Onze samenleving wordt ernstig bedreigd door het beestachtige moslimextremisme en de communistische multicultuur

(Door: “Balkanske priče”)

Linkse corrupte media beschrijven rechtse partijen altijd het allerergst: rechtse extremisten, fascisten en racisten. Zulke mensen en partijen bestaan wel, maar ze zijn meestal links. In 2014 verzamelden zich in het Duitse Dresden meer dan 40.000 moedige, patriottische Pegida-Europeanen tegen de islamisering van het Avondland. Zij vinden dat de islam niet thuishoort in Europa. Deze mensen kwam om hun ontevredenheid te uiten over hun communistische overheid, die al jarenlang de grens wijd open laat en miljoenen mensen – waarvan 90% moslims – het land binnenlaat. Het is wel bekend dat islamitische cultuur nog nooit in de geschiedenis ergens is geïntegreerd in andere samenlevingen. Dus deze mensen waren bang dat hun cultuur, hun vrijheid en hun leven zouden worden vernietigd door de verschrikkelijke ideologie. De geïmporteerde mensen veroorzaakten ook veel problemen: geen integratie, gewelddadige incidenten, criminaliteit en terroristische aanslagen. Het ideale leven van de Duitsers werd ineens een hel. Daarom gingen ze de straat op en, dames en heren, dat heeft niets te maken met racisme, nazisme en rechts-extremisme. Walgelijk om Pegida als extreemrechts te bestempelen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Onze samenleving wordt ernstig bedreigd door het beestachtige moslimextremisme en de communistische multicultuur

 1. Bas zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   Eindelijk bericht een nieuwsprogramma op tv over christelijke genocide

   80% van de religieuze gelovigen die over de hele wereld worden vervolgd, zijn christenen

   De wereld sluit een oogje dicht voor Christelijke vervolging vanwege politieke correctheid. PC maakt het slechte mensen mogelijk

   Like

 2. Bas zegt:

  Afpersing
  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/29/shakedown-boris-govt-pay-france-28m-to-start-stopping-more-boat-migrants/

  Shakedown: Boris Govt moet Frankrijk £ 28 miljoen betalen om meer bootmigranten te stoppen

  Minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel heeft aangekondigd dat de Britse belastingbetalers
  £ 28 miljoen aan Frankrijk zullen overhandigen om hen ertoe te brengen te voorkomen dat zoveel illegalen met kleine boten over het Engelse Kanaal stromen.

  Patel, wiens Home Office het overheidsdepartement is met brede verantwoordelijkheid voor grenscontrole, immigratie, politie en nationale veiligheid, kondigde de ondertekening van de nieuwe deal aan alsof het een triomf was, met trots dat het de Fransen zal betalen om ‘het aantal van de politie op het strand ”, investeren in“ geavanceerde ”surveillancetechnologie, de veiligheid in hun havens verbeteren en, misschien wel het meest controversieel, de accommodatie van migranten aan de Franse kant van het Kanaal upgraden.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/faith/2020/11/29/100-arrested-in-egypt-after-muslim-mob-attacks-coptic-christians-over-insulting-facebook-post/

  100 gearresteerd in Egypte nadat moslimmaffia Koptische christenen aanvielen wegens ‘beledigen’ op Facebook

  Een menigte moslimdorpsbewoners in Egypte viel een kerk aan en viel Koptische christenen aan als vergelding voor een Facebook-bericht dat werd gepubliceerd door een jonge Koptische man, die moslim-inwoners beschouwden als beledigend voor de profeet Mohammed.

  De Egyptische autoriteiten hebben eind vorige week een aantal arrestaties verricht in het dorp al Barsha, gelegen in het Minya-gouvernement, nadat de menigte stenen en molotovcocktails naar de huizen van Kopten begon te gooien, terwijl anderen de Abu Siffin-kerk bestormden tijdens een kerkdienst. Dat meldde de Middle East Monitor vrijdag.

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/africa/2020/11/29/islamists-massacre-scores-rice-farmers-cold-blood-northeast-nigeria/

  Islamisten vermoorden tientallen rijstboeren in koelen bloede in Noordoost-Nigeria

  Volgens lokale rapporten hebben militanten van de islamitische terreurgroep Boko Haram zaterdag de keel doorgesneden van minstens 70 boeren in de staat Borno, in het noordoosten van Nigeria.

