VIDEO Jensen: “The Comeback Kids”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Jensen: “The Comeback Kids”

  • andre zegt:

   Wat een verhaal weer, 9 maanden lockdown en hell kunnen zo van tafel en dan kennen we al suikerberg en baard Dorsey maar er hoort er dus nog 1tje bij en dat is Linkedin (ook in Californie). Deze 3 bepalen dus met wie je mag praten en waarover.

   Maar als ze het niet aanstaat blokkeren ze je en sluiten je uit of misschien krijgen ze er wel opdracht voor.

   Like

 1. Andre zegt:

  Mee eens alle lage publieke sector heeft het hart niet om te zeggen dat er fraude is gepleegd dus achuif het maar door naar een hogere laag. Als Trump scheef zat was zn kop er al lang afgehakt. Putin heeft Biden ook nog steeds niet gefeliciteerd.

  Baudet moet het slim gaan spelen want hij heeft de credits. Niet op persoon maar om zn weerwoord en het verhaal waar de kiezer achter staat.

  Neem een stap terug hou je verhaal gelijk en voeg het gedachtegoed van de stemmers bij PVV

  Ik heb vandaag Rutte horen glibberen en liegen bij de commissie toeslagen echt ongekend ik wist niet dat Rutte een control freak is.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Heerlijk hoe mw kuiken geprobeert heeft zijn chestnuts te roasten on an open fire, en je zal net zien..iedereen besloot me te bellen en ik moet normaal niks van Rutte hebben.. ben allergisch voor zijn stem maar besloot nu te kijken omdat de man met onverschillig arrogante flair, tegenwoordig niet eens meer pretendeert de waarheid te spreken..
   Nu moest hij heel hard proberen zijn beste beentje voor te zetten met doen alsof en stiekem hoopte ik dat hij een beetje zijn touch verloren was.
   Maar hij is en blijft een paling in een pot met olie, wel de complimenten aan mw Kuiken, ze kan zo afstuderen op verhoortechnieken… summa cum laude en met een hete pook in haar hand was ze waarschijnlijk succesvoller geweest.
   Ik hoop op een herhaling van ,” Rutte die serieus doet alsof hij de waarheid spreekt”, want dankzij dat telefoneren heb ik stukjes gemist!!

   Like

   • andre zegt:

    Rutte is doodeng en moet in een dwangbuis met een strik op zn rug worden afgevoerd. Even 2 dingen die bij me zijn blijven hangen en heb ook niet alles gezien. Zorgtoeslag moet je afschaffen. Maar eerst alles in stukjes knippen en mensen de mogelijkheid geven om iets terug te vragen en vervolgens willen afschaffen? Dit doen ze ook met de aanvraag van Cojona schadevergoeding. Wel roepen voor iedereen is er een bijdrage maar als je het aanvraagd heb JIJ en ik ook er net geen recht op. Dit is NAZI. nummertje 2 die bij mij is blijven hangen is zijn uitspraak. De regering kan iedereen kapot maken. Nou dit heeft ie in 10 jaren prima voor elkaar gekregen en is ook NAZI. Democratie? hahahha je moet je bek houden en betalen. Ben je afgeboekt dan moet je dood.

    Like

 2. Republikein zegt:

  Nog even dit…

  …Het is een gekke tijd waarin we leven. Een periode waarin het heel belangrijk is dat je kunt vertrouwen op wat je leest. Maar hoe weet je wat waar is en wat niet? Wij geloven dat iedereen eerlijk en betrouwbaar nieuws zou moeten krijgen. Want hoe onzeker de toekomst ook is, wij zorgen voor duidelijke en onafhankelijke berichtgeving. Nieuws waar je van op aan kan. Dagelijks gaan er voor jou honderden journalisten op pad. Zij onderzoeken, graven dieper en checken alles voordat ze erover schrijven. Zodat je altijd verzekerd bent dat wat je leest ook echt klopt.

  AD lees je al vanaf 1,- per week.

  Like

 3. klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s