Generaal Michael Flynn: “Er is nog steeds een putsch tegen de president aan de gang”

Donald Trump en Michael Flynn.

(Door: Nancy McDonnell – Vertaling: E.J. Bron)

Flynn ziet licht aan het einde van de tunnel: “Er is al een nauwelijks merkbare verandering van de dynamiek voor de president”… Trump zou in januari volgend jaar ingewijd worden. “Als we dat niet voor elkaar krijgen, dan is het gedaan met dit land”, aldus Flynn.

Flynn, die tijdens de Obama-regering ook als directeur van de Defense Intelligence Agency en daarna als Trump´s eerste nationale veiligheidsadviseur diende, waarschuwde de Amerikanen op 28 november dat er op dit moment sprake zou zijn van een “aanval” op hun manier van leven, die al sinds het begin van Trump´s presidentschap zou duren.

“Ze hebben de inzet verhoogd”, zei Flynn tegenover “WVW-TV”en doelde daarmee op bepaalde personen uit het Democratische kamp. Deze zouden “slechts in naam” nog Democraten zijn, want in werkelijkheid zouden ze al “heel ver naar links” zijn opgeschoven.

“Toen ze in 2016 verloren, werd er volgens mij een beslissing genomen: ´We zullen niet toestaan dat zoiets nog een keer gebeurt´”, zei Flynn over de leiding van de Democratische Partij.

Daarna wees hij op de grotere politieke splijting gedurende de volle vier jaar van het Trump-presidentschap, waarin de mainstream media en de “Democratische Socialistische Partij van Amerika” geprobeerd hebben om Trump uit zijn ambt te verwijderen.

Een vierjarige poging om Trump uit zijn ambt te zetten

“Ik vind, ik denk dat hetgeen we in de afgelopen vier jaar – en zeker in de periode eind 2016, begin 2017 – meegemaakt hebben, was een hele krachtige poging om een volgens de voorschriften gekozen president af te zetten”, zei Flynn.

Hij zei dat Trump als niet-politicus uit New York in het begin van zijn ambtsperiode blootgesteld stond aan een unieke bestorming van politieke, technologische en ook financiële druk, die hem ertoe moest dwingen zich uit de politiek terug te trekken.

Men zou hebben gehoopt dat Trump wellicht zou zeggen: “Ik heb dit alles niet nodig, ik heb wel wat beters te doen. Ik ga”, zei Flynn. “Godzijdank heeft hij dat niet gedaan.”

Maar omdat Trump in functie bleef, aldus Flynn verder, zouden het politieke establishment en de media nog steeds “op allerlei mogelijke manieren” achter hem aan hebben gezeten, wat openlijk met “psychologische operaties” zoals de Rusland-affaire en de ambtsontheffing pogingen van de Democraten in het Witte Huis aangetoond zou zijn, in de afgelopen tijd zelfs met de instrumentalisering van de coronapandemie voor eigen machtspolitieke belangen.

Nu, aldus Flynn, de Democratische Partij bij de stemming niet het resultaat behaald zou hebben dat ze nodig had om de plek van de voormalige vicepresident Joe Biden in het Witte Huis veilig te stellen, zou Amerika te maken hebben met “diefstal van briefstemmen” en “diefstal met deze Smartmatic-software en het Dominion-systeem.”

“dit is nog steeds een staatsgreep die aan de gang is”, zei hij.

Communistische Partij van China ondersteunt putsch tegen Trump

Hij zei bovendien dat de ideologische neef van de extreemlinkse politieke groepen van Amerika, de Communistische Partij van China, er belang bij zou hebben zo´n putsch tegen Trump te ondersteunen.

In de afgelopen twee decennia zou er volgens hem een verschuiving hebben plaatsgevonden met betrekking tot de vraag hoe snel het communistisch China zou lukken zijn plannen om de enige globale supermacht op de planeet te worden te realiseren.

“Ik denk dat toen communistisch China bij de laatste verkiezingen in 2016 niet de kandidaat kreeg die het nodig had, en in plaats daarvan een hele andere richting op Amerika zag afkomen, ze 2020 niet wilden toestaan”, zei hij en maakte de bij de verkiezingen gebruikte softwaresystemen in buitenlands bezit er verantwoordelijk voor dat het land kwetsbaar bleef voor buitenlandse inmenging.

Flynn weet zeker dat het Amerikaanse volk daar niet aan mee zal doen. “President Trump vertegenwoordigt het presidentschap van de Verenigde Staten van Amerika. Hij vertegenwoordigt onze vlag, onze grondwet, ons land. Alles wat we op dit moment meemaken, is meer dan alleen maar een belediging voor president Trump. Het is een beldiging van het Amerikaanse volk.”

Hij ziet licht aan het einde van de tunnel: “Er is al een nauwelijks merkbare verandering van de dynamiek voor de president en ik denk dat we er aan het eind van de dag achter zullen komen dat hij met een op een aardverschuiving lijkende zege gewonnen heeft en dat hij in januari ingewijd wordt”, zei Flynn en verwees daarbij naar de talrijke juridische hogere beroepen die nu lopen of door rechtbanken in omstreden staten en het Hoogste Gerechtshof onderzocht worden.

“Als we dat niet voor elkaar krijgen, dan is het gedaan met dit land”, aldus Flynn.

