Rutte en het World Economic Forum

Klaus Schwab en Mark Rutte

(Door: Jan de Man)

Mark Rutte kust de hand van Klaus Schwab

Klaus Schwab? Ja, tot voor kort hadden maar weinig mensen gehoord van deze man. Hij staat aan het roer van het World Economic Forum (WEF), Klaus heeft het opgericht en is momenteel bestuursvoorzitter van het WEF. Steeds meer wereldleiders zeggen het hardop en betogen dat de coronacrisis een geweldige kans is om de wereld te resetten. Deze globale ‘reset’ is beter bekend als The Great Reset. De komende tijd gaan we daar nog veel over horen want ze doen geen enkele moeite om hun ideeën en plannen geheim te houden.

Lees verder>>>
(h/t J.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Rutte en het World Economic Forum

 1. Tistochwat zegt:

  En daarna heeft Rutte de kont van Klaus schoongelikt, waarbij hij een stijfje kreeg?

  Geliked door 2 people

 2. Wat het lulletje nog niet begrepen heeft is wel het volgende.
  Van het volk dat feitelijk de dienst uit maakt in het WEF mag Rutte hand en spandiensten uitvoeren waarbij dan wat kruimels van de tafel vallen die hij dan mag hebben.
  Maar na gedane zaken komt hij er ook niet meer aan te pas en dat snapt dat omhoog gevallen stuk medewerker personeelszaken niet en denk hij dat hij bijde echt grote jongens hoort.

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Rutte op de foto met die vent net een herenhuwelijk allebei zowel van binnen als buiten foeilelijk…die globalisten toch meestal van die enge anale en foute pedoclubjes. WEF klinkt trouwens als het geblaf van een oude hysterische keeshond.

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Waarom heeft de media het niet over Trump,omdat hij hier fel op tegen is,globaliseren is stom,de macht geven aan een stelletje ouwe lullen,Amerika first,en Nederland ook,Rutte staat niet voor ons land,en geeft het zo weg,onbegrijpelijk dat de mensen dit niet zien.

  Geliked door 1 persoon

  • Mr Dumass zegt:

   En vergeet onze koning niet WA… die laat het gebeuren terwijl hij een eed heeft afgelegd en het op deze manier schend.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Peter; Nederland is het land waar velen een Bul gehaald hebben, en is tegelijkertijd het land alwaar de meeste dwazen rondlopen. Mensen die hun verstand niet op de juiste manier weten te gebruiken, altijd de verkeerde beoordelingen en verkeerde beslissingen nemen, en zichzelf van alles en nog wat laten wijsmaken door Rutte en de Jonge. Gelijk je een klein kind kunt wijsmaken dat Sinterklaas bestaat ! Wijsheid leer je niet op scholen, dat ben je of je bent het niet !

   Like

   • karton zegt:

    @ BigLJohn.
    “Nederland waar velen een Bul hebben gehaald”. Ongeveer iedereen heeft hier een Bul of een andere “onderscheiding”..
    Bijna dagelijks worden er prijzen uitgereikt aan mensen die iets geweldigs hebben gepresteerd :
    de beste toneelspeler (Pineukio Rutte) de beste toneelspeelster (Quag + Ollon Kreng ex- aequo) beste zanger (Max van Praag) beste zangeres (Heitje Davids), beste stratenveger, beste voetballer (Frans de Munck), beste schrijfster of schrijver, beste pannenkoekenbakker. en zo nog 10-tallen andere prijzen.
    Ongeveer iedere Nederlander heeft in de loop van een paar jaren wel een prijs(je) gekregen.
    Maar ook al heeft iemand -tig prijzen gewonnen, dat zegt idd. totaal niets over zijn of haar wijsheid, ook het verkrijgen van een Buls zegt helemaal niks ; dat is prima op te merken in onze “regering”, zoveel domheid in één Kamer is éénmalig.

    Like

 5. karton zegt:

  Zou Pineukio een relatie hebben met Jankbek Jetten ? Hij , Rutte, lijkt dól op mannen ! Hij zat regelmatig Jan-Kloot Juncker (wie kent hem nog ?) op z’n bek en stond tegen hem aan te “rijden”. Nu flikt hij ‘t met Klaus Schwab ! Vieze kereltjes !!!!