  Ooggetuigen van de aanval zeiden dat de boeren “werden opgepakt en standrechtelijk afgeslacht door de gewapende opstandelingen”, net zoals inwoners van de staat voor het eerst in 13 jaar stemden om gemeenteraadsfunctionarissen te kiezen.

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/28/eu-tells-italy-pay-migrant-dependents-living-outside-eu/

  De EU eist dat Italië betaalt voor migrantenafhankelijke personen die buiten de EU wonen

  Het Europese Hof van Justitie (EHvJ) heeft bepaald dat Italië moet betalen voor de personen ten laste van migranten, zelfs als ze niet in de Europese Unie wonen.

  EU-rechters verklaarden dat de Italiaanse wetgeving die Italianen toestaat uitkeringen te claimen voor personen ten laste die in het buitenland wonen, maar die niet-EU-migranten verbiedt dit te doen, in strijd was met de EU-wetgeving. De rechtbank oordeelde daarom dat niet-EU-burgers met een verblijfsvergunning of langdurig ingezetene recht hebben op uitkeringen voor hun families die buiten het blok wonen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Onvoorstelbaar wat dat paard van Troje ongekozen gebroed ieder keer weer verzint met Ursa gaat over lijken aan kop. Overigens mijn complimenten …zeer… zeer goed verwoordt stuk over deze ellendige materie en beschrijving van ons dagelijks leven.

   Dat de linkse en steeds minder stiekeme links/fascistische globalisten met de islamterroristen nauw samenwerken, blijkt wel uit de praktijk… waarom immers mag de subsidiëring van onze politieke prostituees aan aperte terroristische moslim organisaties, niet verder onderzocht worden???

   En waarom wordt onder het mom van een relatief onschuldig virus steeds meer en meer de samenleving gevangen gezet z.a. (en wat nu volgt is sarcasme)…in een echte fascistische staat “betaamt”???

   We hebben in de loop van de geschiedenis veel ergere echte pandemieën gehad maar nooit eerder hadden we een duivelse kongsi tussen Maffia Big Pharma meets Maffia Politics meets Maffia Media, ook handig duivels feit dat ze allemaal in dezelfde handen zijn, zoiets als “Alle wegen leiden naar Rome, terwijl het volk allerwegen lijdt “.

   In een normale wereld met een normaal politiek bestel, uitgaande van een normale evenwichtswerking van de scheiding der machten, en oppositionele krachten, zou dit zich min of meer vanzelf rechttrekken.

   Maar wat als de tegenkrachten zich in een too big too fall scenario opgewerkt hebben d.m.v…. you know how… and you know who… to do you know what!!

   Dan is het tijd voor strijd… als je ten onder moet gaan laat het dan alive and kicking zijn.

   Hoor en onthou dit goed; Wacht niet op redders weet dat niemand ooit een ander zal helpen als diegene niet eens een poging doet/waagt zichzelf te helpen!!!

   Like

 6. Bas zegt:

  Aan alle ondernemers die uw vrijetijdsactiviteiten hebben gesloten …

  De PSOE en het Rode Kruis groeten u

  De verpeste Spanjaarden, die ons alles verbieden, behalve dan de illegale immigranten op de Canarische Eilanden, vanuit een viersterrenhotel, met geld en … FEESTEN !!!

  Hoezo corona?

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Extreem links draait altijd alles om,alles waar hun zich schuldig aan maken geven ze rechts de schuld van.Er bestaat ook geen extreem rechts,geen bewijzen geen voorbeelden.Een van hun grote nazi (socialist) helden minister van propaganda joseph goebels,als je een leugen lang genoeg blijft herhalen dan gaan mensen er vanzelf in geloven.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Christelijke vervolging woedt voort

  Palestijnse ‘Vluchteling’ onthoofdt het hoofd en snijdt de handen af ​​van een historisch Mariabeeld in Italië

  De politie start een terrorismeonderzoek naar de jihadi die door België de “vluchtelingenstatus” heeft gekregen – DEPORT!

