Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

(Door: “9ForNews”)

In de Amerikaanse staat Arizona is maandag een hoorzitting gehouden om bewijs voor verkiezingsfraude te verzamelen. Expert Bobby Piton, die officiële overheidsdata heeft gebruikt om de verkiezingen in Arizona te analyseren, sprak tijdens de hoorzitting van ‘de grootste fraude uit de geschiedenis van onze constitutionele republiek’.

Dit speelt zich recht voor onze ogen af. De corrupte mainstream media en tech-oligarchen spannen samen om de verkiezingen te ondermijnen, zei hij. “Dat doen ze via corrupte overheidsfunctionarissen en rechtbanken. Er is zoveel corruptie dat het Hooggerechtshof zich hier waarschijnlijk over moet gaan buigen.”

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

  1. J. C. Th. Köhler zegt:

    Nu alleen maar hopen dat een en ander tijdig wordt gepubliceerd, de verkiezingsuitslagen worden gecorrigeerd en de misdadigers worden aangeklaagd.
    M.A.G.A. 4 More Years!

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  2. Banderes zegt:

    Precies in lijn met wat gisteren al te horen was in de podcast van Robert Jensen. (Jensen.nl)
    De in het geniep werkende “Deep State” onder leiding van een geheimzinnige zichzelf boven ons allen gestelde supermacht is niet alleen de USA en de EU, maar eigenlijk de hele wereld aan het regeren. Het moet de “Nieuwe Wereld Orde” worden als die geheime macht de strijd zou gaan winnen. De Hemel moge ons bewaren voor deze zwarte toekomst. Ik (78) zal het niet meer meemaken. Maar ik denk natuurlijk met bezorgdheid aan onze kinderen en kleinkinderen.

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Banderes.
      Als de door u genoemde “boven ons allen gestelde supermacht” bestaat uit reetkevers als Robje Jetten en laagvliegers als Wiebes, dán hebben wij daar niks van te vrezen.
      (Ik merk van én bij mijzelf, dat ik het laatste jaar steeds ruwer word in m’n taalgebruik; dat zal ongetwijfeld te maken hebben met mijn gruwelijke afkeer van het huidige stelletje dat zich “volksvertegenwoordigers” durft te noemen maar in feite zélfs géén surrogaat-volksvertegenwoordiging voorstelt)

      Like

      • Banderes zegt:

        Nee joh, die lummels zouden in het bedrijfsleven geen enkele rol van betekenis kunnen spelen. Ze vallen onmiddellijk door de mand als domme prutsers.
        Ik doelde met de zichzelf boven ons gestelden op die zgn “rijke” toppers als Klaus Schwab, Feike Sijbesma, Georg Soros etc. Kom op zeg, omdat die vele miljarden meer bijeen hebben geritseld dan ieder van ons zeker. (ik ben gestopt met werken nadat mijn 11e miljoen was mislukt.) Begrijp me goed, ik heb helemaal vrede met mijn huidige situatie. Het zal mijn tijd wel duren is een standpunt wat ik eigenlijk haat. Ik wil blijven meedoen met het leven. Als het kan, tenminste. Ik zal er ook vrede mee hebben als het stopt. Ik heb mijn leven voltooid. Maar ik duld niemand, helemaal niemand die zichzelf even als “boven mij gestelde elite” benoemd. Miljardair of filantroop of wat ook. Ik ben zelf elite. Viir mijzelf, voor mijn omgeving. Jetten, Rutte de Jong en andere flapdrollen
        lach ik vierkant uit.

        Geliked door 1 persoon

      • ronjaspers zegt:

        karton.In nederland en europa hebben we ook een deepstate.De (nazi) bilderberg groep waar ons nep koningshuis vuistdiep in zit.Regeringen en politici in europa zijn omgekocht of gechanteerd,en voeren de communistische N.W.O. agenda van de bilderbergers uit.