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  Zal hij ook vrijmetselaar zijn, moet op te zoeken zijn .
  Balkenende was er ook ineens.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Ze willen een reset uit voeren en het communisme wereldwijd tot de standaard gaan maken. Dat is het streven van al die stokoude zakkenwassers zoals Klaus Schwab, Soros, Biden e.d, maar ook Trudeau en Koning pils. Zij komen er openlijk voor uit ! Klaus Schwab heeft het niet van een vreemde, zijn vader was een Nazi. Die Schwab kakelt als een kip zonder kop. Laten we dan maar de daad bij het woord voegen door zijn lelijke paddenkop onder de guillotine te leggen. De wereld zit helemaal niet te wachten op zulke brengers van groot onheil !

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Dit zijn 2 satanisten en er zijn er helaas meer die deze wereld regeren.Ze verkrachten en vermoorden kinderen,dit zijn offers aan baal en moloch oftewel satan.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Alle puzzelstukken vallen samen, hier is weer Bill Gates

  Vrijdagavond dook een foto op van de CEO van Smartmatic die de griezelige Bill Gates introduceerde op de Global Citizen Conference in juni 2015.

  The Global Citizen is een globalistische organisatie voor sociale rechtvaardigheid die gericht is op het uitbannen van wereldwijde armoede door socialisme.
  De organisatie omvat de steun van prominente linkse leiders, waaronder Bill Gates, de Obama’s en paus Franciscus.

  In 2015 introduceerde Antonio Mugica, CEO van Smartmatic, Bill Gates op de Global Citizen-conferentie.

  Antonio Mugica is een voormalige Chavez-vazal en is de oprichter en CEO van Smartmatic, de computer waarmee gigantisch kon worden gefraudeerd, recentelijk in Amerika een paar jaar terug in Venezuela en recentelijk in de Oekraïne.

  In 2017 gaf Antonio Mugica toe dat hun systeem in staat was om ‘minstens één miljoen’ fantoomstemmen te creëren bij de Venezolaanse verkiezingen van dat jaar.

  Our CEO introduces @BillGates to Smartmatic’s efforts to improve elections around the world. At the @GlblCtzn meeting pic.twitter.com/XEUw8P8lPA

  — Smartmatic (@smartmatic) June 23, 2015
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/blast-past-smartmatic-ceo-introduces-creepy-bill-gates-global-citizen-conference-june-2015/

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Mijn moeder zaliger zei altijd;”De mens
  wikt en God beschikt”.
  Dit is overgenomen door de VN.
  De VN wikt en de VN beschikt en
  de mens slik”.

  Like

 11. freda110 zegt:

  Als je ziet hoe idioot hij op deze foto staat te lachen dan zou je zweren dat er ergens bovenin iets niet helemaal goed zit.

  Like

 12. Boike zegt:

  Zie hier de relatie van minister Ferdinand Grapperhaus en het World Economic Forum (WEF). U kent hem wel als ”sorry man” de ”schoonmoederknuffelaar”en de ”belasting aftrekbare donaties”.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/ferdinand-grapperhaus-jr-ceo-at-physee-tech-pioneer-world-economic-forum/

  Like

 13. Jan zegt:

  Daniel Greenfield zegt dit over Amerika, maar het is even goed van toepassing op geheel west Europa:

  Hun eindspel is regeren door een oligarchie, door de belanghebbenden en vertegenwoordigers van identiteitspolitiek en slachtofferschap, maar niet door vertegenwoordigers van het electoraat van de staten van de unie.

  Dat is de fundamentele crisis van de republiek. De kwestie is niet slechts één gestolen verkiezing, maar een strategie om verkiezingen te delegitimeren, de representatieve regering te vernietigen en deze te vervangen door een niet-gekozen oligarchie die wordt gesteund door massapropaganda, censuur en politieke onderdrukking.
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/11/illegitimate-election-plunges-republic-crisis-daniel-greenfield/

  Like

 14. Jan zegt:

  Er bestaat geencrisis, alleen crimineel gedrag van ‘politici’ en hun handlangers, de politie

  We can use COVID-19 as a force for grassroots change. Here’s how @Prof_RanaDajani https://t.co/CI8XMMyZPV #PioneersOfChange pic.twitter.com/hmgN73dwNn

  — World Economic Forum (@wef) November 18, 2020

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s