Ik heb het gehad, ik pik het niet meer!

(Door: “bozeoudeman”)

Ik eis stilstand overal! Ik stap naar de rechter, ik pik het niet meer, ik eis via de door mij opgerichte stichting ‘gezondheid voor mij’ dat de regering onmiddellijk maatregelen treft om mijn gezondheid te waarborgen. Afstand houden van anderhalve meter is van de gekke, dit houdt het gevaar voor mij om besmet te worden niet afdoende genoeg tegen. Ik eis dus meer! Ik eis een totale ophok verplichting voor iedereen die niet ik is. 

Om te beginnen, eis ik dan ook dat iedereen vanaf zes uur ’s ochtend tot zes uur ’s nachts binnen dient te zijn en ook dient te blijven. Enkel hoogst uitzonderlijk is het iemand toegestaan het vuilnis buiten te zetten, de hond uit te laten of indien de postbus zich buitenshuis bevindt deze te legen. De tijdstermijn van tien minuten die daarvoor beschikbaar is, mag niet verder worden overschreden dan tot hooguit een kwartier. In alle andere gevallen volgt het opleggen van een terechte boete.

Verder mag men een keer per maand een vol uur naar buiten voor het doen van de meest noodzakelijke boodschappen, uitgezonderd alcoholische dranken en rookwaren welke bij wet voor het grootste deel van het volk zijn verboden. Indien het noodzakelijk en urgent is, kan men vrijstelling van de ophok verplichting krijgen als men de dokter of het ziekenhuis dient te bezoeken.

Bezoek aan dokter of ziekenhuis dient wel van te voren met het in acht nemen van een redelijke tijdstermijn van enkele dagen tot in sommige gevallen een volle week te worden aangevraagd bij de dan dienstdoende plaatselijke straat- buurt- of wijkcommissaris. Het is dan aan deze persoon en hoeveel u bereidt bent deze persoon te betalen of en wanneer u zich tot dokter of ziekenhuis kunt wenden.

Verder is het niemand, behalve mezelf, toegestaan zich buiten te begeven zonder de benodigde toestemming. Op overtreders zal met scherp geschoten worden via Bill Gates 666 vaccinatiepijlen. Verder dient de overtreder er rekening mee te houden dat iedere overtreding ook wordt bestraft met een geldboete van tenminste € 5 miljoen per overtreding.

Bovenvermelde beperkingen gelden natuurlijk niet voor hoogwaardigheidsbekleders als burgemeesters, ministers, raadsleden en politici in het algemeen, plus activisten en leden van door de wetgever erkende maatschappelijke belangenverenigingen van groot sociaal belang zoals Antifa en Black Lives Matter.  

Meneer Rutte en meneer De Jonge, ik eis dat u mijn eisen inwilligt anders stap ik naar de lijdende rechter en daag ik u op het boze oogscherm om u publiekelijk aan de kak (en ook kaak) te stellen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ik heb het gehad, ik pik het niet meer!

 1. Bas zegt:

  Man wordt hélemaal kapot gemaakt

  Angst en tranen van een man die zijn bedrijf verloor door de lockdown en vervolgens werd gearresteerd voor de gedachte-misdaad van durven te klagen

  Like

 2. Bob zegt:

  Boze0udeman is niet strigent genoeg.
  De ophok plicht moet niet 12 uur zijn
  maar 24 uur. Dan hoeft er geen vuil buiten
  te worden gezet en vermindert het aantal
  geinfecteerde op natuurlijkebmanier.
  Dan alleen Hein nog buiten.

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Groot gelijk, Bozeoudeman! Ik sta volledig achter u. Eén opmerking: ik wil zo’n regeling ook voor mij!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. Gienekehado St. zegt:

  Ik neem Covid-19 wél serieus, genoeg narigheid gezien, gehoord. Alleen al om geen STAAF in mijn neus te krijgen, houd ik mij aan de regels. Gisteren had iemand medische hulp nodig na het testen met een staaf in zijn / haar neus!! Echt geen lolletje! Veel mensen zijn kierewiet / behekst, geloven in sprookjesgeloven, duiveluitdrijvingen etc etc. en komen met de meest bizarre complottheorieën. Van mij mogen ze, maar wel graag 1,5 KM afstandhouden aub!

  Like

 5. Yvonne zegt:

  En ik wil ons leven terug voordat deze hysterie begon dat we vrolijk en vrij door de winkelstraten liepen en konden winkelen, wat drinken in de kroeg of ergens gezellig een koffie drinken met een appellpunt
  Gisteren snel iets in de winkel opgehaald wat ik besteld had zo ongezellig was het dat ik al in 10 minuten weg was, maar ja dat is juist wat de heren Rutte en de Jonge willen dat we door alle regels binnen blijven
  Heer de Jonge is zo blij dat ze in januari beginnen met vaccinaties nou in mijn lijf wordt niets ingespoten, laat ze het eerst maar zelf proberen wachten wij de resultaten wel af

  Like

 6. Jan zegt:

  Niks 1,5m afstand, ‘ik wil aandacht’

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s