        Geliked door 1 persoon

  3. andre zegt:

    Ik zocht een dingetje van Trump op op hun site van het Witte Huis en daar kwam ik deze ja best wel indrukwekkende lijst tegen en hier staat nog niet eens alles op.

    https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/the-historic-results-of-president-donald-j-trumps-first-two-years-in-office/

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    Voting machines were ONLINE and data went to servers in Germany (We think they were CIA servers)

    MUST SEE ? It’s going mainstream!

    We have it all! pic.twitter.com/ZcxiQAEFm0

    — WW News ? (@WW_NEWS_) November 30, 2020

    Geliked door 1 persoon

  5. Jan zegt:

    Pennsylvania Bombshell: Biden 99.4% vs. Trump 0.6%
    ….
    An expert testifying to the Pennsylvania Senate flagged a batch of ballots that recorded some 570,000 votes for Joe Biden and only 3,200 for Donald Trump.
    ….
    https://spectator.org/pennsylvania-bombshell-biden-99-4-vs-trump-0-6/?paywall=0

    Maar linkse grootbekken en idioten vinden dit normaal zelfs als het abnormaal

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    Wonderen bestaan….niet

    Biden lost 212 more counties than Obama did in 2012 (Biden won 477 counties vs Obama who won 689), yet Biden magically gained 13 million more votes than Obama… please… #RiggedElection

    — Eric Trump (@EricTrump) November 30, 2020

    Like

  7. Jan zegt:

    Server van Georgia direct gewist na klacht over fraude
    https://apnews.com/article/877ee1015f1c43f1965f63538b035d3f

    The rift in the Democrat Party hierarchy is not between moderates and progressives, but between Trotskyites and Stalinists.

    — Mark R. Levin (@marklevinshow) November 30, 2020

    Geliked door 1 persoon

  8. Peter zegt:

    Het Hooggerechtshof zal de beslissingen nemen,kunnen all nepjournalisten uit gaan huilen ,en jammeren dat het plots oneerlijk is verlopen, gek dat je ze nu niet hoort ,zouden ze soms met hun kop in het zand zitten .

    Like

  9. Jan zegt:

    Witness at #MichiganHearing says all military ballots she saw looked like “xerox copies” of each other, none were registered Michigan voters and all were for Biden pic.twitter.com/nU6OMG7M88

    — Team Trump (@TeamTrump) December 1, 2020

    Like

  10. Bas zegt:

    PATRIOT ALERT:

    Information being received NOW that Communist China purchased Dominion Voting in October 8 for $400M.

    Efforts underway to verify. If true, this confirms other evidence that Communists intend to overthrow our government to get our precious land.

    NOT ON OUR WATCH.

    Vertaling:
    PATRIOT ALARM:

    Er wordt NU informatie ontvangen dat het communistische China Dominion Voting op 8 oktober heeft gekocht voor $ 400 miljoen.

    Er worden inspanningen geleverd om te verifiëren. Als dit waar is, bevestigt dit ander bewijs dat communisten van plan zijn onze regering omver te werpen om ons kostbare land te bemachtigen.

    NIET TIJDENS ONZE WACHT

    Geliked door 1 persoon

  11. Bas zegt:

    Dominion

    “Wat ik zag in het TCF-centrum was compleet f ****.”

    “Er werden verschillende keren stembiljetten door de tabellermachines gestuurd. 8-10 KEER geteld.”

    Dominion-aannemer Melissa Carone LEGT dit verkiezingsfiasco BLOOT op #MichiganHearing. KIJKEN:

    https://twitter.com/i/status/1333849243287687172

    Geliked door 1 persoon

  12. Bas zegt:

    https://twitter.com/i/status/1333828529071513600

    MICHIGAN

    “De stembiljetten zagen eruit alsof ze allemaal precies dezelfde * XEROX EXEMPLAREN * van het stembiljet waren.”

    ‘Ze waren allemaal voor Biden. Over de hele linie. Er was geen ENKELE Trump-stem.’

    Meer vernietigend * bewijs * dat de media zullen negeren

    Geliked door 1 persoon

  13. Bas zegt:

    https://twitter.com/i/status/1333841281978683395

    MICHIGAN.

    “Ze dupliceerden het en ik vertelde de stationmanager dat ik die resultaten moest zien. En hij zei dat ik NIET … ik * mocht * niet* ernaar kijken.”

