Zweden moet extra gevangenissen bijbouwen vanwege de enorme immigrantencriminaliteit

(Door: “DissidentNL”)

Dat de Zweedse gevangenissen nu volledig overvol zijn met criminelen, iets waarover Fria Tider eerder schreef, is te wijten aan de “immigrantencriminaliteit” die de regering geïmporteerd heeft. Dat beweren de Zweden Democraten in de Riksdag.

De regering bouwt nu, o.l.v. minister van Justitie Morgan Johansson, verschillende gigantische gevangenissen, die gevuld zullen worden met gevangenen. Maar ze zijn pas over een paar jaar klaar. De Zweedse instellingen zijn nu zo overvol met criminelen dat de Zweedse gevangenis- en reclasseringsdienst noodbarakken moet bouwen om alle criminelen te huisvesten.

Dat er zoveel criminelen in het land zijn, komt volgens de Zweden Democraten door immigratie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zweden moet extra gevangenissen bijbouwen vanwege de enorme immigrantencriminaliteit

 1. vangie1206j zegt:

  Hartstikke gek zijn die Zweden.
  Dat gajes openbaar executeren want dat doen die ratten ook.
  Maak daar gelijk een grote happening van onder het genot van een broodje shawarma met een pul bier.
  Onder luid gejoel hang him high.

  Geliked door 2 people

  • Chris Dirick zegt:

   Wat als we nu de moslims een zouden dreigen met voor hun de shariastraffen uit te voeren voor misdaden die ze tegen westerlingen begaan? Misdaden als diefstal, brandstichting, moord, verkrachting. Volgens de sharia kan je die barbarij afkopen maar ik denk niet dat veel westerlingen geinteresseerd zijn in een kudde geiten of kamelen. zelfs geld zal in veel gevallen geen indruk maken. Resteert dan nog oog om oog, tand om tand. De humaanste manier om dat uit te voeren zou de guillotine zijn. Permanent opgesteld in hun enclaves.
   Daar kunnen ze toch niet tegen zijn? Zo krijgen ze exact waar ze al tientallen jaren om roepen!

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Het overgrote deel van de delinquenten komt er na een verblijf wel slimmer en zeker meer bijdehand uit, ook de netwerken zijn professioneler, internationaler, en de nieuwe doelstellingen ambitieuzer, daar horen we binnenkort niets meer van……….onder het groene tapijt gehouden.
  De strijd die er gestreden word is als een oorlog reeds verloren…….de regeringen zijn twintig jaren geleden al gecapituleerd…gezwicht voor de islamietjes.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry Willemse zegt:

  Zij kunnen beter nog meer wegkijken. Dat doet men in Nederland ook en zie de gevangenissen staan bijna leeg want het gajes komt overal mee weg, behalve als u autochtoon bent, dat dan weer wel.

  Geliked door 1 persoon

 4. dutchess43 zegt:

  Inderdaad door immigratie, maar ook door de absurde empathie met het immigratie gajes.

  Like

 5. Julia zegt:

  Die Zweden zijn knettergek en vinden de vele verkrachtingen binnen hun land normaal. Zelfs zo een ziekelijk Zweedse dictator vervult een zeer belangrijke rol maar ondertussen Europa naar de algehele afgrond leidt. Ylva Julia Margareta Johansson is een Zweeds politica namens de Socialdemokraterna. Sinds 1 december 2019 is ze Eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken in de commissie-Von der Leyen. https://www.trouw.nl/nieuws/ylva-johansson-de-nieuwe-migratiecommissaris-eist-solidariteit-in-europa~b885164a/ Hoe gevaarlijk dan nog overleg met onze falende Rutte en Ankie Broekers-Knol betekent voor ons land niet veel goeds https://www.telegraaf.nl/nieuws/228365233/alarm-om-volle-azc-s-gecreeerde-crisis-is-niet-uit-te-leggen-aan-de-burger Heeft u ook door voor wie er snel massale nieuwbouw uit de grond gestampt moet worden in ieder geval niet voor onze jaren wachtende woningzoekers.

