RIVM-baas Van Dissel pakt ons ook al Kerst af

Alles wordt ons afgepakt, niks mag meer en de hoge heren zijn tegen de burger

Jaap van Dissel, de baas van het RIVM, zet hoogstwaarschijnlijk een streep door Kerst met de familie. Hij verwacht dat we met hooguit een paar mensen Kerst kunnen vieren. Voor grootschaliger samenkomsten, bijvoorbeeld met de hele familie, zijn de besmettingscijfers momenteel te slecht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op RIVM-baas Van Dissel pakt ons ook al Kerst af

 1. Tistochwat zegt:

  Maar Willempie mag toch zeker wel lekker Kerstmis vieren met z’n familie? In Argentinië, bijv.?

  Like

 2. Cathja zegt:

  We raken er helaas aan gewend dat ons ‘iets wordt afgepakt’, maar niet uit eigen vrije wil. Al die ‘ietsjes’ zijn bij elkaar opgeteld een flinke hap uit onze vrijheden, die wij behoren te hebben en te houden, maar die ons onterecht worden ontnomen. De viruswaanzin is de baas in Nederland, en wij hebben de daarmee samengaande beperkingen maar te slikken.

  Neem nou de mondkapjes. Als mens zijn wij zo geschapen dat wij vrij zuurstof moeten inademen, want dat is noodzakelijk om te kunnen leven, dus een mensenrecht. Onze overheid, die echt wel op de hoogte is van de schadelijke gevolgen van het dragen van mondkapjes, eist tóch van ons dat we ons gedrag aanpassen, en die ziekte-verwekkende rotdingen voor ons gezicht binden. Ik vind dit een misdrijf, waarvoor de verantwoordelijken gestraft moeten worden. Als je de verhalen leest van mensen die om uiteenlopende redenen geen mondkapje kunnen dragen, en hoe agressief zij soms behandelt worden, dan wordt je daar echt niet vrolijk van.

  Ik hoop dat er een heel leger deskundigen opstaat om dit misdrijf bij onze overheid aan de kaak te stellen. En die vaccinaties? Vergeet het maar. Als je ingeënt bent, ben je nog steeds niet vrij van besmettingen. Het is allemaal nep.
  Treurig!

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Als de bevolking nu eens massaal in verzet komen tegen die gek en smerige tiran.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het spijt me voor Van Dissel (of eigenlijk spijt het me helemaal niet) maar hij kan m’n rug op. Ik ga lekker Kerst vieren zoals ik wil en daar houdt niemand me van af.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • karton zegt:

   @ J.C.Th.Köhler.
   Wij doen hetzelfde als u !
   Kerst zoals WIJ dat willen en NIET zoals een doorgesnoven RIVM-idioot het wil.
   Het gehele zootje is totaal gek geworden : “Mondkapjes ? Welnee, helpen écht niet hoor mensen”, enkele weken later : “Verplicht mondkapje dragen !”.
   “Het vaccin zit er aan te komen mensen “, enkele weken later : “Het laat nog ff op zich wachten mensen, er zijn wat foutjes ontdekt, niks ernstigs hoor, weest gerust, u kunt straks rustig het vaccin laten inspuiten, maar voor de zekerheid spuiten we eerst de ouderen, chronisch zieken en mensen in verpleeghuizen met het vaccin in”.
   “Nee, natuurlijk niet als eersten het verplegend personeel of de ietsje minder belangrijke mensen als “politici” en andere bestuurders, nee, want dan gaat het verplegend personeel misschien wel dood en wie moeten ons, “politici” enz. dan verplegen ?”
   “U stelt wel héél erg stomme vragen, Karton !”
   “Jazeker excellentie , val dood !”

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Maak een eind aan deze dictatuur !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Gelukkig valt er tóch al niets te vieren,
  Wie heeft er tegenwoordig nog zin om zijn huis te versieren met Kerstmis?
  BAH!

  Je zult maar vier stokoude opa’s en oma’s hebben, die nog maar één keer de ‘feestmaand’ kunnen meemaken.

  En waarvoor dient al die ellende? Voor een SEIZOENSGRIEP!
  En dit gedonder moet dus altijd blijven doorgaan?

  Like

 7. zorg is overbelast door immigratie en dus niet door die corona-80 doden (onder 70 jaar); jaarlijks 153.000 doden door andere ziekten

  Like

 8. Julia zegt:

  Niet zeuren allemaal u bent er massaal ingetuind door alleen al massaal niet werkende smetlappen te dragen terwijl ze nog niet verplicht waren. Dit is voor deze dictators juist het sein dat het volk heel snel onder duim is te krijgen dus grijpen ze nu alle kansen om de enorme dictatuur de komende jaren voort te zetten omdat het volk heel snel kruipt en geen enkel verzet toont. Kortom deze mooie kerst heeft u uzelf cadeau gedaan. Succes en luister en doe vooral wat u allen door het staatsterreur ondemocratisch wordt opgedragen en een fijne kerst. Huilen achteraf heeft geen enkele zin de massa heeft haar troeven verspeeld.

  Like

 9. Boike zegt:

  Die besmettingscijfers van de RIVM stellen helemaal niets voor. Het is volksverlakkerij !!! De PCR-test is niet bedoeld en niet geschikt, om het covid-19 virus aan te tonen !!! De PCR-test geeft bijna altijd een positief resultaat. Als je 10 mensen test, heb je waarschijnlijk 10 positieven. Als je 100 mensen test, heb je waarschijnlijk 100 positieven. Als je 1000 mensen test, heb je waarschijnlijk 1000 positieven. En positief wil helemaal niet zeggen besmet of ziek. De cijfers van het RIVM spreken alleen over aantallen besmettingen zonder het aantal mensen te vermelden dat getest is. Een vergelijking van de cijfers van vandaag met die van gisteren en eergisteren is daardoor, wetenschappelijk bezien, een farce !!! Die statistiek vergelijkt appels met peren, pruimen en schroefbouten. Het RIVM komt met halve waarheden en dus met hele leugens !!! Bovendien, geen enkele test is geschikt. Hoe kun je een virus aantonen, dat nog nooit door iemand is geïdentificeerd ??? Het plaatje van het virus, dat ze telkens tonen, komt van de tekentafel en niet van onder een microscoop !!! Rutte, de Jonge en van Dissel verdienen het, om voor lange tijd, vanwege hun volksverlakkerij, achter de tralies te verdwijnen en persoonlijk aansprakelijk te worden gesteld, voor de aangerichte schade !!!

  Like

 10. Julia zegt:

  Velen onder ons hebben complete oogkleppen op als ik constateer dat zelfs mensen die buiten fietsen of lopen zelfs in stille gebieden een niet werkende smetlap op hebben terwijl dit niet verplicht was en als het verplicht wordt dan moet dat alleen als men de open hemel niet ziet dus in binnenruimten uiteraard uitgezonderd de kerken, moskee en synagogen want die hebben blijkbaar van 1 december een open dak zodat met de hemel ziet. Stelletje domoren ze zijn blind en blijven blind en zijn alle realiteit kwijt en blijven onderdanige angstige schapen. Maar ja alles voor het vaderland daar moet je wat voor over hebben zelfs alle vrijheid en democratie op geven is blijkbaar voor velen een offer hiervoor.

  Like

 11. karel zegt:

  trap niet in deze onzin ! hoe willen ze dat handhaven ?
  mensen, negeer deze onzin, doe de gordijnen dicht en vier kerst zoals u het altijd gedaan heeft.
  nogmaals, negeren is het devies en doe je eigen ding….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s