    Hoorbaar * hijgt * bij #Michigan Hoorzitting als ingenieur vertelt een adembenemend geval van wanpraktijken bij verkiezingen

    Geliked door 1 persoon

  14. Bas zegt:

    Bekijk hoe een Dominion-vertegenwoordiger bij Gwinnett County Election Central, die verantwoordelijk is voor het tabelleren van stembiljetten en het certificeren van resultaten, bezig is met het downloaden van gegevens naar een USB vanaf de Election Management Server, sluit deze aan op een laptop, manipuleert de gegevens en gebruik dan de USB-stick.

    Like

  15. Bas zegt:

    https://twitter.com/i/status/1333469752061210630

    Luitenant-generaal Mcinerney: ‘Dit is verraad, ze proberen deze regering omver te werpen’.
    @RealDonaldTrump
    moet een National Emergency for Foreign Election Interference afkondigen. We hebben de Insurrection Act & schorsing van Habeas Corpus nodig.

    Geliked door 1 persoon

  16. Bas zegt:

    Klokkenluiders wierpen dinsdag nieuwe onzekerheid over het verkiezingsproces van 2020 en beweerden dat tot 288.000 stembiljetten waren verdwenen, nog eens 100.000 waren onjuist gedateerd, en post die president Trump promootte werd weggegooid terwijl post voor Joe Biden werd bezorgd.

    https://www.washingtonexaminer.com/washington-secrets/whistleblowers-post-office-labeled-trump-mail-undeliverable-388-000-ballots-backdated-disappear?_amp=true&__twitter_impression=true

    Whistleblowers: Postal Service labeled Trump mail ‘Undeliverable,’ 388,000 ballots backdated, ‘disappear’

    Like

  17. Bas zegt:

    DE CHINA-CONNECTIE: Moederbedrijf van Dominion Voting Systems ontving $ 400 miljoen van Swiss Investment Bank – 75% eigendom van de Chinese regering

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/china-connection-parent-company-dominion-voting-systems-received-400-million-ubs-bank-switzerland-75-owned-chinese-government/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

    DE CHINA-VERBINDING: Moederbedrijf van Dominion Voting Systems ontving $ 400 miljoen van Swiss Investment Bank – 75% eigendom van de Chinese overheid

    Een onderzoek naar SEC-documenten heeft uitgewezen dat het bedrijf dat eigenaar is van Dominion Voting Systems $ 400 miljoen dollar ontving van een Zwitserse bank met nauwe banden met de Chinese regering, minder dan een maand voor de verkiezingen.

    Dominion Voting Systems exploiteert stemmachines in 28 staten en is door president Trump en zijn aanhangers ervan beschuldigd betrokken te zijn bij het schrappen van miljoenen stemmen voor Trump en het omzetten van stemmen naar Biden op verkiezingsavond.

    “Op 8 oktober 2020 heeft Staple Street Capital SEC Form D-aanbiedingen en een verkoopbedrag van $ 400.000.000 ingediend bij de ontvanger van de verkoopcompensatie, geïdentificeerd als UBS Securities”, stelt het onderzoek, waarin ook wordt opgemerkt dat in december 2014 nog een betaling van $ 200.000.000 werd ontvangen

    “UBS Securities is een Zwitserse investeringsbank die 24,99% bezit van UBS Securities Co LTD, een Chinese investeringsbank. De resterende 75% van UBS Securities CO LTD is eigendom van de Chinese overheid ”, aldus het rapport.

    De algemene eigenaren van UBS Securities Co LTD zijn;

    – Peking Guoxiang (33%)
    – UBS (24,99%)
    – Guangdong Comm. Groep [zh] (14,01%)
    – China Guodian (14%)
    – COFCO-groep (14%)

    Afgezien van UBS zijn de andere vier eigenaren van UBS Securities allemaal communistische Chinese frontgroepen.

