Novembercoup tegen Thierry Baudet mislukt

(Door: “DissidentNL”)

Na het dagenlang opwarmen van oude kliekjes door stokebrand Bart Nijman van de Gaykrant (GeenStijl), kon de zure verliezer niet zelf het laatste stukje schrijven waarin hij zijn verlies bekend had moeten maken, maar liet het over aan zijn secondant Mosterd.

De appjes waren al van het voorjaar, de ontmoeting met Jared Taylor vond ergens in de vorige eeuw plaats zelfs, en het stuk uit HPdeTijd, dat al jaren tegen Baudet ageert, en dat van geruchten aan elkaar hing, was van meer dan een maand geleden. Er was letterlijk niks nieuws.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Novembercoup tegen Thierry Baudet mislukt

 1. Bas zegt:

  Blanken moeten DOOD
  Altijd weer die soros…..maar kritiek is antisemitisme?

  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/24/euro-anti-hate-group-boss-discussed-necessity-of-killing-whites/

  Bezorgdheid nadat de Europese ‘anti-haat’-groepsbaas de’ noodzaak ‘van het doden van blanken besprak

  Mamadou Ba, hoofd van de Portugese “anti-haat” -groep SOS Racismo, sprak over de noodzaak om “de blanke man te vermoorden” tijdens een recente online conferentie over “haatzaaiende uitlatingen”.

  Ba, een Portugees staatsburger die oorspronkelijk uit Senegal komt, woonde zaterdag de conferentie bij over het onderwerp “Racisme en de bevordering van haatzaaiende taal in de wereld”.

  Tijdens de conferentie, die werd bijgewoond door Portugeessprekenden uit Portugal en Brazilië, verklaarde Ba “het is noodzakelijk om de blanke man, moordenaar, koloniaal en racist te doden” om “de sociale dood van het zwarte politieke subject te voorkomen”.

  Volgens een rapport van het Portugese dagblad Correio da Manhã was de verklaring een citaat van de Algerijnse extreem-linkse antikolonialistische politieke filosoof Frantz Fanon, die openlijk pleitte voor geweld tijdens de Franse overheersing van Algerije in zijn baanbrekende werk The Wretched of the Earth .

  Eerder dit jaar riep het European Network Against Racism (ENAR), dat een partnerschap aangaat met de Open Society Foundations van de Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros, op tot ondersteuning van SOS Rascimo, dat het omschreef als een van de ‘oprichters’ van de ENAR.

  Like

 2. Gerrit zegt:

  Het was triest om te zien hoe mensen die vrijwillig zijn toegetreden tot de partij en op een verkiesbare plaats zijn gezet een mes in de rug van Baudet zetten.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN19V1J4?__twitter_impression=true

  Israël steunt Hongarije, zegt financier Soros is een bedreiging

  JERUZALEM (Reuters) – Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een verklaring uitgegeven waarin ze de Amerikaanse miljardair George Soros aan de kaak stelt, een actie die bedoeld leek om Israël nauwer op één lijn te brengen met Hongarije, voorafgaand aan een bezoek aan Boedapest volgende week door premier Benjamin Netanyahu.

  Soros, een in Hongarije geboren jood die een groot deel van zijn fortuin heeft uitgegeven aan pro-democratie en mensenrechtenorganisaties, is herhaaldelijk het doelwit van de rechtse regering van Hongarije, met name vanwege zijn steun voor meer open immigratie.

  Like

 4. Bas zegt:

  Thierry Baudet
  @thierrybaudet
  Statement Olaf Ephraim nav de poging tot karaktermoord vanochtend in de Telegraaf.

  https://pbs.twimg.com/media/EnwIBaBW4AIiJFf?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Soros crimineel noemen is geen antisemitisme, het is een beoordeling naar zijn daden, niet naar zijn afkomst.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://jdreport.com/george-soros-heeft-een-derde-van-europees-parlement-handen/

  George Soros heeft een derde van Europees Parlement in handen

  Het werktuig Soros wordt onder andere ingezet om de Europese politiek zodanig te beïnvloeden en te controleren dat uiteindelijk de agenda van de machthebbers wordt uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld de massa-immigratie van vreemde (moslim) culturen, zodat de oorspronkelijke bevolking wordt vermengd en verzwakt zodat ze nooit meer een bedreiging voor de elite zullen vormen.