  Like

 6. Bob zegt:

  De Zweden hebben hun regeringen gekozen.
  De keuze die zij maakten veroorzaakt het
  probleem.
  Zweden was in WOII een grote vriend van
  Duitsland en van Merkel.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Zweden was tijdens WO II zogezegd “neutraal” terwijl zij in werkelijkheid tonnen ijzererts aan de nazi’s hebben geleverd, geroofd goud van vermoorde joden in hun bankkluizen hielden en er zelfs honderden Zweden in de Waffen-SS hebben gediend!
   Eigenlijk doet dat opsluiten van dat gore islamtuig, dat daar zoveel problemen veroorzaakt, me denken aan een bezoek dat ik recent geleden nog heb gebracht aan de Gaia Zoo in Kerkrade.
   Het schijnt dat ze daar ook een aantel exotische dieren gevangen houden die hier echter ook al jarenlang zijn ingevoerd zoals wasberen, stinkdieren, halsbandparkieten, monniksparkieten, roodbuikschildpadden etc. want die dieren leken haast net zo schattig en zielig als die immigranten! Veel van deze dieren bleken in werkelijkheid een ware plaag te zijn in huis waarna velen daar uit werden gezet of losgelaten in de natuur waar ze thans grote concurrenten of vijanden zijn geworden van inheemse dieren!
   Helaas zijn die immigranten in Zweden VEEL schadelijker en gevaarlijker en wat mij betreft worden ze daar in gevangenschap allemaal doodziek, het ondankbare en criminele tuig!

   Like

 7. koosv8 zegt:

  Toch een beetje VIRUS voor de Zweden.
  MAAR HET BLIJFT EEN GORE BRUTALITEIT DAT IN HEELVEEL WESTERSE LANDEN DE GEKOZENEN TOTAAL NIET LUISTEREN WAT DE VOLKEN WILLEN!!!!

  Like

 8. Dr. Heinz zegt:

  Wanneer men zo door gaat, word héél Zweden volgebouwd met gevangenissen!!
  Die geschifte klootzakken die hier voor verantwoordelijk voor zijn moeten worden opgepakt, berecht en veroordeeld worden voor gevangenisstraffen van 30 jaar!!
  Dan alles wat daar niet hoort, retour eigen land!!
  Zeker de moslims!!!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ja, als de gevangenissen in Barbarije leeg lopen wordt het ergens anders wel wat drukker, evacueren dus, onderbrengen m.a.w.
  Handig, de kosten op anderen afwentelen.

  Like

 10. Harry zegt:

  Dure liefhebberij , gevangenissen bijbouwen .
  Er gaat al zóveel geld naar de uitkeringen van allerhande klootzakken en crimineel tuig , dat er weinig geldelijke speelruimte zal overblijven .
  Wat is er al niet naar de bliksem gegaan in Zweden ?
  Volvo en Saab , om er maar twee te noemen , bij voorbeeld .
  Je kunt die moslims natuurlijk ook vertellen dat het zó niet verder kan en ze beterschap laten beloven .
  Volgens het linkse debielen clubje werkt dat óók .
  Toch maar vast beginnen met die bouw .
  Desnoods op de pof , naar “goed” links gebruik .

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Ik zal even Cruyff citeren;” Ieder voordeel heb zijn nadeel en omgekeerd’ want als je ze massaal de gevangenis in doet (het land uitschoppen zou nog beter zijn)….. extra gevangenissen is een goede 2e keus … dan hoef je ze ook geen woningen te geven en kan eindelijk het Nederlandse volk ook voor een woning in aanmerking komen i.p.v. er 10 jaar op te moeten wachten. Daar zou een collectieve rechtzaak over gevoerd moeten worden, het is verdomme discriminatie.
  Iedere week belandt er een nederlander op straat, niet wegens frank of drugs zoals vroeger grotendeels het geval was maar simpelweg Pa of Ma dood of echtscheiding en dan heb je jaren netjes gewerkt en belasting betaald en een gelukszoeker die nog geen spat gedaan heeft die krijgt na 3,.5. maanden een huis. Op Parken worden Nederlanders uit hun huizen gezet vanwege permanent wonen of er komen andere huizen, mensen die er al jaren wonen en je mag 3x raden wat de gemeenten daarvoor in de plaats gaan zetten.

  Like

 12. Jan zegt:

  Gevangenis te noorden van Kiruna bouwen en zonder verwarming, dan is het probleem in 1 seizoen opgelost, waarna de volgende zending kan arriveren

  Like

 13. Eppo zegt:

  Ze hebben daar net als hier , de tyfuszooi Zelf binnen gehaald en de rest van de StaatSmongolen stemt nog steeds op de Zelfde Clubs die Ze Zelf met nog meer tyfuszooi opscheept en opzadelt .
  Daaag hoor veel succes met de tyfuszooi dan ook maar .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s