    Geliked door 1 persoon

  18. Bas zegt:

    Getuige-deskundige zegt dat hij gelooft dat de cijfers in Arizona frauduleus zijn op basis van de gegevens: “Ik neem liever ontslag dan die resultaten gecertificeerd te hebben” in Arizona vandaag

    Like

  19. Vi H zegt:

    Er is GEEN enkel bewijs van omvangrijke fraude aangetroffen aldus minister Barr vandaag!

    Like

  20. Jan zegt:

    Medewerkers van de Democraten in Michigan en Georgië knoeiden met militaire stembiljetten – vulden nieuwe in, 100% VOOR JOE BIDEN

    Witness at #MichiganHearing says all military ballots she saw looked like “xerox copies” of each other, none were registered Michigan voters and all were for Biden pic.twitter.com/nU6OMG7M88

    — Team Trump (@TeamTrump) December 1, 2020
    ….
    https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/pure-evil-democrat-operatives-michigan-georgia-tampered-military-ballots-filled-new-ones-100-marked-joe-biden/

    Geliked door 1 persoon

  21. Jan zegt:

    Op video is vastgelegd hoe verkiezingsfunctionarissen bewijsmateriaal vernietigden

    Twitter did a great job censoring the Dominion Watch hashtag.
    Georgia elected officials had no idea we were on the ground filming them destroying evidence.
    — Ron (@CodeMonkeyZ) December 2, 2020

    Like

  22. Jan zegt:

    This fine Michigan GOP lady has been involved with elections 25 yrs, last 8 of which with voting integrity. Gutless Democrat weasel State Sen @JeffMIrwin tries to blame everything on @realDonaldTrump & Michigan GOP.
    Will bless your heart to watch the back and forth! 1/4 pic.twitter.com/MlJv8dIpS6

    — President-Elect Reed (@Herbert_L_Reed) December 1, 2020

    Geliked door 1 persoon

  23. Jan zegt:

    Stembiljetten voor Biden werden met honderduizenden met vrachtwagens aangevoerd

    Trump Attorney Phil Kline: Two Trailers Full of Completed Ballots Were Delivered to Pennsylvania from NY — One on November 4th! (VIDEO)

    “I Was Driving Completed Ballots from NY to Pennsylvania – So I Decided to Speak Up” — UPDATE: USPS Contract Truck Driver Who Transferred 288,000 FRAUDULENT BALLOTS from NY to PA Speaks at Presser (VIDEO)

    Jesse Morgan, a truck driver with USPS subcontractor says he was suspicious of his cargo load of 288,000 COMPLETED ballots: “I was driving completed ballots from New York to Pennsylvania. I didn’t know, so I decided to speak up.” pic.twitter.com/YYIiZL1V55

    — Team Trump (@TeamTrump) December 1, 2020

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/driving-completed-ballots-ny-pennsylvania-decided-speak-update-usps-contract-truck-driver-transferred-288000-fraudulent-ballots-ny-pa-speaks-presser/

    Geliked door 1 persoon

  24. Jan zegt:

    De criminelen staan duidelijk boven de wet

    Wetgever in Missouri ontdekt dat Dominion de belastingen in Missouri niet betaalt en dus niet in de staat werkzaam mag zijn – maar er zijn hier nog steeds verkiezingen

    While investigating corrupt Dominion Voting Systems in MO, I learned they were dissolved last year for failure to pay income taxes all while still running our elections! @realDonaldTrump #stopthesteal pic.twitter.com/WB7FMuL7sj

    — Justin Hill (@HillForMissouri) November 30, 2020

    Like

  25. Jan zegt:

    Team Trump
    @TeamTrump
    Witness in #MichiganHearing talks about truck of mail-in ballots showing up at 4 a.m. on election night to a polling location

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Jan.
      Ik heb 100% vertrouwen in uw reacties met gegevens betr. het stemmen-tellen in Amerika.
      Wat ik mij echter in ’t geheel NIET kan voorstellen is, dat er geen enkele advocaat of andere deskundige in Amerika zou zijn die een dergelijke gigantische fraude niet boven water zou kunnen krijgen.
      Nu lees ik weer over 300.000 frauduleuze stemmen voor Biden, even hiervoor las ik over miljoenen frauduleuze stemmen, nu zélfs over vrachtwagens vól Biden-stemmen waarmede gesjoemeld zou zijn, aan de grens met Canada werd kort ná de verkiezingen een vrachtauto vól met Trump-stemmen tegen gehouden, die door Biden-aanhangers zouden worden vernietigd in Canada.
      Ik kan er eigenlijk niet veel meer van geloven , van die grootschalige fraude.
      Voor de goede orde : óók ik hoopte op een zege voor Trump !!!!!