  Iemand die zich daar met hand en tand tegen verzet, is de onlangs herkozen Hongaarse premier Viktor Orban. Hij zegt over die verplichte verdeling onder andere het volgende:

  “De gehele Europese Unie zit in de problemen omdat haar leiders en bureaucraten dit soort beslissingen nemen. De bevolking ondersteunt wel het idee van een Europese Unie, maar tegelijkertijd hebben ze een bloedhekel aan haar leiding omdat deze de lidstaten beledigt met dit soort dingen en misbruik maakt van haar macht. Iedereen in Europa kan dat zien. Daarom heeft niemand enig respect voor de Europese leiders”.

  En heeft dit levensgevaarlijke individu Soros inderdaad zoveel macht dat men in Brussel uit zijn hand eet?
  Helaas wel en die invloed van hem is nog groter dan we dachten, want hij heeft als het ware een fiks aantal politici “op de loonlijst” staan. Ze staan dan niet letterlijk als werknemer van Soros in de boeken, maar komen wel voor op de lijst van Soros, waarop deze mensen worden vermeld als trouwe bondgenoten in het Europese Parlement.

  Als er iemand is die doorziet waar George Soros mee bezig is, dan is het wel de Russische president Poetin.
  Niet alleen zal Poetin Soros met alle liefde arresteren mocht hij de kans krijgen, maar hij heeft inmiddels ook de organisaties van Soros uit Rusland verbannen.

  De lijst van politici wordt dan ook de Soros lijst genoemd en het verklaart ook het feit dat op Europees niveau allerlei besluiten worden genomen die keihard indruisen tegen de belangen van de bevolking. Het antwoord heet simpelweg: corruptie. De mensen op de Soros lijst doen hun uiterste best om te strijden tegen politici die opkomen voor de belangen van hun eigen volk.

  Like

 7. Bas zegt:

  Het is momenteel bij jongeren een soort van tend om belachelijke foute grapjes te maken, dat vinden ze hilarisch die foute humor. Maar alléén bij FvD is dat een stok om mee te slaan.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1441625100/nazi-appjes-jovd-raken-ook-cda?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Nazi-appjes JOVD raken ook CDA
  JOVD in verlegenheid om racistische en nazistische appjes
  Aanschouw de partij van de netheid VVD en CDA jongeren zijn geen haar beter.
  Was dit de hele week in de media?
  Nee natuurlijk niet de linkse NPO heeft allen de PVV/FVD op de korrel.

  Like

 8. Johan zegt:

  Die louche plucheplakkers, die Baudet een mes in de rug staken, verlaten nu als politiek-correcte lemmingen de partij, maar niet hun zetel. Zetelroof anno 2020.
  Het ziet er naar uit, dat Baudet gewoon kan doorgaan met FvD.
  Nicky, Joost, Eva, en Annabel daarentegen gaan af door de zijdeur. Voor hen is het nu gedaan.
  Dat soort mensen komt met zo een messteek-CV nergens meer aan de bak. Toch wel heel vreemd, dat zij voor een paar tweetjes , het ‘ver weg gekrakeel’ van een jongeren-aanhangsel van de partij, zomaar alles opgeven, omdat volgens hen de leider niet kordaat genoeg optrad.
  Waarschijnlijk ging het om heel iets anders, namelijk de absolute macht binnen FvD.

  Like

 9. Lord of Hosts zegt:

  Was deze (debat) vraag van Baudet aan Mark Rutte zijn vonnis?
  Ik denk het wel.
  Mark Rutte werd door Baudet voor het blok gezet om voor 1 keer de waarheid te zeggen…
  Na het vertellen van de waarheid begon deze volksverlakker op een heel smerige manier richting Thierry te trappen.
  Heeft dan niemand dit opgepikt?!

