We moeten in Nederland af van de islam, af van de EU(SSR), af van verraderlijke socialistische globalistische partijen


(Door: “Balkanske priče”)

De islam verovert landen op twee manieren. De eerste is de gewapende manier en de tweede de sluipende geboorte-Jihad. Op deze twee manieren heeft hij 50 landen veroverd. Omdat Europa een sterke macht is – denk aan de NAVO en atoomwapens – hebben de islamieten de tweede optie gekozen: massamigratie. Op dit moment bevinden zich ongeveer 30 miljoen moslims in West-Europa. En hoe meer moslims er in Europa wonen, hoe islamitischer de samenleving wordt. De baarmoeder zorgt ook voor een geweldloze overname van Europa. Nu hebben wij in steden honderden islamitische enclaves, staatjes in een staat, waarin de politie en de overheid geen controle hebben. Deze enclaves zullen steeds groter worden en uiteindelijk veranderen in islamitische regio´s, die later onafhankelijk zullen zijn. Hijra (migratie) is een van de meest effectieve methodes van Jihad zonder militairen of oorlog. Instructies en oproepen worden gegeven via moskeeën en (social) media om mensen te faciliteren en aan te moedigen om instroom te genereren naar een land of gebied ter verovering…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op We moeten in Nederland af van de islam, af van de EU(SSR), af van verraderlijke socialistische globalistische partijen

 1. Peter zegt:

  Binnenkort lopen ze weer in de maat van Trump,die heeft het spelletje van de centrale banken goed door,alles wordt bepaald door dat schorum.

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/de-radicale-islam-verspreidt-zich-als-een-kankergezwel-door-frankrijk~a40a71e6/

  ‘De radicale islam verspreidt zich als een kankergezwel door Frankrijk’

  De strijd tegen moslimextremisme is een zware dobber voor president Macron. Zo kon een imam die vijf jaar illegaal in Frankrijk woonde, haatvideo’s op internet publiceren. Vandaag staat hij voor de rechter.

  ,,Moslims zijn bereid hun leven te offeren voor de profeet”, zegt Haider in de video. De dag erna volgde een tweede filmpje. Daarin deed Haider volgens de Franse justitie de oproep om ‘niet-moslims en ongelovigen te doden en naar de hel te sturen.’’

  De imam woonde en werkte dus zonder geldige verblijfspapieren in Frankrijk. Twee keer kreeg hij de afgelopen jaren officieel opdracht het land te verlaten. Twee keer deed hij dat niet.

  ,,De radicale islam verspreidt zich als een kankergezwel door Frankrijk. Dat bestrijd je niet met een cocktail van willekeurige maatregelen”, zegt parlementslid Constance Le Grip van Les Républicains. De gematigde rechtse oppositiepartij kwam de afgelopen weken met een hele serie voorstellen die vroeger alleen extreemrechts verdedigde.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Er bestaat geen radicale islam,of gematigde islam,of islamisme,dat is een belediging voor de islam.Dit zijn de woorden van recip erdogan,dictator van turkije.

   Like

 3. Jean zegt:

  Al jaren roep ik om verzet tegen die gewelddadige barbarij. Nu islam verbieden op ons grondgebied en de fanatici van die gewelddadige barbarij verdrijven.

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Airfyer over macht….

  They cannot accept change because:

  “It’s more than Zwarte Piet, it’s about power — who gets to decide who’s Dutch or not, who gets to decide whether we’re going to uphold a racist tradition or not, and who gets to decide what’s racism or not.”

  Vertaling:
  Ze kunnen geen verandering accepteren omdat:

  “Het is meer dan Zwarte Piet, het gaat om macht – wie beslist wie Nederlands is of niet, wie beslist of we een racistische traditie hooghouden of niet, en wie beslist wat racisme is of niet.”

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Duitsland

  Verrijkt Duitsland

  Syrische migrant bekend bij de politie) steekt AfD-politicus Alexander Arpaschi neer.

  Arpaschi probeerde meisjes te beschermen die de migrant seksueel had lastiggevallen!

  Merkel HEEFT de Syriër al VRIJGELATEN terwijl Arpaschi NOG STEEDS in de OPERATIEKAMER vocht voor zijn leven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  VS
  HAMAS-Linked CAIR noemt de overwinning van Joe Biden “Congressional Jihad”

  Jihad Terror-groepen over de hele wereld steunen Joe Biden. Tijdens een van hun conferenties citeerde Biden een Hadith waarin hij opriep tot Jihad tegen ALLE ongelovigen

  Biden belooft een toename van 700% “vluchtelingen”

  Democraat @JoeBiden citeert islamitische hadith waarin wordt opgeroepen tot jihad tegen ongelovigen (bijv. Amerikanen) tijdens videoconferentie op kiezersevenement van de Amerikaanse Moslimbroederschap

  Like

 7. Bas zegt:

  WAARSCHUWING: terroristische dreiging!