      Like

      • Bas zegt:

        De fraude is niet grootschalig, dus niet door het héle land, maar vooral is er sprake van zware fraude in de swing states.

        Like

      • karton zegt:

        @ Bas op3-12-2020 om09.34 u.
        Een fraude met vrachtauto’s vol stembiljetten die verdwijnen, 100-duizenden stemmen van overledenen , totaal gaat het toch om miljoenen stemmen ?
        Dat noemt u NIET grootschalig ?
        Óók al gaat het maar om enkele staten, het gaat toch om de aantallen ?

        Like

  26. Bas zegt:

    Dozen vol valse stembiljetten…..

    “Stembiljetten moeten een poststempel hebben om als geldig te worden beschouwd en alleen USPS heeft een wettige poststempelstatus.
    Daarom kunnen UPS, FedEx en andere particuliere partijen technisch gezien niet betrokken zijn bij het verzenden van stembiljetten, ”vertelde UPS aan Reuters.
    Oke, dan verklaar dit eens:

    Mag de UPS truck eigenlijk wel officieel verkiezingsmateriaal bevatten?
    Omdat ik, en drie DominionWatch-vrijwilligers, een UPS-truck met een ballet van dozen met de aanduiding ‘officieel afwezig stembiljetten’ zagen ophalen uit het magazijn van de minister/ secretary of state.

    Like

  27. Bas zegt:

    Met cadeaukaarten zijn de stemmenbiljetten afgekocht van de Nevada Native Amerikanen (Indianen)

    Het Nevada Native Vote Project plaatste foto’s op Facebook op ElectionDay van lachende stemmers die $ 25 cadeaubonnen vasthielden nadat ze hun stembiljetten hadden overhandigd.

    De berichten zijn sindsdien verwijderd, maar niet voordat ze werden gearchiveerd.

    Like

  28. Bas zegt:

    130.000 tot 280.000 voltooide stembiljetten werden van New York naar Pennsylvania verzonden. De stembiljetten en de trailer waarmee ze werden vervoerd, verdwenen.

    Like

  29. Bas zegt:

    Getuige uit Michigan zegt dat alle militaire stembiljetten eruit zagen als Xerox-exemplaren – er waren GEEN Trump-stemmen

    ‘Geen van de militaire stembiljetten was een geregistreerde kiezer en de stembiljetten zagen eruit alsof ze allemaal exact dezelfde xerox-kopieën van de stembiljetten waren’, getuigde de getuige voor de Senaatscommissie van de staat in het Binsing Office Building in Lansing, Michigan.

    Like

  30. Bas zegt:

    Een getuige op de hoorzitting in Michigan zegt dat de stemmachines van Dominion waren verbonden met internet. Als dat waar is, is dat zo’n beveiligingsprobleem dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen.

    Like

  31. Jan zegt:

    More Evidence: @PhillDKline
    explains how ballots that were counted in Pennsylvania were shipped from New York #MAGA #AmericaFirst #Dobbs

    video

    Like

  32. Jan zegt:

    Wie fraude aantoont die wacht de Google Archipel

    Twitter suspends mathematician who swore that the results of the Az. election was fraudulent and should not be certified
    https://3speak.co/watch?v=vladtepesblog/ocelxuip&jwsource=cl

    Like

  33. Jan zegt:

    Officier van Justitie van Michigan onderzoekt wangedrag van Cynthia Johnson wegens bedreigen naar regeringsleden.

