Rutte . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Natz“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Rutte . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Ik heb deze video opgeslagen voordat hij van internet verdwijnt.

  Iedereen moet zien en horen hoe al die smeerlappen staan te liegen.
  Het is verbijsterend hoe ze ons naaien.
  En dan dat ‘geheugenverlies van Rutte, de vuile leugenaar!
  En luister eens wat hij zelf zegt over jokken en liegen?

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Vergeet niet dat rutte en de jonge trekpoppen zijn van de (nazi) bilderberg groep.De bilderbergers hebben de macht in nederland en europa,deze 2 psychopaten voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit.

   Geliked door 3 people

 2. duinsnip zegt:

  Dat is de enige juiste benaming.

  Like

 3. Corrie Bruin zegt:

  DE MAN VAN DE ONDERGANG VAN NEDERLAND EN DE NEDERLANDERS BEVOLKING.

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  WTF!!!!

  https://www.ad.nl/binnenland/hoofdverdachte-in-liquidatieproces-taghi-kreeg-tienduizenden-euro-s-subsidie-voor-documentaire~afb0e294/

  Hoofdverdachte in liquidatieproces Taghi kreeg tienduizenden euro’s subsidie voor documentaire

  Het Nederlands Filmfonds, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het VSBfonds hebben in 2017 tienduizenden euro’s subsidie gegeven voor een documentaire, die de van liquidaties verdachte Delano R. zou presenteren. Zijn productiemaatschappij betaalde hem bovendien een salaris van 41.000 euro. Dat blijkt uit dossierstukken die deze nieuwssite heeft gezien.

  Delano R. is de oprichter van de Haagse straatbende Crips en werd in 2016 president van motorclub Caloh Wagoh. In september 2018 ging hij een samenwerkingsverband aan met RTL, en zou hij voor streamingservice Videoland een documentaireserie met als werktitel ‘Nieuwe Penoze’ presenteren. Het productieproces was al begonnen, toen hij in november 2018 werd aangehouden door de politie op verdenking van betrokkenheid bij een reeks liquidaties en pogingen daartoe. Volgens het OM is hij een van Ridouan Taghi’s moordmakelaars.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bas subsidies geroofd uit onze belastingpot gaan uitsluitend naar criminele en terroristische groeperingen en doorgeslagen linkse bull shit. Maar geld voor o.a. gezondheidszorg is er niet. Die hele smerige Haagse Maffia blijft roven en de belastingbetaler verder tot op het bot uitkleden.

   Geliked door 1 persoon

 5. Boike zegt:

  Deze extreem linkse ruttige duivelaanbiddende minister-president liegt, dat ie zwart ziet, kruipt bij de EU-tuig in de kont, negeert schaterlachend de behoeften, gevoelens en emoties van het volk, naait zijn achterban en verneukt het land. Hij moet zijn bek te houden en oppleuren !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Met Nederlandse subsidie gefinancierd?

  In Duitsland vindt men Islamic Relief een problematische organisatie, want verbonden aan de Moslimbroederschap. Kauthar Bouchallikht, de nummer 9 op de kandidatenlijst van GroenLinks, volgde bij Islamic Relief een cursus en toonde trots haar diploma met het Islamic Relief logo. Haar vader was tot 2016 de baas van Islamic Relief Nederland.

  Voormalige penningmeester van Islamic Relief Nederland, de Zweedse-Syrier Haytham Rahmeh heeft zijn eigen gewapende militie in Syrie en is veroordeeld in Zweden voor illegale wapenhandel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  @geertwilderspvv
  ·
  8 u
  Jihadbruid mag van MinPres Rutte terugkeren naar Nederland.
  De #VVD blaft wel over grenscontroles maar laat ondertussen het gevaarlijkste tuig gewoon terugkomen. Ongelooflijk.

  SLUIT DE GRENZEN VOOR DIT TUIG!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Bas de hartsvriending van dit stuk tuig verblijft reeds in Nederland. Bruidje terug gauw woning en heel snel uitkering terwijl Nederlanders die door de satanisten Rutte en De Jonge baanloos zijn allerlei formulieren moeten invullen en minimaal 6 weken moeten wachten op een WW uitkering. Maar ja, zo gaat het in een fascistisch regime.

