Meer dan 400 moslims op de clanbegrafenis in Bremen: coronaregels gelden niet voor crimigranten

(Door: “DissidentNL”)

Honderden moslims uit heel Europa reisden maandag naar een clanbegrafenis in Bremen. De veiligheidsautoriteiten hebben zich onthouden van het afdwingen van enige vorm van coronaverordeningen zoals bijvoorbeeld door het gebruik van waterkanonnen – omdat de moslimgasten zich “onredelijk” toonden.

Een begrafenis met honderden islamitische rouwenden op maandag op een begraafplaats in Bremen-Vegesack heeft geleid tot een grote politieoperatie. Volgens de politie was de begrafenis van een clanleider uit Libanon. Meer dan 400 gasten uit heel Europa stonden voor het graf van de clanleider.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Meer dan 400 moslims op de clanbegrafenis in Bremen: coronaregels gelden niet voor crimigranten

 1. Knalkopje1 zegt:

  Muslim Mutti Merkel zorgt heel goed voor haar lievelingen. Deze islamitische criminele reünisten uit heel Europa hoefden zich dus ook niet aan die vreselijke Coronamaatregelen te houden. Zie rechts op die pagina van Dissident nog andere verhalen om aan te klikken: ‘Paus Franciscus: ‘Migranten zijn een zegen….’ en: ‘Cultuurverrijkende Syriër wilde medewerkers levend in brand steken’. Wat bezielt paus Franciscus toch om het op een dergelijke manier voor de islamitische immigratie = invasie op te nemen?

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Ja, ja, verschil moet er zijn hè 🥴

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Ik hoop dat Allah ze allemaal de tering laat krijgen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Sterker nog: die akelige moslims krijgen daar in Bremen hopelijk allemaal het coronavirus en dan wel dankzij hun linkse “vrienden” die ze hierna nooit meer aardig zullen vinden!

   Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Een mohammedaan mag alles, dat weten we.
  Dieren folteren, kelen van ‘ongelovigen’ doorsnijden, oude vrouwtjes mishandelen en beroven, enz., enz., enz.

  Like

 5. klaas zegt:

  Like

 6. klaas zegt:

  Like

 7. Lost Johnny zegt:

  Alles is een kwestie van geweld. Met geweld krijg je een plek aan de onderhandelings tafel, mits jou geweld dat van hun overstijgt. Om die reden worden moslims op alle fronten voorgetrokken, omdat ze een gewapende macht vormen de in staat is die van de overheid dusdanig te ontwrichten dat er geen machtsoverwicht is bij de overheid. Om die reden loopt politie weg of vertoont zich in het geheel niet als moslims ergens oproer kraaien, mar wee de blanke brave autochtoon die een geluid van protest laat horen, die word wezenloos geslagen of uit de invalide wagen gemept of gereden….en wee hun huisdier, dat vastgebonden aan een lantaarnpaal door een arrestatie team word getaserd en verrot geschopt…..benieuwd of een clan baas ook zulk een behandeling krijgt…het theedrinken in moskeeën is een vorm van onderwerping en politie die zich aan deze vorm van kruiperigheid waagt is niet onze politie, maar hun politie.
  Helder een boodschap overbrengen is in elk geval voor de burger in tweespalt erg fijn….

  Ik ben niet anti politie, het principe van een handhaving en het hebben van (logische en redelijke) wetten en regels is bitter nodig in een gemeenschap op drift, maar sinds het mishandelen en invalide meppen en trappen van de hond in Arnhem begin dit jaar is mijn achting cq respect onder het vriespunt gedaald. Wie lieden in dienst heeft die zo weinig respect voor iets hebben behoort tot de criminelen in deze wereld.

  Ik krijg de gedachte mijzelf als lid bij een Clan aan te melden, want dat respect van de overheid voor de burger enkel voort komt uit de mogelijkheid geweld op tafel te kunnen leggen en niet uit grondwettelijke rechten is overduidelijk…

  Van de spreuk uit de jaren 80: “de politie is je beste vriend” is ondertussen geen spaan meer heel gebleven. De politie is ook jou vijand is tegenwoordig meer van toepassing….en je verrader is tegenwoordig je mede burger…..een overheid die zijn bevolking oproept en stimuleert om actief elkaar te verklikken is geen regering maar een regime, en terreur hun handelsmerk.

  Rutte 3 is geen democratie meer maar een verkapte dictatuur, compleet met alle wantoestanden die nodig zijn om zulke lieden aan de macht te houden. Uiteindelijk ontkomt niemand aan deze waanzin, ook niet hen die nu denken dat ze goed bezig zijn.

  Na U komen anderen, en bent U ineens ook gewoon burger, strontzak en kop van Jut.
  Er is geen dankbaarheid van een meester voor slaven die niet langer functioneren, enkel een paar woorden van afscheid en een dag later schop onder hun achterste. Uiteindelijk zijn we allemaal een nummer….

  Om Vrijheid te begrijpen is het blijkbaar nodig deze kwijt te raken. Om de waarde van het leven te bevatten is het nodig de dood langs het gezicht te voelen glijden.

  Het zij zo.

  Like

 8. Bob zegt:

  In de 30er jaren de Bruinhemden,
  nu de moslims die alles mogen.

  Like

 9. Bas zegt:

  “Nun sind sie halt da”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s