    Cynthia A. Johnson of the Michigan House of Representatives has a message to you.
    She appears to be calling on her “soldiers” to make you pay.
    Remember this. I won’t forget Cynthia. pic.twitter.com/8PrbD7nIXX
    — CHUD Unchained. (@UncleGulag) December 9, 2020

    “Make Them Pay!” – Michigan Democrat Cynthia Johnson Issues Threat – Calls Out ‘Soldiers’ to Take Care of Trumpers (VIDEO)
    https://twitter.com/UncleGulag/status/1336531504869076993

    Like

  34. Jan zegt:

    Hartverscheurende brief van 6 januari Gevangene in eenzame opsluiting! DC Gitmo schendt internationale codes inzake foltering

    Mellis zit sinds zijn arrestatie in februari vast zonder borg. In mei wees de Amerikaanse districtsrechter Emmet Sullivan zijn verzoek af om een week vrijgelaten te worden zodat hij de begrafenis van zijn vader kon bijwonen.

    ‘Mijn naam in Jonathan Mellis. Ik ben een ‘gedetineerde van het Capitool’ van 6 januari en wordt vastgehouden in de DC-gevangenis. In de afgelopen 7 maanden heb ik de meest onmenselijke en hatelijke behandeling van mijn 34-jarige leven meegemaakt en meegemaakt.

    Het DOJ en de Biden-administratie doen er alles aan om me te breken.

    Ik schrijf dit vanuit eenzame opsluiting op 15 september zonder duidelijke uitleg waarom ik geïsoleerd ben of hoe lang ik hier zal zijn. Ik zit nu al meer dan een maand opgesloten in deze kleine betonnen cel. Ze noemen eenzame opsluiting “het gat”. Dit is volkomen gepast omdat ik het gevoel heb dat ik op de bodem van een diep en donker gat in de grond ben gevallen en vergeten. Ik ben alleen. Mijn geest is alles wat ik heb om me gezelschap te houden. En dat kan best eng worden na weken helemaal alleen. Wat dit nog veel erger maakt, is dat mij niet precies is verteld waarom ik hier ben neergezet of wanneer deze eenzame marteling zal eindigen. Elke deadline die het beleidsboek aan de gevangenis geeft om mij uit te leggen waarom ik in eenzame opsluiting zit, wordt totaal genegeerd. Als ik in de problemen zou zijn gekomen, zou ik binnen 2 dagen een Disciplinair Rapport hebben ontvangen. Ik was niet. Ik had binnen 7 dagen door de huisvestingsraad moeten worden gezien. Dit gebeurde niet. Ik krijg geen antwoorden. Ik krijg alleen maar leugens van sergeanten en luitenants.

    Dit soort isolement en gebrek aan respect is zeer schadelijk voor iemands geest en lichaam. In het begin is het vreselijk en verdrietig om opgesloten te zitten in een kleine beschimmelde cel. Je mist menselijke interactie en je geest komt niet tot rust. Na een tijdje slaat dit om in wanhopige eenzaamheid en frustratie. Je krijgt dagenlang hoofdpijn en probeert de hele dag te slapen. Het is een echte depressie geworden. Je voelt je waardeloos en genegeerd. Als je energie dan terugkomt van de hele tijd slapen, komt een gigantische woede op. Je voelt je gekwetst, kwaad en hulpeloos. Je weet dat je wordt mishandeld en dat je er niets aan kunt doen. Je hoofd doet pijn en je rugspieren zijn gespannen. Alle normale dingen in je leven die je stress geven, worden versterkt en je wordt nu verteerd door slechte en negatieve emoties. Ze doen je echt pijn. Er is het gevoel dat je gewoon emotioneel en fysiek wilt instorten. Je wilt gewoon opgeven. De 4 muren van deze betonnen doos komen op je af. Je huid kruipt en je voelt je claustrofobisch. Het is een nachtmerrie.