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Dat zien onze vijandvertegenwoordigers die zich voordoen als volksvertegenwoordigers hier ook graag gebeuren daarom blijft de grens open en blijft men zoveel mogelijk haat ons land binnen trekken.
   Gesteund door de complete media om alles recht te lullen of hun zwijnerij recht te lullen of te verzwijgen.
   Met een wet die heult met de vijand en het volk helpt verneuken omdat ze graag hun eigen familie ook uitgeroeid zien worden die laffe hersenloze bende.

   Like

 9. Bas zegt:

  De oorlog tegen christenen woedt door…

  Islamitische terroristen vermoorden 4 Indonesische christenen (1 onthoofd, 1 verminkt), 1 kerk verbranden en 6 huizen platbranden.

  Media is STIL! Christelijke levens doen er niet toe voor de linkervleugel

  Bekijk de begrafenissen voor de slachtoffers en bid voor hen

  Like

  • LUCIA zegt:

   De christenen moeten de bijbel beter lezen, er staat niet alleen in dat je na een klap op de linker wang, de rechter moet toekeren… er staat ook in een oog voor een oog, een tand voor een tand.
   Haal al je kinderen weg uit brave sporten en vrije tijdsbestedingen, als piano spelen en ballet en voetbal… ga naar chinese martial arts grootmeesters, huur ze in en drill die kinderen( en volwassenen onder de 60 ook)..
   Tijd voor strijdbaar christendom, wees geen slachtoffer… sla terug en maak de daders onschadelijk… hoeft geen moord te zijn… want gij zult niet doden… maar vanuit een rolstoel zijn ze een stuk minder gevaarlijk!!

   Like

   • M. zegt:

    Precies als iemand aan mijn kinderen komt worden ze vakkundig gesloopt en zal ik net zoveel medelijden aan de dag leggen als zij voor mijn kinderen hadden.
    Weinig dus.
    Als iemand mij naar mijn leven staat ben ik hem een stap voor al draagt hij tien uniformen en ik mag mijzelf verdedigen tegen iemand die mij aanvalt.

    Like

 10. Bas zegt:

  Londen: demonstranten zingen “Freedom, Freedom, Freedom!”

  Kijk hoe de Britse politie tegenstanders arresteert
  – Stel je voor dat de geradicaliseerde politie ook zoveel agenten inzet om de meer dan 19.000 Britse kinderen te beschermen die slachtoffer zijn geworden van grooming gangs en verkracht zijn door verrijkers-.

  Geliked door 2 people

 11. Eppo zegt:

  Gouda is al gevallen ,een groot Murken Ghetto door die van de PvdA en VVD er van deze StaD gemaakt .
  De dito geimporteerde ellende is natuurlijk voor een ander ( Je Zelf) want dan ziet je geen 1 Politie of Dienst of Hippie die Ze hier hebben heen en binnen gehaald.

  Like

  • Gienekehado St. zegt:

   Roosendaal is ook op weg! Eigenlijk staan alle grotere plaatsen, steden, op OMVALLEN! Werd gisteren ook weer duidelijk in Nieuwsuur. Alle grotere steden, plaatsen, hebben probleemwijken. Natuurlijk mag het BEESTje weer niet bij de naam genoemd worden! 100en M I L A R D E N zijn er nodig om de hele TENT niet te laten ontploffen! 45 jaar terug werd er al gewaarschuwd!

   Like

 12. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2129936354/leden-leger-des-heils-vermoord-in-indonesie?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Leden Leger des Heils vermoord in Indonesië

  JAKARTA – Op het Indonesische eiland Sulawesi zijn vier leden van het Leger des Heils om het leven gebracht. De politie vermoedt dat extremisten die sympathiseren met terreurgroep Islamitische Staat achter de moord zitten.

  De doden zijn vrijdag gevonden bij hun afgebrande huizen in het dorp Lemban Tongoa in het noorden van het eiland, zei een politiewoordvoerder zaterdag. Twee waren onherkenbaar verbrand en een van de lichamen was onthoofd. Het Leger des Heils in Indonesië bevestigde dat ze lid waren van het evangelische kerkgenootschap

  Like

 13. Bas zegt:

  Verrijking?
  De Afrikaanse culturele bemiddelaar, een zekere Lamin Ceesay, dreigt: “Salvini en zijn volk spuug ik in je gezicht, fascisten en racisten van stront. Ik ben de volgende zwarte man die regeert (met een pistool in mijn hand).”

