FOTOSHOPPER: SS-Obersturmbannführer M. Rutte

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTOSHOPPER: SS-Obersturmbannführer M. Rutte

 1. koplampkapot zegt:

  Rutte mag dan liegen tot zijn neus twee meter lang is, het lukt hem elke keer ook weer de verantwoordelijkheid voor blunders waar hij bij betrokken was volledig op anderen te laten rusten, hem met nazi kopstukken te vergelijken is volgens mij er naast.

  Like

 2. Htsk day zegt:

  https://hoezithetnuecht.nl/image_uploads/135094

  Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges.

  De verborgen macht achter de wereldpolitiek.
  Van Robin de Ruiter

  Superloges regeren de wereld. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missies, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ‘ultrageheime’ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

  Lees verder:
  https://hoezithetnuecht.nl/boeken/boek-hoge-politici-in-de-greep-van-ultrageheime-vrijmetselaarsloges

  Geliked door 3 people

 3. klaas zegt:

  Like

  • R Thomasson zegt:

   Is dat verdomme de man die beticht wordt voor antisemitisme en racisme? Hij heeft, verleden week, wat gezegd tijdens een besloten etentje van Forum. Een of andere lage verrader binnen de groep aanwezigen, heeft dit of dat gehoord. Misschien, heeft hij de boel (in opdracht) stiekem opgenomen. Men kan niet tot een andere conclusie komen, dat alles wat nu met FvD gebeurt, is een slinkse tactiek om een succesvolle partij (te succesvol!) om zeep te helpen. Zoals de titel die Alistair Maclean koos in 1961 voor zijn boek: “Fear is the Key”. En ze zijn bang! Verdomd bang! Toen Pim Fortuyn een politiek ster werd vlak voor de verkiezingen van 2002, MOEST HIJ DOOD. https://www.youtube.com/watch?v=vbcuyUVb-nY De moord op Pim Fortuyn heeft een averechtse effect gehad op de kiezers. De hele Paarse Bende werd aan de schandpaal genageld. Die kiezers hadden kennelijk geen zin meer in geouwehoer zoals die van Marcel van Dam, https://www.youtube.com/watch?v=tMxS_xSKujU. Nu worden ze nog steeds met hetzelfde probleem geconfronteerd en behoorlijk wat mensen zijn het geouwehoer van EU bobo Frans Timmermans en consorten helemaal zat. https://www.youtube.com/watch?v=ITrsFuQzGMA. Zij kiezen voor alternatief Forum of de PVV. Dat mag niet gebeuren, dus men kiest een andere tactiek om Forum kapot te maken.

   Like

  • klaas zegt:

   Like

 4. karton zegt:

  Hoe deze minkukel zich ook probeert te vermommen…….het is én blijft een gore jakhals !!!

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Ondersteund door een heel groot deel van het onderdanige klootjesvolk die alles geloven en er met open ogen in trappen in de smerige streken die nog staan gepland. Al die winkeliers die niet werkende smetlappen verplichten zouden totaal genegeerd moeten worden en moeten voelen als er straks niemand meer binnen wil komen en on line shoppen de dagelijkse korst wordt wie wil nog tegen al die gemaskerde zombies aankijken en zijn humeur laten verpesten. Ga lekker de natuur in en laat de boel de boel en laat u niet langer gek maken. Winkeliers, horeca hebben zelf volop hieraan meegewerkt in plaats van het begin af aan handen in elkaar te slaan door verzet te tonen. Dan niet jammeren dat het bedrijf waar u jaren voor heeft gewerkt kapot wordt gemaakt door de fascisten Rutte en De Jonge.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Nimmer door de SS streken dictatuur op laten leggen en er onderdoor gaan. Zelfs frisse lucht ontnemen is zo een smerige streek door niet werkende smetlappen te verplichten die op den duur alleen maar huidproblemen en schade voor de gezondheid opleveren. Maar dat zijn ook typisch SS streken die tegen de rechten van de menselijkheid in gaan maar door Rutte en De Jonge worden genegeerd. Advies mensen wees verstandig ga niet onder de twee fascisten Rutte en De Jonge door leef uw leven en haal vooral vrij adem https://ademvrijbijmij.nl/

  Geliked door 2 people

 7. Motorman zegt:

  Obersturmbannführer is wat hoog gegrepen. Rottenführer ( korporaal ) past beter bij zijn capaciteiten.

  Like

  • karton zegt:

   @ Motorman.
   Kiek uut !!
   Adolf H. is óóit ook begonnen als Rottenführer , korporaal.

   Like

   • Jan zegt:

    Rutte heeft geen benul hoe een geweer werkt, was nooit in het leger en weet niet en dan ook niets af van geschiedenis terwijl hij dit heeft gestudeerd (zegt hij). Volgens mij heeft iemand hem voor zijn doctoraal geholpen. Hij is even achterlijk als Ed van Tijn die politicologie studeerde (de sociaalwetenschappelijke discipline die zich bezighoudt met de studie van politiek) en sociologie.
    Van Van Thijn heb ik zijn boek ‘Blessuretijd’ gelezen, een bundel essays (100% te veel eer zo slecht) over wat zijn visie is op politieke gebeurtenissen. Het is tenenkrommend dwz zijn visie op gebeurtenissen zoals Utøya getuigd van achterlijkheid. Geen woord over de haat van Stoltenberg tegen Israël, over het jeugdkamp waar men jaar in jaar uit geïndoctrineerd werd om Joden en Israël te haten en terreur van Arabieren op te hemelen.
    Dezelfde stompzin in zijn essay over zijn bezoek aan Arafat voor wie hij enorme bewondering heeft en door wie hij zich compleet in de luren laat leggen. Het gesprek gaat over de haven die door Nederland wordt aangelegd bij Gaza (later door de Israëlische leger opgeblazen wegens smokkel van wapens, links NL ziedend (traditie)