    Hoe lang zullen ze me dit laten doen? Ik weet het niet. Maar ik weet al uit ervaring dat we allemaal van 6 januari tot juli in eenzame opsluiting werden vastgehouden. Dus ik weet uit de eerste hand hoe lang deze monsters bereid zijn me dit aan te doen. Dit is onmenselijk en mensen denken dat het oké is omdat ik een aanhanger van Trump ben. Ik hou van mensen en ik probeer een deugdzaam leven te leiden. Maar omdat ik Trump leuk vind, zien ze me niet als een mens. Ze genieten ervan om mij te zien lijden. Het laat ze glimlachen. Hoe ziek is dat? De pure haat binnen het ministerie van Justitie is duidelijk in hun handelen. Het is een sadistisch stel. Het is eigenlijk best eng. Vorig jaar waren er meer dan 500 gewelddadige rellen. Ze waren allemaal links. Niemand zoekt deze mensen. In feite is de aanklacht van iedereen die werd gearresteerd waarschijnlijk ingetrokken. Ze werden zelfs aangemoedigd door de Democratische politici. Ze kregen applaus toen ze gebouwen platbrandden, bedrijven verwoestten, mensen vermoordden en steden plunderden. Ze vielen politieagenten aan en namen politiebureaus over. Maar niemand zit er voor in de gevangenis in tegenstelling tot ons. Wij zijn onderworpen aan de onmenselijke behandeling omdat wij Trump-supporters zijn. We leven in constante angst om geketend en geslagen te worden door de correctionele officieren. Dit is al gebeurd. Een aantal van ons is geslagen door de correctionele officieren. Maar niemand geeft er echt om omdat we Trump-supporters zijn.

    Ik ben momenteel verwikkeld in een diepe spirituele strijd. Ik laat het kwaad niet winnen. Ik ben sterk. Maar het is moeilijk. Ze willen me breken. Ik laat ze niet. Mijn liefde voor dit land zal nooit eindigen. Geloof alsjeblieft niet alles wat je over mij leest in het nieuws. Ze kruisigen me voor mijn proces. Ik probeerde de mensen te helpen die werden verpletterd door de politie.

    Ik pleit ook voor alle hulp die u zich kunt veroorloven (zelfs het is maar een paar dollar) om te helpen met mijn juridische rekeningen, zodat ik gerechtigheid kan krijgen. Ik kan nergens anders terecht dan tot mijn medeburgers. Bid alstublieft voor mij aan de buitenkant.

    Kracht en eer,
    Jonathan Mellis #376907.”

    Mellis zat meer dan een maand in eenzame opsluiting en werd slechts een paar dagen geleden vrijgelaten, een directe schending van de “Nelson Mandela-regels” van de Verenigde Naties.

    Andere gedetineerden hebben gemeld dat ze sinds 6 januari tot zes maanden in eenzame opsluiting zijn vastgehouden.

    De Mandela-regels zijn een minimumnorm van de regels van de Verenigde Naties die eenzame opsluiting definieert als “de opsluiting van gevangenen gedurende 22 uur of meer per dag zonder zinvol menselijk contact.” Volgens de regels mag eenzame opsluiting alleen in uitzonderlijke omstandigheden worden toegepast en wordt een “langdurige” eenzame opsluiting van meer dan 15 aaneengesloten dagen als een vorm van marteling beschouwd.

    “Look Ahead America” ​​en Citizens Against Political Persecution hebben in augustus namens de gevangenen een beroep gedaan op de Verenigde Naties met een formele brief. De advocaat van de verdediging, Joseph McBride, ging op 6 januari ook rechtstreeks in beroep bij de ACLU en Amnesty International. Alle partijen zeggen van GEEN van de organisaties een reactie te hebben ontvangen.

    In zijn brief noemde McBride de gevangenis van het District of Columbia “DC-GITMO”, een verwijzing naar het detentiekamp Guantanamo Bay, een Amerikaanse militaire gevangenis in Cuba.

    “Eenzame opsluiting wordt beschouwd als marteling volgens de Nelson Mandela-regels”, zei McBride. “De democraten zijn het daarmee eens. Zowel Elizabeth Warren als Dick Durban, evenals de ACLU, zijn het allemaal eens over deze kwestie.”

    “Als de regering van de Verenigde Staten gaat pleiten voor de voorlopige hechtenis van Amerikaanse staatsburgers voor onbepaalde tijd en hen als terroristen bestempelt, dan moet de regering van de VS onderworpen zijn aan en worden beperkt door het internationaal recht (met name de Nelson Mandela-regels) die langdurige eenzame opsluiting en beschouwt het als marteling’, zei McBride.

