VIDEO: PCR-test van de baan!?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: PCR-test van de baan!?

 1. sweetheart zegt:

  stuur dit naar RUTTE

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Nu Qutte… wat ga je nu doen… spring van het schip af en verzuip!!! Gebruik geen flinterdunne nergens op gebaseerde shit meer… laat je kaarten zien, we call your bluff !!! Ben je nou gewoon een ordi-wanna-be-dictator of niet . Ga maar gauw die draai-deur-spindokters van je raadplegen en daarna terug naar normaal…. begrijp wel een ding we vergeven en vergeten dit niet…nooit.

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Die f…g test was ook alleen maar om 2 dingen… je hersens te beschadigen en je DNA te verkopen !!! Tijd voor licht…. dat het duisternis mag wijken en deze onbenullige kroonprinsen van het duister naar Hades vertrekken..Ik vervloek ze… en hoe meer mensen dat doen… zo vanuit het diepst van je hart…. hoe meer kans dat het lukt. Jullie wilden mensen dood hebben en dat is aardig gelukt ook door ze hydroxy chlor. te onthouden, jullie wilden mensen hun brein beschadigen met die klote kapjes, die niks doen BEHALVE BREINSCHADE VEROORZAKEN en ook nog met het stokje in de neus, om de slijmprop, die daar is om je te beschermen, te beschadigen waardoor infecties vanuit de neus makkelijker naar de hersenen kunnen overslaan . Vuile tering tyfuslijders….Ik zou willen dansen op jullie graf !!! En ik hoop dat nog mee te maken!!!

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Nog effe dit mensen; Hooggerechtshof in Portugal heeft ook al een uitspraak gedaan over deze waardeloze testen vanwege hun grote foutenmarge mogen ze niet gebruikt worden als argument/onderbouwing voor een lockdown.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Lucia Hoogste tijd voor een uitspraak en een verbod op de niet bewezen of werkende vaccins. Puur gif dat nog lang niet voldoende is getest, waar over een zwarte sluier ligt voor wat betreft eventuele bijwerkingen of gevolgen. Dit kan ook niet anders kijk naar de korte termijn van de ontwikkeling van dit gif een vaccin dat meerdere malen moet worden toegediend. Het is een gewetenloze vaccin en we weten nu al dat dit net als mondkapjes dadelijk is verplicht of anders uitgesloten te worden van deelname binnen de samenleving en zelfs van werk. Een agendapunt van het Nieuwe Normaal ook na algehele vaccinatie komt het oude Normaal niet meer terug. Voor mensen die hierin nog geloven is dit een desillusie.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s