en financierde Pennsylvania procureur-generaal Josh Shapiro voor deze dag – MAAR HIJ werd betrapt – en dat gold ook voor zijn stemwisselmachines

  Kelly O’Connell, zegt het het beste:
  “ONGELOOFLIJK: George Soros-medewerker bezit defecte‘ Switch-Vote to Biden ’-machines”
  Dus laten we daar beginnen. “Verbluffende feiten: Lord Mark Malloch Brown, een luitenant van George Soros, wiens bedrijf Smartmatic nauw verbonden is met Dominion Voting Systems… zijn machine werd in alle swing states gebruikt.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s