  Zijn vriendjes:
  https://pbs.twimg.com/media/EnlaYqhXEAAmnJj?format=jpg&name=medium

  Like

 14. Bas zegt:

  On the Spanish twitter, the left – the party of the tolerance – is calling to burn “priests” #FuegoAlClero
  Just replace “priest” with a member of another religion so you can see where the left is standing today.
  Time to delegalize the left?

  https://pbs.twimg.com/media/En_5va-W8AM2a69?format=png&name=small

  Op de Spaanse twitter roept links – de partij van de tolerantie – op om “priesters” te verbranden #FuegoAlClero
  Vervang gewoon “priester” door een lid van een andere religie, zodat u kunt zien waar links vandaag staat.
  Tijd om links te delegaliseren?

  https://cruxnow.com/church-in-europe/2020/11/firestorm-on-twitter-in-spain-after-trending-topic-calls-for-burning-priests/amp/?__twitter_impression=true

  Like

 15. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/VizierOpLinks

  Alle marxisten verzamelen! KOZP is nog niet klaar met demonstreren. Op 6 december is er een soortgelijke mars als in 2019, waar o.a. Mila van den Bosch opriep tot geweld tegen
  @thierrybaudet
  . Volgende week zondag om 13.00u richten we het Vizier op Den Haag.

  https://pbs.twimg.com/media/EoA0_DyXIAAzOP9?format=png&name=900×900

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  Communisme en Islam zijn als water en vuur. Twee kapiteins op een schip werkt niet. De reputatie van Moslims kennende gaat het communisme de kop kosten. Bas is weer goed op dreef, 12 van de 15 berichten alhier zijn van hem. Misschien kan ik een vaste bezoeker van hem worden mocht hij een eigen blog beginnen. Ik hoor het wel.

  Like

 17. Bas zegt:

  Waarschuwing van een mozzlim

  Like

 18. Knalkopje1 zegt:

  Een voetballer in het door PC verpeste Engeland wordt van racisme beschuldigd en kan waarschijnlijk een schorsing van een aantal wedstrijden tegemoet zien. Zie https://www.msn.com/nl-nl/sport/voetbal/onderzoek-naar-mogelijk-racistische-woorden-cavani/ar-BB1bu0f3?ocid=msedgntp
  En wil je zien hoe fascistisch die Coronaregels feitelijk zijn? Zie het volgende verhaal uit Italië, Tegelijk diep ontroerend maar ook om misselijk van te worden:
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/man-81-brengt-serenade-aan-stervende-vrouw-onder-raam-ziekenhuis/ar-BB1bsEpi?ocid=msedgntp

  Like

 19. Bas zegt:

  Deze Marokkaanse intellectueel in Nederland schreef een boek waarin hij vertelt over Marokkaanse uitkeringsfraude, Europese politieke corruptie, de islam en mohammedcartoons. Maar vooral: er bestaat geen gematigde islam. Geweldig gesprek.

  https://t.co/QVKzO0zn6s?amp=1

  Like

 20. Bas zegt:

  De centrale bank van Frankrijk staat vanavond in brand, aangevallen door antifa.

  Het protest tegen #LoiSecuriteGlobale is ontaard.

  Like

 21. Bas zegt:

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Paus Franciscus vindt het onze Christenplicht om die zielige moslims liefderijk op te vangen en ze alles te geven wat ze eisen. De religie van de vrede in actie in Portugal, cultuurverrijking op zijn best.

   Like

 22. Bas zegt:

  Achter de migrantenstroom die de afgelopen maanden de #CanarischeEilanden bereikte, zit een netwerk van mensensmokkelaars die per vervoerde persoon zo’n €1.000 – €2.000 verdienen.

  Volgens de politie is zo’n 70% van de migranten afkomstig uit #Marokko.

  Like

 23. Bas zegt:

  Verrijking…?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s