VVD: “Geen discussie” over coronabeleid Rutte-III

(Door: “TheRightNL”)

Al 9 maanden ervaart de Nederlandse bevolking hoe het is om te leven in de coronacrisis, en dat levert weerstand op. In het begin van de coronacrisis gingen burgers er vanuit dat de maatregelen slechts van korte duur zouden zijn, inmiddels weten we wel anders. Sterker nog, over 21 dagen is de coronacrisis zowel de winter, lente, zomer als herfst gepasseerd. Zowel op straat als op sociale media is de groeiende weerstand tegen de maatregelen van Rutte-III sterk voelbaar, en daar is regeringspartij VVD niet blij mee.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VVD: “Geen discussie” over coronabeleid Rutte-III

 1. Boike zegt:

  VVD dus Rutte wil geen discussie over coronamaatregelen en vaccinatie. Die is gek. Is de VVD soms vergeten dat Nederland geacht wordt een DEMOCRATIE te zijn !!! Vrijheden staan hoog in het Nederlandse vaandel. Waar staan die ”V’s” ook al weer voor in VVD ??? We hebben, met alle ruttige leugens van mark de dictator, wel degelijk heel veel reden, om wel te discuteren over het ruttige corona-beleid !!!

  Rutte moet zijn bek houden en oppleuren !!!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Boike.
   Rutte is de Adolf H. van de 21ste eeuw !
   Een “mens” zónder scrupules met maar één doel voor ogen : macht, macht en nog eens macht. Of hij daarvoor z’n eigen familie zou moeten uitroeien interesseert hem niet eens, als Frau Färkel hem af toe maar even over z’n bolletje aait en hem prijst dan is deze minkukel volkomen tevreden en gelukkig.
   Ik verlang naar de tijd dat de galgen worden opgericht.

   Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  De VVD kan mijn kont kussen!
  Vanmiddag in een supermarkt ALLEEN MAAR schaapklanten met een braaf-befje.
  Er komt een tijd dat de ‘braaf-beffers’ de normale mens gaan aanvallen en zelfs vermoorden.
  Maar dat is nu juist de bedoeling van Rutte & Co. Ruimt zo lekker op, en zelf houden ze hun handjes schoon, de sluwe viezeriken!

  Like

  • Helena zegt:

   “Er komt een tijd dat de ‘braaf-beffers’ de normale mens gaan aanvallen en zelfs vermoorden”.
   Ja Tistochwat, dat zie ik ook wel gebeuren! Het kan zo maar een van de bijwerkingen van het vaccin zijn! Die ‘braverds’ zullen wel als eerste vooraan in de rij gaan staan om zich te laten prikken. Ik denk dat ze te herkennen zijn aan de vuurspugende oogjes diegenen die gevaccineerd zijn, zit er niet zoiets als ‘luciferases’ in dat vaccin? Het feit alleen al dat ze niet eens weten of het veilig is om zwangere vrouwen te vaccineren zegt toch wel genoeg, ze hebben het niet eens getest!

   Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Tistochwat zegt:30 november 2020 om 17:58

   Nee, de VVD hoeft mijn kont niet te kussen. Daar is mijn kont veel te goed voor. De VVD mag van mijn part naar de hel lopen met Rutte voorop, om eeuwig te branden.

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  VVD wil ‘geen discussie’ , Nee dat daar houden deze Nep democraten niet van, dat gaat op democratie lijken !!

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Arrogante klootzakken !!

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Het is een pressiemiddel om onze vrijheid en onze vrijheden te beteugelen, het is een poging om onze gewoontes te doorbreken voor het klimaatgeleuter, de enige reden waarom onze vrijheid word ontnomen….Merci EU, bedankt kabinet….
  (Je zult toch moeten praten als Brugman wanneer zal blijken dat de opgelegde Carolavirusmaatregelen met alle gevolgen juist een averechts effect hebben gehad,……dat worden tribunalen en volksgerichten.. zo niet aanslagen)……politiek is oorlog, dat zou zo maar kunnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  VVD staat voor Verzuipen & Verzieken van de Democratie

  Geliked door 1 persoon

 7. Eppo zegt:

  De meeste StaatSmongolen stemmen weer in vol overtuiging op hem op 17 maart 2021 .

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  VVD wil geen discussie goed nieuws ik geen partij van Fascisme. Wie denken die arrogante leugenaars wat en wie ze zijn vergeten ze dat ze bestaansrecht hebben omdat het grootste deel van ons onderdanige volk in deze fascisten geloven en blijven stemmen op een partij die achter de rug van deze goedgelovigen om miljarden weg schenken aan bodemloze putten, mede een miljardendeal hebben gefaciliteerd met een dictator Erdogan, voorstander is van verdere Islamisering geen geld meer uit geeft aan verantwoorde en goede gezondheidszorg en deze totaal heeft kapot bezuinigd, onze soevereiniteit stapje voor stapje aan het weggeven is aan Brussel en voor massale import is van nog meer Islam maar er absoluut niet is voor eigen volk. De VVD te lang aan de macht geweest en inmiddels al te veel gesloopt en het slopen zal doorgaan tot dat heel Nederland aan de hongerstaf ligt. Deze partij verkoopt nu regels uit een ondemocratische spoedwet om verspreiding van de hoax corona te voorkomen vanwege de volksgezondheid. Hoe durven die arrogante tirannen nog het volksgezondheid in hun mond te nemen dat zien we hoe betrokken deze partij de laatste jaren hiervoor is geweest. Ouderen in luiers, ziekenhuizen gesloten, spoedeisende hulp afgeschaald, enorm capaciteitsgebrek aan zorgpersoneel door onderbetaling en als klap op de vuurpijl vanwege de huidige maatregelen veel slachtoffers door gebrek aan de broodnodige reguliere zorg, door sociale verarming met alle maatschappelijke en sociale gevolgen van dien faillissementen voor MKB door uitsluitend de multinationals te spekken en het bij het midden en kleinbedrijf de hoge rekeningen neerleggen. De grootste vervuiler Shell subsidiëren voor het afstoten van hun enorme schadelijke uitstoot CO@. Waarom Shell omdat de meeste elitaire zakkenvullers binnen de Bilderberg in aandelen zitten. VVD een corrupte en elitaire arrogante club met gewetenloze politici die uitsluitend de trekpoppen zijn van o.a. de Bilderberg clan dulden uiteraard geen tegenspraak. Ben benieuwd hoeveel domme mensen nog op deze partij gaan stemmen die uitsluitend het kapitalisme faciliteerd, terreurgroeperingen BLM en KOPZ faciliteren en subsidiëren en een partij die eigen volk alles zal ontnemen. Mensen vergeet niet Wie voor Tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen en dat is helaas voor velen onder ons niet ver meer weg.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Als er geen discussie kan zijn
  weet je dat de maatregelen
  voor eeuwig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s