   Like

 8. hennieschwarz zegt:

  Gisteren voor de tv zitten kijken naar de toeslagen affaire.
  Het is werkelijk een kunstenaar in spraak, woorden, ontkenning en geheugen verlies,
  Ook zag ik met afgrijzen hoe hij de eed bevestigde.
  Ik hoorde een leugenaar zeggen, dat hij de waarheid en niets anders dan de waarheid zou spreken. Dat weten we inmiddels na 10 jaar Rutte.
  Ik heb maar een fles sterke drank opengetrokken, want ik kon dit niet meer aanhoren.
  Wat een leugenaars.
  Ik kreeg zelfs het gevoel hier met professionele staatsgangsters te maken te hebben.
  Maar dat dacht ik pas na het 5e borreltje.

  Geliked door 3 people

 9. Hovawart zegt:

  Een mens is het product van z’n opvoeding, en een beschermde jeugd en een ongezonde fixatie op hygiëne steken wel vaker op latere leeftijd de kop op, de kinderlijke angsten van het oplopen van besmettelijke kinderziektes als excuus voor het gebrek aan speelkameraadjes, en later worden de frustraties van het handen wassen geprojecteerd op een gehele samenleving als een soort van vergelding………… “Kan zijn hoor, dat daar de oorzaak ligt. maar dat staat hem vast niet meer bij.”

  (het kabinet zal binnenkort wel weer met een nieuwe en vérstrekkende maatregel gaan komen,….slapen met de handjes boven de dekens, of verplicht tanden flossen…..)

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  1 MILJOEN EURO aan schadevergoedingen PER WEEK wordt er uitbetaalt aan asielaanvragers.

  Een hele grote groep Nederlanders kunnen de maand financieel niet eens rond krijgen en Minister Broekers – Knol geeft belastinggeld weg aan illegalen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Rutte is niet te vertrouwen en zit vol smerige ontoelaatbare streken om het leven van zijn eigen volk zo zuur mogelijk te maken. Het blijft elke keer weer een verrassing wat deze dictator weer verzonnen heeft en er een willekeurige draai aan geeft met allerlei tegenstrijdige ondemocratische maatregelen. https://www.ninefornews.nl/belgische-politie-gaat-met-kerst-langs-deuren-om-coronaregels-te-handhaven/ Rutte speel open kaart staat deze schending van de privacy ook bij u en uw mede duivel De Jonge gepland? Kom maar met al uw smerige ondemocratische plannen voor de dag en geef mensen geen enkele valse hoop meer vertel tevens dat 2021 nog verschrikkelijker wordt dan de afgelopen 8 maanden van het jaar 2020 en hou uw achterbakse plannen niet vast totdat de verkiezingen geweest zijn. Maar helaas u blijft een valse mooi prater die helaas nog niet is gestikt in eigen leugens. Maar ja zo blijken mensen zonder geweten in elkaar te zitten zonder enige vorm van schaamte

  Geliked door 3 people

 12. Scarface zegt:

  Wetboek van Strafrecht

  Tweede Boek. Misdrijven

  Titel I. Misdrijven tegen de veiligheid van de staat

  Artikel 97a
  Hij die met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treedt met het oogmerk om een zodanig persoon of lichaam tot het verschaffen van steun aan het voorbereiden, bevorderen of teweegbrengen van omwenteling te bewegen, om een zodanig persoon of lichaam in het daartoe opgevatte voornemen te versterken of aan een zodanig persoon of lichaam daarbij hulp toe te zeggen of te verlenen, of om omwenteling voor te bereiden, te bevorderen of teweeg te brengen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  ———
  Ik zie wel aanknopingspunten. Dit stuk verdriet verdient een strafzaak.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Na de tweede wereldoorlog gingen landverraders voor het vuurpeloton. Vandaag de dag worden ze als helden vereerd in de MSM media. Zo ziek is onze wereld al geworden dat landverraders in het zonnetje gezet worden. Ze hebben jaren geleden de verkeerde neergeschoten (Pim Fortuijn). Maar niemand die het in zijn hoofd haalt echte rotzakken naar de eeuwige jachtvelden te gaan sturen. We hebben een land dat bestuurd word door zware misdadigers en dat bevolkt word door eerste klas laffaarden….

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s