VIDEO RT: Protest in Parijs tegen geplande veiligheidswet van de regering-Macron

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO RT: Protest in Parijs tegen geplande veiligheidswet van de regering-Macron

 1. Julia zegt:

  Kijk eens onderdanige schaapjes zo kan het ook want wie voor een volk dat voor tirannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht. Bedenk wel heel goed waar u met uw onderdanigheid aan mee werkt ook u zal lijf en goed verliezen zolang verzet voor de massa een vreemd woord is. De tirannen Rutte en De Jonge hebben al een aardig doel bereikt(en nog heel veel ondemocratische maatregelen in de planning staan voor volgend jaar) door de massale onderdanige opvolging van niet werkende muilkorven die alleen maar schadelijke gevolgen voor u zelf hebben daar bovenop krijgt u als cadeau nog een (verplicht) gif vaccin anders als u dit weigert kunt u nergens meer aan deelnemen, uitgaan is er niet meer bij en vliegreizen uitsluitend toegestaan als u in het bezit bent van de NAZI green card. Kortom door het dragen van de niet werkende muilkorf geeft u aan het geheel eens te zijn met deze NAZI terreur o.a. het nog meer ontnemen van vrijheden, massaal baanverlies, faillissementen en als klap op de vuurpijl zeer afgeschaalde onverantwoorde reguliere zorg.

  Geliked door 4 people

  • M. Welting zegt:

   Heb je de aangenomen motie van Wilders niet gezien, waarin praktisch de hele 2e kamer in is meegegaan, behalve natuurlijk de VVD en D66, die zijn uiteraard tegen het niet verplichten van het vaccin, want zij willen de halve bevolking van de wereld vaccineren met alle gevolgen van dien. Nergens in het nieuws hoor je dat deze motie is aangenomen.
   Heel goed dat dit niet doorgaat, want het is puur vergif.

   Like

 2. Bas zegt:

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die protesten doen me daar in Parijs bijna denken aan 1789, toen de Fransen de beruchte Bastille, een staatsgevangenis, aanvielen waardoor de Franse Revolutie uitbrak! Deze revolutie zou hierna aan vele tienduizenden mensen het leven kosten door middel van gruwelijke moordpartijen en executies waar zelfs IS de revolutionairen nog om hadden bewonderd!
   Fransen zijn een erg stug volk en meer geneigd om tegen hun heersers in opstand te komen dan wij Nederlanders (niettemin stemden zowel de Fransen als de Nederlanders in 2005 tegen de Europese Grondwet) en daarom is het ook totaal onmogelijk om een Europese eenheid te vormen!
   Emmanuel Macron is trouwens ook rijkelijk te laat begonnen met het bestrijden van de moslimextremisten omdat hij die zelf ook jarenlang gastvrij heeft binnengelaten, gelijk aan een stel gedresseerde wormen (gekweekt door Willie Wortel) uit een strip van Donald Duck die daarmee baarzen in een meer wilde gaan vangen! Toen gingen die wormen al de baarzen uit het meer wegvangen waardoor Donald Duck en de vissers al die wormen noodgedwongen moesten gaan bestrijden!

   Like

  • Bas zegt:

   Dat zijn dan die #marchesdeslibertes in #Frankrijk? Liberté om alles in brand te steken, te plunderen en te vernielen dan? Lijkt op georkestreerd terrorisme waar vele goedgelovigen helaas intrappen. Maar wat is dan de positie van de media hierin, kan je je afvragen …

   Gisteren in #Parijs… Auto kapotslaan enkel en alleen omdat het een dure Mercedes is. #Communisme is een afgunst-ideologie waarbij gelijkheid altijd een nivellering naar beneden betekent tot wanneer iedereen niks meer heeft…

   Terwijl de zon ondergaat in Parijs, is de skyline gevuld met zwarte rook terwijl de gewelddadige antifa-demonstranten de stad opnieuw teisteren.

   Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen in Londen

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ja de pleuris begint los te breken madrid , denemarken, duitsland en straks Amerika mij benieuwen hoe lang ze dit nog kunnen volhouden, uitspraken in Oostenrijk en Portugal m.b.t. covidmaatregelen scheppen binnen de EU een precedent, waardoor wij ons ook door dat gaatje kunnen wringen Wie O wie???

   Like

 4. Bas zegt:

  Demonstranten in Parijs, Frankrijk, gaan de straat op om zich te verzetten tegen een nieuwe wet die het delen van politieafbeeldingen verbiedt – dagen nadat er beelden opdoken van agenten die een zwarte man sloegen en mishandelden

  Like

 5. Bas zegt:

  Londen

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Vandaag was er ook een Pools-Duitse anti-corona demonstratie in de grensstad Frankfurt/Oder. Zeer bijzonder dat de Polen iets samen met de Duitsers doen. De nood verbindt, een goed teken in slechte tijden. En een schop onder de kont voor de Duitse regering.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Straatsburg

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Vandaag is ook een gebouw van de Banque de France in vlammen opgegaan. En ook een krantenkiosk. De Fransen houden van symbolen.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Alle banken in de hens ja geld is toch voornamelijk digitaal ze moeten bepaalde lieden met huis en al in de fik steken, die ouwe globalistische mummies.

  Like

 10. Boike zegt:

  Ik krijg zo’n beetje het gevoel, dat de Fransen genoeg beginnen te krijgen van het gedonder.

  Like

 11. Julia zegt:

  En wat deden die onderdanige lam geslagen schapen hier zij lieten zonder verzet die smerige ondemocratische spoedwet door hun strot duwen waarmee ze een vrijbrief hebben gegeven aan de nukken van satanist De Jonge en Rutte. Maar ja dit lamlendig volk laat alles van zich afpakken als een stel gemuilkorfde onnadenkende angstige schaapjes die heilig geloven dat alles weer goed komt. Nou daar komen ze allemaal de komende jaren achter het zal een hele bittere pil worden. Sterker nog de meerderheid gaat straks weer volgzaam het stemhokje in om op de grootste leugenaar en duivel Rutte te stemmen want hij doet het zo goed. We kunnen eerder een derde wereldoorlog verwachten als dat überhaupt alles weer naar het zogenoemde oude normaal terug keert het oude normaal gaat de geschiedenisboeken in.

  Like

 12. Julia zegt:

  Het is toch echt wel duidelijk voor wie de linkse media hier werkt alsmede de propaganda staatszenders NPO, RTL en noem de rest van de linkse ziekelijke bull shit maar op. Ziet u de beelden of publicaties van al die demonstraties die om ons heen plaatsvinden nee hooguit een kleine flits want in Nederland gaan alleen boekjes de bibliotheek uit en wordt het volk van daadwerkelijk nieuws absoluut niet op de hoogte gesteld. Nou wat mij betreft kunnen beter die algehele linkse bull shit kranten de winkel uit of de open haard er mee aansteken uit dan een onschuldig kinderboekje uit de bibliotheek.

  Like

 13. Julia zegt:

  Angstige onderdanige schaapjes zouden eens thuis goed moeten lezen wat het daadwerkelijke plan is en waar zodat zij gaan beseffen waar zij vrijwillig aan mee werken en hun kinderen slachtoffer laten worden van het smerige plan volgens de agenda 21/30 NWO https://www.xandernieuws.net/uncategorized/visie-world-economic-forum-voor-de-wereld-na-covid-een-afschuwelijke-toekomst/ Helaas werkt een niet werkende muilkorf niet tegen hetgeen wat ons werkelijk te wachten staat. Denk door vandaar dat deze zogenoemde pandemie wereldwijd is en zo de plannen die staan beschreven binnenkort werkelijkheid zijn.

  Like

 14. Bob zegt:

  De mensen die in Nederland wonen
  doen mee met de grote groep.
  Zij verbergen zich achter de meelopers
  en robots.

  Like

 15. Jan zegt:

  Ook Toronto heeft schoon genoeg van de coronahysterie en leugens

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s