Horeca zegt vertrouwen op in kabinet: ‘Wij gaan 17 januari weer open’

(Door: Ronald Strater)

Of het nu van het kabinet mag of niet, horecaondernemers openen vanaf 17 januari massaal weer hun deuren. Dat blijkt uit een concept persbericht dat in handen is van Omroep Brabant. Volgens de kroegbazen en restauranthouders is deze actie hard nodig omdat het anders financieel voor hen niet meer vol te houden is. Het water staat hen aan de lippen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Horeca zegt vertrouwen op in kabinet: ‘Wij gaan 17 januari weer open’

 1. Tistochwat zegt:

  Goed zo!
  En nu massaal die schadelijke, zinloze muilkorf gaan weigeren!

  Geliked door 4 people

  • Yvonne zegt:

   Dagelijks zie ik die krengen mondkapjes overal op straat liggen vanmiddag zelfs voor een afvalbak
   Dat weigeren gaan de gehersenspoelde lieden echt niet doen ik zie juist steeds meer mensen zo n ding dragen

   Geliked door 3 people

 2. Mary zegt:

  Kijk en zo doe je dat, we zijn jullie NWO sloopclub spuugzat en we gaan doen wat we moeten doen, we gaan open!!!!, De massa heeft de macht………Nu nog alle winkeliers massaal weigeren om mensen de ziekmakende mondkapjes te verplichten in hun winkels i.p.v. dat bij het winkelende publiek neer te leggen en zo zijn er een rits van zaken die weer terug naar normaal moeten en zo snel mogelijk!!!!

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  De horeca had eerder actie moeten oppakken. Ze hebben zich veel te veel neergelegd bij Rutte en zijn gevolg maar ondertussen zijn veel horeca ondernemers niet meer te redden en hebben al te veel medewerkers hun baan verloren. De inconsequentie die dit kabinet voert kent geen grenzen in kerken, moskeeën en synagogen geen mondkapjesplicht, voor sekswerkers geen mondkapjesplicht maar ondertussen wel de algehele sector de horeca de nek omgedraaid. De horeca zou een statement moeten maken en massaal tijdens de kerstdagen open moeten gaan. We weten dat Rutte en De Jonge continu het volk en ondernemers aan het lijntje houdt een broodkruimeltje voor wat hoop en dan direct hele broden afpakken. Een ieder weet dat er voor de kerst geen versoepeling zou komen dat is alleen wijs gemaakt om de muilkorven plicht er per 1 december door te jassen maar ondertussen de boel flink naaien en met de kerst geen enkele versoepeling toepassen. Uiteindelijk heeft het voor de horeca weinig zin om pas 17 januari (een zeer rustige maand voor deze sector) tot deze actie over te gaan terwijl de verdiensten juist zitten tijdens de feestdagen. Daarbij zijn wij nu allemaal gewaarschuwd als wij massaal aan dit staatsterreur geen einde maken omdat ik er niet raar van op kijk dat ook zelfs in Nederland de privacy zal worden geschonden die doorgeslagen zuiderburen België gaan hier al tot over https://www.ninefornews.nl/belgische-politie-gaat-met-kerst-langs-deuren-om-coronaregels-te-handhaven/ Dus ik zou maar voorbereid zijn en niemand ongegrond binnen laten vanuit de overheid zonder een gerechtelijk huiszoekingsbevel. Laten we niet hopen dat men al zo ver is gebrainwasht dat velen dit ook een normale gang van zaken gaan vinden want dan is de beer los.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk zegt:

  alles moet en zal failliet en kapot gemaakt worden, het is een draaiboek………………….

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Henk De grootste schuldigen zijn de laffe meelopers met het staatsterreur, lopen op straat en herkenbaar aan de niet werkende muilkorven dat de meerderheid is. Zij zijn zelfs in staat om na 1 december de kliklijn te bellen om degenen die verstand heeft en geen niet werkende muilkorf draagt te verraden. Dat is Nederland een land vol met mensen met verkeerde genen uiteindelijk was 1 op de 3 Nederlanders fout tijdens WOII zij verraadde destijds zelfs hun eigen familie.

   Like

 5. Yvonne zegt:

  Goed zo dat moet iedereen doen eigenlijk nog eerder de horeca is steeds het mikpunt , door de regels van de Mounties (vroeger komisch duo). Dan weer open dan weer dicht schandalig die mensen werken hard in kerken mag je wel zitten door te bidden slaat daar het virus niet om zich heen? Maar ja dan zullen ze wel dreigen met hoge boetes wat een land
  Ik wens de mensen in de horeca veel sterkte

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Yvonne.Ik vind deze corona hoax,staats/machtsgreep voor iedereen verschrikkelijk.Ook voor het MKB en bedrijfsleven,het is kwade opzet dat de economie gesloopt moet worden.Ik ben zelf christen wij mogen maar per kerkdienst maximaal met 30 personen de dienst bijwonen,zonder de corona hoax 300 tot 400 personen.

   Like

 6. LUCIA zegt:

  Tijd voor een doe maar normaal Januari.

  Like

 7. karel zegt:

  horeca zijn gek, ze zouden op 17 december open moeten gaan !
  hebben mensen tenminste nog 1 klein lichtpuntje in deze gestoorde tijden !

  Like

 8. Bas zegt:

  Marseille, Frankrijk: duizenden anti-lockdown demonstranten marcheerden door de straten en eisen dat Macron stopt met het vernietigen van hun levensonderhoud

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ga open en ik kom bij jullie eten. Als er plaats is gelijk de 17e al.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Lijkt me nou een leuke naam voor een cafe met embleem.
  https://img.freepik.com/vrije-vector/een-pestdokter_168440-136.jpg?size=338&ext=jpg
  😂😂

  Geliked door 2 people

 11. BigLJohn zegt:

  De horeca heeft het al begrepen, nu de rest van Nederland nog. Als iedereen massaal lak gaat hebben aan de opgelegde regels van de psychopaten Rutte en de Jonge, zal het ineens afgelopen zijn met die Corona-gekte. Maar ik heb zo’n gevoel dat alleen het bedrijfsleven zich dit alles niet laat welgevallen. Het gewone volk blijft maar van de opgelegde angst in zijn broek schijten en trouw de regeltjes volgen.

  Geliked door 1 persoon

 12. vangie1206j zegt:

  Hebben jullie ook gelezen in de Telegraaf de reactie en antwoorden van potentaat Rutte.
  Wie kan dit stuk ongedierte het zwijgen opleggen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s