Politie demonstreert in Valencia voor vrijheid en tegen mondkapjes: ‘Stop de leugens’

(Door: “9ForNews”)

Politieagenten hebben zaterdag in Valencia gedemonstreerd tegen de Spaanse regering, de mondkapjesplicht en vaccins, en vóór vrijheid (ja, dat lees je goed). De mars van ‘Politie voor Vrijheid’ eindigde voor het stadhuis, schrijft de krant 20 minutos.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Politie demonstreert in Valencia voor vrijheid en tegen mondkapjes: ‘Stop de leugens’

 1. karton zegt:

  Óók de politie begint (eindelijk) wakker te worden.
  ‘T is een klein beginnetje, maar het verzet begint zich te roeren en dat is niet alleen gericht tegen de corona-maatregelen, maar tegen het algehele gevoel van groot onbehagen jegens de EUSSR én de landelijke “leiders”.
  Zij spelen één groot smerig spel tegen de bewoners van de EUSSR, maar dat winstkansen zullen zich tégen hen keren.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Kijk, deze kant moet het in ons land ook opgaan. We moeten massaal laten blijken dat we de leugens van de overheid dóór hebben; dat ook wij de mond niet laten snoeren, letterlijk en figuurlijk, en dat we ons niet tegen onze wil laten vaccineren.
  Het valt me elke keer weer op dat er na een persconferentie geen enkele journalist het aandurft om die leugenaars op hun misleiding van ons volk te wijzen, zoals de leugen dat we niet verplicht worden om een vaccinatie te nemen. Nee, in letterlijke zin niet, maar als ze ons bij weigering alles afnemen, kunnen we van een eigen vrije wil niet meer spreken. Dit is ondermijning van de rechtstaat en het schendt de mensenrechten op grote schaal.
  Ik kan alleen maar hopen op een grote volksopstand, zodra bij zeer velen de schellen van de ogen vallen. Als het dan maar niet te laat is…….

  Geliked door 2 people

 3. Yvonne zegt:

  Vandaag laatste dag zonder mondkapje, morgen eerste dag verplicht ,woest ben ik dat 17 miljoen mensen het pikken ik zal wel moeten anders kan ik de winkels niet meer in
  Dit had je vorig jaar toch niet voor mogelijk gehouden

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Dat zullen die hielenlikkers hier nooit doen !!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ koddebeier.
   Zoals u ook weet worden nieuwe politie-agenten geselecteerd op hun politieke voorkeuren; zeg je bij een introductie-gesprek dat je de laatste keer op de PVV of FvD hebt gestemd dan ben je al afgewezen als sollicitant. Verder wordt er streng op gelet of je anti-moslim of anti-asielzoeker bent , als dat idd. zo is ben je afgewezen. Op deze manier heeft de “hogere legerleiding” er voor gezorgd dat ze , gedurende de laatste 20 tot 25 jaar, een korps van uiterst volgzame bruinhemden hebben gevormd. Echter ik kan mij niet voorstellen dat er niet toch enkele normaal denkende agenten tussen lopen die géén ouderen of kinderen in elkaar zullen meppen tijdens demonstraties. Óók in Spanje zal, zéker ná de periode Franco, de opbouw van hun politie uiterst zorgvuldig zijn gebeurd en zal zeker zijn gekeken naar “slaafs gedrag” van de agenten……….maar ziet wat er tóch is gebeurd, een demonstratie van diezelfde agenten.
   Kan hier ook !!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Zo krijgt een mens weer respect voor de politie. De taak van de politie is de Wet te handhaven zoals in onze grondwet staat vermeld en zich niet tegen de burgers te keren Zij dienen niet een satanistische spoedwet in elkaar geflanst door de leugenaars en huichelaars De Jonge, Rutte en Grapperhaus een wet die alle grondrechten schendt en niet past binnen een democratie die alle rechten tegen de menselijkheid negeren. Dit zijn SS streken en een grote misdaad tegen de menselijkheid. Geen enkele agent heeft dit vak gekozen om in opdracht te moeten handelen van tirannen en grote misdadigers tegen de menselijkheid dat volk onderdrukt, alle vrijheden ontneemt en goede gezondheidszorg t.b.v. algehele volksgezondheid kapot hebben gemaakt sterker nog zelfs nu de gezondheid van massa mensen in gevaar brengt door het verplicht stellen van het dragen van niet werkende smetlappen. Ook de politie zelf en hun gezinnen zijn de dupe van deze ongekende tirannie dat moet je niet willen laat staan hiervan in dienst te staan. Gewoon het bijltje er bij neergooien als ingegrepen moet worden op mondkapjes en totale controle met betrekking tot de leugens Corona. We weten allemaal dat het absoluut niet om het virus gaat maar om de agenda 21/30 NWO in opdracht van de elitaire terroristen zoals Bilderberg, Soros, Gates die als enig doel hebben miljarden te verdienen en de wereldbevolking drastisch te reduceren. Wie is er nu nog niet klaar met deze tirannen.

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  En dus bepaalt het Spaanse kabinet dat heel 2021 de mondkapjes nog verplicht zijn.
  Met Covid heeft het helemaal niets meer te maken,alles gaat er om hoe je de bevolkingen zo snel mogelijk zo mak mogelijk kunt maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s