  Syrische migrant dreigt met gewapende jihad in Nederland

  Ondertussen, in plaats van dat de regering de grens sluit of illegalen controleert, arresteren en intimideren ze leiders en burgers die hun zelfmoordbeleid durven aanvechten

  Like

 8. Bas zegt:

  Media Black-out! Christian lives matter!?

  Islamitische troepen uit Azerbeidzjan (gesteund door Turkije) vallen christelijke kerken aan en vernietigen Armeense begraafplaatsen terwijl ze lachen

  Armeniërs werden gedwongen hun huizen in Karvachar te ontvluchten en zich aan deze TERRORISTEN te onderwerpen

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Spanje

  Spaanse patriotten vechten terug!

  Restaurateurs, taxichauffeurs, hoteleigenaren, enz., Marcheren tegen de invasie van migranten op Grand Canarische Eilanden.

  Hun eiland wordt vernietigd en ze kunnen niet langer van het toerisme leven! Niemand wil zijn leven op het spel zetten en hierheen reizen!

  Like

 10. Bas zegt:

  Indonesië
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2129936354/leden-leger-de-heils-vermoord-in-indonesie?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Leden Leger de Heils vermoord in Indonesië

  JAKARTA – Op het Indonesische eiland Sulawesi zijn vier leden van het Leger des Heils om het leven gebracht. De politie vermoedt dat extremisten die sympathiseren met terreurgroep Islamitische Staat achter de moord zitten.

  Het Leger des Heils in Indonesië bevestigde dat ze lid waren van het evangelische kerkgenootschap

  Like

 11. Bas zegt:

  Religie vd wrede en tolerantie….

  Hari, een hindoeïstische man, vervloekt zichzelf omdat hij als niet-moslim is geboren in de islamitische staat Pakistan. Gewapende mannen sloegen hem, ontvoerden op 02-11-2020 zijn 22-jarige dochter. Niemand hielp. Ze keerde terug na dagen van voortdurende, zware groepsverkrachting. Ze kan nauwelijks bewegen.

  Like

 12. Bas zegt:

  De oorlog tegen christenen woedt voort …

  Islamitische terroristen vermoorden 4 Indonesische christenen (1 onthoofd, 1 verminkt), 1 kerk verbranden en 6 huizen platbranden.

  Media is STIL! Christelijke levens doen er niet toe voor de linkervleugel

  Bekijk de begrafenissen voor de slachtoffers en bid voor hen

  Like

 13. Bas zegt:

  Londen: demonstranten zingen “Freedom, Freedom, Freedom!”

  Kijk hoe de Britse politie tegenstanders arresteert – Stel je voor dat de geradicaliseerde politie zoveel agenten had inzet om de meer dan 19.000 Britse kinderen te beschermen die slachtoffer zijn geworden van grooming en verkrachting door zgn verrijkers.

  Like

 14. Bas zegt:

  Eindelijk bericht een nieuwsprogramma op tv over christelijke genocide

  80% van de religieuze gelovigen die over de hele wereld worden vervolgd, zijn christenen

  De wereld sluit een oogje dicht voor Christelijke vervolging vanwege politieke correctheid. PC maakt het de slechte mensen mogelijk

  Like

 15. Bas zegt:

  https://amp.heute.at/s/ueblich-in-unserer-kultur-teenies-filmen-hinrichtung-100114483?fbclid=IwAR3GRYQtYk4iAwaXxK2CS7C3RWplTMjZuZDUfBB2qYRaiQmlSuinQmeZ-X8&__twitter_impression=true

  “De gewoonte in onze cultuur” – executievideo’s door ‘vluchtelingen’

  Oostenrijk was nog steeds in rouw na de terroristische aanslag in Wenen, zes jongens gingen naar het park in Pottendorf om executies te filmen en online te zetten.

  De burgemeester van Pottendorf (district Baden) werd op 3 november, slechts een dag na de Weense Terreur, telefonisch geïnformeerd dat een knielende jongen werd “geëxecuteerd” en gefilmd in het Pottendorf Palace Park.

  De jongeren (14 tot 17 jaar, de oudste wordt straks 18) waren snel gevonden, de manager van het vluchtelingenhuis en een tolk namen het sextet onder hun hoede.
  De tieners zeiden dat het gewoon een leuke video was en dat dergelijke video’s volkomen normaal waren in hun cultuur.

  De morele preek was waarschijnlijk van weinig nut, de video en soortgelijke krijgsfragmenten van de vluchtelingen zijn nog steeds beschikbaar op “TikTok” en andere sociale mediakanalen.

  https://pbs.twimg.com/media/En2viKFVcAAyyxY?format=jpg&name=medium

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s