Bron:
epochtimes.de
Door: Nancy McDonnell

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Generaal Michael Flynn: “Er is nog steeds een putsch tegen de president aan de gang”

 1. Elvi zegt:

  Tip voor lezers die dit interessant vinden: Newsmax en Black Conservative Patriot, beide te vinden op YouTube. Het echte nieuws vanuit Amerika.
  Mega spannend daar, hoewel zij wel heel hard in de Coronahype trappen, toch zegt dit iets over de vrijheid van ons allemaal.

  Geliked door 2 people

 2. antiislamnu zegt:

  En Europa is dan gegarandeerd ten dode opgeschreven niet dat er voor ons veel te verliezen valt want we zijn al dik aan het verliezen van Soros en consorten.
  Als Trump dit niet wint is het einde democratie en krijgen we een grote ellende oorlogen trans gender shit open grenzen en uitroeiing van het blanke ras kijk maar naar Zuid-Afrika wat ze daar doen met blanke mensen.

  Geliked door 4 people

 3. Harrie Vaes zegt:

  T H E G R E A T R E S E T.

  Geliked door 2 people

 4. Eppo zegt:

  Laten we hopen dat Trump wint , anders is het echt over met Nederland en wordt het een smerige vergaar bak van Murkenmeuk .
  met die Linkse VVD gaan we het niet redden hier.
  Die lui laten je met hun kolerezooi zitten .

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Landverrader Brennan en de rest van de socialistische kliek laat direct weer van zich horen nadat atoomgeleerde Mohsen Fakhrizadeh uit de weg werd geruimd

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  De oorlog en staatsgreep van ‘big tech’ tegen Trump

  boek

  https://www.amazon.nl/deleted-Techs-Battle-Movement-Election/dp/154605930X

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Sidney Powell: getuige in het ziekenhuis na te zijn in elkaar geslagen

  Advocaat Sidney Powell zei maandagavond in de show van Sean Hannity op Fox News dat een getuige van onregelmatigheden bij de verkiezingen het ziekenhuis werd in geslagen. Powell sprak over de aanval terwijl hij sprak over getuigen die bescherming nodig hadden als reden waarom sommigen niet naar buiten treden en beëdigde verklaringen ondertekenen. Powell zei dat sommigen in de regering zitten, anderen in functies die vertrouwelijkheid vereisen en dat ze bescherming door de regering nodig hebben.

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/sidney-powell-witness-hospital-beating/

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Bedreigd of omgekocht? Dat vraag je je af.

  GOP Chairman of Michigan Oversight Committee Will NOT ALLOW President Trump’s Attorney Rudy Giuliani to Testify at Tuesday Hearing
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/gop-chairman-michigan-oversight-committee-will-not-allow-president-trumps-attorney-rudy-giuliani-testify-tuesday-hearing/

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Arizona Witness: Truck Loads of Ballots Kept Coming in For 10 Days After Elections Officials Thought They Were Done Counting Votes (VIDEO)

  Er wordt druk gewist
  BREAKING: GOP Representative Loudermilk: An IT Technician and County Employee Wiped the Election Data from Servers in Fulton County (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-gop-representative-loudermilk-technician-county-employee-wiped-election-data-servers-fulton-county-video/

  Gewoon het aantal stemmers verdubbelen door niet naar identiteitskaart te vragen
  Confirmed: The Number of ‘Indefinitely Confined’ Wisconsin Voters Who Can Vote without IDs Increased from 60,000 in 2016 to Over 200,000 in 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/confirmed-number-indefinitely-confined-wisconsin-voters-can-vote-without-ids-increased-60000-2016-200000-2020/

  Het wordt steeds zotter. Wie bericht over fraude wordt bedreigd door de officier van justitie, in dit geval TGP

  Madison, Wisconsin City Attorney, Mike Haas, Threatens TGP for Posting Article Showing Suspect Numbers of Indefinitely Disabled Votes – He’s Former Wisconsin Elections Commission Administrator
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/madison-wisconsin-city-attorney-mike-haas-threatens-tgp-posting-article-showing-suspect-numbers-indefinitely-disabled-votes-former-wisconsin-elections-commission-administrator/

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  NYT: Trump=Hitler

  Wie de verkiezingsresultaten betwist is een tweede Hitler

  De New York Times publiceerde maandag een opiniestuk waarin werd gesuggereerd dat president Donald Trump gelijk staat met de nazi-dictator en massamoordenaar Adolf Hitler, omdat hij de verkiezingsresultaten voor de rechtbank aanvecht.

  https://www.breitbart.com/the-media/2020/11/30/new-york-times-op-ed-challenging-election-results-makes-trump-hitler/

  Like

 11. Bas zegt:

  Watch a Dominion Representative at Gwinnett County Election Central, responsible for tabulating ballots and certifying results, download data to a USB from the Election Management Server, plug it into a laptop, manipulate the data, then palm the USB.

  Like

  • Bas zegt:

   Bekijk hoe een Dominion-vertegenwoordiger bij Gwinnett County Election Central, die verantwoordelijk is voor het tabelleren van stembiljetten en het certificeren van resultaten, bezig met het downloaden van gegevens naar een USB vanaf de Election Management Server, sluit deze aan op een laptop, manipuleer de gegevens en gebruik de USB-stick.

   Like

 12. Pingback: Over het sociale contract dat verbroken is – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s