  Like

 10. Bas zegt:

  De VVD-jongeren waren in de jaren ’90 al zwaar gestoord

  JOVD: seks met dieren mag….
  https://pbs.twimg.com/media/En0Ta72XEAYYTqB?format=jpg&name=small

  Like

 11. Bas zegt:

  Thierry Baudet
  @thierrybaudet
  ·
  1 u
  Ik zie nu dat de coupplegers mij wederrechtelijk en in strijd met de statuten hebben uitgeschreven als bestuurder bij de KVK. Absurd. Dit kan juridisch niet en is zoveelste bewijs vd ordinaire wijze waarop deze mensen opereren, laster verspreiden en proberen #FVD over te nemen

  Like

 12. Bas zegt:

  R E A L I S T I C
  @Realist50063598
  FVD-Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema spraken zich uit voor de veiligheid van de Joodse gemeenschap in Nederland. En dan nu ineens antisemitisch? Yeah right! Nare framing dit.

  Like

 13. bobzelf zegt:

  ik kan me, hier zo rond de verkiezingen wat jaren geleden ,, ook

  HEEL GOED HERRINEREN !!!

  dat we een droevige man hadden, die proza schreef ,en zelfs denk ik ook nog

  steeds hier en daar wat neer pleurtttttt….

  die op het laatste moment hier, na een fietstochtje , even voordat hij

  ging stemmen

  KWAM VERTELLEN DAT HIJ NIET OP GEERT GING STEMMEN …

  u kunt uw oplossingen sturen naar ,

  de boterletters van van EJ bron

  die u daarna via loting zo’n overheerlijke hasj boterletter zal toesturen

  uit de keuken van Tistochwat , uw dealer ter plaatse !!

  uw oplossingen gaarna voor 5 december,

  oom KWAKKWAZIII

  Like

 14. Helena zegt:

  Heb me gisteren helemaal rot geërgerd aan de berichtgevingen in de media over de val van het FVD en de aantijgingen tegen partijleider Thierry Baudet. Terwijl er nog helemaal niets vaststond had zijn ‘achterban’ hem het mes al in de rug gestoken door naar de pers te lekken en vooral de manier waarop hij daar bij Beau en WNL mee werd geconfronteerd vond ik weerzinwekkend. Zijn ‘engelachtige’ Eva moest hem zo nodig tijdens de uitzending, terwijl de man al niet meer wist waar hij het moest zoeken van ellende, een trap na geven, wat een heks is dat zeg, mooi van buiten maar lelijk van binnen!! En dan inzoomen en hopen op het moment dat hij zou breken, terwijl hij moeite deed om zijn tranen weg te slikken zaten de hyena’s al klaar om hem te verslinden. Toen was daar Hans Smolders, de man die als geen ander weet wat voor een gevolgen dat gefarizee kan hebben. Het volkstribunaal dat voor de tv moest plaatsvinden werd hiermee direct teniet gedaan! Hans riep even in herinnering dat hij in de tijd van Pim Fortuyn ook een nazi werd genoemd door de linkse kerk. Dat doet de linkse kerk namelijk altijd met de bedoeling om van iemand die niet links is een paria ta maken. Dat beetje medemenselijkheid raakte Thierry en dat was mooi. Conclusie: niemand is volmaakt en Thierry heeft een enorm ego – dat hierdoor wellicht een flinke deuk heeft opgelopen – en dat theatrale ach ja, zo is de man. Ik hoop dat hij, nu hij uit zijn bubbel is gestapt tot het besef is gekomen dat die bla bla figuren die zo met hem dweepten dat alleen voor zichzelf deden. Met de opbouw van het nieuwe FVD kan hij daar in ieder geval rekening mee houden, je bent nooit te oud om te leren.

  Like

 15. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/226400355/leegloop-bij-fv-d-eerdmans-nanninga-vlaardingerbroek-en-pouw-stappen-op?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Leegloop bij FvD: Eerdmans, Nanninga, Vlaardingerbroek en Pouw stappen op

  DEN HAAG – FvD-prominent Annabel Nanninga gooit de handdoek in de ring en stopt met Forum voor Democratie. Joost Eerdmans, Nicki Pouw-Verweij en Eva Vlaardingerbroek volgen haar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s