    Van Thijn bespreekt van alles over de aanleg, de milieuaspecten, kosten, baten enz enz en dat in 30 minuten!!!! Van Thijn: “Arafat kent zijn dosssiers”. Kortom, Van Thijn is een gek, die geen enkele mensenkennis heeft wat later duidelijk naar voren komt als hij het over Israël heeft (een apartheidsstaat), Netanyahu haat, Lieberman haat, een racist noemt en Likoed een racistisch partij. De ingehouden haat druipt er van af. Van Thijn vindt het vreemd dat niemand naar politici van de EU luistert, dat Israël Judea en Samaria niet aan de Palestijnen schenkt in ruil voor ‘vrede’.

    Ik heb er weken over gedaan om dat boek (tweedehand voor een paar Euro’s) van 260 blz te lezen. Kreeg er hoofdpijn van, kreeg eczeem, oogflitsen vanwege de stuitende stompzin en idiotie.
    Een kroonkurk heeft meer diepgang dan deze bagger.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Een korporaal hadden ze al. Een zekere A.H.. Vandaar Obersturmbannfüher.

   Like

 8. hannah zegt:

  Obersturmbahnführer …….

  Like

  • droevige mof zegt:

   Een woordspeling, bijna alleen voor Duitsers.
   Maar ook de machinist (Bahnführer) deed “pas zijn plicht” toen hij met de veewagens in Westerbork vertrok.

   Like

 9. Yvonne zegt:

  we moeten het allemaal vertikken per 1 december zo n vieze lap voor je mond en neus te doen
  maar nee hoor ze doen wat die heren willen
  ik ben er fel op tegen maar € 95,00 dokken zie ik niet zitten, niemand dokt die boete voor mij
  en dit noemen ze een democratisch land, amehoela

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Yvonne die 95 euro is een verloren strijd de massa draagt smetlappen gelijk aan smerige snotlappen dus valt er niet veel te halen er zal wellicht snel een nieuwe ondemocratische maatregel tegen alle grondrechten in want die worden door het staatsregime der Banenrepubliek voormalig democratisch Nederland volkomen genegeerd om meer geld op te strijken. De smerige streken van de Haagse satans zijn nog lang niet allemaal uit de kast die staan in de wacht voor volgend jaar.

   Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Het klinkt hard maar ik heb liever met een oorlog zodat duidelijk is wie de vijand is en wat het daadwerkelijke doel is dan te maken te hebben met dit smerig politiek schaakspel van pure onderdrukking en gedragsverandering en waar de Staat de grootste vijand is van het volk. Het voordeel van een echte oorlog is dat dit elitair tuig met haar SS streken zelf opgesloten in bunkers ondergedoken moeten blijven omdat zij heel goed weten dat naar buiten treden zeer fataal voor ze kan aflopen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Uit het boek ‘HITLERS. TAFELGESPREKKEN’, Het ECHTE ‘Dagboek’ van Adolf Hitler, auteur Dr. Henry. Picker, Uitg LOEB, uitgevers, Amsterdam 1983, Isbn 90.6213.494.7 ,
   pagina 455 : ‘ in Nederland liggen de zaken. goddank eenvoudiger, want met Prins von Lippe- Biesterfeld hebben we een volstrekt imbeciele stoethaspel op de troon. Toen hij me vlak voor zijn huwelijk een afscheidsbezoek bracht, boog en kronkelde hij als een gigolo. Een paar dagen later verklaarde hij in de Nederlandse pers,dat hij zich diep in zijn hart altijd al een Nederlander had gevoeld!
   ‘Wijlen de prins- gemaal van koningin Wilhelmina was ook zo’n typische Koninklijke halvegare. Hij had notabene het lef me kort na onze machtsovername te benaderen voor een lening van zevenenhalf ( 7,5 ) miljoen gulden., in ruil voor zijn verzekering dat hij alles zou doen wat in zijn macht lag om de Duitse invloed. in. Nederland. te. vergroten,”. …>>>>>>>… Fleckie : werd er niet het HORST- WESSELLIED gespeeld op de verlovings- dag van Juliana met de. DUITSER prins Bernhard, zur Lippe-Biesterfeld ? ( de ‘ kleine Duitse ‘VORSTENHUIZEN’ noemden hun zonen. PRINZ, omdat erbij hertogdom, of graafschap. geen. ‘verkleinwoord’ bestond. ..)…..<~<~<~<~<~<~<
   <~<~<~<~<~<~<

   Like

 11. Gienekehado St. zegt:

  ‘Voordeur burgemeester Woensdrecht opgeblazen door vuurwerkbom’.
  1 van de vele ZEGENINGEN waarmee je als BM van VERRIJKTE STEDEN te maken krijgt!! Van mij gooien ze zo’n DING bij 1 van de 140 of zo LAFFE WEGKIJKERS van de 2e Kamer of een andere MISADADIGE VERRIJKKENDE MINKUKEL in de bus!! We kunnen de namen wel dromen!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/voordeur-burgemeester-woensdrecht-opgeblazen-door-vuurwerkbom/ar-BB1bsJoo?ocid=mailsignout

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s