    Volgens Mellis gebruikte hij geen geweld totdat hij getuige was van het feit dat de politie andere demonstranten bleef mishandelen.

    Mellis heeft lang beweerd dat de reden dat hij defensief was bij de politie, was omdat hij getuige was van het geweld van de politie tegen vrouwen en mensen om hulp hoorde schreeuwen.

    Mellis was getuige van de moord op Roseanne Boyland die door de politie werd dood geslagen.

    Mellis staat terecht voor tien oproer-gerelateerde aanklachten, waaronder het aanvallen van agenten met een gevaarlijk wapen (een stok waarmee hij werd gezien op de plaats waar mededemonstrant Roseanne Boyland werd vermoord). Mellis riskeert meer dan 40 jaar als hij wordt veroordeeld.

    Shane Jenkins, een andere gedetineerde en getuige, zei dat velen in de menigte rond de West Entrance waren opgehitst door het geweld van de politie jegens Boyland.

    “Ze lag bewusteloos en toen een van de agenten haar als een stuk vuil opzij schopte, reageerde de menigte en raakte erbij betrokken”, zei Jenkins. De verklaring van Jenkins is gedocumenteerd door videobewijs.

    De verklaring van Jenkins onderbouwt ook de getuigenis van Mellis. Er is een video waarop te zien is dat politieagent Wyatt, badgenummer 5737, Boyland schopt en dat is het moment waarop Mellis schijnbaar in actie komt.

    Mellis zei dat hij handelde ter verdediging van anderen door niet-dodelijk geweld te gebruiken om individuen te verdedigen die werden verpletterd door oprukkende politieagenten. De DC Pattern Jury Instructions voorzien in de wet van de verdediging van een derde persoon: “iedere persoon heeft het recht om een ​​redelijke hoeveelheid geweld te gebruiken ter verdediging van een andere persoon als hij/zij werkelijk gelooft dat de andere persoon in onmiddellijk gevaar voor lichamelijk letsel verkeert”

    De vriendin van Mellis vertelde ons dat ze wanhopig op zoek zijn naar nieuwe vertegenwoordiging buiten hun door de rechtbank aangestelde advocaat, maar geen geld hebben om een ​​​​privéadvocaat in te huren.

    Velen geloven dat de zaak van Mellis van groot belang is om te bewijzen wat er werkelijk is gebeurd op de trappen van het West Capitol, aangezien hij wordt beschuldigd van het aanvallen van politieagent Lila Morris.

    Daarom heeft Mellis het recht op de beelden van de bodycam van agent Morris. Mellis moet deze nog zien.

    “Die duidelijke bodycam-beelden zijn wat we nodig hebben, wat we Amerika nodig hebben om te zien”, zei video-analist Gary BcBride van “The People’s 6th Commission”. “Deze informatie wordt door de overheid verzegeld en voor het publiek achtergehouden, ook al gebruiken ze deze in gerechtelijke procedures. Als Mellis een advocaat krijgt die in beroep gaat bij de rechtbank en deze openbaar maakt, dan verandert het hele verhaal dat de regering heeft verteld over mensen die willekeurig de politie in het Capitool aanvallen. Het echte verhaal van de trappen van het West Capitool is dat burgers een vrouw verdedigden die uiteindelijk stierf door toedoen van de politie. Als de full body cam-beelden van agent Morris worden getoond, moeten alle aanklachten tegen degenen die op de trappen met Roseann Boyland waren worden ingetrokken.

    De organisatie “The People’s 6th Commission” eist alle camerabeelden van officier Morris vanaf de dag van 6 januari 2021 te zien, inclusief de video die de dood van Boyland op het West Terrace van het Capitool documenteert. Ze zullen doorgaan met het indienen van FOIA’s voor deze informatie en een aanklacht indienen als deze niet tijdig wettelijk wordt overhandigd.
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/heartbreaking-letter-jan-6-prisoner-solitary-confinement-dc-gitmo-violates-international-codes-torture/

    Like

Plaats een reactie